Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!

Maston Acryl Metallic szórófesték (400 ml) metál fekete

9. / 38.
Garancia: 1 év
Maston Acryl Metallic szórófesték (400 ml) metál fekete
Maston Acryl Metallic szórófesték (400 ml) metál fekete Maston Acryl Metallic szórófesték (400 ml) metál fekete Maston Acryl Metallic szórófesték (400 ml) metál fekete Maston Acryl Metallic szórófesték (400 ml) metál fekete Maston Acryl Metallic szórófesték (400 ml) metál fekete Maston Acryl Metallic szórófesték (400 ml) metál fekete
Ár:
2 190 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
2 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító (PID): 21007

Maston - szakértők a festékek világában

A Maston kiemelkedő minőségű szórófestékek széles kínálatával várja az alkotni vágyókat!

A Maston spray festékek és lakkok egyaránt alkalmasak hétköznapi használatra, hobbi felhasználóknak, valamint komolyabb feladatokhoz, szakemberek számára is.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően szinte semmilyen felület nem állhat a kreatív, alkotó munka útjába. A festékek használhatók: fán, üvegen, kövön, betonon, agyagon, műanyagon vagy akár fémen is. Az egyenletes, csepegésmentes takarás, valamint a kiváló fedőképesség és a gyors száradás garantált!

A spray festékek nagyon könnyen kezelhetők, kiváló minőségűek, így segítségükkel pillanatok alatt alakíthat ki lenyűgöző felületeket.

Acryl Metallic szórófesték (400 ml) metál fekete

A Maston Metallic család egy kiváló minőségű, fémes pigmentekkel ellátott festékspray, amelynek legfőbb jellemzője, hogy rendkívül rövid a száradási ideje: 15 perc után már érintésszáraz, teljes száradási ideje 24 óra! Felhasználhatósága szinte határtalan, hiszen beltéren és kültéren is használható.

Különleges fémes hatást biztosít a festett felületének, legyen szó fáról, kőről, üvegről, fémről és a legtöbb műanyagról.

A széles, 90°-os szórófejnek köszönhetően nagyon könnyen használható, egyszerűen érhetünk el vele elképesztő eredményt. A gyors száradás mellett kiemelendő, hogy a Metallic család tagjai nem folynak, szép egységes felület készíthető a segítségükkel pár perc alatt.

Használat előtt fontos meggyőződni róla, hogy az általunk választott felület tiszta, száraz, szilikontól és zsírtól mentes, hiszen ezek ronthatják a felület tapadását. A legmegfelelőbb hatás elérése érdekében használjon alapozót.

Használat előtt, valamint közben is rázzuk legalább 3 percig a megfelelő pigmenteloszlás érdekében. Az ajánlott szórási távolság 15 centiméter a felszíntől. Érdemes több rétegbe felvinni a festéket, azonban arra figyelni kell, hogy két réteg felvitele között legalább 5 percnek el kell telnie. Ezeket az utasításokat érdemes betartani annak érdekében, hogy a festés olyan végeredménnyel záruljon, amelyet elképzeltünk. A gyártó által feltüntetett adatok szerint a 400 ml-es spray elegendő 1.5 m2 lefedésére.

Szállítási díj990 Ft (15 000 Ft fölött ingyenes!)
Kiszerelés 400 ml
Szín Fekete
Felhasználás helyeKültérre is
GyártóMaston
ANRO azonosító21007
Garancia idő1 év
Súly384 g

Sávok, vonalak, csíkok

2014. január 06.

A szoba két gyerek részére lett kialakítva, csakúgy mint az ágy mögötti fal is, ahol sárga és fehér sávok váltogatják egymást. A fehér az egyszerűség jele, a sárga viszont a koncentrációt is segítheti, így hasznos lehet tanuláskor! A hálószobában felváltva láthatóak a keskeny fekete-fehér vonalak. …

Festék spray értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Maston Acryl Metallic szórófesték (400 ml) metál fekete
Kategória: Festék spray » Kültérre is » 400 ml » Fekete
Cikkszám: 210815
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 384 gramm
P: I-10-01

Asztali nézet megjelenítése