Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!

Maston Acryl Color szórófesték (400 ml) tűzpiros

8. / 38.
Garancia: 1 év
Maston Acryl Color szórófesték (400 ml) tűzpiros
Maston Acryl Color szórófesték (400 ml) tűzpiros Maston Acryl Color szórófesték (400 ml) tűzpiros Maston Acryl Color szórófesték (400 ml) tűzpiros Maston Acryl Color szórófesték (400 ml) tűzpiros Lejátszás
Ár:
1 290 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
4 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító (PID): 21006

Maston - szakértők a festékek világában

A Maston kiemelkedő minőségű szórófestékek széles kínálatával várja az alkotni vágyókat!

A Maston spray festékek és lakkok egyaránt alkalmasak hétköznapi használatra, hobbi felhasználóknak, valamint komolyabb feladatokhoz, szakemberek számára is.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően szinte semmilyen felület nem állhat a kreatív, alkotó munka útjába. A festékek használhatók: fán, üvegen, kövön, betonon, agyagon, műanyagon vagy akár fémen is. Az egyenletes, csepegésmentes takarás, valamint a kiváló fedőképesség és a gyors száradás garantált!

A spray festékek nagyon könnyen kezelhetők, kiváló minőségűek, így segítségükkel pillanatok alatt alakíthat ki lenyűgöző felületeket.

Acryl Color szórófesték (400 ml) tűzpiros

A Maston Color Acryl család igazán színessé teszi az életét! A termékcsalád tagjai minden tulajdonsággal rendelkeznek, amelyekre egy minőségi munka elvégzéséhez szükség lehet.

A gyors száradás mellett (érintésszárazság már 20 perc alatt!) az akril festékspray tulajdonságai közül kiemelendő, hogy a Color Acryl család tagjai nem folynak, szép egységes felület készíthető a segítségükkel pár perc alatt.

Használat előtt fontos meggyőződni róla, hogy az általunk választott felület tiszta, száraz, szilikontól és zsírtól mentes, hiszen ezek ronthatják a felület tapadását. A legmegfelelőbb hatás elérése érdekében a Maston alapozóit is érdemes használni.

Használat előtt, valamint közben is rázzuk legalább 3 percig a megfelelő pigmenteloszlás érdekében. Az ajánlott szórási távolság 25 centiméter a felszíntől. Érdemes több rétegbe felvinni a festéket, azonban arra figyelni kell, hogy két réteg felvitele között legalább 5 percnek el kell telnie. Ezeket az utasításokat érdemes betartani annak érdekében, hogy a festés olyan végeredménnyel záruljon, amelyet elképzeltünk. A gyártó által feltüntetett adatok szerint a 400 ml-es spray elegendő 1.5-2 m2 lefedésére.

Szállítási díj990 Ft (15 000 Ft fölött ingyenes!)
Kiszerelés 400 ml
Szín Piros
Felhasználás helyeKültérre is
GyártóMaston
ANRO azonosító21006
Garancia idő1 év
Súly400 g
Videó

Sávok, vonalak, csíkok

2014. január 06.

A szoba két gyerek részére lett kialakítva, csakúgy mint az ágy mögötti fal is, ahol sárga és fehér sávok váltogatják egymást. A fehér az egyszerűség jele, a sárga viszont a koncentrációt is segítheti, így hasznos lehet tanuláskor! A hálószobában felváltva láthatóak a keskeny fekete-fehér vonalak. …

Festék spray értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Maston Acryl Color szórófesték (400 ml) tűzpiros
Kategória: Festék spray » Kültérre is » 400 ml » Piros
Cikkszám: 95223000/114695
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 400 gramm
P: I-10-01

Asztali nézet megjelenítése