Alumínium függönysín
12. / 102.

Nortene Belátáskorlátozó 75%, természetes nádszövet REEDCANE (1.5x5 méter)

Garancia: 1 év
1.5 méter
5 méter
Hántolt nád
Natúr
Nortene Belátáskorlátozó 75%, természetes nádszövet REEDCANE (1.5x5 méter)
Nortene Belátáskorlátozó 75%, természetes nádszövet REEDCANE (1.5x5 méter) Nortene Belátáskorlátozó 75%, természetes nádszövet REEDCANE (1.5x5 méter) Nortene Belátáskorlátozó 75%, természetes nádszövet REEDCANE (1.5x5 méter) Nortene Belátáskorlátozó 75%, természetes nádszövet REEDCANE (1.5x5 méter) Nortene Belátáskorlátozó 75%, természetes nádszövet REEDCANE (1.5x5 méter)
Ár:
6 740 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
4 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító (PID): 20826

Természetes közönséges nád
Mindenki ismeri a nádat, amely Magyarországon is nagyon régóta használatos az építőiparban - gondoljunk csak a vályog- és sárfalakra vagy a nádtetőre. A nád dekoratívabb megjelenési formája a nádszövet, mely nádszálak egymás mellé fűzésével hozható létre. Ily módon egy esztétikus nádkerítés alakítható ki, amely a talajra helyezve kerítéstakaróként, pergolára-tetőszerkezetre fektetve árnyékolóként is használható. A hántolt nádszövetből falvédőt, térelválasztót is készíthetnek, természetességéből fakadóan meleg hangulatot áraszt. A nád nem drága alapanyag, amelytől igénybevételtől függően 2-5 év élettartam várható kültéri használat esetén.

ReedCane - a nádból készült 75%-os belátásgátló
A Nortene Reedcane belátásgátló természetes anyagú nádból készül, melyben a 3-6 mm átmérőjű szálak műanyag bevonattal ellátott dróttal vannak összefűzve. A természetes megjelenés barátságos hangulatot biztosít ezért nemcsak magáningatlanon, hanem szórakozóhelyeken is használhatják. A kerítés, kert, medence eltakarása mellett jól felhasználható kültéri térelválasztó készítéséhez is; például fagyizók, büfék, éttermek, bárok kerthelyiségeinek, teraszainak kialakításánál.
A nádháló 75%-os takarással rendelkezik, ezért ha azt szeretnénk, hogy szomszédunk semmiféle módon ne lásson be a kertünkbe, bizony duplán kell végigvezetni a támrendszer mentén!

Felszerelése
A nádból készült egzotikus és környezetbarát Reedcane árnyékoló árnyékolóként és betekintés elleni védelemként is alkalmazható. Szél- és hófogó tulajdonsággal is rendelkezik. Nagyon gyorsan és egyszerűen felhelyezhető, valamint a kívánt méretre szabható (vízszintesen és függőlegesen is). Az árnyékoló nád felrakásához a FixCane rögzítő is használható.

Szállítási díj1 590 Ft
TípusTermészetes nád, bambusz
Alapanyag Hántolt nád
Belátáskorlátozás 75%-os takarás
Szín Natúr
Tekercs hosszúság (m)5 méter
Tekercs szélesség (m)1.5 méter
GyártóNortene (170971)
ANRO azonosító20826
Garancia idő1 év
Súly2.62 kg
Növényektől zöldül a ház kívül-belül

Növényektől zöldül a ház kívül-belül

Utoljára frissítve: 2020. május 07.

Egyre több időt töltünk mesterséges környezetben, így sokaknak hiányzik a természet, a víz kéksége, a nap melegsége vagy éppen a növények illata, színe. Konyhákban már egyébként is találkozhattunk a fűszernövényekkel, de a nagy méretű fűszerfal feladata már inkább a lakás dekorálása. Egy …
Kert a falon - faldekoráció növényekkel

Kert a falon - faldekoráció növényekkel

Utoljára frissítve: 2020. április 23.

A nagyvárosi környezetben még inkább igényeljük a természet közelségét, amelyre a zöld falak, épített vagy természetesen kialakult növényfalak jó választ adhatnak! Az élő növények dekoratívan mutatnak bármilyen helyiségben, a hagyományos módszerektől elfordulva (pl. függőlegesen telepítve) kifejez…
Nádszövettel bevont kerítések

Nádszövettel bevont kerítések

Utoljára frissítve: 2020. április 20.

A nád az építészet egyik ősi eleme, anno a tetőfedés egyik fontos eszköze volt, de a falazásban is hasznát vették. Ma már a nád, mint természetes anyag inkább lakásdekorációs célokat szolgál, legfőképpen térelválasztó és belátásgátló feladatokat lát el. A képeken legfőképpen a nádszövetek takaró fun…

Árnyékoló háló, kerítéstakaró értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Nortene Belátáskorlátozó 75%, természetes nádszövet REEDCANE (1.5x5 méter)
Kategória: Árnyékoló háló, kerítéstakaró » Hántolt nád » 75%-os takarás » Natúr » Természetes nád, bambusz
Cikkszám: 170971
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 2620 gramm
P: CS-A-07-01

Asztali nézet megjelenítése