1. / 144.
Nortene

Belátásgátló fűzőlyukkal 85%, nyomtatott minta STYLIA (1x3 méter) virág

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: Árnyékoló háló, kerítéstakaró.
Garancia: 2 év
1 méter
3 méter
Poliészter
Mintás
Belátásgátló fűzőlyukkal 85%, nyomtatott minta STYLIA (1x3 méter) virág
Belátásgátló fűzőlyukkal 85%, nyomtatott minta STYLIA (1x3 méter) virág Belátásgátló fűzőlyukkal 85%, nyomtatott minta STYLIA (1x3 méter) virág Belátásgátló fűzőlyukkal 85%, nyomtatott minta STYLIA (1x3 méter) virág Belátásgátló fűzőlyukkal 85%, nyomtatott minta STYLIA (1x3 méter) virág Belátásgátló fűzőlyukkal 85%, nyomtatott minta STYLIA (1x3 méter) virág Belátásgátló fűzőlyukkal 85%, nyomtatott minta STYLIA (1x3 méter) virág Belátásgátló fűzőlyukkal 85%, nyomtatott minta STYLIA (1x3 méter) virág Belátásgátló fűzőlyukkal 85%, nyomtatott minta STYLIA (1x3 méter) virág
Ár:
15 490 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
5-7 munkanap

ANRO azonosító (PID): 20742

Műszaki jellemzők
Kapcsolódó termékek
Vásárlói képek

Részletes leírás

Árnyékoló hálók és betekintésgátlók az ANRO-nál!
Az árnyékoló hálók a kültéri árnyékolástechnika és belátásgátlás legfontosabb eszközei. Függőleges felszereléskor gátat szabhatnak a kerítésen való betekintésnek, mely gyakran szokott probléma lenni például drótkerítés, kovácsoltvas kerítés, faléc kerítés és ponthegesztett kerítések esetében is.
A nyitottabb, átláthatóbb kerítéseknél gyakran zavaró, hogy az utca embere is beláthat a kertbe, ezért egyre népszerűbbek a mesterséges belátásgátlók, mint amilyeneket a nagy múltú Nortene is gyárt! Ezek a belátásgátlók a napsugarakat is felfoghatják, ezért nyáron árnyékolási céllal is használatba vehetjük őket.

Stylia modern árnyékoló háló nyomtatott mintával
A modern árnyékoló hálók már nemcsak különleges esőnek és napnak ellenálló anyagból készülnek, hanem divatos mintával is el vannak látva. A Stylia árnyékoló egyik oldalán festett növényminta látható, mely magas minőségű nyomtatás eredménye. Kétféle mintából válogathatunk, de mindkettő természetes hatású: zöld bambusz és a vörös rózsabokor - ily módon a modernebb és a klasszikusabb, színes minták iránt vágyódók is megtalálhatják kedvencüket!

85% belátásgátlás
A poliészter-PVC anyag 460 g/m2-es sűrűsége 85%-os belátáskorlátozást biztosít, ezzel elősegítve kertünk nyugalmát. Az árnyékoló háló kerítésre szerelésével boldogan használható a kert, terasz! A levegőt átengedi, de a szelet felfogja, ezáltal szélvédett helyet alakíthatunk ki családi összejövetelekre is. Az anyag UV sugárzás ellen védett, bírni fogja tehát a tűző napot!

Fűzőlyukak által gyorsabb a felszerelés!
A Stylia árnyékoló hálók egyik nagy előnye, hogy fűzőszemekkel rendelkezik. A sárgaréz karikákon keresztül nagyon egyszerűen felszerelhetjük a kerítéstakarót, mert játszi könnyedséggel tudjuk átfűzni a szemen a rögzítőgumit vagy kötözőt! A ringliknek köszönhetően a leszerelés is gyorsabban végezhető el. A rögzítés során a Snuggers és a Bridfix kötözők is használhatóak.
Ollóval egyedi méretre vágható, nem foszlik. Ha nem szeretnénk egyedi méretűre szabni, az anyagot visszahajtva is rögzíthetjük a tartókon. Tisztítása egyszerű, mert semleges tisztítószerrel és szivaccsal lemoshatjuk a szennyeződéseket.

 

Adattáblázat
Alapanyag Poliészter
ANRO azonosító20742
Belátáskorlátozás 85%-os takarás
Garancia idő2 év
GyártóNortene (2011311)
Méret: tekercs hosszúság (m)3 méter
Méret: tekercs szélesség (m)1 méter
Súly1.08 kg
Sűrűség460 g/m2
Szállítási díj1 990 Ft
Szín Mintás
TípusSzínezett vagy nyomtatott minta
Kert a falon - faldekoráció növényekkel

Kert a falon - faldekoráció növényekkel

Utoljára frissítve: 2022. július 27.

A növényekkel is díszíthetjük a falat, elég ha csak visszaemlékezünk a retro korszak fali virágartóira, melyek az iskolában és otthon is előkerültek. Manapság modernebb vagy bohókásabb módok közül is válogathatunk, ha szeretjük az élő növényeket és az üde zöld virágokat! Fűszernövény és dísznövény i…

Árnyékoló háló, kerítéstakaró értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 6
83.3% 5
16.7% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Belátásgátló fűzőlyukkal 85%, nyomtatott minta STYLIA (1x3 méter) virág
Kategória: Árnyékoló háló, kerítéstakaró » Poliészter » 85%-os takarás » 460 g/m2 » Mintás » Színezett vagy nyomtatott minta
Cikkszám: 2011311
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 1075 gramm
19 év szakmai tapasztalat
800.100+ elégedett vásárló
445.900+ raktáron lévő termék
207.100+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése