FlexWall: műanyag falpanelek, PVC falburkoló lapok új típusai!
61. / 62.

Nitecore VCL10 multifunkcionális autós töltő

Garancia: 1 év
Nitecore VCL10 multifunkcionális autós töltő
Nitecore VCL10 multifunkcionális autós töltő Nitecore VCL10 multifunkcionális autós töltő Nitecore VCL10 multifunkcionális autós töltő Nitecore VCL10 multifunkcionális autós töltő
Ár:
14 170 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
1 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító (PID): 19545

NITECORE termékek az ANRO Épületdíszítésnél!

A NITECORE hosszú évek óta a világ egyik vezető LED világítás és akkumulátortöltő gyártó cége, köszönhetően minőségi, széleskörű termékkínálatuknak és folyamatos innovációiknak. A NITECORE termékei a legkeresettebb termékek közé tartoznak Európában, Amerikában, Közép-Kelet térségeiben, valamint Ausztráliában. Speciális felhasználási területek és hivatások számára is széles körben gyártanak minőségi termékeket pl. rendészet, honvédelem, vadászat.

 

NITECORE VCL10 multifunkcionális autós töltő

A Nitecore VCL10 új szintre emeli az autós töltőket. Számára nem elegendő a sima töltési funkció, ezen felül további hasznos tulajdonsággal rendelkezik.

Az VCL széria jelenleg egyetlen képviselője egy apró, könnyen hordozható töltő, amelynek egyik végén szivargyújtós aljzat, a másik végén USB csatlakozó, led fényforrások és kapcsológomb található. A VCL10 hátoldala mágneses, így akár szereléskor is kiváló társ lehet.

A beépített 3.7 Voltos, 240 mAh újratölthető lítium-ionos akkumulátor gondoskodik a beépített ledek, akár 3 órás üzemidejéről.

A szivargyújtós oldal:

A szivargyújtós csatlakozó az autó szivargyújtójába való csatlakozáson túl egy különleges, biztonsági funkcióval is rendelkezik: a volfrámbevonatú vég masszív kialakítása miatt remekül használható üvegek betörésére is vészhelyzet esetén.

Az USB oldal:

A VCL10 másik végén találhatjuk az USB csatlakozót. Ennek segítségével könnyedén és biztonságosan tölthetjük USB készülékeinket. QC 2.0 (DC 3.6-12V) és 3.0 USB (DC 5V/9V/12V) töltésre is képes maximum 2.4A kimeneti áramerősséggel.

Egyszerűen oldható meg kedvenc készülékeink töltése legyen szó akár okostelefonról, akár tabletről stb.

A "fényes" rész:

Az VCL10-en elhelyezésre került lámpa fehér és piros fényű led széleskörű felhasználást biztosít. Az USB csatlakozó mellett elhelyezett világításért felelős rész 90°-ban billenthető.

A fehér fény kiválóan használható kereséshez, a kiváló minőségű, tiszta, fehér fény remekül világítja be az autó belső terét. A piros led kiváló választás vészhelyzetek esetére.

A sima villogáson túl egy speciális funkció is beépítésre került: egy fotodetektor segítségével képes érzékeli a közeledő fényt, így közlekedési vészhelyzet esetén (pl. lerobbanás) a környezeti fényváltozás hatására növelni fogja a villogás gyorsaságát.

A ledek be- és kikapcsolásáért, valamint a piros és a fehér led közötti váltásért a VCL10-es tetején elhelyezett kapcsoló felel. Be- és kikapcsoláshoz a kapcsolót hosszan kell nyomva tartani. A ledek közötti váltáshoz a kapcsoló egyszeri megnyomása szükséges.

Világítási funkciók:

  • fehér fény, folyamatosan világít
  • piros fény, villog

Védelmek:

  • Túltöltés elleni védelem
  • Rövidzárlat elleni védelem

Paraméterek:

  • Bemenet: DC 12V | maximum 2.5A
  • Kimenet: DC 5V | maximum 2.4A
  • Quick Charge 3.0: DC 3.6-12V | maximum 2.4A
  • Quick Charge 2.0: DC 5V/9V/12V | maximum 2.4A

Szállítási díj1 290 Ft
Feszültség 12 Volt DC
Kimenet5 Volt DC (USB)
Szélesség24.5 mm
Hosszúság78.5 mm
Magasság23 mm
Szín Fekete
Termék fajtaAkkumulátor töltő
GyártóNitecore
ANRO azonosító19545
Garancia idő1 év
Súly83 g

Akkuk, elemek értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Nitecore VCL10 multifunkcionális autós töltő
Kategória: Akkuk, elemek » 12 Volt DC » 5 Volt DC (USB) » Fekete » Akkumulátor töltő
Cikkszám: VCL10
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 83 gramm
P: AL-D-12-05

Asztali nézet megjelenítése