1. / 56.
Nitecore

NU25 Multi-light fejlámpa, fehér

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: Elemes lámpa, LED zseblámpa.
Garancia: 5 év
360 lumen
NU25 Multi-light fejlámpa, fehér
NU25 Multi-light fejlámpa, fehér NU25 Multi-light fejlámpa, fehér NU25 Multi-light fejlámpa, fehér NU25 Multi-light fejlámpa, fehér NU25 Multi-light fejlámpa, fehér NU25 Multi-light fejlámpa, fehér NU25 Multi-light fejlámpa, fehér NU25 Multi-light fejlámpa, fehér NU25 Multi-light fejlámpa, fehér NU25 Multi-light fejlámpa, fehér Lejátszás
Ár:
18 650 Ft
csomag

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
5-7 munkanap

ANRO azonosító (PID): 18380

Műszaki jellemzők
Vásárlói képek

Részletes leírás

NITECORE termékek az ANRO Épületdíszítésnél!

A NITECORE hosszú évek óta a világ egyik vezető LED világítás és akkumulátortöltő gyártó cége, köszönhetően minőségi, széleskörű termékkínálatuknak és folyamatos innovációiknak. A NITECORE termékei a legkeresettebb termékek közé tartoznak Európában, Amerikában, a Közel-Kelet térségeiben, valamint Ausztráliában. Speciális felhasználási területek és hivatások számára is széles körben gyártanak minőségi termékeket pl. rendészet, honvédelem, vadászat.

A CREE XP-G2 S3 ledből érkező 360 lumen kiemelkedő teljesítményt nyújt. Sugárzási intenzitása 1650 kandela, világítási távolsága elérheti akár a 81 méteres távolságot.

A fejlámpa tartalmaz egy beépített lítium-ionos akkumulátort, amely az üzemeléséért felelős. A beépített, intelligens Micro-USB portos töltő áramkör gyorsan és biztonságosan teszi lehetővé az akkumulátor töltését, automatikus leállítása pedig megakadályozza az akkumulátor és a töltő port károsodását. A lámpatest alján elhelyezett micro-usb portot gumi fedlap védi. Töltés közben vörös visszajelzőfény világít.

A fejlámpa úgynevezett FPC hőelvezető rendszerrel készül, amelynek köszönhetően kis felülete ellenére is remekül vezeti a hőt.

Az optimalizált, széles látószögű optikának köszönhetően, akár 100°-os lefedettséggel is képes világítani. Az egyedi, könnyű burkolattal épített fejlámpa 60 fokban dönthető lefelé.

A lámpatest tetején elhelyezésre került két darab kapcsológomb segítségével könnyedén használhatjuk a fejlámpát, akár egy kézzel is. Az egyik kapcsológomb (standby ikonnal ellátva) a CREE LED, valamint a fehér kiegészítőfény kapcsolásáért felel, a másik kapcsológomb (R betűvel ellátva) a vörös kiegészítőfény használatáért felel.

Ez a kiváló minőségű led fejlámpa hét világítási és két speciális üzemmóddal rendelkezik. A beépített CREE ledek mellett egy kiegészítő vörös és egy kiegészítő fehér fényű led is beépítésre került.

CREE LED használata: Bekapcsolásához a fejlámpa tetején található standby ikonos kapcsológombot kell benyomni. 3 világítási fokozat között válthatunk a kapcsológomb további benyomásával a bekapcsolást követő 3 másodpercen belül.

Lehetőség van Turbo fokozat használatára. Ennek eléréséhez először a fejlámpa valamelyik világítási funkcióját be kell kapcsolni (CREE LED vagy fehér kiegészítőfény vagy vörös kiegészítőfény), majd a standby ikonos kapcsológombot 2 másodpercig nyomva kell tartani.

  • Üzemmódok és a üzemidők:
  • Turbo - 360 lumen - kb. 30 perc - 81 méter - 1650 kandela
  • High - 190 lumen - kb. 5 óra - 61 méter - 950 kandela
  • Mid - 38 lumen - kb. 8 óra - 27 méter - 190 kandela
  • Low - 1 lumen - kb. 160 óra - 3.8 méter - 3.7 kandela

Kiegészítő vörös és fehér fény: A fejlámpába beépítésre került vörös fény segítségünkre lehet éjszakai tevékenységeknél, mint például vadászat, éjszakai fényképezés. A kiegészítő fehér fény kiemelkedő CRI>90 értékkel rendelkezik, amelynek köszönhetően az általa megvilágított tárgy vagy környezet remekül visszaadja valós színét. Segítségünkre lehet kisebb fényforrást igénylő tevékenységekhez, legyen szó olvasásról vagy kempingezésről.

Működése vörös kiegészítő fény esetén: Bekapcsolásához az R betűvel ellátott kapcsológombot kell benyomni, ekkor minimális fénnyel világít. A kapcsológomb újbóli megnyomásával érhetjük el a maximális fényerőt, majd még egyszer megnyomva a vörös villogó fényt.

Működése fehér kiegészítő fény esetén: Bekapcsolásához a standby ikonos kapcsológombot kell nyomva tartani 2 másodpercig.

Két speciális üzemmód került beépítésre a fejlámpába. Az SOS és a helyzetjelző fény segíti a lámpa felhasználóját nehéz körülmények között is.

Működése: Bekapcsolásukhoz a fentebb ismertetett módszerekkel kapcsoljuk be a fejlámpa valamelyik fényforrását (CREE LED vagy fehér kiegészítőfény vagy vörös kiegészítőfény), majd 3 másodpercig tartsuk lenyomva a standby ikonos kapcsológombot.

  • S.O.S. jelzés - 360 lumen
  • Helyzetjelző - 360 lumen

A fejlámpa fényeinek kikapcsolására két módszer is alkalmazható:

  1.  A bekapcsolt fényt 3 másodperc világítás után bármelyik gomb megnyomásával kikapcsolhatjuk.
  2. Az R betűvel ellátott kapcsológomb 2 másodpercig történő nyomva tartásával bármikor kikapcsolhatjuk a fényt.

A véletlen bekapcsolás elkerülése érdekében egy lezáró funkció is beépítésre került. Ennek eléréshez a fejlámpa tetején található két kapcsológombot kell egyszerre megnyomni. A zárolás oldása szintén a két kapcsológomb egyszerre való megnyomásával történik. Zárolt állapotban vörös visszajelző fény villan a kapcsológombok megnyomásakor.

Mindezen funkciók teszik a lámpát ideálissá túrázáshoz, hegymászáshoz, kempingezéshez és általános szabadtéri kikapcsolódáshoz.

  • Tulajdonságok:
  • A következő célokhoz fejlesztve: túrázás, hegymászás, kempingezés és általános kikapcsolódás
  • CREE XP-G2 S3 LED 360 lumenes fényerővel
  • Speciális magas CRI értékű (>90) fehér fénnyel és vörös fénnyel
  • 1650 kandela és akár 81 méteres hatótávolság
  • Beépített 610 mAh-es lítium-ion akkumulátor, akár 160 órás üzemidő
  • Innovatív, rendkívül felhasználóbarát, két kapcsológombos kialakítás
  • Intelligens Li-Ion akkumulátor töltő áramkör (micro-USB porton keresztül)
  • 100°-os sugárzási szög
  • 60°-ban billenthető
  • Ellenálló PC műanyagból
  • Kényelmes, légáteresztő fejpánt
  • IP66 védelem
  • Ütésállósága 1.5 méterig
Adattáblázat
ANRO azonosító18380
Beépített kapcsoló Igen, kapcsolóval ellátva
Fényáram (fényerő) 360 lumen
Garancia idő5 év
GyártóNitecore (NU25 White)
LED chip típusCREE LED
Méret: hosszúság (mm)82.7 mm
Méret: magasság (mm)21 mm
Méret: szélesség (mm)32 mm
Súly98 g
Szállítási díj1 690 Ft
Szín Fehér
Termékcsalád Ledes elemlámpák
USB Van
Videó

Elemes lámpa, LED zseblámpa értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: NU25 Multi-light fejlámpa, fehér
Kategória: Elemes lámpa, LED zseblámpa » Igen, kapcsolóval ellátva » CREE LED » Fehér » Ledes elemlámpák » Van
Cikkszám: NU25 White
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 98 gramm
19 év szakmai tapasztalat
805.700+ elégedett vásárló
446.700+ raktáron lévő termék
207.600+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése