FlexWall: műanyag falpanelek, PVC falburkoló lapok új típusai!
23. / 84.

Elite Decor Poliuretán rozetta (R109) oldalfalra, mennyezetre (49 cm)

Garancia: 2 év
Poliuretán
49.5 cm
49.5 cm
58 mm
Elite Decor Poliuretán rozetta (R109) oldalfalra, mennyezetre (49 cm)
Elite Decor Poliuretán rozetta (R109) oldalfalra, mennyezetre (49 cm) Elite Decor Poliuretán rozetta (R109) oldalfalra, mennyezetre (49 cm) Elite Decor Poliuretán rozetta (R109) oldalfalra, mennyezetre (49 cm) Elite Decor Poliuretán rozetta (R109) oldalfalra, mennyezetre (49 cm) Elite Decor Poliuretán rozetta (R109) oldalfalra, mennyezetre (49 cm) Elite Decor Poliuretán rozetta (R109) oldalfalra, mennyezetre (49 cm) Elite Decor Poliuretán rozetta (R109) oldalfalra, mennyezetre (49 cm) Elite Decor Poliuretán rozetta (R109) oldalfalra, mennyezetre (49 cm) Elite Decor Poliuretán rozetta (R109) oldalfalra, mennyezetre (49 cm) Elite Decor Poliuretán rozetta (R109) oldalfalra, mennyezetre (49 cm) Elite Decor Poliuretán rozetta (R109) oldalfalra, mennyezetre (49 cm) Elite Decor Poliuretán rozetta (R109) oldalfalra, mennyezetre (49 cm) Lejátszás Lejátszás
Ár:
11 190 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
19 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító (PID): 12596

Rozetta oldalfalra, mennyezetre, kemény, ütésálló poliuretán alapanyagból

A rozettát mint mennyezeti díszítést ismerhettük meg. Fő felhasználási területe a világítótest, csillár körüli díszítés. Beépítéskor egy furatot készítenek a rozetta közepén, amin áthúzzák a csillár elektromos kábeleit és a csillárt tartó szerkezetet, majd festés után visszaszerelik a csillárt a rozetta alá.

A rozetta olyan kiegészítője a falnak, amely a klasszikus alkalmazás szerint a mennyezetre kerül. A modern lakásokban is gyakorta van igény a rozetták díszítő funkciójára, ez utóbbi esetben vagy a plafonra raknak egy egyszerű kör alakzatot vagy pedig a klasszikus stílusút ragasztják fel az oldalfalra - így képezve újszerű faldekorációt!

Kis és nagy méretű rozetták

A belmagasság növekedésével mindenképpen érdemes a rozetták méretét is növelni.  A hagyományos 250-270 cm-es belmagassághoz a legalább 40-60 cm-es rozetták illenek, azonban a 3-3.5 métertől már érdemes a 70 cm fölötti átmérőjű típusokat választani.

A kisebb méretű rozettákat pedig kiválóan alkalmazhatjuk az oldalfalak díszítésére akár kültéren, akár beltérben, vagy akár kisebb méretű csillárok alá is beépíthetjük.

Poliuretán rozetta

A poliuretán anyagú rozetta rendkívül kemény felületű, ütésálló, ezért bármilyen magasságban alkalmazhatjuk. Egy ajtó díszítésénél például már a lábazatnál szükség lehet apró rozettákra, ahol nagyon fontos, hogy egy véletlen nekiütődés során ne sérüljön meg a díszítés!

Mindenképpen meg kell említeni a poliuretán rozetták magas szintű mintakidolgozottságát, mely a gipsz díszekhez hasonló látványt kínál. A sűrűbb poliuretán alapanyag ugyanis sokkal aprólékosabb a minták létrehozását teszi lehetővé, mint a hungarocell.

Minősége kiváló, a luxuslakásokban való felhasználását is bátran ajánljuk!

Rozetta beépítése

A rozetták felszerelése nagyon egyszerű, ragasztással történik. A felragasztáshoz bármilyen kinyomópisztolyos ragasztó tökéletesen megfelel.

Amennyiben lámpatest köré lesz beépítve, úgy gondoskodni kell az elektromos kábelek kivezetéséről is. Néhány típusnál gyárilag ki van vágva ez a furat, azonban a legtöbb rozettánál csak a körvonalát látjuk, amely mentén szikével könnyen kivághatjuk a felesleges részt.

Rozetta festése

Akár hungarocell, akár poliuretán rozettát választunk, mindkét típus  tetszőleges színre festhető! Ha nem akarjuk bonyolítani, akkor festhető ugyanazzal a festékkel is, mint amit a mennyezetre használtunk, de használható hozzá pl. fémes hatású szórófesték is, egy a lényeg, hogy oldószermentes festéket válasszunk!

A festés ragasztás előtt és után is elvégezhető. Ha például egy egyszínű falat szeretnénk színes rozettákkal díszíteni, akkor ragasztás előtt célszerű a kívánt színre átkenni a gyorsabb munka érdekében.

Az Elite Decor poliuretán termékei már el vannak látva egy réteg fehér színű alapozó festékkel, ez jelentősen meggyorsítja a munkát!

Szállítási díj1 390 Ft
Termékcsalád Rozetta (mennyezeti dísz)
Alapanyag Poliuretán
Kiszerelés 1 db
Szélesség (cm)49.5 cm
Hosszúság (cm)49.5 cm
Átmérő495 mm
Vastagság58 mm
Felhasználás helyeKültérre is
GyártóElite Decor (R109)
ANRO azonosító12596
Garancia idő2 év
Súly1.06 kg
Videó
Örök slágertermék a rozetta

Örök slágertermék a rozetta

Utoljára frissítve: 2020. május 21.

Ha valami igazán klasszikus díszítőelemre vágyunk, amit a szoba bármely pontjáról jól látunk, akkor a mennyezeti rozetta jó megoldást kínál! A csodásan mintázott ás hatalmas, vagy éppen szolid és kis méretű rozetták csodás látványt biztosítanak, emiatt a hagyományos és a modern lakberendezési irányz…
Mennyezet díszítő rozetták

Mennyezet díszítő rozetták

Utoljára frissítve: 2020. május 08.

A rozetták a klasszikus lakberendezési irányzatokban a mennyezet fontos díszítőeleme volt. Eltakarta a csillár talpának elektromos kábeleit és szerelvényeit, ezáltal a díszítő funkció praktikummal is párosult. Manapság már csak a dekorációs jelleg érvényesül, ezért sok-sok mintával készülnek a külön…
Rozetták modern és klasszikus térben

Rozetták modern és klasszikus térben

Utoljára frissítve: 2020. május 06.

A rozetta olyan kiegészítője a falnak, amely a klasszikus alkalmazás szerint a mennyezetre kerül. A modern lakásokban is gyakorta van igény a rozetták díszítő funkciójára, ez utóbbi esetben vagy a plafonra raknak egy egyszerű kör alakzatot vagy pedig a klasszikus stílusút ragasztják fel az oldalfalr…
Mennyezeti rozettával is díszíthetjük a plafont!

Mennyezeti rozettával is díszíthetjük a plafont!

Utoljára frissítve: 2020. április 01.

Ha meguntuk az egyszerű sík mennyezetet, akkor térjünk vissza a tradicionális mennyezetdíszítési módokhoz! Az egyik legismertebb és legklasszikusabb eszköz a rozetta, amely egy jellemzően kör alakú díszítőelem. A hajdanán gipszből készült karikát ma pehelykönnyű polisztirolból vagy ütésálló, de szin…
Hol tetszik jobban a rozetta? A falon vagy a plafonon?

Hol tetszik jobban a rozetta? A falon vagy a plafonon?

Utoljára frissítve: 2020. április 01.

A rozetta tradicionálisan az a díszítőelem, amelyet őseink a mennyezeti csillárhoz helyeztek el dekorációként. A modern trendek azonban változtattak ezen és egyre gyakrabban kerül az oldalfalra is, legyen szó egy klasszikus lakásról vagy skandináv stílusú helyiségről. A képek alapján magunk is eldön…

Rozetta értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Elite Decor Poliuretán rozetta (R109) oldalfalra, mennyezetre (49 cm)
Kategória: Rozetta » Poliuretán » Kültérre is » 1 db » Rozetta (mennyezeti dísz)
Cikkszám: R109
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 1062 gramm
P: AL-A-22-06, KD-X-14-05, KD-X-15-05

Asztali nézet megjelenítése