Naturtex

Memory Bamboo párna (60x40x14 cm)

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: {{kategoria}}.
Garancia: 1 év
Memory Bamboo párna (60x40x14 cm)
Memory Bamboo párna (60x40x14 cm) Memory Bamboo párna (60x40x14 cm) Memory Bamboo párna (60x40x14 cm)
Ár:
11 490 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
15 munkanap

ANRO azonosító (PID): 12421

Műszaki jellemzők
Vásárlói képek

Részletes leírás
Mérete 60 x 40 x 14 cm
Töltet súlya -
Töltet 100% viszkoelasztikus poliuretán hab
Fedőanyag 100% poliészter bambusz szállal
Szín Fehér-zöld
Csomagolás Doboz
Moshatóság Csak a huzat, 40°C-on
Minta Bambusznád mintás

A Bamboo memóriapárna jó választás azoknak, akik előnyben részesítik a magas, kemény párnát. A memóriapárna különleges tulajdonsága, hogy az emlékező habszivacs alvás közben felveszi a fej formáját, tehermentesíti a nyaki izmokat és a vállizmokat, ellazítja a gerincet, ezáltal magas fokú komfortot biztosítva az éjszakai alvás során.

Azoknak is ideális lehet, akik természetes anyagot is tartalmazó memory terméket keresnek, hiszen a párna fedőanyaga valódi bambusz-szálak beszövésével készül. A bambusz szálakat tartalmazó huzat selymes tapintású, hűs érzetet nyújt. A bambusz magas nedvességfelvevő- és leadó képessége miatt a párna kellemesen száraz alvást biztosít.

A termék kialakítása a hagyományos párnaformát idézi, ötvözve a modern ergonómiai igényekkel, melynek köszönhetően minden alvási pozícióban optimális kényelmet nyújt.

A huzat felülete dombormintás, bambusznádhoz hasonló rajzok és Bamboo felirat olvasható rajta. A huzat lecipzározható és 40 °C-on mosható!

Néhány szó a memóriahabról: A NASA által kifejlesztett memory szivacs (viszkoelasztikus poliuretán hab) eredeti célja az volt, hogy az űrhajósok számára még komfortosabbá tegyék az űrhajók üléseit, azáltal hogy optimális testtartást és súlyelosztást biztosítanak extrém körülmények között is. Szélesebb körben csak 1990 után terjedt el, amikor a háztartásban és egészségügyben találtak neki feladatot.

A memory szivacs sűrűsége magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal a memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Benyomhatja ujjával, összehajthatja vagy összeszoríthatja a kezeivel, a hab visszaáll az eredeti alakjára. A hőérzékeny memóriahab ily módon alkalmazkodik az egyéni igényekhez, legyen szó oldalt fekvő vagy háton fekvő pozícióban történő pihenésről a memóriapárna tökéletes alátámasztást nyújt!

Az emlékezőhab párna legfontosabb jellemzője, hogy alvás közben alátámasztja a nyakcsigolyákat, ezáltal egyenesen tartja a gerincet, mindemellett csökkenti a nyaki izomfájdalmat, ellazítja az izmokat, ezáltal gyorsítja az izomregenerálódást is.

Az emlékezőhabos párnák nagy segítséget jelenthetnek azoknak a személyeknek, akinek fáj a nyaka vagy úgy érzi, hogy reggelre kellemetlen nyakfájdalommal ébred. Az emlékező szivacs igazodik a test és nyak vonalához, így optimális alátámasztást biztosít a nyak és fej számára, hogy még kellemesebb és pihentetőbb legyen az alvással töltött idő. Mindemellett az allergiások számára is segítséget jelenthet, hiszen az antibakteriális viszkoelasztikus habban nem tudnak megtelepedni az atkák!

Adattáblázat
ANRO azonosító12421
Garancia idő1 év
GyártóNaturtex
Súly1.62 kg
Szállítási díj1 990 Ft
Kapcsolódó cikkek
Kényelmes pihenés Naturtex ágyneműben!

Kényelmes pihenés Naturtex ágyneműben!

Utoljára frissítve: 2023. március 06.

Az emberi test alvás közben töltődik és frissül fel, ezáltal fontos, hogy minél kényelmesebb környezetben pihenhessünk. Cégünk az ágyfelszerelések, paplan- és párnahuzatok, ágyneműk, ágytakarók és egyéb lakástextíliai termékekkel bővítette kínálatát, melyek közvetlenül a piacvezető Naturtex gyártótó…

Lakásfelszerelés értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Memory Bamboo párna (60x40x14 cm)
Kategória: Lakásfelszerelés
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 1620 gramm
19 év szakmai tapasztalat
806.800+ elégedett vásárló
450.200+ raktáron lévő termék
207.800+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése