Naturtex

Memory Aloe Vera Classic párna (50x30 cm)

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: {{kategoria}}.
Garancia: 1 év
Memory Aloe Vera Classic párna (50x30 cm)
Memory Aloe Vera Classic párna (50x30 cm) Memory Aloe Vera Classic párna (50x30 cm) Memory Aloe Vera Classic párna (50x30 cm)
Ár:
8 843 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
15 munkanap

ANRO azonosító (PID): 12416

Műszaki jellemzők
Vásárlói képek

Részletes leírás
Mérete 50 x 30 x 10/7 cm
Töltet súlya -
Töltet 100% viszkoelasztikus poliuretán hab
Fedőanyag 100% poliészter Aloe Vera kikészítéssel
Szín Fehér
Csomagolás Doboz
Moshatóság Csak a huzat, 40°-on
Minta -

A memory párnák kiválóan alkalmazkodnak a test vonalához, csökkentik az egyes testrészekre nehezedő nyomást. Az emlékezőhab maggal rendelkező párna egyedi formája mind a fejnek, mind a gerincnek könnyed és légies alátámasztást biztosít. Megtartja a gerincet és rendkívüli kényelmet biztosít alvás közben!

Az Aloe Verás emlékezőpárnát azoknak ajánljuk, akik jó áron szeretnének magas minőségű, ergonómiai kialakítású párnát vásárolni. Azoknak is ideális, akik oldalt és a hátukon szeretnek aludni, valamint kedvelik az alacsonyabb párnákat.

Az ergonómikus párna aszimetrikus, azaz egyik oldalán magasabb, másik oldalán alacsonyabb, így egyénileg is változtathatunk, hogy mikor szeretnénk magasabb vagy alacsonyabb alátámasztást biztosítani a fejnek. A párna magasabb oldalát oldalsó fekvőpózban is használhatjuk, az alacsonyabb része pedig háton fekvés alkalmával lehet kényelmesebb, de egyébiránt a gyártó minden alvási pozícióhoz bizalommal ajánlja ezt a terméket.

Az Aloe Vera aromával kezelt párnahuzat jótékony hatásának köszönhetően megvalósulhat a friss és kellemes ébredés.

A huzat levehető és 40°C-on mosható. A fehér színű huzatot dombornyomott Aloe Vera felirat, valamint Aloe vera levelek díszíti és természetesen a gyártóra utaló Naturtex logó is látható.

Néhány szó a memóriahabról: A NASA által kifejlesztett memory szivacs (viszkoelasztikus poliuretán hab) eredeti célja az volt, hogy az űrhajósok számára még komfortosabbá tegyék az űrhajók üléseit, azáltal hogy optimális testtartást és súlyelosztást biztosítanak extrém körülmények között is. Szélesebb körben csak 1990 után terjedt el, amikor a háztartásban és egészségügyben találtak neki feladatot.

A memory szivacs sűrűsége magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal a memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Benyomhatja ujjával, összehajthatja vagy összeszoríthatja a kezeivel, a hab visszaáll az eredeti alakjára. A hőérzékeny memóriahab ily módon alkalmazkodik az egyéni igényekhez, legyen szó oldalt fekvő vagy háton fekvő pozícióban történő pihenésről a memóriapárna tökéletes alátámasztást nyújt!

Az emlékezőhab párna legfontosabb jellemzője, hogy alvás közben alátámasztja a nyakcsigolyákat, ezáltal egyenesen tartja a gerincet, mindemellett csökkenti a nyaki izomfájdalmat, ellazítja az izmokat, ezáltal gyorsítja az izomregenerálódást is.

Az emlékezőhabos párnák nagy segítséget jelenthetnek azoknak a személyeknek, akinek fáj a nyaka vagy úgy érzi, hogy reggelre kellemetlen nyakfájdalommal ébred. Az emlékező szivacs igazodik a test és nyak vonalához, így optimális alátámasztást biztosít a nyak és fej számára, hogy még kellemesebb és pihentetőbb legyen az alvással töltött idő. Mindemellett az allergiások számára is segítséget jelenthet, hiszen az antibakteriális viszkoelasztikus habban nem tudnak megtelepedni az atkák!

Adattáblázat
ANRO azonosító12416
Garancia idő1 év
GyártóNaturtex
Súly1.02 kg
Szállítási díj1 990 Ft
Kapcsolódó cikkek
Kényelmes pihenés Naturtex ágyneműben!

Kényelmes pihenés Naturtex ágyneműben!

Utoljára frissítve: 2023. március 06.

Az emberi test alvás közben töltődik és frissül fel, ezáltal fontos, hogy minél kényelmesebb környezetben pihenhessünk. Cégünk az ágyfelszerelések, paplan- és párnahuzatok, ágyneműk, ágytakarók és egyéb lakástextíliai termékekkel bővítette kínálatát, melyek közvetlenül a piacvezető Naturtex gyártótó…

Lakásfelszerelés értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Memory Aloe Vera Classic párna (50x30 cm)
Kategória: Lakásfelszerelés
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 1016 gramm
19 év szakmai tapasztalat
800.200+ elégedett vásárló
447.600+ raktáron lévő termék
207.100+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése