1. / 18.
Keter

Small cylinder planter műanyag virágláda rattan hatású - whiskey barna

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: Műanyag virágláda, kaspó.
Garancia: 1 év
Small cylinder planter műanyag virágláda rattan hatású - whiskey barna
Small cylinder planter műanyag virágláda rattan hatású - whiskey barna Small cylinder planter műanyag virágláda rattan hatású - whiskey barna Small cylinder planter műanyag virágláda rattan hatású - whiskey barna Small cylinder planter műanyag virágláda rattan hatású - whiskey barna Small cylinder planter műanyag virágláda rattan hatású - whiskey barna Small cylinder planter műanyag virágláda rattan hatású - whiskey barna
Ár:
4 389 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
5-20 munkanap

ANRO azonosító (PID): 21777

Műszaki jellemzők
Vásárlói képek

Részletes leírás

Keter small cylinder planter

A kert romantikus stílusát ki lehet egészíteni olyan kivételes tartozékokkal, mint a kör alakú, rattan hatású virágtartók. A fonásminta tökéletesen kiemeli a tér szépségét. A virágtartók kivételesen stabilak és tartósak, valamint ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Tisztán tartásuk is könnyű, a por, sár egy nedves ruhával letörölhető. A virágtartó dugaszos elfolyónyílással rendelkezik, amely megkönnyíti a növény öntözésének a szabályozását.

Rattan hatású virágtartó

A rattannal inspirált fonásminta nagyon kedvelt manapság. A rattan kaspó vintage és romantikus vidéki stílushoz is jól illeszkedik, de a modern és minimal kertekben is előszeretettel használják. A műanyag virágtartók ellenállnak az időjárás viszontagságainak, UV-állóak, de a Keter műanyag virágcserepeknek a fagy és a kánikula sem árt!

A Keter műanyag kaspók extra funkciója

A Cylinder műanyag virágláda egy szolid szerkezet, amelynek alján elfolyónyílás található. Nincs probléma, ha túl sok öntözővíz került az edénybe, mert a kaspó alján lévő lyukon keresztül tud a felesleg távozni! Ha nincs igény a lefolyónyílás kihasználására, akkor a tartozék gumis dugóval van mód eldugaszolni a nyílást, így nem kell tartani az alján kifolyó víz hatásaitól.

Hol használható a Keter kerti kaspó?

A műanyagból készült kaspók díszítőelemként is tökéletes a kertben és udvaron, pergola alatt, télikertben, teraszon, verandán, erkélyen és franciaerkélyen. A műrattan virágkaspók jól illeszkedik a mostanság trendi rattan hatású kerti bútorokhoz is, ezért egyre gyakrabban választják ezeket a virágtartókat az otthoni kertekbe.

Keter Cylinder műanyag cserepek több változatban

A Cylinder kaspó család többféle méretben és színben érhető el. Három méretben, három színben rendelhető, ily módon a kisebb és közepes méretű növények számára is van mód a megfelelő tárolóedényt kiválasztani. Webáruházunkban itt tekintheti meg az összes típust: Keter Cylinder műanyag cserepek.

 

Kerti kaspók különböző növényekhez

A kaspók és kültéri virágládák nagyszerűen alkalmazhatóak a növények dekoratív tárolására. Szinte mindenféle növényhez megtaláljuk a méretben, formában hozzáillő edényt, amellyel nemcsak a növényt díszíthetjük, hanem általa a kertet és a teraszt is. A kültéri kaspók nagy része UV-álló anyagból készül, hogy tartósak legyenek és hosszú évekig dekorálhassák a tereket. Oszlopos tuja, gömbtuja, leander, muskátli, szamóca, petúnia - mind olyan növény, amelyek gyakran találunk meg a magyar otthonokban, kerti dekoráció formájában és ezekhez tudunk is megoldást kínálni a Curver műanyag virágcserepekből!

A műanyag kerti kaspókat sokan előnyben részesítik a más anyagokból készült cserepekkel szemben:

  • a bádog edények napfénynek kitett helyen könnyen felforrósodhatnak
  • a kerámia kaspó, az agyagcserép és a beton láda súlyos és törékeny
  • a fából készült virágláda és fa dézsa természetes anyaga miatt gyakori karbantartást igényelhet és rothadhat.

Ezen indokok miatt sokan a műanyag kaspókat választják, mert időjárásállóak és könnyű mozgatni őket, ráadásul számtalan megjelenéssel rendelhetőek (fémes hatás, kovácsoltvas jelleg, fa utánzat, beton imitáció, horgolt-fonott minta).

Adattáblázat
ANRO azonosító21777
Garancia idő1 év
GyártóKeter (223940)
Méret: csomag mérete (cm)111,5 x 84,5 x 29 cm
Súly1.24 kg
Szállítási díj2 899 Ft
Színkódwhiskey barna
Termék mérete (cm)28 x 28 x 28,3
Kapcsolódó cikkek
Gurulós növényalátét nehéz virágok és más súlyos tárgyak mozgatásához

Gurulós növényalátét nehéz virágok és más súlyos tárgyak mozgatásához

Utoljára frissítve: 2020. november 09.

A nagyra nőtt szobanövények és a kertben található dézsás virágok számára is praktikus hordozóeszköz a gurulós növényalátét. A kerekekkel felszerelt virágtartóval akár erőfeszítés nélkül végezheti el a takarítási munkálatokat, de téliesítés során is hasznos, amikor az érzékeny növényeket fagymentes …
Élénk színek a tavaszi kertben

Élénk színek a tavaszi kertben

Utoljára frissítve: 2020. április 20.

A kert nemcsak zöld színben lehet gyönyörű, olyankor is csodás látványt nyújt, amikor a különböző növények virágba borulnak. A tavasz egyik csodás növénye a havasszépe, amely a díszkertekben is gyakori szereplő. Hófehér, barackszínű vagy éppen rózsaszínű és lila virágai a háziasszonyok kedvencei, ma…

Műanyag virágláda, kaspó értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 2
50.0% 1
50.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Small cylinder planter műanyag virágláda rattan hatású - whiskey barna
Kategória: Műanyag virágláda, kaspó » 111,5 x 84,5 x 29 cm » whiskey barna » 28 x 28 x 28,3
Cikkszám: 223940
Termékcsalád azonosító: 17197833
Szállítási kategória: 3
Tömeg: 1240 gramm
19 év szakmai tapasztalat
808.600+ elégedett vásárló
462.400+ raktáron lévő termék
208.000+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése