1. / 207.
LEDTech

Kültéri lézeres projektor, zöld-piros, fekete színű IP65

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: LED fényfüzér.
0.1 Watt
Zöld-piros lézer
Garancia: 1 év

IP65
Kültéri lézeres projektor, zöld-piros, fekete színű IP65
Kültéri lézeres projektor, zöld-piros, fekete színű IP65 Kültéri lézeres projektor, zöld-piros, fekete színű IP65 Kültéri lézeres projektor, zöld-piros, fekete színű IP65 Kültéri lézeres projektor, zöld-piros, fekete színű IP65 Kültéri lézeres projektor, zöld-piros, fekete színű IP65 Kültéri lézeres projektor, zöld-piros, fekete színű IP65 Kültéri lézeres projektor, zöld-piros, fekete színű IP65 Kültéri lézeres projektor, zöld-piros, fekete színű IP65 Kültéri lézeres projektor, zöld-piros, fekete színű IP65 Kültéri lézeres projektor, zöld-piros, fekete színű IP65 Kültéri lézeres projektor, zöld-piros, fekete színű IP65
Ár:
13 580 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
15 munkanap

ANRO azonosító (PID): 16551

Műszaki jellemzők
Vásárlói képek

Részletes leírás

Kültéren is használható lézerprojektor, zöld és piros lézerfénnyel!

A termék fényérzékelős, kizárólag sötétben működik!

A Karácsonyi, valamint Szilveszteri bulik elengedhetetlen kelléke! Ellenálló kialakítás, IP65 védettség, ennek köszönhetően kültéren is alkalmazható!

9 különböző operációs mód, annak érdekében, hogy bárki megtalálja a kedvencét! A csomagban található, földbe szúrható állvány, valamint tripod állvány is csatlakoztatható hozzá, ennek köszönhetően bármilyen kültéri környezetben felhasználható! Vezérlése könnyedén kivitelezhető a 12 gombos távirányító segítségével. Beépített, szabályozható időzítő funkcióval!

A lézerprojektor hátulján elhelyezett piros gomb segítségével is szabályozható a világítási funkció, valamint a szín! A távirányító segítségével megváltoztathatjuk a világítási funkciót, a színeket, valamint beállíthatjuk és kikapcsolhatjuk az időzítő funkciót. Kedvünk szerint választhatunk 1,2,3,4,5 és 6 órás időzítés közül.

sl-mu1w02l-zy1937_lezeres-projektor-kulteri-ip65-zold-piros-fekete-ledtechnika-fenyszoras-16551.jpg

Fontos tudnivalók:
Figyelem: A veszélyes lézersugárzás okozta sérülések elkerülése érdekében soha ne használja a készüléket a gyártó által megadottól eltérő célokra! A lézert soha ne irányítsa közvetlenül a szemébe vagy az arcára! Semmilyen körülmények között ne próbálja felnyitni a terméket! Ne csatlakoztassa a tápfeszültségre, amíg a projektor még a csomagolásában van! Cégünk nem vállal garanciát a készülék nem rendeltetésszerű használatából eredő károkért! A gyártó csak az olyan károkért vállal felelősséget, amelyek a készülékek rendeltetésszerű használata során keletkeznek.

Biztonságos üzembe helyezés: A készülék használata előtt olvassa el figyelmesen a használati útmutatót! Kövesse a biztonsági utasításokat a készülék üzembe helyezése során! Ellenkező esetben kár keletkezhet, illetve Ön a saját és mások testi épségét veszélyezteti! Tartsa be a biztonsági utasításokat, hogy elkerülje a helytelen használatból eredő károkat! Tartsa meg az útmutatót, mert a jövőben még szüksége lehet rá. Ha a készüléket továbbadja vagy eladja más személynek, ne feledje a használati útmutatót is odaadni az új tulajdonosnak.

Fontos biztonsági figyelmeztetések:
1. Olvassa el és tartsa be a terméken jelzett és az útmutatóban szereplő biztonsági utasításokat!
2. Ne távolítsa el az adattáblát a termékről!
3. A terméket csak 18 év feletti személyek használhatják. A terméket fizikai, érzékszervi vagy mentális zavarokkal küzdő személyek kizárólag akkor használhatják, ha a használati útmutatót elolvasták és megértették, annak utasításait betartják, és tisztában vannak a készülék használatával kapcsolatos kockázatokkal. A gyermekek nem játszhatnak a készülékkel.
4. A készülék rögzítését és elektromos üzembe helyezését minden esetben a vonatkozó és hatályos jogszabályoknak, előírásoknak és szabványoknak megfelelően kell elvégezni, szakember segítségével.
5. Amennyiben a készüléket úszómedence közelében kívánja használni, győződjön meg róla, hogy a termék legalább 3 méterre van a medencétől! Ne használja a készüléket fürdőszobában!
6. Figyelem: Áramütés veszélye áll fenn. Kültéri használat esetén a készüléket kizárólag védett (fedett) konnektorba csatlakoztassa! Ha ilyen konnektor nem áll rendelkezésre, kérje szakember segítségét és szereltessen fel egy védett konnektort! Ellenőrizze, hogy a konnektorba dugott kábel nem akadályozza-e a konnektor fedelének lezárását!
7. Figyelem! Ne csatlakoztassa a készüléket olyan konnektorba, amely kizárólag zárt állapotban vízálló!
8. Ne szerelje szét a hálózati kábelt! A kábel szétszerelése elektromos áramütést vagy tűzveszélyt okozhat.
9. Az elektromos áramütés kockázatának csökkentése érdekében csak akkor húzza ki a konnektorból a készüléket, ha a készülék ki van kapcsolva!
10. Ne használa a készüléket, ha az megsérült!

 

Figyelem: Ha 20km-en belül légifolyosó található, soha ne irányítsa a lézert abba az irányba! Ha 20km-en belül repülőtér található, úgy állítsa be a készüléket, hogy a lézersugarak ne az ég felé világítsanak!

Használati utasítások:
1. Vegye ki a dobozból a készülék összes tartozékát. Amikor éppen nem használja a készüléket, tárolja azt az eredeti dobozban.
2. Válasszon egy megfelelő helyet a készülék számára. A készülék és a vetítőfelület között ne legyen semmi olyan tárgy, ami akadályozza a fény útját!
3. Csavarozza rá a készülék fejét a pálcára. Állítsa a készülék fejét a vetítőfelület irányába. Nyomja bele teljesen a pálca hegyes végét a talajba a kiválasztott helyen. Ha nehezen tudja belenyomni a pálcát a talajba, egy gumikalapács segítségével óvatosan ütögesse bele. Soha ne tegye ki a terméket nyomásnak.
4. Forgassa el a készülék fejét az óramutató járásával megegyező irányba.
5. Lazítsa ki az anyacsavart, helyezze rá a műanyag pöcköt a projektorra, majd fordítsa a készülék fejét a kívánt irányba.
6. Használjon egy megfelelő hosszabbító kábelt (nem tartozék) a készülék üzemeltetéséhez. Csatlakoztassa a hosszabbító kábelt egye elektromos konnektorba.
7. Kapcsolja be a készüléket a mellékelt távirányítóval.

Műszaki jellemzők:
Ez a termék megfelel az európai szabványoknak.
Modell: SL-MU1W02L (ZY1937)
Kimeneti feszültség: 220-240 V~, 50/60 Hz
Lézerbiztonsági osztály: 2
Kimeneti teljesítmény: 1 mW
Hullámhossz: 532nm, 650nm
Hőmérséklet-tartomány: -20 Celsius és 40 Celsius között.
A lézeres projektort kizárólag -20 Celsius és 40 Celsius közötti hőmérsékleten használja! Ha a hőmérséklet fagypont alá esik, használat előtt melegítse be a készüléket 10 percig, hogy biztosítsa a vetítéshez elegendő energiát!

Adattáblázat
Akku / elem típusa Nem akkus / nem elemes.
Alapanyag Műanyag
ANRO azonosító16551
Búra kivitele Átlátszó búra
Búra színe Átlátszó
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Foglalat Beépített lézer
Foglalatok száma1 darab
Garancia idő1 év
GyártóLEDTech
IP védelmi szint IP65
Ledek száma 0 ledes
Méret: hosszúság (m)0 méter
Méret: hosszúság (mm)105 mm
Méret: magasság (mm)335 mm
Méret: szélesség (mm)160 mm
Súly696 g
Szállítási díj1 690 Ft
Szín Fekete
Színhőmérséklet Zöld-piros lézer
Tartószerkezet anyaga Műanyag
Tartószerkezet színe Fekete
Teljesítmény 0.1 Watt
Karácsonyi hangulatban a kert

Karácsonyi hangulatban a kert

Utoljára frissítve: 2022. július 27.

A karácsony az egyik legfontosabb ünnep, melyet szeretünk kiélvezni. Az ünnepi dekoráció pedig igenis fontos ahhoz, hogy ráhangolódjunk a szentestére, de ez a készülődés már az advent időszakában elkezdődhet. Akár van hó, akár nincs, ideje hogy kikerüljenek a színes üveggömbök, a hangulatos fények, …

LED fényfüzér értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 2
50.0% 1
50.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Kültéri lézeres projektor, zöld-piros, fekete színű IP65
Kategória: LED fényfüzér » Nem akkus / nem elemes. » Műanyag » Átlátszó búra » Átlátszó » 230 Volt (50/60Hz) » Beépített lézer » IP65 » Fekete » Zöld-piros lézer » Műanyag » Fekete
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 696 gramm
19 év szakmai tapasztalat
808.800+ elégedett vásárló
458.400+ raktáron lévő termék
208.000+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése