12. / 16.

Hatszög alakú (méhsejt) filcpanel - filcből készült puha falburkoló (31-es türkizkék színben)

Garancia: 2 év
Hatszög alakú (méhsejt) filcpanel - filcből készült puha falburkoló (31-es türkizkék színben)
Hatszög alakú (méhsejt) filcpanel - filcből készült puha falburkoló (31-es türkizkék színben) Hatszög alakú (méhsejt) filcpanel - filcből készült puha falburkoló (31-es türkizkék színben) Hatszög alakú (méhsejt) filcpanel - filcből készült puha falburkoló (31-es türkizkék színben) Hatszög alakú (méhsejt) filcpanel - filcből készült puha falburkoló (31-es türkizkék színben) Hatszög alakú (méhsejt) filcpanel - filcből készült puha falburkoló (31-es türkizkék színben) Hatszög alakú (méhsejt) filcpanel - filcből készült puha falburkoló (31-es türkizkék színben) Hatszög alakú (méhsejt) filcpanel - filcből készült puha falburkoló (31-es türkizkék színben) Hatszög alakú (méhsejt) filcpanel - filcből készült puha falburkoló (31-es türkizkék színben) Hatszög alakú (méhsejt) filcpanel - filcből készült puha falburkoló (31-es türkizkék színben) Hatszög alakú (méhsejt) filcpanel - filcből készült puha falburkoló (31-es türkizkék színben) Hatszög alakú (méhsejt) filcpanel - filcből készült puha falburkoló (31-es türkizkék színben) Hatszög alakú (méhsejt) filcpanel - filcből készült puha falburkoló (31-es türkizkék színben) Lejátszás
Ár:
1 990 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
10-30 munkanap

Következő beszállítás:
2024.04.12. (50 darab)

ANRO azonosító (PID): 35251

Műszaki jellemzők

Részletes leírás

Filc falpanel - filcből készült puha, hangszigetelő falburkolat

A hatszög alakú falpanel teljes vastagságában filcből készül, hő és hangszigetelő felületet ad.  A filc puhaságot is biztosít a falnak, ráadásul még inkább érvényesül a falból kiemelkedő 3 dimenziós hatás.

A hatszög alakú (méhsejt) filcpanel egy stílusos és modern falburkoló, amely a filc anyagának puhaságával és tartósságával kombinálva teszi igazán különlegessé otthonát.

A hatszög alak, amely elegáns megjelenést kölcsönöz a falnak. A panel egyedi mintázata és mérete tökéletesen illik bármely modern vagy hagyományos stílusú lakberendezéshez. A filc anyag nagyon tartós és ellenálló, ami garantálja a hosszú élettartamot,

Puha falburkoló gyerekszobába, de akár irodába is!

A filc panelek egyedi és kreatív megjelenésükkel inspiráló környezetet teremtenek a gyerekek számára, és játékosan ötvözik a különböző színek és formák kombinációját.

Emellett, a filcpanel ötvözi a funkcionalitást és az esztétikát, ezért kiváló választás az irodai környezetben is. A filc anyag hangszigetelő tulajdonsága miatt csökkenti a zajszintet, és a panel könnyen telepíthető, így időt és költséget takarít meg a munkahelyen.

Öntapadós hátoldal: a könnyen beépíthető filcpanel

A filc falpanel egy darabból áll, ami megkönnyíti a telepítést és a pontos méretek miatt a panel tökéletesen illeszkedik a falra.

A filc falburkolatok felrakása házilag is elvégezhető, ráadásul semmilyen kiegészítő anyagot nem igényelnek, hiszen a filcpanelek teljes hátoldalukon öntapadós felülettel rendelkeznek. Csak le kell húzni a védőfóliát és már lehet is ragasztani a falra!

Adattáblázat
Alak Hatszög
Alapanyag Filc
ANRO azonosító35251
Garancia idő2 év
Kiszerelés 1 db
Méret: magasság (cm)26 cm
Méret: szélesség (cm)30 cm
Méret: vastagság (mm)10 mm
Súly79 g
Szállítási díj1 690 Ft
Szín Türkiz
Videó
Kapcsolódó cikkek
A legkönnyebb és a legpuhább falburkoló: hatszög alakú filcpanel

A legkönnyebb és a legpuhább falburkoló: hatszög alakú filcpanel

Utoljára frissítve: 2023. május 15.

A filc falpanel számtalan előnyös tulajdonsággal rendelkezik, ami által a falburkolatok kedvelt elemévé válhat! Trendi hatszögletű forma, puha filc borítás, falból kiemelkedő 3D megjelenés, hangszigetelő hatás, 16-féle izgalmas szín, öntapadós hátoldal - mindezek alkalmassá teszi a gyerekszobák, na…

Filc falpanel értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Hatszög alakú (méhsejt) filcpanel - filcből készült puha falburkoló (31-es türkizkék színben)
Kategória: Filc falpanel » Hatszög » Filc » 1 db » Türkiz
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 79 gramm
P: AL-A-25-04, AL-A-25-06
19 év szakmai tapasztalat
800.100+ elégedett vásárló
446.800+ raktáron lévő termék
207.100+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése