Csillagos égbolt lámpa

Csillagos égbolt lámpa Nyári estéken nincs is annál jobb program, mint a tiszta, csillagos eget kémlelni. A különleges fényeknek köszönhetően megnyugtató és ugyanakkor magával ragadó érzés fog el bennünket: legszívesebben egész évben kiélveznénk ezt a csodás látványt. A csillagos égbolt lámpa a nyári csillagos mennybolt érzését nyújtja, így otthonunkban akár minden este felidézhetjük a kellemes élményt. A lámpa apró fénypontjai kiváló hangulatvilágítást eredményeznek a hálószobában, nappaliban és gyerekszobában egyaránt. Tekintse meg minőségi termékeinket!

Nincs listázható termék ebben a kategóriában.

Csillagos égbolt lámpa, mint egyedi dekoráció

Az utóbbi időben a mennyezetek díszítésekor egyre divatosabbá vált a csillagos égbolt világítás. A lámpa fő jellegzetessége, hogy apró fénypontjai gyárilag változatos módon vannak elhelyezve, így nem kell külön csillagos effektet utánzó LED diódákat vásárolni a falra és időt tölteni a beszerelésükkel. A csillagos égbolt mennyezeti lámpa viszont nem csak faldísznek tökéletes: mivel fényereje megfelel egy 75 Wattos izzólámpáénak, ezért kiváló fényforrás is lehet otthonunkban.

A különleges lámpát felszerelhetjük a mennyezetre, de akár az oldalfalra is. A hálószobában romantikus hatást kelt, a gyerekszobában pedig megnyugtató, éjszakai fényt áraszt. De tárgyalók, éttermek hangulatos megvilágítására is alkalmas lehet, illetve bárhol jól mutat, ahol különleges LED design világításra van szükségünk.

Egyszerűen beszerelhető és távirányítható

Könnyű sorolhatóság: a csillagos égbolt mennyezeti LED panelből a profi kialakításának köszönhetően tetszőleges mennyiségű lámpatest szerelhető egymás mellé. Mivel a lámpa könnyen sorolható, így a csillagos égbolt hatás is egyszerűen elérhető. Ráadásul a LED csillagos égbolt lámpát a korábbi csillár helyére is beszerelhetjük, a működés ebben az esetben is garantált!

Távvezérelhető fényerő és színhőmérséklet: a csillagos égbolt mennyezeti lámpa fényereje és színe távirányítóval állítható, így az eszközt nagyobb erőfeszítés nélkül kapcsolhatjuk ki és be. A távvezérlő segítségével kiválaszthatjuk, hogy csökkenteni vagy növelni szeretnénk a fényerőt, beállíthatjuk a színhőmérsékletet, valamint éjjeli módra, azaz alacsonyabb fényerőre is kapcsolhatunk. Ha több panelünk van egy áramkörre kötve, akkor az összes panelt egyetlen távirányítóval is irányíthatjuk. A távvezérlő 2 db AAA méretű elemmel működik, amely ugyan nem része a csomagnak, de áruházunkból megvásárolható.

Különböző színű burkolatok: a LED csillagos égbolt lámpa család három különböző színű házzal készül: fehér, fekete és arany. Ezek tetszőlegesen variálhatók, vegyíthetők, a vezérlésük a burkolat színétől független, így egy távirányítóval használhatjuk akár mindhárom színű panelt. Válassza ki az Önnek leginkább tetszőt!

LED csillagos égbolt gyors szállítással

Az ANRO webáruházban kiemelt figyelmet fordítunk a termékek gyors kiszállítására. A rendelés leadását követően igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt házhoz vinni Önnek a kiválasztott terméket. A további információkat a szállításról itt találja.

Ha kérdései merültek fel a szállítással vagy a termékkel kapcsolatosan, kérje munkatársaink segítségét. Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken keresztül!

18 év szakmai tapasztalat
713.600+ elégedett vásárló
503.100+ raktáron lévő termék
188.900+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése