Alumínium LED profil, LED szalag profil

Bovelacci Rozetta - Bovelacci R-49 (49 cm)

26. / 61.
Garancia: 2 év
EPS (expandált polisztirol)
490 mm
Bovelacci Rozetta - Bovelacci R-49 (49 cm)
Bovelacci Rozetta - Bovelacci R-49 (49 cm) Bovelacci Rozetta - Bovelacci R-49 (49 cm) Bovelacci Rozetta - Bovelacci R-49 (49 cm) Bovelacci Rozetta - Bovelacci R-49 (49 cm)
Ár:
3 666 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
8 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító (PID): 99

Rozetta - Bovelacci R-49 (49 cm)

A rozettát mint mennyezeti díszítést ismerhettük meg. Fő felhasználási területe a világítótest, csillár körüli díszítés. Beépítéskor egy lyukat vágnak a rozetta közepén, amin áthúzzák a csillár elektromos kábeleit és a csillárt tartó szerkezetet, majd festés után visszaszerelik a csillárt a rozetta alá.

R-49 rozetta: 49 centiméter átmérőjű rozetta, közepén homorú - sima felülettel. Ez a plafondísz visszafogott megoldás lehet díszes csillárokhoz!

A rozetták olyan díszítőelemek, amelyek a plafonon lévő világítótestek és csillárok talpazatát díszítik különböző motívumokkal. A rozettákat időnként az oldalfalra is ragaszthatják, akár oldalfali lámpa alapjaként, akár csak szimpla díszítőelemként. A rozetták szimmetrikus díszítettségűek, közepéből kifelé haladva napsugaras jellegűek, a széleken pedig fonott vagy kagylómintával záródik, akárcsak a hajdani gipszből készült társuk.

A rozetták eredetileg virág / rózsa alakú díszeket takartak, mára azonban számtalan megjelenési formájuk ismert. Általánosságban kör alakú stukkókra gondolunk, egyes változatai azonban lehetnek négyzet alakúak, vagy nyújtott ellipszis alakúak is.

Rozetta kínálatunkban megtalálhatja az olasz Bovelacci gyártó, valamint a lengyel Marbet cég rozettáit is 10 cm-es átmérőtől egészen a 64 cm-es átmérővel rendelkező rozettáig. A hungarocell alapanyagból készülő rozetták felragasztásához használjon vízbázisú ragasztóanyagokat, színre festéséhez pedig vízbázisú festékeket!

A rozetták kezelése kültéri díszítés esetén: A rozetták megfelelő felületkezeléssel (kérgesítéssel - kültéri mélyalapozó festék és polisztirol ragasztó vagy kérgesítő anyag keverékének ecsetelésével) kiválóan alkalmazhatóak kültéren is! Kérgesítés után tetszőleges színre festhető bármilyen homlokzati festékkel.

Ötleteket keres a mennyezet díszítésére? Kattintson a képre és tekintse meg a vásárlóink által visszaküldött fotókat a beépített rozettákról, mennyezeti díszekről!

Rozetta - mennyezeti díszek fotó galériája - ötletek

Szállítási díj1 490 Ft (30 000 Ft fölött ingyenes!)
Termékcsalád Rozetta (mennyezeti dísz)
Alapanyag EPS (expandált polisztirol)
Kiszerelés 1 db
Átmérő490 mm
Stukkó kiállás45 mm
Felhasználás helyeKültérre is
GyártóBovelacci
ANRO azonosító99
Garancia idő2 év
Súly190 g
Kapcsolódó cikkek
Beltéri lakásdíszítés ötletek

Beltéri lakásdíszítés ötletek

Utoljára frissítve: 2020. március 09.

Vásárlóink által visszaküldött beltéri lakásfelújítási képek, melyeken megtekintheti, a különböző díszléceket, rejtett világítást és ledes világítástechnikai termékeket. Nézze meg hogyan díszítenek mások!
Beltéri díszléc

Beltéri díszléc

Utoljára frissítve: 2014. július 01.

Egy hangulatos enteriőr még manapság is csak nehezen képzelhető el valamilyen stukkó vagy díszléc felhasználása nélkül. Lehet, hogy épen csak egy jelzésértékű színelválasztó, vagy egy vékony keretezőléc a mennyezeten, netán a gipszkarton repedését eltakarni hivatott holkerléc a díszlécek szerepe meg…
Rozetta - A mennyezet luxusa

Rozetta - A mennyezet luxusa

Utoljára frissítve: 2012. szeptember 13.

A lakás dekorálásakor sok ötlet felmerül, azonban a plafonról gyakran elfeledkezünk. A rozetta a terek egyik leglátványosabb polisztirol díszítőeleme.
Bovelacci stukkó katalógus

Bovelacci stukkó katalógus

Utoljára frissítve: 2012. február 20.

A Bovelacci katalógusából is kedvére válogathat. Az alábbi katalógusban lévő Bovelacci stukkók egy rész már felkerült díszléc webáruházunkba, egy része azonban még nem - de természetesen telefonon, vagy e-mailben rendelhet a katalógus kódjai alapján.
Örök slágertermék a rozetta

Örök slágertermék a rozetta

Utoljára frissítve: 2020. május 21.

Ha valami igazán klasszikus díszítőelemre vágyunk, amit a szoba bármely pontjáról jól látunk, akkor a mennyezeti rozetta jó megoldást kínál! A csodásan mintázott ás hatalmas, vagy éppen szolid és kis méretű rozetták csodás látványt biztosítanak, emiatt a hagyományos és a modern lakberendezési irányz…
Rozetták modern és klasszikus térben

Rozetták modern és klasszikus térben

Utoljára frissítve: 2020. május 06.

A rozetta olyan kiegészítője a falnak, amely a klasszikus alkalmazás szerint a mennyezetre kerül. A modern lakásokban is gyakorta van igény a rozetták díszítő funkciójára, ez utóbbi esetben vagy a plafonra raknak egy egyszerű kör alakzatot vagy pedig a klasszikus stílusút ragasztják fel az oldalfalr…
Mennyezeti rozettával is díszíthetjük a plafont!

Mennyezeti rozettával is díszíthetjük a plafont!

Utoljára frissítve: 2020. április 01.

Ha meguntuk az egyszerű sík mennyezetet, akkor térjünk vissza a tradicionális mennyezetdíszítési módokhoz! Az egyik legismertebb és legklasszikusabb eszköz a rozetta, amely egy jellemzően kör alakú díszítőelem. A hajdanán gipszből készült karikát ma pehelykönnyű polisztirolból vagy ütésálló, de szin…
Hol tetszik jobban a rozetta? A falon vagy a plafonon?

Hol tetszik jobban a rozetta? A falon vagy a plafonon?

Utoljára frissítve: 2020. április 01.

A rozetta tradicionálisan az a díszítőelem, amelyet őseink a mennyezeti csillárhoz helyeztek el dekorációként. A modern trendek azonban változtattak ezen és egyre gyakrabban kerül az oldalfalra is, legyen szó egy klasszikus lakásról vagy skandináv stílusú helyiségről. A képek alapján magunk is eldön…

Rozetta értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Bovelacci Rozetta - Bovelacci R-49 (49 cm)
Kategória: Rozetta » EPS (expandált polisztirol) » Kültérre is » 1 db » Rozetta (mennyezeti dísz)
Cikkszám: Bovelacci R-49 rozetta
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 190 gramm
P: AL-A-21-07

Asztali nézet megjelenítése