Alumínium függönysín
9. / 74.

ANRO LED DC csatlakozó - LED szalag átalakító 3528-as (8 mm-es LED szalaghoz)

Garancia: 2 év
12-24 Volt DC
DC csatlakozó (2.1 mm x 5.5 mm)
Gyorscsatlakozó 8 mm (2 eres)
ANRO LED DC csatlakozó - LED szalag átalakító 3528-as  (8 mm-es LED szalaghoz)
ANRO LED DC csatlakozó - LED szalag átalakító 3528-as  (8 mm-es LED szalaghoz) ANRO LED DC csatlakozó - LED szalag átalakító 3528-as  (8 mm-es LED szalaghoz) ANRO LED DC csatlakozó - LED szalag átalakító 3528-as  (8 mm-es LED szalaghoz) ANRO LED DC csatlakozó - LED szalag átalakító 3528-as  (8 mm-es LED szalaghoz) ANRO LED DC csatlakozó - LED szalag átalakító 3528-as  (8 mm-es LED szalaghoz) Lejátszás
Ár:
290 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
2 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító (PID): 8108

DC csatlakozó - LED szalag átalakító

A LED termékek működtetéséhez szükséges LED adapterek (laptop töltő, telefon töltő jellegű tápegységek) kimenetére dugható átalakító, mely kimenetét forrasztás nélkül lehet a beltéri LED szalaghoz csatlakoztatni.

Kültéri szalagokhoz is felhasználható, azonban a termék IP20-as védettségű, azaz önmagában nem alkalmas kültéri használatra. A kültéri LED szalagokhoz való csatlakoztatás előtt a LED szalagokról a bevonatot le kell bontani, hogy a csatlakozó fémes részei érintkezni tudjanak.

  • A csatlakozó a 3528-120 és minden más 60 led/méternél több ledet tartalmazó LED szalagokhoz nem alkalmas, mert a LED-ek sűrű elhelyezése miatt nem biztosítható megfelelő érintkezés!

Ezzel a kábellel egyszerűen összecsatlakoztathatjuk a 8 mm-es szélességű (pl. 3528-as, 2835-ös típusú méterenként 30 vagy 60 ledes) LED szalagokat a konnektorba dugható tápegységekkel, LED adapterekkel. A kábel egyik végén tápegység csatlakozó található, másik végén egy forrasztásmentes LED szalag csatlakozó. A forrasztás nélküli betápkábel csak a vágási pontoknál használható, az 50 cm-ként elhelyezkedő gyári forrasztási pontoknál nem csatlakoztatható megfelelően!

A DC csatlakozó vég miatt nemcsak adapterek bekötésekor, hanem az olyan vezérlők rendszerbe szerelésekor is hasznos kiegészítő, amikor a fényerőszabályzó dimmer, vagy a billenős zsinórkapcsoló is DC csatlakozókkal szerelt, ezáltal a vezetékek összekötése csak néhány mozzanatot igényel.

Szállítási díj1 499 Ft
Feszültség 12-24 Volt DC
IP védelmi szint IP20
BemenetDC csatlakozó (2.1 mm x 5.5 mm)
KimenetGyorscsatlakozó 8 mm (2 eres)
Vezeték hossza 10 cm
Vezeték méret 22 AWG (~0.32 mm2)
Szín Fekete
GyártóANRO LED
ANRO azonosító8108
Garancia idő2 év
Súly7 g
Videó
Kapcsolódó cikkek
LED szalag szerelés egyszerűen: forrasztásmentes csatlakozók

LED szalag szerelés egyszerűen: forrasztásmentes csatlakozók

Utoljára frissítve: 2020. április 01.

Ebben a cikkben a LED szalag egyszerű szerelését fogjuk bemutatni. Ez a LED szalag beépítését bemutató cikk videó formájában is elérhető, melyben a forrasztásmentes LED szalag csatlakozókkal és a LED adapterekkel fogunk bővebben foglalkozni. Ennek az az oka, hogy a könnyű szerelést legegyszerűbben e…
Beltéri flexibilis LED szalagok szerelése, forrasztása

Beltéri flexibilis LED szalagok szerelése, forrasztása

Utoljára frissítve: 2020. február 11.

A flexibilis, öntapadós hátoldallal rendelkező LED szalagok szerelési útmutatója. A szerelést bemutatjuk a forrasztást nem igénylő gyors-csatlakozókkal is illetve megmutatjuk a forrasztásos módszert is.
LED szalag csatlakozók - ECO

LED szalag csatlakozók - ECO

Utoljára frissítve: 2014. május 28.

Megérkeztek a kedvező árú LED szalag kiegészítők! Az Eco termékcsalád tartalmaz minden olyan csatlakozót, mely a LED szalagok forrasztás nélküli szereléséhez szükséges lehet: vezetékes és vezeték nélküli toldók, sarokelemek, DC csatlakozók, RGB vezeték, stb!
LED csík bekötése, szerelése forrasztás nélkül

LED csík bekötése, szerelése forrasztás nélkül

Utoljára frissítve: 2020. április 23.

A ledes fényt modern és hangulatos volta miatt nagyon sok lakásban, irodában használják dekorációs világításra. Beépíthetik gipszkartonos álmennyezetbe, díszlécbe, fa vagy alumínium profilba, de az öntapadós szalagokat akár szekrények, polcok, ágykeretek, reklámtáblák széleire is felragaszthatjuk!…

LED szalag csatlakozó értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 10
100.0% 10
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: ANRO LED DC csatlakozó - LED szalag átalakító 3528-as (8 mm-es LED szalaghoz)
Kategória: LED szalag csatlakozó » DC csatlakozó (2.1 mm x 5.5 mm) » 12-24 Volt DC » IP20 » Gyorscsatlakozó 8 mm (2 eres) » Fekete » 22 AWG (~0.32 mm2)
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 7 gramm
P: AL-E-02-02

Asztali nézet megjelenítése