LED reflektor, LED fényvető
4. / 89.

Ritar Akkumulátor 6V/12 Ah - Ritar (RT6120)

Garancia: 6 hónap
6 Volt, 12 Ah
Ólom zselés
Akkumulátor
Ritar Akkumulátor 6V/12 Ah - Ritar (RT6120)
Ritar Akkumulátor 6V/12 Ah - Ritar (RT6120)
Ár:
7 150 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 6 hónap

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
5-7 munkanap

ANRO azonosító (PID): 6377

Akkumulátor 6 Volt

Ritar RT ólom zselés akkumulátor család

A Ritar ólom zselés akkumulátorai jól ismertek stabil és megbízható teljesítményükről. A Ritar ólom zselés akkumulátorok karbantartása nagyon egyszerű, így a csatlakoztatott eszközök biztonságos működése garantált. A Rittar akkumulátorok védettek túltöltés ellen, valamint jól tűrik a rázkódást és a hosszú tárolási időt. Jól teljesítenek továbbá folyamatos és ciklikus terhelés esetén is.

A Ritar egyedülálló tervezési és tömítési technológiája teljességgel meggátolja az elektrolit szivárgását, biztonságossá és hatékonnyá téve az akku működését. A szivárgásmentes minősítés minden elvárásnak megfelel, teljesíti például az igen szigorú Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség elvárásait. Szükségtelenné teszi továbbá a folyadékkal kapcsolatos karbantartási munkákat is.

A Ritar ólomzselés akkumulátorai egy alacsony nyomású szellőző rendszerrel vannak ellátva (működési nyomás: 1-6 psi). A szellőző rendszert úgy tervezték, hogy elengedje a felesleges gázt, amennyiben az megengedettnél nagyobb nyomást ér el, majd újra tömíti magát. Ez a rendszer megakadályozza, hogy túl nagy nyomás halmozódjon fel az akku belsejében, így elmondhatjuk, hogy az egyik legbiztonságosabb akku technológiát használjuk.

A nagy teherbírású alumínium-ólom-kalcium rácsok biztosítják a Ritar akkumulátorok extra teljesítményét és hosszú élettartalmát, mind folyamatos, mind ciklikus üzemmód esetén, még mély kisülés esetén is. Ugyanezen rácsok biztosítják azt is, hogy a Ritart ólom zselés akkumulátorai igen hosszú ideig tárolhatóak újratöltés nélkül.

További információk, PDF adatlapok (töltés/kisütés/teljesítmény) a Ritar RT sorozat weboldaláról tölthetőek.

További Ritar akkumulátor árakat a nagyítható képeken talál. A feltüntetett árak nettó listaárak, az árak változtatásának jogát fenntartjuk. Nagyobb mennyiség, és áruházban nem szereplő termék esetén kérjen árajánlatot az info@anro.hu email címen.

Szállítási díj1 390 Ft
TechnológiaÓlom zselés
Szélesség151 mm
Hosszúság50 mm
Magasság95 mm
Termék fajtaAkkumulátor
Akku / elem típusa 6 Volt, 12 Ah
GyártóRitar
ANRO azonosító6377
Garancia idő6 hónap
Súly1.82 kg

Akkuk, elemek értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Ritar Akkumulátor 6V/12 Ah - Ritar (RT6120)
Kategória: Akkuk, elemek » 6 Volt, 12 Ah » Ólom zselés » Akkumulátor
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 1820 gramm

Asztali nézet megjelenítése