13. / 66.
ANRO LED Profile

ALP-024 Ezüst - Gipszkartonba süllyeszthető alu profil LED szalaghoz (Fekete búrával)

Garancia: 3 év
200 cm
13.1 mm
57.3 mm
Fekete búra
Ezüst
ALP-024 Ezüst - Gipszkartonba süllyeszthető alu profil LED szalaghoz (Fekete búrával)
ALP-024 Ezüst - Gipszkartonba süllyeszthető alu profil LED szalaghoz (Fekete búrával) ALP-024 Ezüst - Gipszkartonba süllyeszthető alu profil LED szalaghoz (Fekete búrával) ALP-024 Ezüst - Gipszkartonba süllyeszthető alu profil LED szalaghoz (Fekete búrával) ALP-024 Ezüst - Gipszkartonba süllyeszthető alu profil LED szalaghoz (Fekete búrával) ALP-024 Ezüst - Gipszkartonba süllyeszthető alu profil LED szalaghoz (Fekete búrával) ALP-024 Ezüst - Gipszkartonba süllyeszthető alu profil LED szalaghoz (Fekete búrával) ALP-024 Ezüst - Gipszkartonba süllyeszthető alu profil LED szalaghoz (Fekete búrával) Lejátszás
Ár:
3 990 Ft
méter

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
130 méter raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap
Üzletünkben azonnal átvehető!

ANRO azonosító (PID): 37807

Részletes leírás
Adattáblázat
Letölthető dokumentumok
Videó
Vásárlói képek

Részletes leírás

Gipszkartonba süllyeszthető, glettelhető LED sín (aluprofil) 2 fm-es - ezüst

Ezüst színű ALP-024 alumínium LED profil - LED szalaghoz, fekete búrával: az ALP-024-es ledprofilokat gipszkartonba lehet beépíteni vagy ha csak a falra fogatjuk fel a lyukacsos felületet el kell glettelni.

A gipszkartonba süllyeszthető alumínium profilok beépítés után mint egy világító csík jelennek meg a felületen. A profilokat akár oldalfalba, akár mennyezetbe is beépíthetjük. Beépítés során ne csak a függőleges és vízszintes vonalakban gondolkodjunk, kiváló eredményt ad a különböző szögben való beépítés, valamint az is, ha a mennyezeten folytatjuk az oldalfalon megkezdett világítást.

Gipszkartonba süllyeszthető, beépíthető LED sín egy sor LED szalaghoz.

Az alumínium profilok és a hozzájuk tartozó búra 2 méteres szálhosszban készülnek, így a legkisebb rendelési egység 2 méter.

 • Tökéletes, eloxált (vagy színes LED profilok esetén festett) felületvédelem az alumínium profil külső és belső oldalán is!
 • Exkluzív megjelenést biztosít, lakásának, bútorainak, üzletének!
 • Végzáró elemet az ár nem tartalmaz, ezeket a kiegészítőket külön vásárolhatja meg.

Pöttyöződésmentes LED szalagok az alumínium LED profilokhoz

A LED profilokhoz minden esetben LED szalagot is szükséges vásárolni, hiszen a világítást ezek az energiatakarékos led csíkok fogják biztosítani. A kisebb mélységű LED profilokba minél nagyobb LED számú LED szalagot érdemes választani, elkerülve a pöttyöződést, azaz a LED chipek foltonként átvilágítását.

Azonban a legújabb Chip On Board LED szalagjaink már önmagukban is összefüggő fényt nyújtanak, így aki biztosra akar menni, mindenképpen ezeket a 200-400 db leddel rendelkező LED csíkokat válassza!

Professzionális alumínium profil család LED szalaghoz: ALP!

Bár az ALP alu profil széria ára kicsit magasnak tűnhet a többi forgalomban lévő alumínium profilhoz képest, azonban ez egy kiváló minőségű, nagyobb kivitelezésekre is alkalmas profil család! Az olcsóbb profilok jellemzően méretben, anyagvastagságban és felületvédelmi kezelésükben is elmaradnak ettől a családtól. az ALP széria előnyei:

 • 2 méteres szálhossz - kevesebb toldással kivitelezhetőek nagyobb méretű világítások is
 • Eloxált, illetve színes profiloknál festett felületvédelem: mely megvédi a profilt a későbbi mattulástól, illetve sokkal elegánsabb megjelenést biztosít, mint a hagyományos, nyers alumínium (natúr felületű) profilok.
 • Masszív kivitel: a nagyobb falvastagság könnyebben kezelhetővé, kevésbé sérülékennyé teszi a profilokat, illetve nagyobb a hőelnyelő képessége, mint a papírvékony profiloknak.
 • Utólag is felhelyezhető búra: a búra az alapprofil felcsavarozása után felülről bepattintható, ellenben néhány olcsó alu profillal, ahol csak a profil végéről szerelhető (betolható) a búra.
 • Nagy belső méret: az ALP sorozatban biztonsággal elfér az összes piacon lévő egy soros LED szalag: a 8 mm-es, a 10 mm-es, sőt még a 12 mm-es szélességű LED szalagok is, akár kültéri, akár beltéri kivitelről legyen szó.

Pöttyöződésmentes LED szalagok az alumínium LED profilokhoz

A LED profilokhoz minden esetben LED szalagot is szükséges vásárolni, hiszen a világítást ezek az energiatakarékos led csíkok fogják biztosítani. A kisebb mélységű LED profilokba minél nagyobb LED számú LED szalagot érdemes választani, elkerülve a pöttyöződést, azaz a LED chipek foltonként átvilágítását.

Azonban a legújabb Chip On Board LED szalagjaink már önmagukban is összefüggő fényt nyújtanak, így aki biztosra akar menni, mindenképpen ezeket a 200-400 db leddel rendelkező LED csíkokat válassza!

Professzionális alumínium profil család LED szalaghoz: ALP!

Bár az ALP alu profil széria ára kicsit magasnak tűnhet a többi forgalomban lévő alumínium profilhoz képest, azonban ez egy kiváló minőségű, nagyobb kivitelezésekre is alkalmas profil család! Az olcsóbb profilok jellemzően méretben, anyagvastagságban és felületvédelmi kezelésükben is elmaradnak ettől a családtól. az ALP széria előnyei:

 • 2 méteres szálhossz - kevesebb toldással kivitelezhetőek nagyobb méretű világítások is
 • Eloxált, illetve színes profiloknál festett felületvédelem: mely megvédi a profilt a későbbi mattulástól, illetve sokkal elegánsabb megjelenést biztosít, mint a hagyományos, nyers alumínium (natúr felületű) profilok.
 • Masszív kivitel: a nagyobb falvastagság könnyebben kezelhetővé, kevésbé sérülékennyé teszi a profilokat, illetve nagyobb a hőelnyelő képessége, mint a papírvékony profiloknak.
 • Utólag is felhelyezhető búra: a búra az alapprofil felcsavarozása után felülről bepattintható, ellenben néhány olcsó alu profillal, ahol csak a profil végéről szerelhető (betolható) a búra.
 • Nagy belső méret: az ALP sorozatban biztonsággal elfér az összes piacon lévő egy soros LED szalag: a 8 mm-es, a 10 mm-es, sőt még a 12 mm-es szélességű LED szalagok is, akár kültéri, akár beltéri kivitelről legyen szó.
Adattáblázat
Alapanyag Alumínium
Alu profil kiviteleGipszkartonba építhető
ANRO azonosító37807
Búra kivitele Fekete búra
FelületkezelésEloxált
Garancia idő3 év
GyártóANRO LED Profile
Méret: magasság (mm)13.1 mm
Méret: szálhossz (cm) 200 cm
Méret: szélesség (mm)57.3 mm
Ragasztási felület szélessége14.8 mm
Szállítási díj1 990 Ft
Szín Ezüst
TípusAlu LED profil
Videó

Gipszkarton LED profil értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: ALP-024 Ezüst - Gipszkartonba süllyeszthető alu profil LED szalaghoz (Fekete búrával)
Kategória: Gipszkarton LED profil » Alumínium » Gipszkartonba építhető » Fekete búra » Eloxált » Ezüst » Alu LED profil
Szállítási kategória: 2
P: AL-M-04-06, AL-M-06-07, AL-M-09-02
19 év szakmai tapasztalat
789.600+ elégedett vásárló
479.100+ raktáron lévő termék
205.400+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése