61. / 106.
ANRO

KA-129/E Beltéri holker díszléc

Garancia: 2 év
EPS (expandált polisztirol)
125 cm
185 mm
230 mm
KA-129/E Beltéri holker díszléc
KA-129/E Beltéri holker díszléc
Ár:
6 096 Ft
méter

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
5-7 munkanap

ANRO azonosító (PID): 35137

Műszaki jellemzők
Kapcsolódó termékek

Részletes leírás

KA-129/E Holker díszléc - Beltéri polisztirol díszléc

Az extrudált polisztirolból készült profillécek kiválóan alkalmasak a hungarocellel, tapétával borított vagy festett falak és mennyezetek eldolgozásához. A kitűnő minőségüket mutatja a méretazonosság, a tökéletesen sima felület, és a szükséges rugalmasság mellett a sérülésekkel szembeni nagyfokú ellenállóság is.

A holker díszlécek az oldalfal és a mennyezet találkozásának a díszítését teszik lehetővé. A nagy méretválasztékú beltéri díszlécekből rengeteg ötlet megvalósítható akár az elemek kombinációjával is.

A holkerdíszítésen kívül léceinkből mennyezeti és oldalfali díszek is kialakíthatók a különböző stukkók kombinálásával. A beépített lécek oldószermentes (vízbázisú, diszperziós) festékkel azonnal festhetők. Szobafestés esetén kifejezetten ajánljuk hozzá a modern Dulux és Supralux színeket, de az oldalfaltól eltérő pl. fehér színre festve is nagyon igényes lakberendezési kiegészítő.

Holker díszléc szerkezeti rajz - beépítés

A holker a mennyezet és az oldalfal találkozásánál kialakuló sarok neve. A holker-díszlécek felhasználási területe: ezeket a mennyezeti és oldalfali csatlakozásokat díszesen eltakarni, akár csak dekorációként a régi íves holker helyett, akár gipszkarton, vagy más építőanyagból készült szerkezetek repedéseinek eltüntetésére.

A beépítés nagyon egyszerű, akár saját kezűleg is elvégezhető. A holker díszlécek két ragasztási pontját, illetve a csatlakozási pontokat vízbázisú akryl ragasztóval bekenjük, majd a helyére illesztjük. A sarkokban lévő díszléc csatlakozásokat gérvágó ládában kell kialakítani. A ragasztó száradása után a termék vízbázisú festékkel festhető.

Holker díszléc szerkezeti rajz - beépítés

Ragasztók és segédeszközök a díszlécek, stukkók beépítéséhez

A polisztirol díszlécek felragasztásához beltérre a Pattex Fix Stukkó ragasztót, míg kültérre a Pattex Fix Super ragasztót vagy a beépítési útmutatóban is ajánlott zsákos polisztirol ragasztót (EPS ragasztó - hőszigetelő lapok ragasztója) ajánljuk.

Mindkét tubusos termékről elmondható, hogy díszléc mérettől függően 1 tubus 5-15 méter díszléc felragasztásához elegendő. Használatukhoz kinyomópisztoly szükséges!

A díszlécek felragasztásakor a sarkokban úgynevezett gérvágásra lesz szükségünk, melyet legegyszerűbben a gérvágó ládánk segítségével végezhető el, azonban készítettünk videót is arról, hogy hogyan lehet a gérvágást elvégezni gérvágó láda nélkül.

A stukkókat a tubusos ragasztókkal fugázni is kell, majd utána esetlegesen csiszolni is szükséges, mielőtt lefestjük őket. Festőszerszám termékkategóriánkban ezekhez is talál megfelelő eszközöket.

Adattáblázat
Alapanyag EPS (expandált polisztirol)
ANRO azonosító35137
Díszléc kiállás 185 mm
Díszléc magasság 230 mm
Garancia idő2 év
GyártóANRO
Méret: szálhossz (cm) 125 cm
Szállítási díj1 990 Ft
Termékcsalád Holker díszléc
Kapcsolódó cikkek
Egyedi díszítőelem gyártási útmutató

Egyedi díszítőelem gyártási útmutató

Utoljára frissítve: 2023. október 18.

Cégünknél van lehetőség egyedi kialakítású polisztirolból készült díszítőelem, egyedi díszlécek megrendelésére is. A leírásban az egyedi gyártású díszítőelem megrendelésére vonatkozó információkat és feltételeket tekintheti meg.

Egyedi díszléc értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: KA-129/E Beltéri holker díszléc
Kategória: Egyedi díszléc » EPS (expandált polisztirol) » Holker díszléc
Szállítási kategória: 2
19 év szakmai tapasztalat
800.200+ elégedett vásárló
448.100+ raktáron lévő termék
207.100+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése