19. / 116.
MiLight

FUT035S+ 2-in-1 Group Control mini csoport (zóna) vezérlő (egyszínű, CCT LED szalaghoz)

Garancia: 2 év
12-24 Volt DC
12 Amper
2-in-1 (Dimmer, CCT)
Nincs, külön vezérlő szükséges
FUT035S+ 2-in-1 Group Control mini csoport (zóna) vezérlő (egyszínű, CCT LED szalaghoz)
FUT035S+ 2-in-1 Group Control mini csoport (zóna) vezérlő (egyszínű, CCT LED szalaghoz) FUT035S+ 2-in-1 Group Control mini csoport (zóna) vezérlő (egyszínű, CCT LED szalaghoz) FUT035S+ 2-in-1 Group Control mini csoport (zóna) vezérlő (egyszínű, CCT LED szalaghoz) FUT035S+ 2-in-1 Group Control mini csoport (zóna) vezérlő (egyszínű, CCT LED szalaghoz)
Ár:
3 990 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
10-30 munkanap

ANRO azonosító (PID): 34751

Műszaki jellemzők
Kapcsolódó termékek
Vásárlói képek

Részletes leírás

2-in-1 MiLight mini CCT csoport (zóna) vezérlő dimmelhető egyszínű vagy CCT LED szalaghoz

Csak vezérlő! A működtetéshez MiLight csoport távirányítóra is szükség van. Egy vezérlő egy önálló LED csoport (zóna) működtetésére alkalmas. Beüzemeléskor csak a tápfeszültséget és a vezérelni kívánt LED fényforrásokat kell a vezérlőhöz csatlakoztatni, majd a külön megvásárolható csoport távirányítóval kell össze hangolni. A vezérlő teljesítménye 12 Volton 144 Watt, 24 Volton 288 Watt.

A vezérlőbe épített jeltovábbító funkció segítségével lehetőség nyílik a párosított távirányító jelének továbbítására. Ennek köszönhetően a távirányító hatótávolságán (30 méter) kívül eső vezérlők is elérhetők számára: a vezérlő a távirányító által leadott jelet képes 30 méteren belül egy másik vezérlőnek továbbítani.

Egyszínű és kettős színhőmérsékletű mód

Az egyszínű dimmer, és a két színhőmérsékletű CCT vezérlés között a vezérlőn található SET gomb többszöri lenyomásával válthatunk. Az aktív módot a vezérlő beépített jelzőfénnyel jelzi:

  • Piros fény: Egyszínű/dimmer mód
  • Zöld fény: Kettős fehér/CCT+dimmer mód

A vezérlő és távirányító párosítása

Figyelem! Első használat előtt fel kell programozni, egyébként nem működik!

Csoport vezérlő és távirányító vásárlása esetén az eszközök alapesetben nincsenek felprogramozva, lévén nem tudjuk hány darab eszközt kívánnak és mely csoportokban használni. Így első használat előtt az eszközöket össze kell tanítani egymással, ennek menete:

Áramtalanítsuk a vezérlőt, majd helyezzük újra feszültség alá; VAGY nyomjuk meg röviden a SET gombot a vezérlőn: ebben a pillanatban a távirányítón a megfelelő zóna bekapcsológombját háromszor röviden meg kell nyomni. A csatlakoztatott LED háromszor fel fog villanni, ha sikerült a tanítás. Ha nem sikerül, próbálkozzunk újra.

Leprogramozás: esetenként szükség lehet a csoportok megszüntetésére. Először is bizonyosodjunk meg arról, hogy a vezérlő melyik csoportra van felprogramozva. Áramtalanítsuk a vezérlőt, majd helyezzük újra feszültség alá; VAGY nyomjuk meg röviden a SET gombot. Azonnal nyomjuk meg a megfelelő zóna bekapcsológombját ötször egymás után. Siker esetén a csatlakoztatott LED tízszer villog. Sikertelenség esetén próbálkozzunk újra.

A Színhőmérséklet csoport (zóna) vezérlők csatlakoztatása a tápegységhez és a LED fényforrásokhoz

A fenti kép szerint kell a bekötést elvégezni, mely szerint az Input részhez a LED tápegységet, az Output oldalon pedig LED fényforrást kell csatlakoztatni. A zóna vezérlőn két feszültség bemenet is helyet kapott, melyből csak az egyiket kell használni: sorkapcsos bekötés vagy a hagyományos 5.5x2.1 mm-es DC csatlakozó. A több vezérlő használatakor fizikai összeköttetésre nincs szükség, a távirányító külön kapcsolódik minden vezérlőhöz. A vezérlők teljesítményét LED jelerősítővel tovább lehet növelni.

A Dimming részhez egy csengőkapcsoló is beköthető, mellyel fali ki-bekapcsolás és fokozatmentes fényerő szabályzás lehetséges.

Mobiltelefonos vezérlés: minden MiLight LED vezérlő elérhető mobiltelefonos applikáción keresztül is! A kapcsolatot egy MiLight WiFi Box biztosítja. A kiegészítővel összekötve a vezérlő Amazon Alexa és Google Assistant kompatibilis.

Adattáblázat
ANRO azonosító34751
Áramerősség 12 Amper
Beépített kapcsoló Nincs, külön vezérlő szükséges
BemenetSorkapocs + DC csatlakozó (2.1 mm x 5.5 mm)
Csatornák száma 2 csatornás
Feszültség 12-24 Volt DC
Garancia idő2 év
GyártóMiLight (MiLight FUT035S+)
IP védelmi szint IP20
KimenetSorkapocs
Méret: hosszúság (mm)74.5 mm
Méret: szélesség (mm)36 mm
Méret: vastagság (mm)17 mm
Mobiltelefonos applikációNincs. Önálló működés.
Rögzítési mód 3M kétoldalú ragasztó a hátoldalon
Súly41 g
Szállítási díj1 690 Ft
Szín Fehér
Távirányítás 2.4 Ghz rádiófrekvenciás
Teljesítmény 144 Watt
Típus2-in-1 (Dimmer, CCT)
Vezérlés max. távolsága 30 méter
Vezérlés módja Impulzus szélesség moduláció (PWM)

LED szalag vezérlő értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 8
87.5% 7
12.5% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: FUT035S+ 2-in-1 Group Control mini csoport (zóna) vezérlő (egyszínű, CCT LED szalaghoz)
Kategória: LED szalag vezérlő » 12 Amper » Nincs, külön vezérlő szükséges » Sorkapocs + DC csatlakozó (2.1 mm x 5.5 mm) » 2 csatornás » 12-24 Volt DC » IP20 » Sorkapocs » Nincs. Önálló működés. » 3M kétoldalú ragasztó a hátoldalon » Fehér » 2.4 Ghz rádiófrekvenciás » 2-in-1 (Dimmer, CCT) » Impulzus szélesség moduláció (PWM)
Cikkszám: MiLight FUT035S+
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 41 gramm
P: AL-D-02-03, AL-D-03-07, AL-D-04-06
19 év szakmai tapasztalat
826.500+ elégedett vásárló
458.900+ raktáron lévő termék
211.200+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése