1. / 175.
MiLight

2-in-1 Group Control CCT csoport (zóna) Színhőmérséklet vezérlő kétféle LED szalaghoz (egyszínű, WW+CW) FUT035P+

Garancia: 2 év
12-48 Volt DC
20 Amper
2-in-1 (Dimmer, CCT)
Nincs, külön vezérlő szükséges
2-in-1 Group Control CCT csoport (zóna) Színhőmérséklet vezérlő kétféle LED szalaghoz (egyszínű, WW+CW) FUT035P+
2-in-1 Group Control CCT csoport (zóna) Színhőmérséklet vezérlő kétféle LED szalaghoz (egyszínű, WW+CW) FUT035P+ 2-in-1 Group Control CCT csoport (zóna) Színhőmérséklet vezérlő kétféle LED szalaghoz (egyszínű, WW+CW) FUT035P+ 2-in-1 Group Control CCT csoport (zóna) Színhőmérséklet vezérlő kétféle LED szalaghoz (egyszínű, WW+CW) FUT035P+ 2-in-1 Group Control CCT csoport (zóna) Színhőmérséklet vezérlő kétféle LED szalaghoz (egyszínű, WW+CW) FUT035P+ 2-in-1 Group Control CCT csoport (zóna) Színhőmérséklet vezérlő kétféle LED szalaghoz (egyszínű, WW+CW) FUT035P+ 2-in-1 Group Control CCT csoport (zóna) Színhőmérséklet vezérlő kétféle LED szalaghoz (egyszínű, WW+CW) FUT035P+ 2-in-1 Group Control CCT csoport (zóna) Színhőmérséklet vezérlő kétféle LED szalaghoz (egyszínű, WW+CW) FUT035P+ 2-in-1 Group Control CCT csoport (zóna) Színhőmérséklet vezérlő kétféle LED szalaghoz (egyszínű, WW+CW) FUT035P+ Lejátszás
Ár:
7 690 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
146 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap
Üzletünkben azonnal átvehető!

ANRO azonosító (PID): 34724

Műszaki jellemzők
Kapcsolódó termékek
Vásárlói képek

Részletes leírás

Kettő az egyben csoport (zóna) vezérlő egyszínű és két színhőmérsékletű szalaghoz

A vezérlő egyszínű szalagok esetén dimmer vezérlőként funkcionál. A CCT változtatható színhőmérsékletű LED szalagokkal és a CCT vezérlőkkel fokozatmentes színhőmérséklet állítás lehetséges a hideg fehér, természetes fehér és meleg fehér fény között. Nem kell tehát eldöntenie, hogy milyen színhőmérsékletű LED szalagot vásároljon, hiszen a bármikor tetszés és igény szerint szerint állítható a színe.

Egyszínű és kettős színhőmérsékletű mód

Az egyszínű dimmer, és a két színhőmérsékletű CCT vezérlés között a vezérlőn található SET gomb többszöri lenyomásával válthatunk. Az aktív módot a vezérlő beépített jelzőfénnyel jelzi:

  • Piros fény: Egyszínű/dimmer mód
  • Zöld fény: Kettős fehér/CCT+dimmer mód

Csak vezérlő! A működtetéshez CCT csoport távirányítóra vagy CCT fali vezérlő panelre van szükség! Egy vezérlő egy önálló CCT LED csoport (zóna) működtetésére alkalmas. Több vezérlővel maximum 4 db, egymástól független zóna alakítható ki. Az eszköz, beállítást nem igényel. Mindösszesen a tápfeszültséget és a vezérelni kívánt CCT LED szalagot kell a vezérlőbe csatlakoztatni. A hangolást a külön megvásárolható CCT csoport távirányítóval vagy fali vezérlőpanellel lehet elvégezni.

A CCT csoport (zóna) vezérlők csatlakoztatása a tápegységhez és a LED fényforrásokhoz

A változtatható színhőmérsékletű LED szalagot a vezérlő kimenetére kell csatlakoztatni, a (+) jel mutatja a LED szalag pozitív bemenetét a CW, illetve WW jelölésű csatlakozók pedig a LED szalag hideg és meleg fehér ledjeinek negatív (-) bemenetét.

Nem megfelelő szín esetén cserélje fel a CW/WW vezetékek bekötését!

LED zóna vezérlés

Maximum 4 külön vezérelhető zóna kialakítására van lehetőség ezekkel a LED vezérlőkkel. Minden vezérlő 1-1 zónát irányít, melyet vagy a kézi távirányítón, vagy a fali távirányító panelen, vagy mobiltelefonról vezérelhetünk. A vezérlők között fizikai összeköttetésre nincs szükség, a távirányító külön kapcsolódik minden vezérlőhöz.

A vezérlőre maximum 20 Amper (12 Volton 240 Watt, 24 Volton 480 Watt, 36 Volton 720 Watt, 48 Volton 960 Watt) áramfelvételű LED szalagot köthetünk, ennél nagyobb teljesítményhez újabb vezérlőre van szükség. Ilyen esetben több vezérlőt programozunk egy távirányítóra.

Párosítás

Áramtalanítsuk a vezérlőt, majd helyezzük újra feszültség alá; VAGY nyomjuk meg röviden a SET gombot a vezérlőn: ebben a pillanatban a távirányítón a megfelelő zóna bekapcsológombját háromszor röviden meg kell nyomni. A csatlakoztatott LED háromszor fel fog villanni, ha sikerült a tanítás. Ha nem sikerül, próbálkozzunk újra.

Leprogramozás: esetenként szükség lehet a csoportok megszüntetésére. Először is bizonyosodjunk meg arról, hogy a vezérlő melyik csoportra van felprogramozva. Áramtalanítsuk a vezérlőt, majd helyezzük újra feszültség alá; VAGY nyomjuk meg röviden a SET gombot. Azonnal nyomjuk meg a megfelelő zóna bekapcsológombját ötször egymás után. Siker esetén a csatlakoztatott LED tízszer villog. Sikertelenség esetén próbálkozzunk újra.

Mobiltelefonos vezérlés: minden MiLight LED vezérlő elérhető mobiltelefonos applikáción keresztül is! A kapcsolatot egy MiLight WiFi Box biztosítja.

Adattáblázat
ANRO azonosító34724
Áramerősség 20 Amper
Beépített kapcsoló Nincs, külön vezérlő szükséges
BemenetSorkapocs
Csatornák száma 2 csatornás
Fényerőszabályzás Dimmelhető
Feszültség 12-48 Volt DC
Garancia idő2 év
GyártóMiLight (Milight FUT035P+)
IP védelmi szint IP20
KimenetSorkapocs
Méret: hosszúság (mm)119 mm
Méret: szélesség (mm)47 mm
Méret: vastagság (mm)23 mm
Mobiltelefonos applikációVan. Smart eszköz.
Súly84 g
Szállítási díj1 690 Ft
Szín Fehér
Távirányítás 2.4 Ghz rádiófrekvenciás
Teljesítmény 240 Watt
Típus2-in-1 (Dimmer, CCT)
Vezérlés max. távolsága 30 méter
Vezérlés módja Impulzus szélesség moduláció (PWM)
Videó

LED szalag vezérlő értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 4
100.0% 4
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: 2-in-1 Group Control CCT csoport (zóna) Színhőmérséklet vezérlő kétféle LED szalaghoz (egyszínű, WW+CW) FUT035P+
Kategória: LED szalag vezérlő » 20 Amper » Nincs, külön vezérlő szükséges » Sorkapocs » 2 csatornás » Dimmelhető » 12-48 Volt DC » IP20 » Sorkapocs » Van. Smart eszköz. » Fehér » 2.4 Ghz rádiófrekvenciás » 2-in-1 (Dimmer, CCT) » Impulzus szélesség moduláció (PWM)
Cikkszám: Milight FUT035P+
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 84 gramm
P: AL-D-04-05, AL-D-04-06
19 év szakmai tapasztalat
800.100+ elégedett vásárló
446.700+ raktáron lévő termék
207.100+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése