Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!
1. / 4.

Anion generátoros energiatakarékos fénycső

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: Kompakt fénycsövek.
Garancia: 1 év
Anion generátoros energiatakarékos fénycső
Energiacimke
Ár:
2 032 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

ANRO azonosító (PID): 3371

Sajnos az Anion generátoros fénycsövek elfogytak, a következő beszállítás határideje nem ismert. Kérjük, amíg a termék nevében Nem rendelhető! feliratot olvas, addig ne is rendelje meg, mert nem tudjuk szállítani. Megértésüket köszönjük!

Anion generátoros energiatakarékos fénycső
E27/20W meleg fehér (warm white)

 

 

FoglalatE27 (AC 220-240 V)
Fogyasztás20 Watt
Fényerő1400 lumen
SzínhőmérsékletMeleg fehér (3200 K)
Élettartam8.000 óra
KategóriaEnergiatakarékos kompakt fénycső
Bekapcsolási idő<0,2 s
Bemelegedési idő<40 s
Energiatakarékos fénycső + Aniongenerátor

A levegőben lévő anion tartalom befolyásolja az egészségi állapotot. Az anion negatív töltésű ion - amikor a levegő anion tartalma magas, a levegőt frissnek érezzük.

Az anionfény alkalmazása antibakteriális hatású, leköti a port, pollent, penészgombát, atkát és a baktériumokat. Légtisztító hatása allergia, asztma, allergiás tünetek jelentkezését csökkentheti, így allergiások és asztmások szobájában is világíthatunk az anion fénycsővel. Elnyeli a pozitív ionokat, ezáltal neutralizálja az elektromos berendezések (számítógép, televízió) által keltett pozitív ionokat. Tisztítja és frissíti a levegőt, megszünteti a kellemetlen szagokat és semlegesíti a cigarettafüstöt.

Az aniongenerátoros fénycsővel az anionnak köszönhetően energiával tölthetjük fel az emberi szervezetet is. A tiszta levegő révén az anion erősíti az immunrendszert, javítja a tüdő működését, elősegíti a sejtek anyagcseréjét, csökkenti a vérnyomást és a stressz hormonokat, növeli a vérben található ásványi anyagok arányát.

Az anionos lámpát használhatjuk otthon, iskola, kórház, középület, vendéglátóhely, iroda világításoknál is. Az anionos lámpa bárhol használható, üzemeltetési költségei energiatakarékos működése révén alacsonyak. Az anion spirál lámpa hosszú élettartamú (8000 óra), a 20 Watt teljesítményű anionos izzó fénye egy 100 Wattos izzó fényének megfelelő. 1 darab fénycső maximum 16 négyzetméteres helyiség levegőjének 45%-át 15 perc alatt megtisztítja. A generátor erőssége egyforma minden wattszámnál.

 

 

 

 

 

 

 

 

Szállítási díj1 390 Ft
ANRO azonosító3371
Garancia idő1 év
Kapcsolódó cikkek
Energiatakarékos Izzócsere Program - 2010.

Energiatakarékos Izzócsere Program - 2010.

Utoljára frissítve: 2010. július 09.

A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium a Zöld Beruházási Rendszer keretében ismét pályázatott hirdetett, melynek célja az energiafogyasztás csökkentése által a klímavédelem. Az Energiatakarékos Izzócsere Alapprogram a világítás korszerűsítésére irányul, oly módon, hogy a szociálisan sérülékeny t…
Energiatakarékos izzók

Energiatakarékos izzók

Utoljára frissítve: 2010. február 05.

A 2009. szeptember 1-én életbe lépő uniós rendelet értelmében megszűnik bizonyos típusú, alacsony hatékonyságú izzó gyártása és forgalmazása az EU területén. Az új jogszabály célja a nagyobb hatékonysággal működő fényforrások arányának növelése - de mit mire cseréljünk?

Kompakt fénycsövek értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Link: Anion generátoros energiatakarékos fénycső
Kategória: Kompakt fénycsövek
Szállítási kategória: 1

Asztali nézet megjelenítése