Alumínium LED profil, LED szalag profil
36. / 73.

Gardinia Delux sávos roló, szürke, ablakra: 160x180 cm

Garancia: 2 év
Szürke
160 cm
180 cm
Sávroló (sávos roló)
Poliészter
Gardinia Delux sávos roló, szürke, ablakra: 160x180 cm
Gardinia Delux sávos roló, szürke, ablakra: 160x180 cm Gardinia Delux sávos roló, szürke, ablakra: 160x180 cm Gardinia Delux sávos roló, szürke, ablakra: 160x180 cm Gardinia Delux sávos roló, szürke, ablakra: 160x180 cm Gardinia Delux sávos roló, szürke, ablakra: 160x180 cm
Ár:
37 250 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
1 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító (PID): 32834

Gardinia Delux sávos roló ablakra, szürke-melange, 160 x 180 cm

A hagyományos vászonroló speciális kivitele a sávos roló. A sávos rolóval (sávroló) egyedülálló módon szabályozhatja a lakásba bejutó fény erejét, hiszen a sűrűn és ritkán szőtt szelvények váltakoztatják egymást, a mellékelt kezelővel könnyen beállítható, hogy teljes takaróként, vagy félig fényáteresztőként működjön a roló.

A vászonnál sokkal könnyebben tisztítható, UV álló poliészter alapanyag nem fakul, sokáig megőrzi szépségét. A praktikus gyöngyláncos kivitel nagyon egyszerűvé teszi a rolók kezelését - sőt, a kezelő oldala felszerelés közben határozható meg, nincs különbség a jobb és a bal oldali működtetés között.

A Gardinia Delux roló szélességi mérete a teljes rolószerkezet szélességét jelöli (tartókonzolokkal együtt), ettől a vászonanyag ~4 cm-rel keskenyebb.

A nagy méretválaszték lehetővé teszi, hogy a legtöbb ablakra ajtóra felszerelhetőek legyenek rolóink. A méret kiválasztásánál arra kell ügyelni, hogy az ablakkilincset ne mérjük bele a fedett területbe, hogy a roló leengedésekor ne ütközzünk bele a nyílászárók zárószerkezetébe. Amennyiben mégsem talál megfelelő méretű rolót kínálatunkban, úgy válasszon egy mérettel nagyobbat és vágja kisebbre! A vászon hatású poliészter vágás után sem szálalódik, a roló rúdját pedig fémfűrésszel lehet könnyen méretre vágni.

A rolók beépítése, felszerelése

A Delux rolók összeszerelve, készen állnak az azonnali felhasználásra. A kezelő oldal szükség szerint felcserélhető. Használati útmutatót és minden szükséges kelléket a csomag tartalmaz. 120 cm szélességig lehet az ablakkeretre szerelni. Lehetőség van az ablak fölé, illetve ha a hely engedi, az ablakmélyedésbe szerelni.

Szállítási díj1 699 Ft
Termékcsalád Sávroló (sávos roló)
Szín Szürke
Szélesség (cm)160 cm
Magasság (cm)180 cm
Alapanyag Poliészter
GyártóGardinia (23-1259)
ANRO azonosító32834
Garancia idő2 év
A termékcsalád többi tagja
Kapcsolódó cikkek
Kánikula idejére - tippek, mivel tarthatunk kellemes hőmérsékletet lakásunkban gazdaságosan

Kánikula idejére - tippek, mivel tarthatunk kellemes hőmérsékletet lakásunkban gazdaságosan

Utoljára frissítve: 2022. július 04.

A nyár beköszöntével egyre égetőbb problémát jelent, hogyan tartsunk elviselhető hőmérsékletet otthonunkban. Persze manapság, a légkondicionálók világában ez lehet akár egy gombnyomás és még otthon se kell hozzá tartózkodnunk feltétlenül. Ebben a cikkükben viszont egyéb energiatakarékos megoldásokat…
Üveg falak között padlótól-tetőig

Üveg falak között padlótól-tetőig

Utoljára frissítve: 2022. július 27.

A modern konyhát üveg falak határolják, melyek láttatni engedik a szépséges kertet is. De az üveg légiessége és tisztasága a fürdőszobában is visszaköszön. Ennek a lakásnak a különlegessége, hogy megannyi stílus keveredik, függően attól, hogy éppen melyik helyiségben járunk. Csodás környezet, prakti…

Sávroló - sávos roló értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Gardinia Delux sávos roló, szürke, ablakra: 160x180 cm
Kategória: Sávroló - sávos roló » Poliészter » Szürke » Sávroló (sávos roló)
Cikkszám: 23-1259
Termékcsalád azonosító: GardiniaDelux
Szállítási kategória: 2
P: AL-M-08-03

Asztali nézet megjelenítése