1. / 17.

Művirág, selyemvirág - Rózsacsokor (27x25 cm), barack

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: Művirág, műnövény.
Garancia: 1 év
Művirág, selyemvirág - Rózsacsokor (27x25 cm), barack
Művirág, selyemvirág - Rózsacsokor (27x25 cm), barack Művirág, selyemvirág - Rózsacsokor (27x25 cm), barack Művirág, selyemvirág - Rózsacsokor (27x25 cm), barack Művirág, selyemvirág - Rózsacsokor (27x25 cm), barack Művirág, selyemvirág - Rózsacsokor (27x25 cm), barack
Ár:
2 691 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
10-30 munkanap

ANRO azonosító (PID): 32786

Műszaki jellemzők
Vásárlói képek

Részletes leírás

Barack színű rózsacsokor művirág (27 x 25 cm)

Élethű műnövényeink és művirágaink jó alternatívát nyújtanak mindazok számára, akik fel szeretnék dobni otthonukat egy-egy szál virággal vagy csokorral, viszont nincs idejük a rendszeres öntözésre, gondozásra. A lakásban bárhol elhelyezhetők, hosszú ideig szépek maradnak és az évszakok vagy a hangulatunk változásával könnyen cserélhetők.

A rózsafejek átmérője egyenként kb. 11 cm. A termék jellegéből adódóan a megadott méretek csak körülbelüli adatok.

Művirág rózsacsokor

Nincs ember, aki ne ismerné a rózsát! Egyesek számára a szerelem egyik legfontosabb virágjelképe, mások egyszerűen csak a boldogság és a szépség szimbólumaként gondolnak rá. A valódi rózsacsokor helyettesítőjeként ma a művirág csokrokat mutatjuk be. Nem illatoznak úgy, mint a vágott virágok, de megjelenésükkel alkalmasak a lakásdekorációhoz, polcok és üveges szekrények díszítésére.

A romantikus rózsa dekoráció szinte bármilyen ünnepi esemény díszítéséhez jól illeszkedik, például esküvői ceremónia, születésnap, Valentin-nap, egyházi szertartás, kerti party, céges vacsora, lakásavató, lánybúcsúztató, babaváró. A művirágok nemcsak a lakások dekorációjához alkalmasak, hanem iroda, szépségszalon, szálloda, kávézó, étterem, üzlethelyiség belső tere is vidámabbá tehető a műnövények kihelyezésével.

Csokros rózsa művirág

A csokros rózsa több fej műrózsát tartalmaz. A művirág csokor teljesen biztonságos, hiszen nem található szúrós tövis vagy tüske a rózsaszáron, amely sérülést okozhatna a virágdekoráció megalkotása során. A rózsa szára huzalozott, így igény szerint hajlíthatjuk meg a kreatív felhasználás során.

A művirág karbantartást, gondozást nem igényel, de a minél hosszabb ideig tartó díszítő hatás eléréséhez javasolt a rendszeres tisztítás, mely történhet lemosással vagy letörléssel.

Melyik évszakban használhatjuk a művirágokat?

A mesterséges anyagokból készült rózsacsokor az év teljes szakában használható. Tavasszal és nyáron színes virágokkal, szatén szalagokkal is kombinálhatjuk. Télen a belső terekben is biztonsággal választhatjuk a művirágokat, melyek a fűtött lakásban sem fognak elhervadni. Az őszi dekorációkhoz ritkán választunk rózsát, mégis fontos lehet a halottak napi sírdíszek összeállításakor.

A kész művirág csokrot csak tegye egy üvegvázába és máris gondoskodott a tér dekorációjáról!

Adattáblázat
Alapanyag Műanyag+textil
ANRO azonosító32786
Garancia idő1 év
Méret: átmérő (cm)25 cm
Méret: magasság (cm)27 cm
Súly160 g
Szállítási díj1 690 Ft
Szín Barack
TípusMűvirág csokor
Tavaszi dekoráció élő virágokkal

Tavaszi dekoráció élő virágokkal

Utoljára frissítve: 2024. március 13.

A tavasz az ébredezés időszaka. Lassan búcsút mondunk a borús szürkeségnek és élvezettel fogadjuk a nap első sugarait, amelyek gyönyörű virágokkal örvendeztetnek meg minket! A kertből leszedhetjük a legszebb tulipánokat, de akár a piacon is beszerezhetjük a margarétát és jácintot, amelyekkel díszíth…

Művirág, műnövény értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Művirág, selyemvirág - Rózsacsokor (27x25 cm), barack
Kategória: Művirág, műnövény » Műanyag+textil » Barack » Művirág csokor
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 160 gramm
19 év szakmai tapasztalat
800.200+ elégedett vásárló
448.000+ raktáron lévő termék
207.100+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése