9. / 28.
Afirmax

BiClick Vinyl parketta, klikkes - Skandináv tölgy (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló

Garancia: 12 év
122 cm
18 cm
4 mm
Vinyl parketta, padlóburkolat
2.196 m2 /csomag
BiClick Vinyl parketta, klikkes - Skandináv tölgy (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló
BiClick Vinyl parketta, klikkes - Skandináv tölgy (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló BiClick Vinyl parketta, klikkes - Skandináv tölgy (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló BiClick Vinyl parketta, klikkes - Skandináv tölgy (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló BiClick Vinyl parketta, klikkes - Skandináv tölgy (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló BiClick Vinyl parketta, klikkes - Skandináv tölgy (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló BiClick Vinyl parketta, klikkes - Skandináv tölgy (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló BiClick Vinyl parketta, klikkes - Skandináv tölgy (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló BiClick Vinyl parketta, klikkes - Skandináv tölgy (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló BiClick Vinyl parketta, klikkes - Skandináv tölgy (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló BiClick Vinyl parketta, klikkes - Skandináv tölgy (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló BiClick Vinyl parketta, klikkes - Skandináv tölgy (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló BiClick Vinyl parketta, klikkes - Skandináv tölgy (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló BiClick Vinyl parketta, klikkes - Skandináv tölgy (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló BiClick Vinyl parketta, klikkes - Skandináv tölgy (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló BiClick Vinyl parketta, klikkes - Skandináv tölgy (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló BiClick Vinyl parketta, klikkes - Skandináv tölgy (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló BiClick Vinyl parketta, klikkes - Skandináv tölgy (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló BiClick Vinyl parketta, klikkes - Skandináv tölgy (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló BiClick Vinyl parketta, klikkes - Skandináv tölgy (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló BiClick Vinyl parketta, klikkes - Skandináv tölgy (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló Lejátszás Lejátszás Lejátszás Lejátszás
Ár:
11 890 Ft
m2

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
8.784 m2 raktáron

Szállítási idő:
2 munkanap
Üzletünkben azonnal átvehető!

ANRO azonosító (PID): 30271

Műszaki jellemzők
Kapcsolódó termékek
Vásárlói képek

Részletes leírás

Az Arbiton Skandináv Tölgy padlólaphoz és parkettaszegélyhez az alábbi kiegészítők érhetőek el:

A legmodernebb vinyl padló a piacon!

Merev, rendkívül tartós maggal rendelkeznek, amely jól vezeti a hőt. Az Afirmax vinyl padlók alapja a HD Mineral Core szilárd mag, ami természetes kőzetásványokból és modern polimerekből készül. Ez kivételes ütésállóságot és jó hővezetést biztosít. Ezért ezzel a technológiával készült Afirmax vinyl padlók a fához hasonlóan gyönyörűek, és praktikusak, mint a kerámia burkolólapok. Megjelenésében nem lehet megkülönböztetni a valódi fától, használat közben pedig a járólapra emlékeztetnek. A méretstabilitás lehetővé teszi a vinyl padló panelek lerakását akár 200 m² egybefüggő területen, dilatáció nélkül melynek köszönhetően nincs szükség ajtóküszöbökre vagy profilváltókra.

Vinyl padlók használati osztálya

Az Afirmax vinyl padlók a 23/32-es igénybevételi osztályba tartoznak. Ez azt jelenti, hogy a ház bármelyik helyiségben – még a legintenzívebben használtban is – lerakhatóak pl. a konyhában, az előszobában vagy akár a lépcsőházban. Az EN 13329 európai szabvány szerint a kopási osztály csak az egyik része az igénybevételi osztálynak. Ezen kívül ahhoz, hogy a padlót a megfelelő használati osztályba sorolják, annak ütésállónak, foltállónak stb. is kell lennie. A 23-as használati osztályba soroláshoz a terméknek sérülés nélkül teljesítenie kell az ún. szék tesztet (EN 425 szerint). Ez egy nagyon agresszív – azonban ezért mérvadó teszt – amely szimulálja a vinyl padlók hosszútávú, intenzív használatát. Teszteli a zárak, valamint a teljes padlózat és alátét ellenállását.

Vinyl padlók – legfontosabb előnyök

A vízállóság a vinyl padlók leggyakrabban kiemelt tulajdonsága. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy ilyen padlózatot rakjunk le minden szobában, a konyhában és még a fürdőszobában is. Nem kell aggódnunk a véletlenül kiömlött italok, víz vagy akár a kedvenc háziállatunk által okozott rendetlenség miatt. A vinyl padló panelek nem reagálnak a vízre, nem szívják magukba, nem rétegződnek és nem duzzadnak meg. Ebből a szempontból hasonlítanak a kerámiából vagy kőből készült burkolatokhoz. A vinyl padló használata szintén problémamentes. Vízállóságának köszönhetően nedves felmosóval vagy bármely más szokásos tisztítószerrel tisztítható. Nincs szükség speciális tisztítószerekre. A vinyl padló antisztatikus, így nem vonzza a port. A koptatóréteg véd a sérülésektől és a szennyeződésektől, ezért nincs szükség időszakos karbantartásra. A vinyl padlót nem szükséges csiszolni, olajozni vagy viaszolni, ezért ez egy igazán problémamentes padló.

Melegvizes padlófűtés

Házépítéskor bizonyára elgondolkoztál már a padlófűtésen, vagy már meghoztál egy ilyen döntést. Ebben nincs semmi különös, hiszen ez egy környezetbarát megoldás (a vizet alacsonyabb hőfokra kell felfűteni), ezen kívül a helyiségekben megszabadulhatunk a radiátoroktól, melyek sok helyet elfoglalnak. A padlót a rendszer hatékonyságát figyelembe véve kell előkészíteni, melynek a lehető legjobban kell vezetnie a hőt. Ehhez tökéletes megoldást nyújtanak a vinyl panelek. Az olyan ásványkompozitos vinyl paneleknek, mint az Afirmax BiClick és a hozzájuk való alátéteknek köszönhetően akár több tízezer forintos megtakarítás is elérhető fűtésszezononként.

Padlóburkolat a konyhába, károktól való félelmek nélkül.

A XXI századi háztervekben gyakran szerepelnek nyitott terek. A konyha teljesen nyitott és a nappalihoz kapcsolódó előszoba formájával optikailag megnöveli a lakás alapterületét. Ehhez szükségünk van egy egybefüggő padlóra, hogy még jobban ki tudjuk hangsúlyozni ezt a hatást. A vinyl padlók ezért tökéletesek a modern belső terek számára. A legmodernebb, ásványkompozit vinyl padlók akár 200 m² egybefüggő területen is, dilatáció nélkül lerakhatóak úszó rendszerben. Ennek köszönhetően, még az ajtóknál sincs szükség küszöbökre vagy profilváltókra!

Álom fapadló vagy parketta.

A fapadló vagy parketta a valódi padló szinonimája. A modern gyártási technológiáknak köszönhetően a vinyl padlók hűen reprodukálják a fa legszebb fajtáinak megjelenését és színvilágát. A világ legpompásabb tölgyfajtáiról gondosan mintázott színek tökéletes elemei lehetnek a helyiségeknek. Az időtlen, természetes tölgy szinte bármilyen belső térbe illik.

12 év garancia.

Az Afirmax BiClick padlók magas minőségének köszönhetően a gyártó 12 év garanciát vállal a termékre. A garancia érvényességének feltétele az Afirmax Vinyl Silenzer padlóalátét használata, mivel a termék garantálja a padlóburkoló lapok hosszú élettartamát.

Kiszerelés: 2.196 m2/csomag. 1 csomag parketta 10 db parkettapanelt tartalmaz.

Adattáblázat
Alapanyag HD Mineral Core ásványi szerkezetű vinyl
ANRO azonosító30271
Garancia idő12 év
GyártóAfirmax (158254000000000482)
Kiszerelés 2.196 m2 /csomag
Kopásállóság23/32-es igénybevételi osztály
Méret: hosszúság (cm)122 cm
Méret: szélesség (cm)18 cm
Méret: vastagság (mm)4 mm
Súly8.24 kg
Szállítási díj2 899 Ft
Termékcsalád Vinyl parketta, padlóburkolat
Videó
Kapcsolódó cikkek
Laminált parketta típusok összehasonlítása (HDF / PVC-LVT / EPC-WPC / SPC)

Laminált parketta típusok összehasonlítása (HDF / PVC-LVT / EPC-WPC / SPC)

Utoljára frissítve: 2024. március 07.

Ebben a cikkben röviden összefoglaljuk a jelenleg kapható parketta típusokat, elérhető technológiákat. Összehasonlítjuk a HDF, az PVC - LVT, az EPC - WPC és az SPC típusokat. feloldjuk a rövidítések mögötti tartalmat, hogy mindenki ki tudja választani a neki és a céljainak megfelelő laminált parkett…
Afirmax BiClick parketták nappaliba, hálóba, konyhába

Afirmax BiClick parketták nappaliba, hálóba, konyhába

Utoljára frissítve: 2024. március 07.

Nagyon kedvelt padlóburkolat a laminált parketta, szinte minden lakásban megtalálható. A legnagyobb újdonságot a nagy kopásállóságú és vízálló tulajdonságokkal felruházott parkettalapok jelentik, amelyet az Afirmax gyártó BiClick fantázianévre keresztelt termékcsaládja is megtestesít.
Parketta lerakási útmutató a BiClick rendszerű Afirmax klikkes parkettákhoz

Parketta lerakási útmutató a BiClick rendszerű Afirmax klikkes parkettákhoz

Utoljára frissítve: 2022. április 04.

A laminált parketták kedveltségét nemcsak a dekoratív megjelenés és a jó ár/érték arány biztosítja, hanem az a tény is, hogy akár házilag is lerakható - ily módon szakember nélkül is megszépülhet a padlóburkolat. Az Afirmax klikkes rendszerű parketta beépítési útmutatóját közöljük cikkünkben, szöveg…
Fa hatású padlóburkolatok

Fa hatású padlóburkolatok

Utoljára frissítve: 2022. augusztus 16.

A fa hatású padlóburkolatok divatja töretlen! A természetes fát utánzó minták segítségével változatos színű és megjelenésű padlólapok közül válogathat az, aki szereti a parkettát. Ráadásul a kompozit anyagokból készült SPC vinyl parketták a nedvességnek is ellenállnak, így már a konyhában és a fürdő…

Vinyl padló burkolat értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 3
66.7% 2
33.3% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: BiClick Vinyl parketta, klikkes - Skandináv tölgy (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló
Kategória: Vinyl padló burkolat » HD Mineral Core ásványi szerkezetű vinyl » 2.196 m2 /csomag » 23/32-es igénybevételi osztály » Vinyl parketta, padlóburkolat
Cikkszám: 158254000000000482
Termékcsalád azonosító: ArbitonSkandinav
Szállítási kategória: 3
Tömeg: 8242 gramm
P: CS-B-02-01
19 év szakmai tapasztalat
800.000+ elégedett vásárló
446.100+ raktáron lévő termék
207.000+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése