133. / 140.
EMOS

Standard sorolható fényfüzérhez: 10 méter multicolor fényfüzér - tápegység nélkül!

1.2 Watt
Színes (vegyes)
Garancia: 2 év
230V hálózati áram
10 méter
IP44
Standard sorolható fényfüzérhez: 10 méter multicolor fényfüzér - tápegység nélkül!
Standard sorolható fényfüzérhez: 10 méter multicolor fényfüzér - tápegység nélkül! Standard sorolható fényfüzérhez: 10 méter multicolor fényfüzér - tápegység nélkül! Standard sorolható fényfüzérhez: 10 méter multicolor fényfüzér - tápegység nélkül! Standard sorolható fényfüzérhez: 10 méter multicolor fényfüzér - tápegység nélkül! Standard sorolható fényfüzérhez: 10 méter multicolor fényfüzér - tápegység nélkül! Standard sorolható fényfüzérhez: 10 méter multicolor fényfüzér - tápegység nélkül! Standard sorolható fényfüzérhez: 10 méter multicolor fényfüzér - tápegység nélkül! Standard sorolható fényfüzérhez: 10 méter multicolor fényfüzér - tápegység nélkül!
Ár:
5 490 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
5-7 munkanap

ANRO azonosító (PID): 29278

Műszaki jellemzők
Kapcsolódó termékek
Vásárlói képek

Részletes leírás

EMOS Sorolható Standard LED fényfüzérhez fényfüzér, tápegység nélkül

A  fényfüzér 10 méter hosszúságban tartalmaz 100 darab multicolor LED diódát.

Adapter nélkül szállítjuk, a kompatibilis típus itt elérhető.

Mire használható a ledes fénydekoráció?

A ledes fényfüzérek kedvelt eszközei a hangulatvilágításnak. Kültéren és beltéren is nagyon jól mutatnak az apró LED fényforrások csillogó fénye. Felhasználhatja otthona díszítéséhez, házon belül és kívül is. Teheti az ablak fölé, feltekerheti a teraszkorlátra, végigvezetheti az eresz mentén, ráterítheti a kertben lévő bokrokra is, valamint használhatja a karácsonyfa díszvilágításához is. A beépített energiatakarékos LED-nek köszönhetően hosszú élettartam és gazdaságos működés várható.

 

Standard toldható LED fényfüzér - akár 80 méter fénydekoráció

A Standard toldható fényfüzérek segítségével különleges fénydekoráció hozható létre, melyet kültéren és beltéren is lehet használni. A soroláshoz a fényfüzér az elején és a végén is gyorscsatlakozóval van ellátva. A Standard termékcsalád egy betápról legfeljebb 800 darab LED-ig sorolható, ez a girland kivitel esetében 80 méter hosszúságú fénylánc kialakítását teszi lehetővé. A fényháló és a girland elnevezésű termékek színhőmérséklettől függetlenül is kombinálhatóak egymással.

Hogyan áll össze egy fénydekoráció a Standard termékcsaládból?

A Standard termékcsaládban van alapkészlet, amely az adaptert és a fényláncot is tartalmazza, azonnal használatra kész. Nagyszerű arra az esetre, ha nem szeretnénk a fényfüzért tovább toldani, mert elegendő a gyárilag kialakított 10 méteres egység.

Van lehetőség igény szerinti hosszúságú fénydekoráció összeállításához, ebben az esetben a fényfüzéren kívül szükség van egy adapterre, amelyről működik a fény. A készletet szabadon lehet hosszabbítani fényfüzérekkel 800 LED-ig (8 darab 10 méteres szett), de akár hosszabbító vezeték is beépíthető. Illetve használható elosztó is, ha valahol a fényt szeretnénk elágaztatni.

Ez a girland termék nem tartalmaz adaptert, így csak akkor tud működni, ha van egy alapkészlet vagy vásárolunk hozzá adaptert. A kompatibilis kiegészítőket keresse a kapcsolódó termékek között!

 

Működtető adapter Standard fényfüzérhez

A betápláláshoz szükséges trafó nem tartozék, azt külön kell megvásárolni: Standard fényfüzér termékcsalád. A trafó alapfunkciója a folyamatos világítás, de időzítő funkcióval is el van látva, ezáltal az ünnepi fény üzemeltetése jobban hozzáigazítható az igényekhez.

Az időzítővel beállítható, hogy 4-6-8 vagy 10 órán keresztül világítson a fénydekoráció, majd a beállított idő letelte után lekapcsol a fény, és a következő napon ugyanígy újraindul. A valóságban ez azt jelenti, hogyha délután 16 órakor egy 6 órás időzítéssel kapcsoljuk be a fényfüzért, akkor este 22 órakor fog lekapcsolni a fény, majd a következő napon délután 16 órakor ismét működésbe lép az időzítő és automatikusan működteti a fényeket.

A trafó gyorscsatlakozóval van felszerelve, ezért a fényfüzér könnyedén csatlakoztatható hozzá.

Adattáblázat
Akku / elem típusa Nem akkus / nem elemes.
Alapanyag Műanyag
ANRO azonosító29278
Élettartam 10000 óra
Felhasználás helyeKültérre is
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Foglalat Beépített LED
Garancia idő2 év
GyártóEMOS (D1AM03)
IP védelmi szint IP44
Ledek száma 100 ledes
Méret: hosszúság (m)10 méter
Méret: magasság (mm)5 mm
Működés módja230V hálózati áram
Súly298 g
Szállítási díj1 690 Ft
Színhőmérséklet Színes (vegyes)
Teljesítmény 1.2 Watt
TípusFényfüzér hagyományos LED
Vezeték hossza (cm) 10 cm
Kapcsolódó cikkek
Díszítse LED fényfüzér az ünnepi otthont!

Díszítse LED fényfüzér az ünnepi otthont!

Utoljára frissítve: 2023. október 31.

Fehér és színes LED füzérek érkeztek, melyek kiválóak az otthon hangulatos fénydekorációjához. Legyen szó szülinapról, esküvőről vagy karácsonyról, ezek a csodás fénysorok nagyszerű hátteret kölcsönöznek a lakás bármely helyiségében!
A legszebb fények karácsonykor ragyognak! Fényfüzér típusok és fénydekoráció ötletek

A legszebb fények karácsonykor ragyognak! Fényfüzér típusok és fénydekoráció ötletek

Utoljára frissítve: 2022. november 22.

A világító díszek a karácsonyi dekoráció fontos eszközei! Ezek a fények szebben csillognak, mint bármikor máskor az évben, mert az ünnep meghittségét, összekovácsoló erejét is szimbolizálják. LED fényfüzérek és világító figurák sokaságával adunk ötleteket a még kreatívabb ünnepi dekor érdekében!
Hangulatteremtő karácsonyi fények

Hangulatteremtő karácsonyi fények

Utoljára frissítve: 2021. augusztus 18.

Gyertyák, LED világítások, színes fényfüzérek - ezekkel a hétköznapi eszközökkel könnyen teremthetünk meghitt hangulatot a karácsony közeledtével. Díszíthetik a lakást akár már novemberben és ráérünk januárban összeszedni a fénydekorációt, hogy minél hosszabb élvezhessük ki az ünnepi enteriőrt!
Inspirációk a karácsonyfa díszítéséhez

Inspirációk a karácsonyfa díszítéséhez

Utoljára frissítve: 2020. május 04.

Havas erdőt idéző zöld-fehér színű karácsonyfa, ezüst színű masnival a tetején! A fehér műfenyő ágait sokkal vidámabbá tehetjük a szivárvány színeiben pompázó üveggömbökkel és szatén szalagokkal! A zöld színű fenyőhöz nagyon jól illeszkednek a fehér angyalkák, amelyek apró kedves…
Egyszerű ünnepi díszítések beltérre

Egyszerű ünnepi díszítések beltérre

Utoljára frissítve: 2020. április 16.

A karácsony dekoráció nélkül is bensőséges ünnep, de ha van egy kis időnk, néhány egyszerűen kivitelezhető ötlettel az otthonunkat is szebbé varázsolhatjuk! Ajtódísz - száraz fenyőtobozok elegáns bordó színű szalagra kötve. Ablakdísz - a karácsonyfát díszítő üveggömböket az ablak…

LED fényfüzér értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Standard sorolható fényfüzérhez: 10 méter multicolor fényfüzér - tápegység nélkül!
Kategória: LED fényfüzér » Nem akkus / nem elemes. » Műanyag » Kültérre is » 230 Volt (50/60Hz) » Beépített LED » IP44 » 230V hálózati áram » Színes (vegyes) » Fényfüzér hagyományos LED
Cikkszám: D1AM03
Termékcsalád azonosító: standard-connect
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 298 gramm
19 év szakmai tapasztalat
800.200+ elégedett vásárló
448.100+ raktáron lévő termék
207.100+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése