1. / 47.
Decosa

Mennyezeti burkolólap Athen (50x50 cm) cseresznye

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: Mennyezeti - oldalfali burkolólap.
Garancia: 1 év
EPS (expandált polisztirol)
50 cm
50 cm
3 mm
2 m2 (8db/csomag)
Mennyezeti burkolólap Athen (50x50 cm) cseresznye
Mennyezeti burkolólap Athen (50x50 cm) cseresznye Mennyezeti burkolólap Athen (50x50 cm) cseresznye Mennyezeti burkolólap Athen (50x50 cm) cseresznye Mennyezeti burkolólap Athen (50x50 cm) cseresznye Mennyezeti burkolólap Athen (50x50 cm) cseresznye
Ár:
2 190 Ft
m2

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
5-7 munkanap

ANRO azonosító (PID): 28054

Műszaki jellemzők
Kapcsolódó termékek
Vásárlói képek

Részletes leírás

Decosa Mennyezeti - oldalfali burkolat polisztirol alapanyagból

A Decosa polisztirol mennyezeti burkolólap csomag 2 négyzetméter, azaz 8 darab 50x50 cm-es burkolólapot tartalmaz, a legkisebb rendelhető mennyiség 2 m2. A polisztirol mennyezetburkoló lap, polisztirol dísz, amely a mennyezet (plafon) vagy az oldalfal díszítésére alkalmas.

A burkolólap NEM FALVÉDŐ CSAK DÍSZÍTŐ, vagyis ne ragassza olyan helyre ahol megsérülhet (benyomódhat)!

Az 3 mm vastag lapokkal egyszerű dolgozni. A Decosa burkolólap ideális beltéren a csúnya, foltos plafon, vagy gipszkarton álmennyezet díszítésére, eltakarására. Csekély súlyának köszönhetően szinte bármilyen alapra felragasztható.

A falburkolatok tisztítása:

A panelek tisztításához nem használható oldószeres, savas, vagy lúgos hatású tisztítószer, mert a panelek nyomtatott felületét károsítja!

Az alapanyag vízálló a felületére nyomtatott mintázat  tisztítható, mely azt jelenti, hogy letörölhető nedves, vizes törlőkendővel, de nem áll ellen a dörzs szivacsnak, erősebb dörzsölésnek, a vegyszeres tisztítószereknek és a  súrolószereknek. Dörzsölés és vegyszerek hatására a nyomtatott felület (mintázat) lekopik.

A mennyezeti burkolólapok felrakása - beépítése

A burkolólapok felragasztása akár házilag is elvégezhető. Kivitelezése könnyű és gyors, nem igényel burkoló szakembert! A panelekkel viszonylag olcsón, egyszerűen tudjuk a kívánt falfelületet felújítani.

A rögzítés ragasztással történik, melyhez a Pattex Fix Super ragasztó (400g) folyékony szöget ajánljuk. A ragasztó használatához szükséges kinyomópisztoly is megvásárolható cégünknél!

A ragasztót vigyük fel a panelek hátulján azokra a részekre vékony csíkban, melyek érintkeznek a fallal. A falat nem kell ragasztóval bekenni. Jelöljük be, hogy hova szeretnénk a panelt helyezni, majd illesszük a falra és óvatosan nyomkodjuk a ragasztózott területeket. Ha nem pontos az illesztés, még van időnk a panelek helyzetének korrigálására. A fölösleges ragasztót töröljük le, egy nedves ronggyal.

Figyeljünk a pontos illesztésekre, használjunk vízmértéket vagy lézeres vízmértéket.

A panelek felragaszthatók bármilyen sima, pormentes felületre, festett falra, gipszkartonra, OSB lapra, de meglévő csempére, illetve tapétára is. A paneleket nem ajánljuk felragasztani zsíros, nedves, vizes, salétromos, penészes felületre, vagy nem fixen álló tapétára.

Adattáblázat
Alapanyag EPS (expandált polisztirol)
ANRO azonosító28054
Garancia idő1 év
GyártóDecosa
Kiszerelés 2 m2 (8db/csomag)
Méret: magasság (cm)50 cm
Méret: szélesség (cm)50 cm
Méret: vastagság (mm)3 mm
Súly100 g
Szállítási díj1 690 Ft
Szín Szürke-Ezüst
Termékcsalád Mennyezeti burkolólap
Gyors plafon felújítás hungarocell burkolólapokkal

Gyors plafon felújítás hungarocell burkolólapokkal

Utoljára frissítve: 2024. március 06.

A hungarocell burkolólapok a '90-es években jöttek be, azóta viszont töretlenül használják a mennyezetek megszépítésére. Gyorsan felújíthatóak vele a csúnya mennyezetek, legyen szó apró repedésről, levált festésről, minimális egyenetlenségről - mindezeket orvosolhatjuk a mennyezeti burkolólapokkal. …
Dekorpanelek 3D-ben

Dekorpanelek 3D-ben

Utoljára frissítve: 2020. május 08.

Szinte mindegyik fal külön struktúrát kapott. Az egyik oldalfal téglamintás, míg a másik, indirekt fénnyel kiemelt fal a népszerű hullám mintázatú dekorpanellel burkolt. A három dimenziós bio falpanelek térbeli domborulatai szoborszerű megjelenést kölcsönöznek a falnak, így egyedi stílust…

Mennyezeti - oldalfali burkolólap értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Mennyezeti burkolólap Athen (50x50 cm) cseresznye
Kategória: Mennyezeti - oldalfali burkolólap » EPS (expandált polisztirol) » 2 m2 (8db/csomag) » Szürke-Ezüst » Mennyezeti burkolólap
Termékcsalád azonosító: decosa-athen
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 100 gramm
19 év szakmai tapasztalat
800.200+ elégedett vásárló
448.200+ raktáron lévő termék
207.100+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése