FlexWall: műanyag falpanelek, PVC falburkoló lapok új típusai!
4. / 5.

Parafatekercs Isola 2 mm (8 méter x 50 cm tekercs) parafa 

Garancia: 1 év
Parafatekercs Isola 2 mm (8 méter x 50 cm tekercs) parafa 
Parafatekercs Isola 2 mm (8 méter x 50 cm tekercs) parafa  Parafatekercs Isola 2 mm (8 méter x 50 cm tekercs) parafa  Parafatekercs Isola 2 mm (8 méter x 50 cm tekercs) parafa  Parafatekercs Isola 2 mm (8 méter x 50 cm tekercs) parafa  Parafatekercs Isola 2 mm (8 méter x 50 cm tekercs) parafa 
Ár:
6 990 Ft
tekercs

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
15 tekercs raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító (PID): 27627

Parafatekercs Isola 2 mm (8 méter x 50 cm tekercs) parafa

A dekorációs parafa természetes és elegáns. A parafalap egyedi és praktikus megoldást kínál, mivel csökkenti a zajszintet és a falakat otthonosabbá melegebbé varázsolja. A parafa falbukolatok ellenállnak a mindennapi használatból adódó sérüléseknek és könnyen tisztíthatóak.

A parafalap kisebb falszakasz kiemelésére is kiváló, de akár egész falfelületet is burkolhatunk segítségével de nagyon jól mutat előszobában és nappaliban is (pl. TV fal), de recepciós pultok, valamint céges tárgyalók, éttermek és szórakozóhelyek falburkolataként is használható.

A parafalap falra felhelyezése

A becsomagolt falburkolót és a ragasztót helyezzük el legalább 48 órára abban a száraz, jól szellőztetett helyiségben, ahol használni fogjuk. Közvetlenül a felrakás előtt csomagoljuk csak ki a burkolólapokat. A felrakás alatt tartsuk fenn azt a hőmérsékletet és nedvesség tartalmat, ami majd az ott lakáskor lesz beállítva. Tehát a hőmérséklet legyen 18-28 fok között, relatív nedvességtartalom pedig 35-65% között. Ahhoz, hogy elérjük ezt a klímát, használjunk fűtést vagy légkondicionálást a felrakás előtt megfelelő ideig.

A  parafalap felragasztásához oldószermentes ragasztót ajánlunk, melyet megtalálhat kínálatunkban. A felület amelyre fel szeretnénk helyezni a falburkolót legyen egyenletes, száraz, kemény, repedezés, ragasztó és szennyeződés mentes. A ragasztó felhordására használjunk hosszú szőrű hengert, mellyel vigyük fel a ragasztót a parafalap hátuljára és a falra is.

Szállítási díj1 390 Ft
Alapanyag Parafa
Szélesség (cm)50 cm
Szín Parafa
Tekercs hosszúság (m)8 méter
Termékcsalád Parafa tekercs
Vastagság2 mm
ANRO azonosító27627
Garancia idő1 év
Súly1.64 kg

Parafalap értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 2
100.0% 2
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Parafatekercs Isola 2 mm (8 méter x 50 cm tekercs) parafa 
Kategória: Parafalap » Parafa » Parafa » Parafa tekercs
Termékcsalád azonosító: saarpor-parafalap
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 1640 gramm
P: AL-I-12-07, AL-J-11-07

Asztali nézet megjelenítése