10. / 144.
EMOS

Classic LED kültéri fényfüzér (12m/120 LED) meleg fehér, időzítős

3.6 Watt
Meleg fehér
Garancia: 1 év
230V hálózati áram
12 méter
IP44
Classic LED kültéri fényfüzér (12m/120 LED) meleg fehér, időzítős
Classic LED kültéri fényfüzér (12m/120 LED) meleg fehér, időzítős Classic LED kültéri fényfüzér (12m/120 LED) meleg fehér, időzítős Classic LED kültéri fényfüzér (12m/120 LED) meleg fehér, időzítős Classic LED kültéri fényfüzér (12m/120 LED) meleg fehér, időzítős Classic LED kültéri fényfüzér (12m/120 LED) meleg fehér, időzítős Classic LED kültéri fényfüzér (12m/120 LED) meleg fehér, időzítős Classic LED kültéri fényfüzér (12m/120 LED) meleg fehér, időzítős Classic LED kültéri fényfüzér (12m/120 LED) meleg fehér, időzítős Classic LED kültéri fényfüzér (12m/120 LED) meleg fehér, időzítős Classic LED kültéri fényfüzér (12m/120 LED) meleg fehér, időzítős Lejátszás Lejátszás Lejátszás Lejátszás
Ár:
8 990 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
5-7 munkanap

ANRO azonosító (PID): 25770

Műszaki jellemzők
Kapcsolódó termékek
Vásárlói képek

Részletes leírás

Karácsonyi LED fényfüzér 120 melegfehér LED

12 méter hosszúságú zöld borítású fényfüzér! Fogyasztása csupán 3.6 Watt a 120 darab energiatakarékos lednek köszönhetően. IP44 védettséggel, kültéren és beltéren is alkalmazható! A tápegység és az első LED közti vezeték távolsága 5 méter.

A fényfüzér funkciói

Időzítő használata: A fényfüzér a transzformátor (adapter) testébe beépített időzítővel rendelkezik. Az első kapcsolás után a füzér folyamatosan világít. A második kapcsolás után (egy zöld lámpa világítani kezd) az időzítő 6 órára lesz beállítva. Annak elteltével automatikusan kikapcsol és kikapcsolva marad 18 órán keresztül. Az időzítő automatikusan ezekkel az időközökkel működik (6 óra/18 óra), amíg kikapcsolásra nem kerül egy harmadik kapcsolással.
Példa: A füzér december 1-én 18 órakor kerül bekapcsolásra. Éjfélig világít, majd automatikusan kikapcsol. December 2-án 18 órakor automatikusan bekapcsol, majd éjfélkor ismét kikapcsol. Ez azt jelenti, hogy a füzért csak egyszer kell bekapcsolni és automatikusan a fenti ütemezéssel fog működni, amíg kikapcsolásra nem kerül.
Az időzítő beállításának módosítása Ha módosítani kívánja a füzér automatikus be- és kikapcsolási időpontját (pl. 19 órára, illetve 1 órára), mindössze annyit kell tennie, hogy a kívánt időpontban kikapcsolja füzért (ha be van kapcsolva), majd ismét visszakapcsolja azt.
Megjegyzés: Az időzítő havonta néhány percnyit elállítódhat. Ha vissza kívánja állítani az eredeti bekapcsolási időt, állítsa be ismét az időzítőt.

 

Szeretné díszvilágítással ellátni az otthonát?

Válassza a különböző színű fényfüzéreket, melyekkel szuper hangulatot varázsolhat a lakáson belül és kívül is! Az ANRO webáruház kínálatában többféle típusú és hosszúságú LED fényfüzér kapható erre a célra. Az ünnepi időszakon kívül a fényfüzérekkel a gyerekszoba és a hálószoba, vagy akár fali polcok is nagyszerűen díszíthetők.
A karácsonyi szezonban pedig egyértelműen a fenyőfa és a karácsonyfa dísze a fényfüzér, de természetesen ekkor is alkalmas az ünnepi asztal, a lépcsőkorlát, stb. dekorációs világításához is!

Adattáblázat
Akku / elem típusa Nem akkus / nem elemes.
Alapanyag Műanyag
ANRO azonosító25770
Élettartam 10000 óra
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Foglalat Beépített LED
Garancia idő1 év
GyártóEMOS (D4AW03)
IdőkapcsolóVan
IP védelmi szint IP44
Ledek száma 120 ledes
Méret: hosszúság (m)12 méter
Működés módja230V hálózati áram
Súly381 g
Szállítási díj1 690 Ft
Színhőmérséklet 2700-3200K Meleg fehér
Teljesítmény 3.6 Watt
TípusFényfüzér hagyományos LED
Vezeték hossza (m)5 méter
Videó
Kapcsolódó cikkek
Díszítse LED fényfüzér az ünnepi otthont!

Díszítse LED fényfüzér az ünnepi otthont!

Utoljára frissítve: 2023. október 31.

Fehér és színes LED füzérek érkeztek, melyek kiválóak az otthon hangulatos fénydekorációjához. Legyen szó szülinapról, esküvőről vagy karácsonyról, ezek a csodás fénysorok nagyszerű hátteret kölcsönöznek a lakás bármely helyiségében!
A legszebb fények karácsonykor ragyognak! Fényfüzér típusok és fénydekoráció ötletek

A legszebb fények karácsonykor ragyognak! Fényfüzér típusok és fénydekoráció ötletek

Utoljára frissítve: 2022. november 22.

A világító díszek a karácsonyi dekoráció fontos eszközei! Ezek a fények szebben csillognak, mint bármikor máskor az évben, mert az ünnep meghittségét, összekovácsoló erejét is szimbolizálják. LED fényfüzérek és világító figurák sokaságával adunk ötleteket a még kreatívabb ünnepi dekor érdekében!
Karácsonyi hangulatban a kert

Karácsonyi hangulatban a kert

Utoljára frissítve: 2022. július 27.

A karácsony az egyik legfontosabb ünnep, melyet szeretünk kiélvezni. Az ünnepi dekoráció pedig igenis fontos ahhoz, hogy ráhangolódjunk a szentestére, de ez a készülődés már az advent időszakában elkezdődhet. Akár van hó, akár nincs, ideje hogy kikerüljenek a színes üveggömbök, a hangulatos fények, …
Hangulatteremtő karácsonyi fények

Hangulatteremtő karácsonyi fények

Utoljára frissítve: 2021. augusztus 18.

Gyertyák, LED világítások, színes fényfüzérek - ezekkel a hétköznapi eszközökkel könnyen teremthetünk meghitt hangulatot a karácsony közeledtével. Díszíthetik a lakást akár már novemberben és ráérünk januárban összeszedni a fénydekorációt, hogy minél hosszabb élvezhessük ki az ünnepi enteriőrt!
Inspirációk a karácsonyfa díszítéséhez

Inspirációk a karácsonyfa díszítéséhez

Utoljára frissítve: 2020. május 04.

Havas erdőt idéző zöld-fehér színű karácsonyfa, ezüst színű masnival a tetején! A fehér műfenyő ágait sokkal vidámabbá tehetjük a szivárvány színeiben pompázó üveggömbökkel és szatén szalagokkal! A zöld színű fenyőhöz nagyon jól illeszkednek a fehér angyalkák, amelyek apró kedves…
Egyszerű ünnepi díszítések beltérre

Egyszerű ünnepi díszítések beltérre

Utoljára frissítve: 2020. április 16.

A karácsony dekoráció nélkül is bensőséges ünnep, de ha van egy kis időnk, néhány egyszerűen kivitelezhető ötlettel az otthonunkat is szebbé varázsolhatjuk! Ajtódísz - száraz fenyőtobozok elegáns bordó színű szalagra kötve. Ablakdísz - a karácsonyfát díszítő üveggömböket az ablak…

LED fényfüzér értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 2
50.0% 1
50.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Classic LED kültéri fényfüzér (12m/120 LED) meleg fehér, időzítős
Kategória: LED fényfüzér » Nem akkus / nem elemes. » Műanyag » 230 Volt (50/60Hz) » Beépített LED » Van » IP44 » 230V hálózati áram » 2700-3200K Meleg fehér » Fényfüzér hagyományos LED
Cikkszám: D4AW03
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 381 gramm
19 év szakmai tapasztalat
800.000+ elégedett vásárló
445.800+ raktáron lévő termék
207.100+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése