FlexWall: műanyag falpanelek, PVC falburkoló lapok új típusai!
54. / 373.

Schneider Electric Asfora - Hármas kapcsoló, komplett, bézs

Garancia: 2 év
IP20
10 Amper
Hármas kapcsoló
Bézs
Schneider Electric Asfora - Hármas kapcsoló, komplett, bézs
Schneider Electric Asfora - Hármas kapcsoló, komplett, bézs Schneider Electric Asfora - Hármas kapcsoló, komplett, bézs Schneider Electric Asfora - Hármas kapcsoló, komplett, bézs Schneider Electric Asfora - Hármas kapcsoló, komplett, bézs Schneider Electric Asfora - Hármas kapcsoló, komplett, bézs Schneider Electric Asfora - Hármas kapcsoló, komplett, bézs Schneider Electric Asfora - Hármas kapcsoló, komplett, bézs Schneider Electric Asfora - Hármas kapcsoló, komplett, bézs Schneider Electric Asfora - Hármas kapcsoló, komplett, bézs Schneider Electric Asfora - Hármas kapcsoló, komplett, bézs Schneider Electric Asfora - Hármas kapcsoló, komplett, bézs Schneider Electric Asfora - Hármas kapcsoló, komplett, bézs Lejátszás Lejátszás
Ár:
1 647 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
15 munkanap

ANRO azonosító (PID): 24752

Schneider Asfora hármas kapcsoló, komplett, bézs színű

Három fogyasztó (pl- lámpatest) egy helyről történő kapcsolására alkalmas. Komplett termék, melyhez a keret tartozék, színe bézs. A Schneider Asfora megbízható, biztonságos termékcsalád.

Az Asfora család a Schneider Elektric megszokott, kiváló minőségét kínálja. A galvanizált fém rögzítőkeretek kiváló rugalmasságot és korrózióállóságot biztosítanak. A hosszú és erős rögzítőkörmök többszöri fel és leszerelés után is tökéletes rögzítést biztosítanak.

Biztonságos

A bekötési ábra minden betét hátoldalán látható, ami segít elkerülni a hibás bekötéseket. A csatlakozási pontok biztonságos kialakításának köszönhetően maximális érintésvédelmet nyújtanak a szerelvények. A tölcsér alakú bevezetések a csupaszolt vezeték teljes hosszát védik, ezáltal megakadályozzák a rövidzárlat kialakulását. A rögzítőkörmök végei műanyag bevonattal ellátottak, a sérülések elkerülése érdekében.

Gyors és könnyű szerelés

A rugós rögzítők használata egyszerű, gyors és biztos rögzítést nyújtanak a vezetékeknek. A bevezetések segítségével biztosan a megfelelő rögzítési pontokba kerülnek a vezetékek. A csatlakozóaljzatok rögzítési pontjai gyárilag előre kicsavartak. Illesztést segítő pontokkal, a még tökéletesebb sorolásért.

Schneider Asfora kapcsoló, konnektor bemutató

Szállítási díj1 390 Ft
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Áramerősség 10 Amper
TípusHármas kapcsoló
Szín Bézs
IP védelmi szint IP20
Magasság83 mm
Szélesség83 mm
GyártóSchneider Electric (EPH2100123)
ANRO azonosító24752
Garancia idő2 év
Súly80 g
Videó
Kapcsolódó cikkek
A Schneider Asfora szerelvénycsalád bemutatása: színek, típusok, funkciók

A Schneider Asfora szerelvénycsalád bemutatása: színek, típusok, funkciók

Utoljára frissítve: 2021. február 22.

Vásárlóink és a villanyszerelők körében is kedvelt az Asfora szerelvénycsalád. Köszönhető ez a kiváló ár-érték aránynak, emellett a modern kialakításnak és a 6-féle színváltozatnak is! A hagyományos villanykapcsolón és fali aljzaton kívül számtalan modern feladatot ellátó szerelvény is elérhető, min…
Villamos szerelvények a lakásban

Villamos szerelvények a lakásban

Utoljára frissítve: 2020. november 10.

A kapcsolók és dugaljak létfontosságú elemei otthonunknak. Cikkünkből megtudhatja, melyik helyiségben milyen mennyiségű aljzattal kell számolnunk, hogy a villamos hálózat használata kényelmes és biztonságos legyen!
Asfora szerelvények a Schneider Electrictől

Asfora szerelvények a Schneider Electrictől

Utoljára frissítve: 2015. július 14.

Sajnálatos módon a közkedvelt Schneider Anya villamos szerelvényeket az év végéig kivezeti a gyártó. Öröm az ürömben, hogy helyettük, egy hasonlóan költséghatékony és kiváló minőségű kapcsoló családot vezetnek be, melynek neve: Asfora. Az új Schneider kapcsolók a már megszokott gazdag funkcióválaszt…

Schneider Asfora értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 2
100.0% 2
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Schneider Electric Asfora - Hármas kapcsoló, komplett, bézs
Kategória: Schneider Asfora » 10 Amper » 230 Volt (50/60Hz) » IP20 » Bézs » Hármas kapcsoló
Cikkszám: EPH2100123
Termékcsalád azonosító: asforaharmas
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 80 gramm

Asztali nézet megjelenítése