36. / 374.
Kanlux

Beépíthető mennyezeti spot Spag, félcső, arany-fekete (230V vagy 12V izzóhoz)

Garancia: 1 év
GU10
61 mm
IP20
Fix
Fekete-arany
Beépíthető mennyezeti spot Spag, félcső, arany-fekete (230V vagy 12V izzóhoz)
Beépíthető mennyezeti spot Spag, félcső, arany-fekete (230V vagy 12V izzóhoz) Beépíthető mennyezeti spot Spag, félcső, arany-fekete (230V vagy 12V izzóhoz) Beépíthető mennyezeti spot Spag, félcső, arany-fekete (230V vagy 12V izzóhoz) Beépíthető mennyezeti spot Spag, félcső, arany-fekete (230V vagy 12V izzóhoz) Beépíthető mennyezeti spot Spag, félcső, arany-fekete (230V vagy 12V izzóhoz) Lejátszás
Ár:
2 270 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
5-7 munkanap

Következő beszállítás:
2024.04.05. (2 darab)

ANRO azonosító (PID): 20607

Műszaki jellemzők
Kapcsolódó termékek
Vásárlói képek

Részletes leírás
Mennyezeti spot aranyló belsővel és fekete/fehér külsővel
A Kanlux Spag dekorációs keret a mai trendeknek megfelelő kialakítással és színkombinációban készül. A kívülről matt fekete vagy matt fehér palástú lámpatest belseje csillámló arany festéssel van kiegészítve, ezáltal barátságos fényt bocsájt ki.
 
Az arany-fekete és arany-fekete színpárosítás eleganciát tükröz, ezért a modern otthonok kellemes színfoltjává válhat. A melegséget sugalló arany színezet a skandináv és az északias lakberendezési stílusokkal is jól harmonizál, de a loft és indusztriális stílusokat is derűsebbé varázsolhatja.
 
Divatos falon kívüli világítótest
A mai lakberendezési trendek a falon kívüli világításokat is előtérbe helyezik, hiszen ezek is alkalmasak a lakásunk tovább díszítésére. Míg korábban a besüllyesztett spotlámpák szerénysége volt a nyerő, manapság a falból kiálló lámpatestek korát éljük.
A Spag egy speciális kerek spotlámpa, melynek rögzítése rejtetten oldható meg süllyesztett módon, ugyanakkor a díszítő lámpabura az álmennyezeten kívül helyezkedik el. A lámpatesteknél a világítási szög fix, nem állítható.
 
A lámpatestek cső és csapott henger formában kaphatóak. Igény szerint keverhetjük is a félcső és cső alakú lámpatesteket is, de egységes látványt is létrehozhatunk az egyforma lámpák telepítésével. Különleges látványt biztosítanak, akár általános világításra, akár csak dekorációhoz használjuk. A lámpatestek látható (felületből kiálló) magassága ~7 cm, átmérője ~7 cm.
 
230V és 12V üzemhez is alkalmas
Miután a lámpatest fényforrást és foglalatot sem tartalmaz, szabadon dönthetünk, hogy 230 Voltos GU10 spot izzókkal szereljük fel, vagy 12 Voltos GU5.3 spotlámpákat választunk. Webáruházunkban megtalálhat hozzá minden szükséges kiegészítőt, legyen szó foglalatról vagy égőről. Legfeljebb 35 wattos hagyományos fényforrással használható, mely nem tartozék! Energiatakarékossági szempontokat figyelembe véve javasoljuk a LED fényforrások használatát.
 
IP20 beltéri használatra
A Spag C B/G lámpatest semmilyen pára elleni védelemmel nem rendelkezik, tehát csak beltérben, száraz, nedvességmentes helyen építhető be. Hálószoba, nappali, közlekedő, folyosó, iroda, tárgyaló, konferenciaterem, váróterem, üzlethelyiség, szépségszalon világítására is felhasználható a Spag mennyezeti spotlámpa, kedves megjelenésével minden teret szebbé tehetünk!
 
Vásárlói visszajelzés
"Fantasztikus lámpák, melyek kellemes, romantikus fénnyel világítanak. Amellett, hogy a külseje is érdekes, a lámpatest minősége is kiváló."
Adattáblázat
Alak Kör alakú
ANRO azonosító20607
Foglalat GU10
Foglalatok száma1 darab
Garancia idő1 év
GyártóKanlux (27324)
IP védelmi szint IP20
Méret: átmérő (mm)68 mm
Méret: beépítési furat mérete (+/- 2mm) 61 mm
Méret: belső átmérő (mm)51 mm
Méret: hosszúság (mm)68 mm
Méret: magasság (mm)65 mm
Méret: szélesség (mm)68 mm
Súly102 g
Szállítási díj1 690 Ft
Szín Fekete-arany
Tartószerkezet anyaga Alumínium
TípusFix
Videó
Kapcsolódó cikkek
Süllyeszthető spotlámpák fém, üveg és gipsz anyagból

Süllyeszthető spotlámpák fém, üveg és gipsz anyagból

Utoljára frissítve: 2021. április 22.

A gipszkartonos mennyezetek terjedésével a süllyesztett világítási formák is igencsak népszerűek. A hatalmas kínálatból most a süllyeszthető spotlámpát mutatjuk be, mely jellemzően az 5 cm átmérőjű GU10 LED izzóval kompatibilis. A spot lámpakereteket anyag, szín és forma szerint is több csoportra …
Hogyan változtatják meg otthonunkat a fények?

Hogyan változtatják meg otthonunkat a fények?

Utoljára frissítve: 2020. augusztus 27.

A lakberendezők sok eszközzel rendelkeznek, amellyel megváltoztathatják egy lakás belső hangulatát, ezek egyike a világítás - segítségével otthont varázsolhatunk a lakásból, kiemelhetjük a különleges bútorok, luxustapéták, strukturált falak jellegét, azáltal felhívva a figyelmet a kuriózumokra! …
Kanlux Spag: fekete/arany és fehér/arany színű beépíthető lámpák

Kanlux Spag: fekete/arany és fehér/arany színű beépíthető lámpák

Utoljára frissítve: 2020. április 01.

A beépíthető lámpák a gipszkartonos lakóterekben nagyon népszerűek, ezért a tervezők mindig új ötlettel állnak elő, hogyan tudnák dizájnosabbá tenni ezt a lámpatípust. A Kanlux innovatív Spag lámpacsaládja rendkívül trendi, hiszen a fehér-arany és fekete-arany színkombináció manapság nemcsak elegáns…

Spot lámpatest - beépíthető értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 8
62.5% 5
37.5% 3
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Beépíthető mennyezeti spot Spag, félcső, arany-fekete (230V vagy 12V izzóhoz)
Kategória: Spot lámpatest - beépíthető » Kör alakú » GU10 » IP20 » Fekete-arany » Alumínium » Fix
Cikkszám: 27324
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 102 gramm
P: AL-C-06-01
19 év szakmai tapasztalat
800.200+ elégedett vásárló
447.700+ raktáron lévő termék
207.100+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése