1. / 41.

- USB csatlakozós színváltós LED szalag szett: 1 méter RGB + vezetékes RGB vezérlő

Garancia: 1 év
- USB csatlakozós színváltós LED szalag szett: 1 méter RGB + vezetékes RGB vezérlő
- USB csatlakozós színváltós LED szalag szett: 1 méter RGB + vezetékes RGB vezérlő - USB csatlakozós színváltós LED szalag szett: 1 méter RGB + vezetékes RGB vezérlő - USB csatlakozós színváltós LED szalag szett: 1 méter RGB + vezetékes RGB vezérlő - USB csatlakozós színváltós LED szalag szett: 1 méter RGB + vezetékes RGB vezérlő - USB csatlakozós színváltós LED szalag szett: 1 méter RGB + vezetékes RGB vezérlő - USB csatlakozós színváltós LED szalag szett: 1 méter RGB + vezetékes RGB vezérlő - USB csatlakozós színváltós LED szalag szett: 1 méter RGB + vezetékes RGB vezérlő - USB csatlakozós színváltós LED szalag szett: 1 méter RGB + vezetékes RGB vezérlő - USB csatlakozós színváltós LED szalag szett: 1 méter RGB + vezetékes RGB vezérlő - USB csatlakozós színváltós LED szalag szett: 1 méter RGB + vezetékes RGB vezérlő - USB csatlakozós színváltós LED szalag szett: 1 méter RGB + vezetékes RGB vezérlő - USB csatlakozós színváltós LED szalag szett: 1 méter RGB + vezetékes RGB vezérlő - USB csatlakozós színváltós LED szalag szett: 1 méter RGB + vezetékes RGB vezérlő - USB csatlakozós színváltós LED szalag szett: 1 méter RGB + vezetékes RGB vezérlő - USB csatlakozós színváltós LED szalag szett: 1 méter RGB + vezetékes RGB vezérlő
Ár:
1 770 Ft
csomag

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
20 csomag raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap
Üzletünkben azonnal átvehető!

Külső raktár:
11 csomag (5-7 munkanap)

ANRO azonosító (PID): 20240

Műszaki jellemzők
Vásárlói képek

Részletes leírás

USB portba csatlakoztatható LED szalag

Egy hiánypótló termék érkezett az USB csatlakozós LED szalag megjelenésével, amelynek különlegessége, hogy tévéről, számítógépről, powerbankról is üzemeltethető. Segítségével nagyon egyszerűen teremthetünk hangulatvilágítást, amellyel egyúttal feldobhatjuk az unalmas nappalit vagy a hétköznapi hálószobát is!

Az 5 Voltos kimenetű USB porttal rendelkező eszközökről bátran üzemeltethetjük ezt a LED csíkot. Egyszerűen csak becsatlakoztatjuk az USB porta és máris élvezhetjük a csodálatos hangulatfényt! Felszereléséhez-összeállításához nem szükséges szakértelem, mindössze néhány másodperc alatt üzembe helyezhetjük!

LED csík színváltós RGB LED chipekkel

A színes világítás mindenkit elvarázsol, de ezen a LED csíkon speciális RGB LED chipek kerültek elhelyezésre, amelyek igény szerint változtatják a fény színét! Választhatjuk az egyszínű fehér, kék, piros, zöld, sárga, narancs, pink, stb színeket; de akár fényjátékokat is elindíthatunk (lassú színátmenet, gyors villogás, stb), sőt még a fényerőt is szabályozhatjuk! A szalag hossza 100 cm, 30 darab 5050 RGB LED-et tartalmaz.

A csomagban lévő 5V LED szalag 1 ledenként vágható, gyakorlatilag 33 mm-ként találunk vágási pontot a LED csíkon. Ezáltal könnyű méretre igazítani, nagyon jól méretezhető bármilyen szűk helyre. Toldás igénye esetén csak forrasztással tudunk további egységet csatlakoztatni rá.

A LED csík üzemeltetése

A szalag szilikon bevonattal is el van látva, amely alkalmassá teszi a poros-párás helyen való alkalmazásra is; de vegyük figyelembe, hogy sem az öntapadós réteg, sem a vezérlő, sem a csatlakozó nem védett a nedvességgel szemben, tehát az USB-s LED szett elsősorban IP20 körülmények között építhető be! Tartozék vezeték hossza: 100 cm.

A kábelen lévő mini RGB vezérlő működése

A mini RGB vezérlőn csak 3 nyomógombot találunk, de mégis rengeteg funkcióval ajándékoz meg minket!

  • Mode/Demo gomb: ennek segítségével állíthatjuk be a fényjátékokat és automata színváltásokat, pl. villogás, színátmenet. Sebessége a középső gombbal állítható.
  • Speed gomb: hosszan nyomva a ki-bekapcsoló funkciót látja el. Mode üzemmódban a sebesség, Color üzemmódban a fényerő szabályozására szolgál.
  • Color gomb: a beépített fix színek között tudunk lépkedni. 20-féle szín, közötte türkizkék, narancssárga, piros, fehér, zöld, lila, stb.
  • A kikapcsolás előtt beállított állapotot megjegyzi, majd ugyanezzel kapcsol vissza. Ez vonatkozik a ki-bekapcsolásra és a színbeállításra is.

Plusz: Tegyük fel, a LED szalagot egy okostévé USB portjáról üzemeltetjük. A led szalagot folyamatosan pirosan világító fénnyel hagyjuk bekapcsolva, de közben a televíziót kikapcsoljuk. A tévé kikapcsolásával legtöbbször az USB port áramellátása is megszakad, ezért a led csík is kikapcsol. Azonban ha a tévét újra bekapcsoljuk, akkor a korábbi kikapcsoláskori állapot szerint kapcsol fel, esetünkben folyamatosan világító piros fénnyel ég - és mindezt automatikusan, tehát ha távirányítóval nyomjuk be a tévét, nem kell felállnunk, hiszen a LED dekorfény is automatikusan fel fog kapcsolni!

Az USB-s RGB LED csík felragasztása

Az SMD RGB LED-ek egy hajlékony nyákra kerültek felszerelésre, melynek hátoldala öntapadós. Flexibilitásának köszönhetően nemcsak lapos felületekre lehet rögzíteni, hanem enyhén íves felületekre! Kiválóan megtapad a tévé, monitor hátulján, de akár a MDF és PVC anyagon is.

A felszerelés során arra legyünk figyelemmel, hogy elektromos készülék esetében ne a leginkább melegedő pontra szereljük fel a led csíkot, mert az nemcsak a LED-ekre lehet káros hatással, hanem az öntapadós ragasztóra is(a meleg hatására leválhat a felületről). A csomag kábelrögzítő tappancsokat is tartalmaz a vezeték esztétikus elrendezéséhez.

Alkalmazási területek:
- smart tévé, okos tévé, monitor háttérvilágítás (sötétben való tévézéskor csökkenti a szem megerőltetését, azáltal hogy megvilágítja a képernyő környezetét)
- számítógépasztal dekorációs világítás
- billentyűzettartó funkcionális megvilágítás
- kempingezés, sátorozás kiegészítő fény (pl. Power Bankról üzemeltetve)
- 5V DC kimenetű USB csatlakozóról bármilyen környezetben, pl. ágy dekorvilágítás, szekrény belső világítás
- 24”-60” TV-hez vagy monitorokhoz használható

Adattáblázat
ANRO azonosító20240
Áramköri lap Fekete színű
Élettartam 30000 óra
Energiahatékonyság 28 lumen/Watt
Energiaosztály (2021)G energiaosztály
Fényáram (fényerő) 200 lumen
Fényerőszabályzás Dimmelhető
Feszültség 5 Volt DC (USB)
Garancia idő1 év
Hajlíthatóság2 irány (csak lapjára)
IP védelmi szint IP65
LED chip típusSMD 5050 LED
LED szalag család Nagy fényerő (HBR)
Ledek száma 30 ledes
Méret: hosszúság (m)1 méter
Méret: szélesség (mm)10 mm
Méret: vastagság (mm)2 mm
Rögzítési mód Szivacsos 3M kétoldalú ragasztó
Sugárzási szög (°) 120 °
Súly83 g
Szállítási díj1 690 Ft
Színhőmérséklet RGB
Színvisszaadási index (CRI) RA>80
TanúsítványokCE, RoHS
Tápellátás módja USB (5 Volt)
Teljesítmény 3.6 Watt
USB Van
Vághatóság 3.3 cm (1 ledenként)
Kapcsolódó cikkek
RGB LED szalagok

RGB LED szalagok

Utoljára frissítve: 2023. szeptember 25.

Az RGB LED szalagok esztétikus dekorációs eszközök. Felhasználható önállóan és bútorok, épületek, lakások kiegészítő elemeként is. Manapság számtalan formában lehet találkozni RGB LED világítástechnikai eszközökkel, hiszen beltéri és kültéri felhasználásra is alkalmasak. Bútorok, konyhapultok megvil…
Ez a király állólámpa a nappalikat és PC gamer szobákat is feldobja!

Ez a király állólámpa a nappalikat és PC gamer szobákat is feldobja!

Utoljára frissítve: 2023. augusztus 08.

A LED szalagoknak köszönhetően egyre kompaktabb lámpák kerülnek ki a tervezők kezei közül. Ezúttal egy Jedi fénykardhoz hasonlítható állólámpát üdvözölhetünk kínálatunkban, mely lényegében egy hengeres csőbe rejtett színváltós lámpa. Ez a modern padlólámpa nappaliban és játékszobában is szuper eszkö…
TV, moziszoba LED háttérvilágítás ötletek

TV, moziszoba LED háttérvilágítás ötletek

Utoljára frissítve: 2022. február 28.

A TV háttérvilágítás amellett, hogy hangulatos, óvja szemünk egészségét is. Ma már otthonában is egyszerűen szerelhet fel LED TV háttérvilágítást, mellyel kellemes körülmények között van módja az otthoni mozizáshoz és filmnézéshez! Merítsen inspirációt cikkünkből!
LED csík bekötése, szerelése forrasztás nélkül

LED csík bekötése, szerelése forrasztás nélkül

Utoljára frissítve: 2023. július 11.

A ledes fényt modern és hangulatos volta miatt nagyon sok lakásban, irodában használják dekorációs világításra. Beépíthetik gipszkartonos álmennyezetbe, díszlécbe, fa vagy alumínium profilba, de az öntapadós szalagokat akár szekrények, polcok, ágykeretek, reklámtáblák széleire is felragaszthatjuk!…
Házi vinotéka egy elegáns konyhában

Házi vinotéka egy elegáns konyhában

Utoljára frissítve: 2023. május 08.

Ha olyan szerencsések vagyunk, hogy hatalmas konyhával rendelkezünk és szeretjük a bort is, akkor mindenképpen gondoskodni kell egy bortároló sarokról. Ebben a konyhában igazán ízléses módon sikerült helyt találni a finom nedűt tartalmazó palackoknak. Az asztalos készített ide beszúrós tartót, aszta…
Hálószoba lámpa ötletek

Hálószoba lámpa ötletek

Utoljára frissítve: 2021. augusztus 02.

Hálószoba lámpa ötletek a hangulatos, romantikus vagy egyedi fényforrásért. Merítsen ötletet bejegyzésünkből a tökéletes világításért a hálóba!
Tévé háttérvilágítás többszínű LED szalaggal

Tévé háttérvilágítás többszínű LED szalaggal

Utoljára frissítve: 2020. november 26.

A sötétben való tévézés megerőltető a szemnek, ezért jobb úgy végezni ezt a tevékenységet, hogy valamilyen háttérfényt alkalmazunk. Ennek egyik módja a tévé háttérvilágítása, melyet ma már roppant egyszerűen elkészíthetünk a komplett LED szalag szettek segítségével. Létezik belőle fehér fényű és szí…
Szín-játék: dekorációs világítás RGB szalaggal

Szín-játék: dekorációs világítás RGB szalaggal

Utoljára frissítve: 2020. május 25.

Ha nem tudjuk elképzelni, hogy az RGB LED szalaggal milyen színes világításokat hozhatunk létre, akkor csak kattanjunk erre a bejegyzésre! A színváltós LED szalag számtalan helyre beépíthető, kiváló fényének köszönhetően pedig könnyedén átfesthetjük fele a szobafalakat, ezáltal izgalmasabbá téve az …
Színváltós szalag vezérlése elegáns fali vezérlőkkel

Színváltós szalag vezérlése elegáns fali vezérlőkkel

Utoljára frissítve: 2020. május 25.

A LED szalagok vezérlésére sokan távirányítót választanak, hiszen azzal bárhonnan szabályozhatják a LED világítást. Mások azonban kifejezetten ragaszkodnak a fali vezérlőegységhez, lévén azok fix helyen vannak, így nem fognak elvesződni, nem csúsznak az ágy alá, mindig ott találjuk őket, ahol hagytu…
Menő vagy barátságtalan? Hidegfehér fényszalagok

Menő vagy barátságtalan? Hidegfehér fényszalagok

Utoljára frissítve: 2020. május 21.

A hidegfehér szalagok a modern világítás megtestesítői. Hűvös fényük futurisztikus hatást kelt, élénkíti a belteret, sőt még a közérzetünkre is élénkítő hatással bírhat. Mások azonban úgy vélik, hogy pont a hidegsége miatt barátságtalan. Képek segítségével bizonyítjuk be, hogy nemcsak menők, hanem i…
Hogy használjuk a LED szalagot a konyhában?

Hogy használjuk a LED szalagot a konyhában?

Utoljára frissítve: 2020. május 08.

Dekorációs világítás: A LED csíkok rendkívül kis méretű világítóegységek, melyek szinte bárhová beférnek. A munkalap aljára ragasztott LED csík nemcsak dekorációs fénnyel szolgál, hanem hanem világosságot ad a szekrény belsejében is. Munkafelület világítás: Utólagosan is könnyedén felraga…
Romantikus LED világítás az ágy mögött

Romantikus LED világítás az ágy mögött

Utoljára frissítve: 2020. május 08.

Az ágy fejvégénél kialakított textilbőr felület mögé flexibilis beltéri LED csíkot szereltek. A 12 voltos szalagok nemcsak romantikus fényt biztosítunk a hálószobában, hanem a kisfeszültségű áramellátás miatt biztonságosak is! A fából készült ágytámlába süllyesztve helyezték el az energia…
Tükrök háttérvilágítása színterápiás RGB ledekkel

Tükrök háttérvilágítása színterápiás RGB ledekkel

Utoljára frissítve: 2020. május 07.

A saját fürdőszobánkban is meg tudjuk teremteni egy wellness kezelés hangulatát! Egy kád vízben néhány illatos gyertya, habfürdő, csendes fények, lágy zene társaságában könnyebben feledhetjük a mindennapok stresszét. A csendes fények nyugodt környezetet teremtenek, ehhez bátran használhatunk olyan…
Házi bárszekrény színváltós RGB ledekkel

Házi bárszekrény színváltós RGB ledekkel

Utoljára frissítve: 2020. május 07.

Azt már tudjuk, hogy a fényekkel meg tudjuk változtatni egy lakás belső hangulatát, de akár saját kedélyállapotunkon is javíthatunk. A színes fények igenis hatással vannak idegrendszerünkre, éppen ezért sokan nemcsak háttérfényként, hanem hangulatteremtő eszközként tekintenek a színváltós fényekre. …
Hálóba szeretnék LED szalagot beépíteni, de hová?

Hálóba szeretnék LED szalagot beépíteni, de hová?

Utoljára frissítve: 2020. május 06.

Sokszor találkozunk olyan kérdéssel, amely a LED szalag elhelyezésére, beszerelésére irányul, reméljük e néhány fotó segítséget nyújt, hová is tegyük a led szalagot? A hálószobában tehetjük a mennyezetre, az ágy mögé, az ágy alá, az éjjeli szekrény polcaira, a szekrénysor aljára-tetejére, a megval…
Rózsaszínben látni a világot - pink LED fények

Rózsaszínben látni a világot - pink LED fények

Utoljára frissítve: 2020. május 06.

Gipszkartonba, díszlécbe ragasztott pink színű LED szalagokkal könnyen szemlélhetjük rózsaszínben a világot - és lakásunk belső tereit is! A magenta vagy rózsaszín árnyalatú, pult aljára ragasztott LED csík nőiesebbé és kedvesebbé teszi a konyhaszigetet! A rózsaszín egyértelműen …
RGB többszínű ledek hangulatvilágításhoz

RGB többszínű ledek hangulatvilágításhoz

Utoljára frissítve: 2020. május 05.

Családi lakásokban, üzletekben a kiegészítő világítás színeként leggyakrabban meleg fehér fényű LED rejtett világításokat alkalmaznak, mely minden környezetet barátságosabbá tesz! Másrészről a hidegfehér és a természetes fehér LED fények is kedveltek, melyek ugyan erősebb fényt adnak, de …
Váltsunk színt! Ötletek RGB ledszalagra!

Váltsunk színt! Ötletek RGB ledszalagra!

Utoljára frissítve: 2020. május 04.

Unjuk a megszokott színeket? Váltsunk színt! A világítás tekintetében RGB ledszalagokkal könnyedén megoldhatjuk a hangulatvilágítás esetleges problémáit, hiszen kényünk-kedvünk szerint állíthatjuk be a színeket! Hangulatos este a családdal? Fehér vagy sárga fény! Relaxáció a fürdőben? Nyugtató …
Szivárvány költözött a fürdőszobába!

Szivárvány költözött a fürdőszobába!

Utoljára frissítve: 2020. május 04.

Szeretnénk kicsit extravagánsabbá tenni a fürdőszobánkat? Fürdőszoba felújítás vagy festés közeleg? Kapott némi RGB LED szalagot ajándékba vagy nagyon jó áron jutott hozzá és nem tudja, hogy mit kezdjen vele? Tegye fel a mosdókagyló szekrényére, a fürdőszoba mennyezetére vagy bárhová, ahol lehetőség…
Hová tegyem az új tévét?

Hová tegyem az új tévét?

Utoljára frissítve: 2020. április 20.

20-30 éve még annak is örültünk, hogy van tévé az otthonban, ma meg már azon is gondolkodni kell, hogy hová tegyem az új tévét, ha már megvettük? Az ultrakönnyű és lapos tévék korában bizony sokszor a falra kerül, de néhányan még hagyományosan médiaszekrényre, komódra helyezve nézik a világító infor…
Házimozi készülőben, lépésről lépésre

Házimozi készülőben, lépésről lépésre

Utoljára frissítve: 2020. április 16.

Sokan álmodoznak egy saját moziról, ahol korlátlanul tudják élvezni a filmnézés előnyeit! A hatalmas vászon, a tökéletes hangrendszer és a kényelmes ülőhely együttese jó kikapcsolódási lehetőséget biztosít, ráadásul az otthonunkból sem kell kimozdulni, hogy mindezt megtehessük! Természetesen ha…
Ez a hálószoba üres vagy csak minimál stílusú?

Ez a hálószoba üres vagy csak minimál stílusú?

Utoljára frissítve: 2020. április 01.

A minimal stílusú szobákra sokan úgy tekintenek, mintha hiányosan lenne bútorokkal és egyéb dekorációkkal ellátva. A minimal stílus egyik fontos jellemzője, hogy kerüli a zsúfoltságot és a sok-sok lakásdekorációt, mindemellett színek tekintetében is a fehéret vagy a semleges szürkét részesíti előnyb…

Gamer LED világítás értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 23
69.6% 16
21.7% 5
4.3% 1
0.0% 0
4.3% 1
Link: - USB csatlakozós színváltós LED szalag szett: 1 méter RGB + vezetékes RGB vezérlő
Kategória: Gamer LED világítás » Fekete színű » G energiaosztály » Dimmelhető » 5 Volt DC (USB) » 2 irány (csak lapjára) » IP65 » SMD 5050 LED » Nagy fényerő (HBR) » Szivacsos 3M kétoldalú ragasztó » RGB » RA>80 » CE, RoHS » USB (5 Volt) » Van » 3.3 cm (1 ledenként)
Cikkszám: 55851
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 83 gramm
P: AL-A-17-01
19 év szakmai tapasztalat
800.000+ elégedett vásárló
445.900+ raktáron lévő termék
207.100+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése