LED szalag vezérlő
5. / 109.

Nortene Belátásgátló fűzőlyukkal 85%, modern árnyékoló háló EVERLY (1 x 5 méter)

Garancia: 6 év
1 méter
5 méter
Poliészter
Szürke
Nortene Belátásgátló fűzőlyukkal 85%, modern árnyékoló háló EVERLY (1 x 5 méter)
Nortene Belátásgátló fűzőlyukkal 85%, modern árnyékoló háló EVERLY (1 x 5 méter) Nortene Belátásgátló fűzőlyukkal 85%, modern árnyékoló háló EVERLY (1 x 5 méter) Nortene Belátásgátló fűzőlyukkal 85%, modern árnyékoló háló EVERLY (1 x 5 méter) Nortene Belátásgátló fűzőlyukkal 85%, modern árnyékoló háló EVERLY (1 x 5 méter) Nortene Belátásgátló fűzőlyukkal 85%, modern árnyékoló háló EVERLY (1 x 5 méter) Nortene Belátásgátló fűzőlyukkal 85%, modern árnyékoló háló EVERLY (1 x 5 méter)
Ár:
20 500 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 6 év

Készlet információ:
2 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító (PID): 20171

Árnyékoló hálók és betekintésgátlók az ANRO-nál!
Az árnyékoló hálók a kültéri árnyékolástechnika és belátásgátlás legfontosabb eszközei. Függőleges felszereléskor gátat szabhatnak a kerítésen való betekintésnek, mely gyakran szokott probléma lenni például drótkerítés, kovácsoltvas kerítés, faléc kerítés és ponthegesztett kerítések esetében is.

A nyitottabb, átláthatóbb kerítéseknél gyakran zavaró, hogy az utca embere is beláthat a kertbe, ezért egyre népszerűbbek a mesterséges belátásgátlók, mint amilyeneket a nagy múltú Nortene is gyárt! Ezek a belátásgátlók a napsugarakat is felfoghatják, ezért nyáron árnyékolási céllal is használatba vehetjük őket.

Everly modern árnyékoló háló 85% takarással
A 85%-os takarással rendelkező Everly háló egy modern, dekoratív megjelenésű és kiváló minőségű takaró. PVC bevonatú poliészter szálakból készül, amely jól védett az UV sugárzás ellen, ezért napnak nyugodtan kitehetjük őket! Segítségével elrejthetjük és megőrizhetjük a teraszon, balkonon, erkélyen, tetőnapozón, medence körüli területen végzett tevékenységeket. Alkalmas a szél csillapítására is, de át is engedi a levegőt.

Fűzőlyukak által gyorsabb a felszerelés!
Az Everly árnyékoló háló egyik nagy előnye, hogy fűzőlyukakkal rendelkezik. A fém karikákon keresztül nagyon egyszerűen felszerelhetjük a kerítéstakarót, mert játszi könnyedséggel tudjuk átfűzni a szemen a rögzítőt! Meglévő alsó és felső tartóléc esetén a Snugger gumikötözővel is gyorsan haladhatunk. A karikáknak köszönhetően ringlis árnyékoló hálónak nemcsak felszerelése, hanem a leszerelése is gyorsabban végezhető el. Mérete vágása függőleges irányban ajánlott.

Szállítási díj1 590 Ft
TípusSzínezett vagy nyomtatott minta
Alapanyag Poliészter
Sűrűség600 g/m2
Belátáskorlátozás 85%-os takarás
Szín Szürke
Tekercs hosszúság (m)5 méter
Tekercs szélesség (m)1 méter
GyártóNortene (174022)
ANRO azonosító20171
Garancia idő6 év
Súly3.48 kg
Növényektől zöldül a ház kívül-belül

Növényektől zöldül a ház kívül-belül

Utoljára frissítve: 2020. május 07.

Egyre több időt töltünk mesterséges környezetben, így sokaknak hiányzik a természet, a víz kéksége, a nap melegsége vagy éppen a növények illata, színe. Konyhákban már egyébként is találkozhattunk a fűszernövényekkel, de a nagy méretű fűszerfal feladata már inkább a lakás dekorálása. Egy …
Kert a falon - faldekoráció növényekkel

Kert a falon - faldekoráció növényekkel

Utoljára frissítve: 2020. április 23.

A nagyvárosi környezetben még inkább igényeljük a természet közelségét, amelyre a zöld falak, épített vagy természetesen kialakult növényfalak jó választ adhatnak! Az élő növények dekoratívan mutatnak bármilyen helyiségben, a hagyományos módszerektől elfordulva (pl. függőlegesen telepítve) kifejez…

Árnyékoló háló, kerítéstakaró értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 5
60.0% 3
40.0% 2
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Nortene Belátásgátló fűzőlyukkal 85%, modern árnyékoló háló EVERLY (1 x 5 méter)
Kategória: Árnyékoló háló, kerítéstakaró » Poliészter » 85%-os takarás » 600 g/m2 » Szürke » Színezett vagy nyomtatott minta
Cikkszám: 174022
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 3477 gramm
P: CS-C-04-04

Asztali nézet megjelenítése