Alumínium függönysín
37. / 76.

Asalite LED fejlámpa (3W) 5 funkciós, fehér, mozgásérzékelős, akkus

Garancia: 1 év
3 Watt
3.7 Volt, 1200 mAh
Asalite LED fejlámpa (3W) 5 funkciós, fehér, mozgásérzékelős, akkus
Asalite LED fejlámpa (3W) 5 funkciós, fehér, mozgásérzékelős, akkus Asalite LED fejlámpa (3W) 5 funkciós, fehér, mozgásérzékelős, akkus Asalite LED fejlámpa (3W) 5 funkciós, fehér, mozgásérzékelős, akkus Asalite LED fejlámpa (3W) 5 funkciós, fehér, mozgásérzékelős, akkus Asalite LED fejlámpa (3W) 5 funkciós, fehér, mozgásérzékelős, akkus Asalite LED fejlámpa (3W) 5 funkciós, fehér, mozgásérzékelős, akkus Asalite LED fejlámpa (3W) 5 funkciós, fehér, mozgásérzékelős, akkus Asalite LED fejlámpa (3W) 5 funkciós, fehér, mozgásérzékelős, akkus Asalite LED fejlámpa (3W) 5 funkciós, fehér, mozgásérzékelős, akkus Asalite LED fejlámpa (3W) 5 funkciós, fehér, mozgásérzékelős, akkus Asalite LED fejlámpa (3W) 5 funkciós, fehér, mozgásérzékelős, akkus Asalite LED fejlámpa (3W) 5 funkciós, fehér, mozgásérzékelős, akkus Asalite LED fejlámpa (3W) 5 funkciós, fehér, mozgásérzékelős, akkus Asalite LED fejlámpa (3W) 5 funkciós, fehér, mozgásérzékelős, akkus Asalite LED fejlámpa (3W) 5 funkciós, fehér, mozgásérzékelős, akkus Energiacimke
Ár:
7 250 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
5 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító (PID): 19161

ASALITE termékek az ANRO Épületdíszítésnél!

Az ASALITE célja, hogy minőségi termékeikkel és a legújabb világítás technológiákkal segítsék felhasználóik mindennapjait. Az ASALITE termékek mindegyike energiatakarékos és környezetkímélő, így használatuk nem csak a felhasználóknak kedvez, hanem a természetnek is.

Az ASALITE elemlámpák széles kínálatából mindenki megtalálja a megfelelőt, amatőröktől a profikig. Legyen szó túrázásról, kempingezésről vagy bármilyen kültéri sportról, munkáról vagy beltéri feladatról.

 

Asalite LED fejlámpa, 5 beépített funkcióval, fehér színben, beépített akkumulátorral és mozgásérzékelő szenzorral

Az Asalite fejlámpája könnyű, ellenálló műanyag házat kapott fehér színben, amely elegáns hatást kelt. Kis mérete és súlya miatt nagyszerű választás kempingezéshez, túrázáshoz, kerékpározáshoz, futáshoz és más szabadtéri sportokhoz, viselése hosszabb távon sem megterhelő a nyak számára.

A fejlámpába a legújabb CREE LED került beépítésre, amellyel ez az apró lámpa képes 3 Wattos fogyasztás mellett 200 lumenes fényerőt biztosítani. Világítási távolsága maximális fényerőn elérheti a 60 métert. Beépítésre került a CREE LED mellé két piros fényt biztosító LED is.

A lámpatest tetején található kapcsológombok segítségével végezhetjük el a fejlámpa kezelését. A fejlámpa egyik gombja a fehér és piros fény kezeléséért felelős, a másik gomb a mozgásérzékelő szenzor ki- és bekapcsolásáért.

Öt beépített funkcióval rendelkezik. Mivel a ki- és bekapcsolásra, valamint a funkcióváltásra is egy gomb használható, így minden esetben végig kell léptetni az összes funkción a kikapcsoláshoz.

Funkciók fehér fény esetén

  1. Maximális fényerővel világít (200 lumen, akár 4 órán át)
  2. Minimális fényerővel világít (akár 10 órán át)
  3. Villogás (akár 20 órán át)

Funkciók piros fény esetén

  1. Maximális fényerővel világít (akár 40 órán át)
  2. Villogás (akár 80 órán át)

Működés fehér fény esetén

  • Első gombnyomás: A fejlámpa bekapcsol és maximális fényerővel világít.
  • Második gombnyomás: A fejlámpa minimális fényerővel világít.
  • Harmadik gombnyomás: Villogó fény.
  • Negyedik gombnyomás: A fejlámpa kikapcsol.

Működés piros fény esetén: A piros fény bekapcsolásához 3 másodpercig nyomva kell tartani a kapcsológombot. Ezt követően a kapcsológomb megnyomásával tudunk váltani a maximális fényerővel történő világítás és a villogás funkció között. A fehér fényre való visszaváltáshoz ismét 3 másodpercig nyomva kell tartani a kapcsológombot.

Mozgásérzékelő szenzor működése: A fejlámpa tetején található gomb segítségével bekapcsolhatjuk a mozgásérzékelő szenzorokat. Működésüket kék színű visszajelzőfény mutatja. Bekapcsolást követően a fejlámpa kapcsolásához elegendő a kezünket mozgatni a szenzorok előtt. Mozgásérzékelő üzemmódban csak a maximális fényerejű fehér fény használható.

Az elemlámpa üzemeléséért egy 1200 mAh, Li-polymer akkumulátor felelős, amelyet a csomag tartalmaz. Az akkumulátor töltéséhez szükséges kábel a csomag része. A fejlámpa alján található micro-USB csatlakozó segítségével a töltés könnyedén kivitelezhető. A töltés folyamatát piros visszajelzőfény mutatja. Teljes feltöltéskor a piros fény zöldre vált.

A fejlámpa fejen történő rögzítésére a csomag tartalmaz egy kiváló minőségű rugalmas fejpántot. A fejpánt könnyedén rögzíthető a fejlámpa hátoldalához, állítása is egyszerű, így bárki elvégezheti és saját méreteihez igazíthatja.

A fejlámpa billenthető, így az állítható dőlésszögnek köszönhetően még inkább az igényeinkhez igazíthatjuk.

A kiváló minőségű ledek, az IPX4-es védelem, valamint a jól átgondolt tervezés és kialakítás teszi ezt a fejlámpát igazán nélkülözhetetlen társsá. Könnyű súlya, állíthatósága és strapabírósága miatt bátran ajánljuk bármilyen kültéri sporthoz, legyen szó kerékpározásról, futásról, de akár éjszakai horgászathoz is remekül használható.

Szállítási díj1 499 Ft
Szín Fehér
LED chip típusCREE LED
Hosszúság40 mm
Akku / elem típusa 3.7 Volt, 1200 mAh
Beépített kapcsoló Igen, kapcsolóval ellátva
Termékcsalád Ledes elemlámpák
Magasság35 mm
Szélesség60 mm
Teljesítmény 3 Watt
GyártóAsalite (ASAL0168 fehér)
ANRO azonosító19161
Garancia idő1 év
Súly107 g

Elemes lámpa, LED zseblámpa értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 4
100.0% 4
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Asalite LED fejlámpa (3W) 5 funkciós, fehér, mozgásérzékelős, akkus
Kategória: Elemes lámpa, LED zseblámpa » 3.7 Volt, 1200 mAh » Igen, kapcsolóval ellátva » CREE LED » Fehér » Ledes elemlámpák
Cikkszám: ASAL0168 fehér
Termékcsalád azonosító: asal fejlámpa
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 107 gramm
P: AL-D-12-05, AL-V-01-01

Asztali nézet megjelenítése