Holker díszléc, polisztirol holkerléc
3. / 144.

ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DP02) közelségérzékelős kapcsoló

Garancia: 2 év
12-24 Volt DC
5 Amper
LED fényerőszabályzó
ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DP02) közelségérzékelős kapcsoló
ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DP02) közelségérzékelős kapcsoló ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DP02) közelségérzékelős kapcsoló ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DP02) közelségérzékelős kapcsoló ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DP02) közelségérzékelős kapcsoló ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DP02) közelségérzékelős kapcsoló Lejátszás Lejátszás
Ár:
4 490 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
168 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító (PID): 13735

Kompakt méretű LED vezérlő elektronika, mellyel a csatlakoztatott kis feszültségű ledes termékek ki-, bekapcsolására nyílik lehetőség. A rendkívül kis méret lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen világítási megoldásra alkalmazzuk, ahol a vezérelni kívánt fényforrások teljesítményfelvétele nem haladja meg az 5 Ampert.

Funkciók:

A LED vezérlőn lévő nyomógombbal négy különböző működési mód érhető el. A programozáshoz nyomjuk meg a gombot, a visszajelző LED villanásainak számából tudjuk, hogy melyik programon van a vezérlő. A következő működési módok állnak rendelkezésre:

  • Legyintésre be-, majd kikapcsol a csatlakoztatott LED szalag
  • Az érzékelő előtt tatva a kezünket elkezdődik a fényerőszabályzás, addig nő vagy csökken a fényerő, amíg ott tartjuk.
  • Legyintésre az előző programban beállított fényerőre lesz a maximum, újbóli legyintésre kikapcsol.
  • Legyintésre bekapcsol a LED szalag, majd ha ott tartjuk a kezünket úgy 75%, 50%, 25% fényerőre szabályoz, majd kikapcsol

A ki-, és bekapcsolás átmenetes, kb. 1.5 másodperc a ciklus ideje.

Programozás:

  • A programozó gomb rövid megnyomása után a visszajelző LED felvillanásainak száma jelzi, hogy melyik programon vagyunk.
  • A programozó gomb 3 mp-es megnyomása után a LED vezérlő a következő programra lép.

A LED vezérlő beépítése, használata:

A DP02 közelségérzékelős LED vezérlőt jellemzően alumínium LED profilok burájába szokták beépíteni. A profilon nem kell furatot készíteni, a LED vezérlő "átlát" a burán. Az érzékelés távolsága: 5 cm.

A LED vezérlő alu profilba építése után helyezzük fel a burát és ellenőrizzük a működést. Ha nem érzékeli a kézmozdulatot, úgy szakítsuk meg a feszültséget, majd újból adjuk vissza, úgy, hogy a bura a vezérlő előtt legyen. Ekkor a LED vezérlő újrakalibrálja magát és már a burán keresztül is működni fog.

Memória nélküli vezérlő. A bemeneti feszültség megszűnése után a vezérlő alaphelyzetbe áll, nem jegyzi meg az utoljára beállított fényerőt!

Figyelem! Elektronikai alkatrész, melynek forrasztási pontjai elektromos szigeteléssel nincsenek ellátva. Beépítés során ügyeljenek a megfelelő szigetelésről, ugyanis helytelen beépítés miatti meghibásodás (pl. zárlat) esetén a garancia nem érvényes! A kisfeszültségű működés miatt érintésvédelmileg nem veszélyes, ennek ellenére beépítését csak szakember végezze!

Szállítási díj1 390 Ft
TípusLED fényerőszabályzó
Feszültség 12-24 Volt DC
Áramerősség 5 Amper
Teljesítmény 60 Watt
Csatornák száma 1 csatornás
BemenetVezeték
KimenetVezeték
Vezérlés módja Impulzus szélesség moduláció (PWM)
Távirányítás Nincs
Mobiltelefonos applikációNincs. Önálló működés.
Beépített kapcsoló Közelségérzékelős kapcsoló
Szín Fehér
IP védelmi szint IP00
Szélesség44 mm
Hosszúság11 mm
Vastagság4 mm
Vezeték hossza 5 cm
GyártóANRO LED
ANRO azonosító13735
Garancia idő2 év
Súly6 g
Videó
Kapcsolódó cikkek
LED szalag típusok bemutatása: fehér, színváltós és full color LED szalagok

LED szalag típusok bemutatása: fehér, színváltós és full color LED szalagok

Utoljára frissítve: 2021. március 17.

A LED szalagok világában nem egyszerű eligazodni. Ebben szeretnénk most egy kis útmutatást nyújtani a LED szalag bemutatóval! Funkcionális világításoknál legtöbbször az egyszínű fehér fényű LED szalagok kerülnek felhasználásra, azonban a színváltós LED szalagok is igencsak fontosak dekorációs világí…
LED világítás

LED világítás

Utoljára frissítve: 2020. március 09.

A LED világításnál nem létezik napjainkban modernebb technológia. Hosszú élettartam, energiatakarékos működés, alacsony hőtermelés jellemzi, mely ipari és lakossági világítások terén is nagy előny. A LED világításnak számtalan megjelenési formája van, kezdve az egyszerű LED izzótól a modern LED szal…
LED fényekkel dizájnosabb lehet a fürdőszoba is!

LED fényekkel dizájnosabb lehet a fürdőszoba is!

Utoljára frissítve: 2020. április 02.

Rejtett világítás a fürdőszobában - ezzel is dizájnosabbá tehetjük a fürdőszobát. A LED csíkokat a kis helyigényük miatt szerelhetjük a tükör mögé és az álmennyezetre is, melyre többféle alkalmazási példát mutatunk meg. A fény színe leggyakrabban fehér, de van, aki a futurisztikus kéktől sem riad vi…

LED szalag vezérlő értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 114
76.3% 87
21.9% 25
1.8% 2
0.0% 0
0.0% 0
Link: ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DP02) közelségérzékelős kapcsoló
Kategória: LED szalag vezérlő » 5 Amper » Közelségérzékelős kapcsoló » Vezeték » 1 csatornás » 12-24 Volt DC » IP00 » Vezeték » Nincs. Önálló működés. » Fehér » Nincs » LED fényerőszabályzó » Impulzus szélesség moduláció (PWM)
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 6 gramm
P: AL-D-03-02

Asztali nézet megjelenítése