LED reflektor, LED fényvető

Alu-LED APT-20 Világító parketta szegély alu profil ezüst, opál burával

1. / 316.
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: Alumínium LED profil.
Garancia: 3 év
200 cm
40 mm
23 mm
Alumínium
Ezüst
Alu-LED APT-20 Világító parketta szegély alu profil ezüst, opál burával
Alu-LED APT-20 Világító parketta szegély alu profil ezüst, opál burával Alu-LED APT-20 Világító parketta szegély alu profil ezüst, opál burával Alu-LED APT-20 Világító parketta szegély alu profil ezüst, opál burával Alu-LED APT-20 Világító parketta szegély alu profil ezüst, opál burával Alu-LED APT-20 Világító parketta szegély alu profil ezüst, opál burával Alu-LED APT-20 Világító parketta szegély alu profil ezüst, opál burával Alu-LED APT-20 Világító parketta szegély alu profil ezüst, opál burával Alu-LED APT-20 Világító parketta szegély alu profil ezüst, opál burával
Ár:
5 590 Ft
méter

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 3 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

ANRO azonosító (PID): 13730

APT-20 alumínium LED profil világító parketta szegély léc.

Az új padlószegély profillal lehetővé válik a hagyományos fa padlószegélyek, parkettaszegélyek kiváltása. A profil alumíniumból készül, így messzemenőkig ellenáll a fizikai behatásoknak, nem sérül, könnyen tisztítható. A profilba bármilyen LED szalag beépíthető, a lezárásról egy opál bura gondoskodik, mely felkapcsolt állapotban homogén vonalfényt biztosít, lekapcsolt állapotban pedig eltakarja a LED szalagokat.

A világítós padlószegély léchez kínálunk külső és belső sarokelemet is, melyek belső kialakítása olyan, hogy azon keresztül a LED szalagok elvezethetőek, nem kell minden egyes saroknál vágni és vezetékkel toldani a LED szalagokat. Az ajtónyílások mellé, ahol a parkettaszegély nem folytatódik tovább a szintén külön megvásárolható végzáró elemmel lehet lezárni a profilt.

  • Az alumínium profilok és a hozzájuk tartozó bura 2 méteres szálhosszban készülnek, így a legkisebb rendelési egység 2 méter.
  • Tökéletes, eloxált felületvédelem az alumínium profil külső és belső oldalán is!
  • Exkluzív megjelenést biztosít, lakásának, bútorainak, üzletének!

Professzionális alumínium profil család LED szalaghoz: ALP!

Bár az ALP alu profil széria ára kicsit magasnak tűnhet a többi forgalomban lévő alumínium profilhoz képest, azonban ez egy kiváló minőségű, nagyobb kivitelezésekre is alkalmas profil család. Az olcsóbb profilok jellemzően méretben, anyagvastagságban és felületvédelmi kezelésükben is elmaradnak ettől a családtól. az ALP széria előnyei:

  • 2 méteres szálhossz - kevesebb toldással kivitelezhetőek nagyobb méretű világítások is
  • Eloxált felületvédelem: mely megvédi a profilt a későbbi mattulástól, illetve sokkal elegánsabb megjelenést biztosít, mint a hagyományos, fényes (natúr felületű) profilok.
  • Masszív kivitel: a nagyobb falvastagság könnyebben kezelhetővé, kevésbé sérülékennyé teszi a profilokat, illetve nagyobb a hőelnyelő képessége, mint a papírvékony profiloknak.
  • Utólag is felhelyezhető bura: a bura az alapprofil felcsavarozása után felülről bepattintható, ellenben néhány olcsó alu profillal, ahol csak a profil végéről szerelhető a bura.
  • Nagy belső méret: az ALP sorozatban biztonsággal elfér az összes piacon lévő egy soros LED szalag: a 8 mm-es, a 10 mm-es, sőt még a 12 mm-es szélességű LED szalagok is, akár kültéri, akár beltéri kivitelről legyen szó.
  • Egyenként csomagolva: minden alumínium profil egyenként, műanyag zacskóba csomagolva kerül forgalomba, védve ezáltal a sérülésektől, karcolásoktól. Sőt, az átlátszó burák külön fóliást védelmet kaptak!
Szállítási díj1 490 Ft (30 000 Ft fölött ingyenes!)
Alu profil kiviteleParketta szegély világítás
Szálhossz 200 cm
Bura kivitele Opál
Szélesség23 mm
Magasság40 mm
Ragasztási felület szélessége11 mm
Alapanyag Alumínium
FelületkezelésEloxált
Szín Ezüst
TípusAlu LED profil
GyártóAlu-LED
ANRO azonosító13730
Garancia idő3 év
Súly453 g
Kapcsolódó cikkek

Belsőépítészeti alumínium profilok LED szalaghoz

Utoljára frissítve: 2019. október 21.

  A LED szalagok beépítésére több megoldás is létezik, elég csak a rejtett világításos díszléceinkre gondolni, melyekkel szobafestés alkalmával lehet vonalfényes világítást varázsolni szobáink falaira. Egy másik igen gyakori beépítési mód, a különböző alumínium LED profilok használata…

Kiemelt akciók: alumínium LED profilok

Utoljára frissítve: 2019. július 05.

Az alumínium LED profilok a közkedvelt LED szalagos világítás tartozékaként szolgálnak, a ledsorok rögzítése a feladatuk. Kínálatunkban többféle kivitelben is megtalálhatóak az aluprofilok, már akár 320 Ft/métertől!
Világítós alu szegélyléc padlóhoz, parkettához

Világítós alu szegélyléc padlóhoz, parkettához

Utoljára frissítve: 2016. augusztus 31.

A paketta és egyéb padlóburkolatok lezárására a szokásos padlószegélyek mellett már világítós padlószegély lécet is kínálunk. Az új alumínium szegélyléc masszív kivitelű, a fizikai behatásoknak jól ellenáll. A LED szalagokat a profilok belsejébe lehet beépíteni, a lezárásról egy opál bura gondoskodi…

Alumínium LED profil értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 45
82.2% 37
17.8% 8
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Alu-LED APT-20 Világító parketta szegély alu profil ezüst, opál burával
Kategória: Alumínium LED profil » Alumínium » Parketta szegély világítás » Opál » Eloxált » Ezüst » Alu LED profil
Cikkszám: APT-20 alu profile - opal
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 453 gramm

Asztali nézet megjelenítése