41. / 53.
V-TAC

LED szalag dimmer (12-24V DC) - rádiós távirányítóval - 96 W

Garancia: 2 év
12-24 Volt DC
8 Amper
LED fényerőszabályzó
Mechanikus kapcsoló
LED szalag dimmer (12-24V DC) - rádiós távirányítóval - 96 W
LED szalag dimmer (12-24V DC) - rádiós távirányítóval - 96 W LED szalag dimmer (12-24V DC) - rádiós távirányítóval - 96 W LED szalag dimmer (12-24V DC) - rádiós távirányítóval - 96 W LED szalag dimmer (12-24V DC) - rádiós távirányítóval - 96 W LED szalag dimmer (12-24V DC) - rádiós távirányítóval - 96 W LED szalag dimmer (12-24V DC) - rádiós távirányítóval - 96 W LED szalag dimmer (12-24V DC) - rádiós távirányítóval - 96 W LED szalag dimmer (12-24V DC) - rádiós távirányítóval - 96 W LED szalag dimmer (12-24V DC) - rádiós távirányítóval - 96 W LED szalag dimmer (12-24V DC) - rádiós távirányítóval - 96 W Lejátszás Lejátszás Lejátszás
Ár:
3 690 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
24 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap
Üzletünkben azonnal átvehető!

Külső raktár:
500+ darab (5-7 munkanap)

ANRO azonosító (PID): 11848

Műszaki jellemzők
Kapcsolódó termékek
Vásárlói képek

Részletes leírás

LED szalag dimmer - rádiós távirányítóval - 96 Watt
LED szalagok fényerőszabályozásához, ki- bekapcsolásához

Nagyon kis méretű, rádiófrekvenciás távirányítóval rendelkező LED fényerő szabályzó. A LED dimmer alkalmas maximum 96 Watt teljesítményű LED szalag, LED modul vagy 12 Voltos LED lámpa fényerő szabályozására.

A legolcsóbb távirányítós LED szalagokhoz tervezett fényerőszabályzó, amely rádiófrekvenciás, így vezérléskor a távirányítónak nem szükséges rálátnia a vezérlőre!

A dimmer kikapcsoláskor és áramtalanításkor megjegyzi az éppen beállított fényerőt, így a következő bekapcsoláskor ugyanezen a fényerőn kapcsol.

A dimmer maximum 96 Wattnyi LED szalag vagy 12/24 Voltos LED lámpa fényerő szabályozására alkalmas. Ennél nagyobb teljesítményű LED dimmeléséhez egy (vagy több) LED jelerősítőtkell vásárolni, mely egységekkel újabb 216 Wattnyi teljesítmény dimmelésére lesz alkalmas a dimmer.

A dimmerhez tartozó távirányító működtetéséhez 1 darab 12V-os 27A típusú ceruzaelem szükséges, melyet az ár tartalmaz.

A LED dimmer csatlakoztatása LED szalaghoz - videó:

Az alábbi videóban bemutatásra kerül, hogy hogyan kell a távirányítós LED dimmert a LED szalaghoz, illetve a tápegységhez csatlakoztatni.

  • Első lépésben megismerkedünk a két gyors-csatlakozó párral, melyek szorítós elven működnek.
  • Ezután megismerkedünk a 3 gombos, kulcstartóval ellátott távirányítóval. Nagyon egyszerű: lefelé nyíl fényerő csökkentés, felfelé nyíl: fényerő növelés, a harmadik gombbal pedig a ki-, és bekapcsolást lehet elvégezni.
  • Csatlakoztatásnál először mindig a LED szalagot csatlakoztassuk a dimmerre, hogy ne feszültség alatt dolgozzunk. A LED szalag piros vezetéket a piros csatlakozóba, a fekete vezetéket a fekete csatlakozóba.
  • A következő lépés opcionális. Ha ipari tápegységről működtetjük a LED dimmert, akkor csak két vezetékkel össze kell kötni a tápegység pozitív és negatív kimeneteit a dimmer megegyező polaritású bemeneteivel. Azonban ha dugasz tápegységre csatlakoztatjuk a dimmet (akárcsak a videón), akkor szükség lehet egy DC -> sorkapocs átalakítóra. Ebbe az átalakítóba kell két igény szerinti hosszúságú vezetékkel csatlakoztatni a LED dimmert.
  • Ha mind a négy gyors-csatlakozó bekötésre került, még egyszer győződjünk meg, hogy minden vezeték a megfelelő helyen van-e, illetve, hogy nem áll-e fent rövidzárlat veszélye (pl beltéri LED szalag forrasztásai fémes részhez érnek, stb).
  • Ezután csatlakoztathatjuk a 12 Voltos egyenáramú tápegységet a LED dimmerre.
  • Sajnos a fényerőszabályzás videóra vétele egyenlőre kifogott rajtunk, olyan mintha szabályzás közben villognának a ledek. Valójában nem villognak, az átmenet folyamatos.

Fényerő szabályzók csatlakoztatása

Az alábbi ábrán megtekinthető, hogy hogyan kell csatlakoztatni a LED szalagot, a LED fényerő szabályzót, a LED tápegységet, illetve nagyobb mennyiség esetén a LED jelerősítőket. Az alábbi csatlakoztatási rajz minden típusú LED fényerő szabályzóhoz alkalmas, a bekötés módja minden típusnál azonos, 12 Volt és 24 Volt működési feszültség mellett is. 24Voltos LED szalag szerelésekor az alábbi ábrán feltüntetett 12V értelemszerűen 24V-ot jelent.

Tetszőleges mennyiségű LED szalag csatlakoztatása a LED fényerő szabályzóhoz, jelerősítő segítségével.

Összeszerelés előtt győződjön meg, hogy a megfelelő feszültségű tápegységet használja a LED szalaghoz! A vezérlők 12 és 24 Volton is működnek, azonban 24 Voltos tápegységre 12 Voltos LED szalagot csatlakoztatva a LED szalag azonnal és véglegesen meghibásodik!

Adattáblázat
ANRO azonosító11848
Áramerősség 8 Amper
Beépített kapcsoló Mechanikus kapcsoló
BemenetSorkapocs
Csatornák száma 1 csatornás
Feszültség 12-24 Volt DC
Garancia idő2 év
GyártóV-TAC (SKU 3300)
IP védelmi szint IP20
KimenetSorkapocs
Méret: hosszúság (mm)112 mm
Méret: szélesség (mm)55 mm
Méret: vastagság (mm)34 mm
Mobiltelefonos applikációNincs. Önálló működés.
Súly95 g
Szállítási díj1 690 Ft
Szín Fekete
Távirányítás 2.4 Ghz rádiófrekvenciás
Teljesítmény 96 Watt
TípusLED fényerőszabályzó
Vezérlés max. távolsága 30 méter
Vezérlés módja Impulzus szélesség moduláció (PWM)
Videó
Kapcsolódó cikkek
A LED dimmer működése, LED fényerőszabályzó használata

A LED dimmer működése, LED fényerőszabályzó használata

Utoljára frissítve: 2023. július 11.

Az utolsó LED fényerőszabályzóról szóló cikkünk ugyan nem túl régi, de máris elavult: két új típusú dimmer is megjelent, a régi pedig megszűnt, ideje tehát bemutatni a két új fényerőszabályzót. A cikkben a 96 Wattnál nagyobb teljesítményfelvételű LED szalag fényerőszabályzására is mutatunk be megold…
LED szalag típusok bemutatása: fehér, színváltós és full color LED szalagok

LED szalag típusok bemutatása: fehér, színváltós és full color LED szalagok

Utoljára frissítve: 2021. március 17.

A LED szalagok világában nem egyszerű eligazodni. Ebben szeretnénk most egy kis útmutatást nyújtani a LED szalag bemutatóval! Funkcionális világításoknál legtöbbször az egyszínű fehér fényű LED szalagok kerülnek felhasználásra, azonban a színváltós LED szalagok is igencsak fontosak dekorációs világí…
LED fényekkel dizájnosabb lehet a fürdőszoba is!

LED fényekkel dizájnosabb lehet a fürdőszoba is!

Utoljára frissítve: 2020. április 02.

Rejtett világítás a fürdőszobában - ezzel is dizájnosabbá tehetjük a fürdőszobát. A LED csíkokat a kis helyigényük miatt szerelhetjük a tükör mögé és az álmennyezetre is, melyre többféle alkalmazási példát mutatunk meg. A fény színe leggyakrabban fehér, de van, aki a futurisztikus kéktől sem riad vi…

LED szalag vezérlő értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 116
76.7% 89
22.4% 26
0.9% 1
0.0% 0
0.0% 0
Link: LED szalag dimmer (12-24V DC) - rádiós távirányítóval - 96 W
Kategória: LED szalag vezérlő » 8 Amper » Mechanikus kapcsoló » Sorkapocs » 1 csatornás » 12-24 Volt DC » IP20 » Sorkapocs » Nincs. Önálló működés. » Fekete » 2.4 Ghz rádiófrekvenciás » LED fényerőszabályzó » Impulzus szélesség moduláció (PWM)
Cikkszám: SKU 3300
Termékcsalád azonosító: VT-4083
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 95 gramm
P: AL-D-03-03, AL-D-03-06
19 év szakmai tapasztalat
800.200+ elégedett vásárló
448.100+ raktáron lévő termék
207.100+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése