Alumínium függönysín

Parafalap - Parafa tekercs

Parafalap - Parafa tekercs A parafalap praktikus és ötletes módja a falfelületek átalakításának, díszítésének. Egyszerre modern és természetes hangulatot teremt a nappaliban és a konyhában egyaránt. Az ANRO Épületdíszítés webáruházban kapható parafa tekercs könnyen felragasztható és tartósságának köszönhetően évek múltán is kifogástalan állapotú lesz: ismerje meg termékeinket!

1.

1 év

Parafalap 10 mm (100x50x1 cm) parafa 

Raktáron: 11 darab

Ár: 3 990 Ft /darab

2.

1 év

Parafalap 4 mm (100x50x0.4 cm)

Raktáron: 27 darab

Ár: 1 850 Ft /darab

3.

1 év

Parafalap 6 mm (100x50x0.6 cm) parafa 

Raktáron: 14 darab

Ár: 2 990 Ft /darab

4.

1 év

Parafatekercs Isola 2 mm (8 méter x 50 cm tekercs) parafa 

Raktáron: 12 tekercs

Ár: 6 990 Ft /tekercs

5.

1 év

Parafatekercs Isola 4 mm (5 méter x 50 cm tekercs) parafa 

Raktáron: 4 tekercs

Ár: 7 990 Ft /tekercs

Miért válassza az ANRO parafalap kínálatát?

Gyors és tartós megoldás

Az öntapadós parafa tekercs és parafalap kényelmes és DIY megoldást jelent, ha Ön is saját kezűleg szeretné ráncba szedni otthonát. Ráadásul nem kell különböző helyekről beszerezni a felrakáshoz szükséges termékeket, weboldalunkon oldószermentes ragasztót is talál. A termékleírásokban részletes útmutatót is talál, hogy minél könnyebb legyen a megrendelt terméket felragasztani.

A parafalap további előnye, hogy tartós falburkolatnak ígérkezik, megóvja a felületet a sérülésektől, és könnyen is tisztítható. A néhány óra alatt felapplikálható termék hosszú évekre otthonos díszbe öltöztet bármilyen stílusú lakást vagy családi házat.

Termékek különböző méretben

Anyagvastagság tekintetében többféle opcióból választhat webáruházunkban. A legvékonyabb parafa tekercs kivitel 2 mm, míg a legvastagabb akár 10 mm is lehet attól függően, hogy milyen helyiségbe és milyen célra szeretné feltelepíteni a parafa burkolatot. A vastagabb verziót akkor javasoljuk, ha esetleg üzenőfalként is szeretné használni a terméket. A vékonyabbak elsősorban dekoráció szempontjából előnyösek.

Ezen kívül a tekercs hosszúsága is változatos, hiszen nem mindegy, hogy csak néhány métert vagy akár egy teljes falfelületet szeretne vele beborítani. Vásárlás előtt érdemes kiszámolni a beburkolni kívánt falfelület m2 nagyságát, és az alapján kellő tekercset rendelni.

Parafalap 1 napos kiszállítással

Webáruházunk másik óriási előnye a minőségi kínálat mellett, hogy nálunk a kézbesítés tényleg villámgyors. Legtöbb termékünket raktáron tartjuk, és így lehetőségünk van olyan gyorsan feladni a megrendeléseket, hogy már a következő munkanapon házhoz is kapják vásárlóink. Ha Önnek szerdán jut eszébe, hogy szeretné kicsit átalakítani nappaliját vagy konyháját a hétvégén, akkor még épp időben rendel tőlünk a hét második felében.

Ha olyan termékre esik a választása, amelyet nem tartunk raktáron, akkor sem kell heteket várnia az ANRO termékekre. A külső csomagoló raktárunkból érkező megrendelésekkel is 2-3 munkanapon belül csenget a postás. Érdemes a termékek ára mellett a kiszállítási időt is ellenőriznie: minden árucikk mellett feltüntetjük a kézbesítés várható időtartamát.

További falburkolat ötletek YouTube csatornánkon!

Ha a parafalap megoldás után kedvet kapott további könnyen felhelyezhető termékekkel kidíszíteni otthonát, akkor szívesen ajánljuk figyelmébe az ANRO YouTube csatornáját. Webáruházunk termékeivel rendszeresen töltünk fel bemutató videókat, de tippeket is adunk a használatukhoz. Ha arra kíváncsi, hogyan lehet igazán könnyen felragasztani a falburkolatokat, akkor is érdemes a linkre kattintani, ugyanis több videós tartalommal is készültünk Önnek.

További kérdései lennének termékeinkről? Szívesen segítünk: keresse munkatársainkat elérhetőségeinken!

Asztali nézet megjelenítése