Top termék: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!

Fűrészporos tapéta

Fűrészporos tapéta A fűrészporos tapéta még mindig nagy népszerűségnek örvend, amelyet főként praktikusságának köszönhet. Szinte bármilyen beltéri falfelületre használható, szakszerű kivitelezéssel pedig hosszú évekig gyönyörűen díszíti bármelyik szoba oldalfalát, mennyezetét. Az ANRO Webáruházon különféle szemcséjű megoldások közül választhatja ki az otthonába ideális fűrészporos tapétát: tekintse meg minőségi Erfurt termékeinket!

1.

TOP TERMÉK
1 év 30 méter
53 cm
17.7 m2
Erfurt

Makulator 88 pro alátétpapír, makulatúrapapír (szemcse nélkül) - 30x0.53m (17.7m2)

Raktáron: 11 darab

Ár: 2 050 Ft /darab

2.

TOP TERMÉK
1 év 25 méter
53 cm
13.2 m2
Erfurt

Rauhfaser Avantgarde festhető fűrészporos tapéta (erős szemcsés) - 25x0.53m (13.2m2)

Raktáron: 1 darab

Ár: 3 290 Ft /darab

3.

TOP TERMÉK
1 év 25 méter
53 cm
13.2 m2
Erfurt

Rauhfaser Classico festhető fűrészporos tapéta (közepes szemcsés) - 25x0.53m (13.2m2)

Raktáron: 1 darab

Ár: 3 250 Ft /darab

4.

1 év 8 cm
Metylan

Powerblade tapéta eltávolító (80mm) sárga

Raktáron: 5 darab

Ár: 1 990 Ft /darab

Festhető fűrészporos tapéta kínálat az ANRO Webshopon: miért minket válasszon?

Széles fűrészporos tapéta felhozatal

Termékpalettánk számos fűrészporos tapéta fajtát tartalmaz, amelyek többféle szemcseméretben is elérhetőek. Ön egyaránt beszerezhet kínálatunkban durva-, erős-, közepes-, kis- vagy finomszemcsés variációt is. Miután akár többször is átfesthető tapétáról van szó, így kedve szerint alakíthatja a helyiség megjelenését. Minden térben kiválóan mutat, legyen szó nappaliról, hálószobáról vagy konyháról, a textúrájának köszönhetően pedig jól elrejti a fal egyenetlenségeit.

Prémium fűrészporos tapéta család

Az Erfurt festhető fűrészporos tapétákat különösen azoknak ajánljuk, akik hosszútávra tervezik otthonuk kialakítását. Ezek a tapéták remek légáteresztéssel és ütésállósággal rendelkeznek, így az élettartamuk – helyes felhelyezés esetén – évtizedekben mérhető. Allergénmentes fűrészporos tapétákról beszélünk: mindegyik terméken megtalálható a TÜV pecsét, amely igazolja, hogy érzékeny és allergiára hajlamos személyek is nyugodtan használhatják. Nem tartalmaznak semmilyen lágyítót, oldószert, PVC-t vagy egyéb ártalmas anyagot.

Házhozszállítás akár már másnap

A raktáron lévő termékeinket már másnap postázzuk, így Ön a megrendeléstől számított 1 napon belül már kézhez is kaphatja fűrészporos tapétáját. Miután a mi tárolókapacitásaink is végesek, így előfordulhat, hogy külső helyszínről kell kiküldeni csomagját. Azonban ilyenkor sem kell aggódnia, hogy hetek múlva érkezik meg megrendelése: mindössze néhány extra nap türelmét kérjük.

Minden kelléket beszerezhet a helyiség tapétázáshoz

Ha Önnek sikerült kiválasztania az ideális fűrészporos tapétát otthonába, nem kell máshová mennie a felhelyezéséhez szükséges többi eszközért sem. Korrekt áron beszerezheti az ANRO Webshopon fűrészporos tapétához speciális ragasztót, különféle díszléceket, festékes kádat, festékes edényt, festéklehúzó rácsot vagy akár festőhenger nyelet is. Természetesen számtalan egyéb épületdíszítési és faldekorációs terméket is megtalálhat weboldalunkon, így mindenképp érdemes körbe tekinteni hatalmas kínálatunkon.

Milyen előnyei vannak a fűrészporos tapétának?

  • A fűrészporos tapéta ár a töredéke a hagyományos tapétáknak
  • Nagyon könnyű felhelyezni
  • Roppant tartósak: 10-20 évig is megállják a helyüket, és 6-10 réteg festést is kibírnak
  • Elkoszolódás esetén házilag is bármilyen diszperziós festékkel átfesthető
  • Remekül lefedi a fal kisebb egyenetlenségeit, hajszálrepedéseit
  • Sérülés esetén könnyen megjavítható
  • Bármilyen színűre festhető
  • Mennyezetre is felragasztható
  • Többféle szemcseméret is elérhető

További kérdései merültek fel termékeinket vagy szolgáltatásainkat illetően? Akkor bátran vegye fel a kapcsolatot segítőkész kollégáinkkal!

Asztali nézet megjelenítése