FlexWall: műanyag falpanelek, PVC falburkoló lapok új típusai!

LED fényfüzér

LED fényfüzér A LED fényfüzér az egyik legkülönlegesebb világító dekoráció, amellyel nem csak karácsonykor, hanem az év többi napján is meghitt hangulatot teremthetünk lakásunkban vagy udvarunkban. Ezt használhatjuk növényeken, ablakban, vázában, asztaldíszeknél és egyéb kreatív tevékenységeknél. A LED füzér többféle színben és formában is megvásárolható, kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas. Webshopunkban közel 60 kültéri LED fényfüzér található: tekintse meg széles kínálatunkat!

1.

2 év 230 Volt
5 méter
20% akció
V-TAC

E27 foglalatos fényfüzér, fekete, IP54, 5 méter, 10 db izzóhoz

Raktáron: 62 darab

Akciós ár: 9 590 Ft /darab
11 990 Ft (-20%)

2.

2 év 230 Volt
15 méter
20% akció
V-TAC

E27 foglalatos fényfüzér, fekete, IP54, 15 méter, 15 db izzóhoz

Raktáron: 96 darab

Akciós ár: 14 790 Ft /darab
18 490 Ft (-20%)

3.

5 év 230 Volt
3 méter
V-TAC

E27 foglalatos sorolható fényfüzér (IP65, 3 méter, 6 db izzóhoz) - ezüst-rose gold

Ár: 106 290 Ft /darab

4.

5 év 230 Volt
3 méter
V-TAC

E27 foglalatos sorolható fényfüzér (IP65, 3 méter, 6 db izzóhoz) - fekete-bronz

Ár: 92 190 Ft /darab

LED fényfüzér az ANRO webáruházában: miért éri meg beruházni rá?

Hatalmas választék

Az ANRO webshopjában közel 60 LED füzér közül válogathat, amelyeket többféle színben, formában és hosszúságban is beszerezhet. Kínálatunkban többek között megtalálható cérnagömb, jégcsap, gyertyás lámpás, teamécses, színes üveg, papír lampion és 3D csillag formájú fényfüzér. A díszítő elemek melegfehér (sárgás) és hidegfehér (kékes) fényszínnel is kaphatók, de természetesen kék és multicolor (vegyes színű) RGB LED diódákkal felszerelt típusok is elérhetők. Bizonyos termékek időzítővel ellátottak és távirányítóval működnek. A széles felhozatalnak köszönhetően Ön biztos megtalálja az ízléséhez és igényeihez legjobban illő dekorációt.

Hangulatos világítás az év bármelyik napján

A karácsony és újév nehezen elképzelhető ünnepi világítások nélkül. Ilyenkor szinte mindenki igyekszik otthonában és kertjében egyedi hangulatvilágítást teremteni, mivel ezek nem csak a szemet gyönyörködtetik, de a lelket is simogatják. Fényfüzért viszont az év más szakában is használhat: farsangkor, születésnapkor, családi összejöveteleken vagy bulikon. A sötét téli éjszakákat is kellemesebbé teheti kültéri LED fényfüzér segítségével. Emellett a LED fényfüzér beltéri helyiségek díszítésére is kiválóan alkalmas, ezzel pedig színt vihet a szürke hétköznapokba.

Beltéri és kültéri LED fényfüzér

Az elemes LED fényfüzér dekorációt elhelyezheti házon belül ablakpárkányon, ablakstukkón, polcon, lépcsőfeljárón, baldachinos ágyon, üvegvázában, de kültéren is a teraszon, pergolán, homlokzaton, kerti fákon, illetve örökzöldeken. De nagyon jól tud mutatni napelemes kerti lámpa mellett is. Kínálatunkban kiváló minőségű égősorok közül válogathat, amelyeket beltéren és kültéren egyaránt használhat. Az IP20 jelölésű égősorokat csak nedvességmentes helyen ajánlott igénybe venni, míg az IP44 jelölésű fényláncok kültéren is elhelyezhetők. Karácsonykor természetesen a zöld fenyőfát is csodaszépen fel lehet díszíteni LED füzér segítségével.

Energiatakarékosság és biztonság

A LED füzér egyik legnagyobb előnye, hogy kevés energiát fogyaszt, így nemcsak a téli időszakban, a karácsonyfára rakhatja fel, hanem máskor is bátran alkalmazhatja. Továbbá működéskor nem termel olyan magas hőt, mint a hagyományos izzós égősor, ezért biztonságosabb is. Az ANRO webáruházában megtalálható termékek kiváló minőségűek, így Ön több éven keresztül biztonságosan használhatja ezeket: válassza ki az Önnek leginkább tetszőt!

Gyors szállítás

Termékeinket igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül kiszállítani vásárlóinknak. Raktáron lévő árucikkeinket 1 munkanapos szállítási idővel juttatjuk el Önhöz. Szállítási menüpontunk alatt több információt is megtudhat a folyamatról.


Kérdése lenne a kültéri LED fényfüzér rendelésével kapcsolatosan? Keresse munkatársainkat kapcsolati oldalunkon!

Asztali nézet megjelenítése