Alumínium LED profil, LED szalag profil

R7s LED izzó

R7s LED izzó A LED-es R7s izzó egyre nagyobb népszerűségnek örvend a felhasználók körében. Az R7s foglalat, valamint a hozzá passzoló égő elsősorban kültéri reflektorokban szokott előfordulni, de a nagyobb beltéri helyiségeknél is gyakran használják világításként. Miután az energiabesorolásuk magas, így a magas teljesítményszint mellett roppant költséghatékony a működésük. Tekintse meg az ANRO Webshop R7s LED izzó felhozatalát!

1.

1 év 500 lumen
120°
LED lámpa R7s (6W/120°) meleg fehér Rango Mini SMD 78 mm 6 Watt Meleg fehér
Kanlux

LED lámpa R7s (6W/120°) meleg fehér Rango Mini SMD 78 mm

2 munkanapon belül

Ár: 1 409 Ft /darab

2.

2 év 470 lumen
360°
LED lámpa R7s (7W/360°) meleg fehér 7 Watt Meleg fehér
V-TAC

LED lámpa R7s (7W/360°) meleg fehér

Ár: 2 950 Ft /darab

3.

2 év 470 lumen
360°
LED lámpa R7s (7W/360°) természetes fehér 7 Watt Természetes
V-TAC

LED lámpa R7s (7W/360°) természetes fehér

Ár: 2 950 Ft /darab

R7s izzó az ANRO Webáruházban: miért minket válasszon?

Rendkívül alacsony fogyasztás

Amennyiben az R7s reflektorba való ceruzaizzókat lecseréljük LED égőkre, akár 90%-os megtakarítást is el lehet érni. A termék ára így nagyon rövid idő alatt megtéríti a befektetett összeget, majd azt követően is sokkal kevesebbet fog fogyasztani. Az összes ANRO Webshopon található izzó A+ energiaosztállyal rendelkezik. Ráadásul a LED technológia sokkal nagyobb élettartammal rendelkezik a hagyományos változatoknál.

A hagyományos halogén vonalfényre jellemző magas hőtermelést igen nagy mértékben lecsökkenti az R7s LED izzó. Mindemellett a fehér színhőmérséklete tekintetében is többféle variációs lehetőség is kínálkozik az Ön számára, a természetestől kezdve a meleg fehéren át egészen a hideg fehér árnyalatig.

Minőségi R7s izzó kínálat

Az általunk forgalmazott LED-es izzó kínálat valamennyi darabja hosszú élettartammal rendelkezik. Teljesítmény tekintetében Ön válogathat 5 és 15 Watt közötti LED izzóink közül. Ezen típusú termékeink minőségében annyira megbízunk, hogy a weboldalunkon lévő összes darabra 1-2, vagy akár 3 év garanciát is vállalunk. Ahogy az ANRO LED-es eszközeinél ez lenni szokott, kiváló ár-érték arányról beszélhetünk minden darab esetében.

Szupergyorsan kiszállítjuk megrendelését

Tisztában vagyunk vele, hogy az egyik legbosszantóbb dolog, amikor a megrendelésre heteket, esetleg hónapokat is várni kell. Az ANRO csapata ezért törekszik a rendkívül gyors házhoz szállításra, hogy ezzel is kitűnjünk versenytársak közül. A weboldalunkon leadott rendeléseket már másnap postázzuk, így Ön 1-2 napon belül már be is üzemelheti R7s LED izzóját. Ha netán raktárunkban épp nincs az adott típusból, akkor is csupán 2-3 nap türelmét kérjük, míg külső helyszínről kiszállítjuk csomagját.

Számtalan egyéb LED világítás is elérhető weboldalunkon

Amennyiben Önnek R7s izzó terméken túl más energiatakarékos világításra is szüksége lenne, akkor sem kell máshová rohangálnia. Kínálatunk bővelkedik E27 LED izzóban, E14, G4, G9, GU10, MR16 és számos más LED izzó típusból. Tekintsen körbe kiváló minőségű és széles repertoárunkon, és borítsa fényárba akár az egész lakást gazdaságos és hosszútávú LED fényforrással.

Mit jelent pontosan a LED-es R7s izzó?

Az izzó megnevezése a fényforrás foglalatára reflektál: kínálatunkban az R7s LED 118 mm- es hosszabb, valamint a 78 mm-es rövidebb változatok is kaphatók. Ezek kiválóan alkalmasak az 50-100W-os ceruzaizzók helyettesítésére, ráadásul semmilyen átalakítást nem igényelnek, és pofonegyszerűen beüzemelhetők.

További kérdései merültek fel termékeinket vagy szolgáltatásainkat illetően? Akkor bátran vegye fel a kapcsolatot segítőkész kollégáinkkal!

Asztali nézet megjelenítése