Olcsó LED panel csupán 2990 Ft-ért!

Fórum

Oszlop készítés

Oszlop készítés

2008. május 23.

A segítségüket kérném abban,hogy egy oszlopot szeretnék készíteni a merev bordás csőhéjból,és érdeklődnék,hogy az alap,ami egy PVC cső,arra kell e felépíteni az iszlop főt is,vagy csak a héjat kell ráragasztani és külön,csak a cső tetejére kell rárakni?Valamint ha 20 cm átmérőjű csövet használok,mekkora kell hogy legyen az oszlopfő mérete 20 as,mint a cső,vagy egy pár cm-rel nagyobb

EPS oszlop polisztirol stukkó XPS

Élvédő

Élvédő

2008. április 24.

Külső homlokzat egyenes díszlécekkel való díszítése esetén - ablakok körül, elválasztó egyenesek - van e szükség élvédők használatára? Kivitelezőm ezt tanácsolja. Kérdésem, indokolt-e. Köszönettel, Márkus Tamás

díszléc élvédő polisztirol XPS

Betétes díszlécek KA-27, KA-28

Betétes díszlécek KA-27, KA-28

2008. március 28.

KA-27 és KA-28-as stukkót rendeltem és külön volt a minta!!! Ez hogyan működik? Bele kell külön ragasztani azokat a vékony mintákat?

beltéri díszléc holker karnistakaró kültéri polisztirol XPS

Boltív készítés

Boltív készítés

2008. március 17.

Tatarozás közben nem sikerült szépen eltüntetni a hibákat az utólag készített boltívnél!!!Már tul vagyunk a festésen....de igy még szembetünöbb!!!Csak kültéri takaro ív van a boltívekre???Melyik termékkel tudnám szépen eltüntetni ezeket a hibákat????

beltéri ívelhető - hajlítható kültéri polisztirol XPS

Gérvégó láda

Gérvégó láda

2008. március 06.

Érdeklődnék,hogy nincs-e közűletek olyan valaki aki esetleg bérbe adna részemre egy gérvágó ládát? Debreceni vagyok.Előre is köszöntem.

beltéri fa

Asztali nézet megjelenítése