Finom, puha pléd felnőtteknek és gyerekeknek

Utoljára frissítve: 2020 március 10, kedd Magazin: Bemutatók, tesztek

Mindenki szereti a puha tapintású anyagokat, ezért nem véletlen hogy a plédek nagy népszerűségnek örvendenek. Egy vastag vagy vékony plédet minden otthonban ajánlott készenlétben tartani, hiszen sosem lehet tudni, hogy mikor lehet rá szükség! A meleget sugárzó plédek különböző anyagból készülhetnek, de jellemzően nagyon egyszerűen kezelhetőek, ezért az idősebbek is szívesen használják!

 
A kanapéra terített pléd kényelmet és puhaságot kölcsönöz, akkor is ha ülünk a kanapén, de akkor is, ha elfekszünk rajta.

A kanapéra terített pléd kényelmet és puhaságot kölcsönöz, akkor is ha ülünk a kanapén, de akkor is, ha elfekszünk rajta.

Kínálatunk nemrég a Naturtex plédjeivel bővült, így webáruházunkban már 2-féle gyerekméretű és 14-féle felnőtt méretű plédből lehet válogatni: Naturtex plédek.

A plédek amolyan másodlagos takarók:
- jó szolgálatot tesznek, ha télen hideg van és pluszban le lehet vele takarni az ágyneműt, ezzel is melegítve az alatta fekvő személyt.
- egyszerű ágytakaróként is használhatjuk, mellyel leteríthetjük a használaton kívüli ágyat.
- babakocsiba, kiságyba is gyakran használnak plédeket, hiszen a gyereknek is jó érzést biztosítanak a puha plédek.
- szabadtéri eseményeknél egy hűvös nyári estén is előnyös, ha van a közelben egy polárpléd, amellyel beburkolózhatunk, ha már nem fűt minket a nap és a tűz hője.
- a pléd nagyon praktikus egy tavaszi piknik vagy kirándulás alkalmával, amikor le tudjuk teríteni a földre, hogy ne egyből a hideg és piszkos talajjal érintkezzünk.
- táborozáskor, is használható a sátorban a hálózsákok alá terítve, vagy akár fejpárnának összehajtogatva.
- utazás során autóban, buszon, vonaton is kényelmesebbé teheti az utat.
- karácsonyi, születésnapi ajándéknak, nászajándéknak is kiváló!
- és még számos egyéb egyedi módon is találkozhattunk a pléddel pl. kutya alatti fekhelyként, ajtóhoz-ablakhoz huzatfogóként, stb.

 
A rózsaszín-sárga-kék-piros változatos színei vidámságot kölcsönöznek ennek a puha és nagy méretű plédnek.

A rózsaszín-sárga-kék-piros változatos színei vidámságot kölcsönöznek ennek a puha és nagy méretű plédnek.

A plédek olyan változatos mintával és színekben készülnek, hogy közülük minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelőt. Bébi és óvodás korú gyerekek, alsóbb iskolások a játékos mintákat kedvelik, melyeken akár kedvenc meseszereplőjük vagy csak egy aranyos figura szerepel, illetőleg a gyerektakarók mérete kisebb is, mint a felnőtteknek való változatok.

A nagykorúak és fiatal felnőttek is az ízlésüknek megfelelő pléd kiválasztását célozzák meg, de ők már azon is eltöprengenek, hogy illeszkedjen a hálószobába vagy egyéb helyiség berendezéséhez. Az érettebb gondolkodásúak még tovább gondolják a pokróc vagy pléd vásárlás témáját, hiszen ők a kezelési jellemzőkre is figyelmet fordítanak.

 
Naturtex pléd bevarrt címke: az anyagösszetétel, a méret, a minőség, a származási hely és a forgalmazó is leolvasható, de feltüntetésre kerül a pontos termékmegnevezés is: Pléd 450 gramm/m2.

Naturtex pléd bevarrt címke: az anyagösszetétel, a méret, a minőség, a származási hely és a forgalmazó is leolvasható, de feltüntetésre kerül a pontos termékmegnevezés is: Pléd 450 gramm/m2.

A Naturtex pléd kiváló anyagösszetételének köszönhetően bársonyosan simogató és rendkívül puha. A 60% pamut és 40% akril anyag felhasználásával készült pléd I. osztályú minőséget képvisel, mely többszöri mosást követően is megőrzik kellemes tapintását. A plédek nagy előnye, hogy egyszerűen mosógépben is moshatóak, gyorsan száradnak és ezáltal rövid időn belül újra használatba vehetjük a tiszta takarót!

Ha bármilyen alkalom kapcsán egy polár takarót vagy egy puha plédet keres, nézzen szét a Naturtex termékek között, remélve, hogy megtalálja az ízlésének megfelelőt:
Naturtex pamut-akril pléd felnőtteknek, gyerekeknek.

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
789.200+ elégedett vásárló
460.800+ raktáron lévő termék
205.400+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése