LED tápegységek

Asfora szerelvények a Schneider Electrictől

Utoljára frissítve: 2015 július 14, kedd Magazin: Bemutatók, tesztek
Asfora szerelvények a Schneider Electrictől

Villamossági szerelvények - mindennapi nevén konnektorok és villanykapcsolók - minden épületben találhatóak. Új szerelvények beszerzésére kerülhet sor például komplett lakásfelújítás, építés, festés, átrendezés, stílusváltás és meghibásodás, baleset miatt is. Ilyenkor kell döntenünk, hogy milyen szerelvények szolgáljanak minket a hétköznapokban, melyre választ adhat a Schneider Asfora családja!

A Schneider Electric a világ egyik vezető vállalata a villamosipar területén. A lakossági felhasználóknak, családi házak és többlakásos lakóépületek részére is alkalmas az újonnan bevezetésre kerülő Asfora szerelvénycsalád, amely a 2015-ben kivezetésre kerülő Anya családot váltja fel!

Az Asfora termékcsalád fő jellemzője, hogy süllyesztett beépítésű, ezáltal új építésű lakás esetén már jó előre ki kell gondolni a szerelvények helyét. Ugyanis egy kész házban, egy könnyűszerkezetes építményben utólag már nem olyan egyszerű falat vésni és süllyesztett szerelvényt elhelyezni, mint például egy téglafal esetében. Az Asfora család süllyesztett kialakításából adódóan bármely térben diszkréten jelenik meg!

Világítás és komfort: Redőnyvezérlő: Adjon teret a természetes fénynek egy gombnyomással. 
Jelzőfényes kapcsoló: A sötétben is könnyen megtalálhatóak a kapcsolók. Fényerőszabályzó: Állítsa be a hangulatának megfelelő fényerősséget és spóroljon a villanyszámláján. RJ45 informatikai aljzat: Egyszerű csatlakozási lehetőség telefon, TV, PC vagy játékkonzolok számára.

A legtöbb vevő a villamos szerelvény külső megjelenése alapján dönt. A Schneider Asfora termékeket a minimalista design és a modern színvilág teszi különlegessé! A letisztult forma a szögletességben testesül meg, amely által modern és minimalista lakóotthonok tökéletes kiegészítője lehet.

A hagyományos fehér és bézs színű kapcsolók mellett a divatos alumínium, acél, bronz és antracit színű elemek is megtalálhatóak a rendszerben, mellyel egyedivé tehető a lakótér! A sötét színű kapcsolók, dugaljak és egyéb szabályzók fehér falon nagyon jól mutatnak, elegáns és komoly hatást keltenek, így ezek is népszerű tagjai az Asfora famíliának.

Az Asfora kapcsolócsalád rendelkezik minden alapvető funkcióval, amelyre egy átlagos családi házban, irodában szükség lehet:
- egy- és kétpólusú kapcsolók
- csillár-, váltó-, keresztkapcsolók
- villanykapcsolók jelzőfényes változatban is
- dugaszolóaljzatok, konnektorok
- csatlakozóaljzatok (antenna, telefon, informatikai, telefon/informatikai kombinált, hangszóró)
- redőnykapcsoló, fényerőszabályzó

A csatlakozási pontok biztonságos kialakításának köszönhetően maximális érintésvédelmet nyújtanak a szerelvények. A rögzítőkörmök végei műanyag bevonattal ellátottak, a sérülések elkerülésére. Az Asfora család a Schneider Electric megszokott,
kiváló minőségét kínálja.

A fehér és bézs alapszínben kínált műszaki megoldásokat kompletten, vagyis kerettel együtt szállítja a gyártó, míg a modern színek (alumínium, acél, bronz és antracit) külön vásárolhatóak meg a rendelkezésre álló betét- és keretválasztékból igény szerint, kinek mi tetszik jobban! A bronz, acél, antracit és alumínium színeknél tehát mindenképpen szükséges a keret vásárlása is, mert azt a csomagolás nem tartalmazza! Többszörös sorolás esetén vízszintesen 6-ig, függőlegesen 3-ig kínálnak megoldásokat mind a 6 színben.

A Schneider Asfora elektromos szerelvények magas minőségű, masszív anyagból készülnek, amelyek nem deformálódnak és idővel sem sárgulnak meg. A mechanizmusok/betétek azonosak az Anya családban már ismert és kedvelt megoldásokkal, így azok megfelelnek a Schneider Electric legmagasabb minőségi követelményeinek, illetve a hatályos előírásoknak is. IP20-as védettségű tagjai házfelújítás és új építésű ingatlan esetében is ideális választásnak bizonyulnak!

Ajánlott termékeink

1.

TOP TERMÉK
2 év IP20
16 Amper
Aljzat
Fehér
Schneider Electric

Asfora - Aljzat 2P+F, dupla, komplett, fehér

Raktáron: 18 darab

Ár: 2 003 Ft /darab

2.

TOP TERMÉK
2 év IP20
16 Amper
Aljzat
Bézs
Schneider Electric

Asfora - Aljzat 2P+F, komplett, bézs

Raktáron: 10 darab

Ár: 1 205 Ft /darab

3.

TOP TERMÉK
2 év IP20
16 Amper
Aljzat
Fehér
Schneider Electric

Asfora - Aljzat 2P+F, komplett, fehér

Raktáron: 500 darab

Ár: 1 205 Ft /darab

4.

TOP TERMÉK
2 év IP20
16 Amper
Csillárkapcsoló
Fehér
Schneider Electric

Asfora - Kapcsoló, csillárkapcsoló, komplett, fehér

Raktáron: 1 darab

Ár: 1 594 Ft /darab

5.

TOP TERMÉK
2 év IP20
16 Amper
Kapcsoló
Fehér
Schneider Electric

Asfora - Kapcsoló, egy pólusú, komplett, fehér

Raktáron: 327 darab

Ár: 1 223 Ft /darab

6.

TOP TERMÉK
2 év IP20
Keret
Fehér
Schneider Electric

Asfora - Keret, 2-es, fehér

Raktáron: 9 darab

Ár: 634 Ft /darab

7.

2 év IP20
16 Amper
Aljzat
Acél
Schneider Electric

Asfora - Aljzat 2P+F, keret nélkül, acél

Raktáron: 30 darab

Ár: 1 981 Ft /darab

8.

2 év IP20
16 Amper
Aljzat
Antracit
Schneider Electric

Asfora - Aljzat 2P+F, keret nélkül, antracit

Raktáron: 88 darab

Ár: 1 981 Ft /darab

9.

2 év IP20
16 Amper
Aljzat
Bronz
Schneider Electric

Asfora - Aljzat 2P+F, keret nélkül, bronz

Raktáron: 15 darab

Ár: 1 981 Ft /darab

10.

2 év IP20
16 Amper
Alternatív,
Fehér
Schneider Electric

Asfora - Kapcsoló, váltókapcsoló, komplett, fehér

Raktáron: 26 darab

Ár: 1 448 Ft /darab

11.

2 év IP20
Keret
Antracit
Schneider Electric

Asfora - Keret, 1-es, antracit

Raktáron: 29 darab

Ár: 936 Ft /darab

12.

2 év IP20
Keret
Fehér
Schneider Electric

Asfora - Keret, 3-as, fehér

Raktáron: 21 darab

Ár: 1 021 Ft /darab

Vásárlói képek
Álmennyezet gyerekszobában meleg és természetes fehér fényekkelBabaszoba LED fények: spot és rejtett szalag az álmennyezetbenEgyszerű, letisztult babaszobaBabaszoba spotlámpákNappali álmennyezet 6.Nappali álmennyezet 3.Nappali álmennyezet 4.Nappali álmennyezet 1.Nappali álmennyezet 5.Nappali álmennyezet 2.Dekoratív tükörvilágításTükörvilágítás, hátulról, LED szalaggalKorszerű modern igényes fürdőszoba Fürdő rejtett és spot világításFürdő rejtett világítás gipszkarton külső párkányélFürdő rejtett világítás külső párkányélÉtkező-előszoba közlekedőVastag Morta spot (gipszkartonba süllyeszthető spotlámpa test)

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

Asztali nézet megjelenítése