Asfora szerelvények a Schneider Electrictől

Utoljára frissítve: 2015 július 14, kedd Magazin: Bemutatók, tesztek
Asfora szerelvények a Schneider Electrictől

Villamossági szerelvények - mindennapi nevén konnektorok és villanykapcsolók - minden épületben találhatóak. Új szerelvények beszerzésére kerülhet sor például komplett lakásfelújítás, építés, festés, átrendezés, stílusváltás és meghibásodás, baleset miatt is. Ilyenkor kell döntenünk, hogy milyen szerelvények szolgáljanak minket a hétköznapokban, melyre választ adhat a Schneider Asfora családja!

A Schneider Electric a világ egyik vezető vállalata a villamosipar területén. A lakossági felhasználóknak, családi házak és többlakásos lakóépületek részére is alkalmas az újonnan bevezetésre kerülő Asfora szerelvénycsalád, amely a 2015-ben kivezetésre kerülő Anya családot váltja fel!

Az Asfora termékcsalád fő jellemzője, hogy süllyesztett beépítésű, ezáltal új építésű lakás esetén már jó előre ki kell gondolni a szerelvények helyét. Ugyanis egy kész házban, egy könnyűszerkezetes építményben utólag már nem olyan egyszerű falat vésni és süllyesztett szerelvényt elhelyezni, mint például egy téglafal esetében. Az Asfora család süllyesztett kialakításából adódóan bármely térben diszkréten jelenik meg!

Világítás és komfort: Redőnyvezérlő: Adjon teret a természetes fénynek egy gombnyomással. 
Jelzőfényes kapcsoló: A sötétben is könnyen megtalálhatóak a kapcsolók. Fényerőszabályzó: Állítsa be a hangulatának megfelelő fényerősséget és spóroljon a villanyszámláján. RJ45 informatikai aljzat: Egyszerű csatlakozási lehetőség telefon, TV, PC vagy játékkonzolok számára.

A legtöbb vevő a villamos szerelvény külső megjelenése alapján dönt. A Schneider Asfora termékeket a minimalista design és a modern színvilág teszi különlegessé! A letisztult forma a szögletességben testesül meg, amely által modern és minimalista lakóotthonok tökéletes kiegészítője lehet.

A hagyományos fehér és bézs színű kapcsolók mellett a divatos alumínium, acél, bronz és antracit színű elemek is megtalálhatóak a rendszerben, mellyel egyedivé tehető a lakótér! A sötét színű kapcsolók, dugaljak és egyéb szabályzók fehér falon nagyon jól mutatnak, elegáns és komoly hatást keltenek, így ezek is népszerű tagjai az Asfora famíliának.

Az Asfora kapcsolócsalád rendelkezik minden alapvető funkcióval, amelyre egy átlagos családi házban, irodában szükség lehet:
- egy- és kétpólusú kapcsolók
- csillár-, váltó-, keresztkapcsolók
- villanykapcsolók jelzőfényes változatban is
- dugaszolóaljzatok, konnektorok
- csatlakozóaljzatok (antenna, telefon, informatikai, telefon/informatikai kombinált, hangszóró)
- redőnykapcsoló, fényerőszabályzó

A csatlakozási pontok biztonságos kialakításának köszönhetően maximális érintésvédelmet nyújtanak a szerelvények. A rögzítőkörmök végei műanyag bevonattal ellátottak, a sérülések elkerülésére. Az Asfora család a Schneider Electric megszokott,
kiváló minőségét kínálja.

A fehér és bézs alapszínben kínált műszaki megoldásokat kompletten, vagyis kerettel együtt szállítja a gyártó, míg a modern színek (alumínium, acél, bronz és antracit) külön vásárolhatóak meg a rendelkezésre álló betét- és keretválasztékból igény szerint, kinek mi tetszik jobban! A bronz, acél, antracit és alumínium színeknél tehát mindenképpen szükséges a keret vásárlása is, mert azt a csomagolás nem tartalmazza! Többszörös sorolás esetén vízszintesen 6-ig, függőlegesen 3-ig kínálnak megoldásokat mind a 6 színben.

A Schneider Asfora elektromos szerelvények magas minőségű, masszív anyagból készülnek, amelyek nem deformálódnak és idővel sem sárgulnak meg. A mechanizmusok/betétek azonosak az Anya családban már ismert és kedvelt megoldásokkal, így azok megfelelnek a Schneider Electric legmagasabb minőségi követelményeinek, illetve a hatályos előírásoknak is. IP20-as védettségű tagjai házfelújítás és új építésű ingatlan esetében is ideális választásnak bizonyulnak!

Ajánlott termékeink
1.
TOP
Garancia: 2 év
IP20
16 Amper
Aljzat
Fehér
Asfora - Aljzat 2P+F, dupla, komplett, fehér
Raktáron: 38 darab
Ár: 1 770 Ft /darab
2.
Garancia: 2 év
IP20
16 Amper
Aljzat
Acél
Asfora - Aljzat 2P+F, keret nélkül, acél
Raktáron: 5 darab
Ár: 1 700 Ft /darab
3.
TOP
Garancia: 2 év
IP20
16 Amper
Aljzat
Antracit
Asfora - Aljzat 2P+F, keret nélkül, antracit
Raktáron: 13 darab
Ár: 1 700 Ft /darab
4.
Garancia: 2 év
IP20
16 Amper
Aljzat
Bronz
Asfora - Aljzat 2P+F, keret nélkül, bronz
3 munkanapon belül
Ár: 1 700 Ft /darab
5.
Garancia: 2 év
IP20
16 Amper
Aljzat
Bézs
Asfora - Aljzat 2P+F, komplett, bézs
Raktáron: 4 darab
Ár: 1 070 Ft /darab
6.
TOP
Garancia: 2 év
IP20
16 Amper
Aljzat
Fehér
Asfora - Aljzat 2P+F, komplett, fehér
Raktáron: 552 darab
Ár: 940 Ft /darab
7.
TOP
Garancia: 2 év
IP20
16 Amper
Csillárkapcsoló
Fehér
Asfora - Kapcsoló, csillárkapcsoló, komplett, fehér
Raktáron: 23 darab
Ár: 1 410 Ft /darab
8.
TOP
Garancia: 2 év
IP20
16 Amper
Kapcsoló
Fehér
Asfora - Kapcsoló, egy pólusú, komplett, fehér
Raktáron: 34 darab
Ár: 950 Ft /darab
9.
Garancia: 2 év
IP20
16 Amper
Alternatív,
Fehér
Asfora - Kapcsoló, váltókapcsoló, komplett, fehér
Raktáron: 11 darab
Ár: 1 280 Ft /darab
10.
Garancia: 2 év
IP20
Keret
Antracit
Asfora - Keret, 1-es, antracit
Raktáron: 8 darab
Ár: 810 Ft /darab
11.
Garancia: 2 év
IP20
Keret
Fehér
Asfora - Keret, 2-es, fehér
Raktáron: 15 darab
Ár: 570 Ft /darab
12.
TOP
Garancia: 2 év
IP20
Keret
Fehér
Asfora - Keret, 3-as, fehér
Raktáron: 32 darab
Ár: 910 Ft /darab
Vásárlói képek
Parkra néző ablakok gyönyörű szürke sávos rolókkalKedvenc regglizősarok sötét falpanel burkolattalLedszalag és hangulatos éjjeli lámpaEsti hálószoba hangulatKapcsolók, dugaljak, villamos szerelvényekAsfora dugaljak és villanykapcsoló nappalibanBeton hatású elemes konyha, pult felett villanykapcsolóval és konnektorokkalÁlmennyezet gyerekszobában meleg és természetes fehér fényekkelBabaszoba LED fények: spot és rejtett szalag az álmennyezetbenEgyszerű, letisztult babaszobaBabaszoba spotlámpákNappali álmennyezet 6.Nappali álmennyezet 3.Nappali álmennyezet 4.Nappali álmennyezet 1.Nappali álmennyezet 5.Nappali álmennyezet 2.Dekoratív tükörvilágítás

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

18 év szakmai tapasztalat
745.500+ elégedett vásárló
462.100+ raktáron lévő termék
195.700+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése