Természetes fehér LED szalagok

Utoljára frissítve: 2015 április 21, kedd Magazin: Bemutatók, tesztek
Természetes fehér LED szalagok

Kínálatunkból eddig hiányoztak a meleg fényű és hideg fényű LED szalagok közötti átmenetet képező természetes fehér fényt sugárzó LED szalagok. A mai napon azonban négy típussal jelentkezünk, melyek mindegyike 4500 Kelvin színhőmérsékletű!

A típusok között megtalálhatunk majd minden kategóriát lefedő típust:

Milyen az a természetes fehér fény?

Sokszor felmerül a kérdés a színhőmérsékletekkel kapcsolatban, hogy a különböző elnevezések mit is jelentenek. A meleg és a hideg fehér fényt viszonylag egyszerű bemutatni, hiszen a meleg fehér fény általában a hagyományos izzólámpákkal (~2700 Kelvin), illetve a halogén izzókkal (~3000 Kelvin) megegyező szín. A hideg fehér színhőmérsékletet néhány évvel ezelőtt még a xenon lámpák kékes fényéhez hasonlítottuk, azonban a színhőmérséklet és a színvisszaadási index is sokat alakult ez idő alatt. Európai piacon tehát a hideg fehér manapság a hófehér fényt jelenti: se sárgás, se kékes árnyalat nem nagyon fedezhető fel benne,általában 5500-6000 Kelvin közötti színhőmérsékletről beszélhetünk.

A természetes fehér fény pedig e két érték között helyezkedik el, 4500 Kelvines színhőmérséklettel. A termékfotókon igyekszünk szemléltetni a különbségeket, azonban megpróbálunk egy élő példával szolgálni az alábbi képeken:

Lakás meleg fehér fényű LED szalag világítással:

Lakás meleg fehér fényű LED szalag világítással

Lakás természetes fehér fényű LED szalag világítással:

Lakás természetes fehér fényű LED szalag világítással

Lakás hideg fehér fényű LED szalag világítással:

Lakás hideg fehér fényű LED szalag világítással

Természetesen nem volt annyi eszem, hogy mindhárom képet pontosan egy állásból készítsem el, de a lényeg ettől függetlenül jól látható. Megfigyelhető továbbá az is, hogy milyen iszonyatos hangulati különbségek vannak a különböző színhőmérsékletek között, így érdemes alaposan átgondolni a döntést vásárlás előtt.

Általában meleg fehér fényű LED szalagot szoktunk ajánlani otthoni környezetbe, illetve hideg fehéret üzleti, irodai környezetbe. Az új természetes fehér fényű LED szalagok mindkét helyre megfelelnek, érdemes lehet megfontolni ezeket a típusokat is. Vásárlás előtt tekintsék meg igen széles választékunkat, hiszen több mint 60 típusú LED szalagból válogathatnak, melyek mindegyike raktárról elérhető, akár másnapra le tudjuk szállítani az ország egész területére.

Ajánlott termékeink
1.
Garancia: 2 év
800 lumen
100 lumen/Watt
12 Volt DC
120 ledes
RA>80
LED szalag beltéri 3528-120 (12 Volt) - természetes fehér DEKOR!
8 Watt Természetes
Raktáron: 68 méter
Akciós ár: 540 Ft /méter
-10%
2.
Garancia: 2 év
420 lumen
84 lumen/Watt
12 Volt DC
60 ledes
RA>80
LED szalag kültéri 3528-60 (12 Volt) - természetes fehér DEKOR! 5 m
5 Watt Természetes
Raktáron: 42 tekercs
Ár: 2 390 Ft /tekercs
Vásárlói képek
Konyhai LED világításKonyhaszekrény dekor világításKonyhapult világítás LED szalaggalKonyhapult megvilágítása süllyesztett alu profillal és LED szalaggalMellékhelyiség megvilágítása LED szalaggalNappalink és médiafalunk teljes világítása az áruházból vanKonyhapult világítás LED szalaggal. Előszobába rejtett világítás fényerőállítássalFényerőállítás az előszobába a cipőtartónakElőszobába rejtett világítás a cipőtárolóba építveAlumínium sín besüllyesztve a raklapbaKerma design + led profilba, és beépíthető konektor saját készítésű francia ágyban.Ez a kapcsolo ide lett téve3D falpanel leddel Nappali 3D falpanel (újhullám) LED világítással A folyosó dekorítv fővilágításának kialakításaA folyosó dekoratív fővilágításának kialakításaEgy igazán hangulatos és modern mellékhelyiség

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

18 év szakmai tapasztalat
746.700+ elégedett vásárló
458.000+ raktáron lévő termék
195.800+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése