Alu profil és LED szalag ötletek, bemutató

Utoljára frissítve: 2022 november 28, hétfő Magazin: Bemutatók, tesztek
Alumínium profil LED szalaghoz - Típusok, ötletek, megvalósított világítások
 
 
Az alumínium profilok és a LED szalag segítségével elkészített rejtett világítások napjaink legérdekesebb világítási megoldásai. Hihetetlenül elegáns végeredmények érhetőek el a különböző keresztmetszetű alu profilokkal. Az opál, átlátszó, félig átlátszó és lencsés burákkal minden enteriőrbe találhatunk megoldást. Ebben a cikkben a profi minőségű, 2 méter szálhosszúságú ALP alumínium LED profil családot szeretnénk bemutatni.
 
Sajnos még nem érhető el raktárról az összes itt listázott alu LED profil, azonban néhány hetes, illetve európai beszállító esetén néhány napos szállítási idővel, bármelyik típus beszerzését vállaljuk, 10 méteres mennyiségtől. Az internetes áruházban meg nem vásárolható termékek megrendeléséhez legyen szíves e-mailt írni az info@anro.hu email címre, kollégáink rövid időn belül árajánlattal és szállítási idővel fognak jelentkezni.
 
Az alumínium LED profilok elsősorban esztétikus takarási megoldást biztosítanak a LED szalagoknak, másfelől azonban hűtőfelületként is szolgálhat a különböző teljesítményű LED fénysorok üzemeltetése közben. Az eltérő kialakítású LED profilokból csak ki kell választanunk az igényeinknek megfelelőt, és máris hozzáláthatunk egy dekoratív megjelenésű, energiatakarékos világítás kialakításához, legyen az dekorációs céllal kialakított hangulatfény vagy praktikus okokat is figyelembe vevő közlekedést/konyhai munkát segítő világítás. A LED profiloknál megemlített felhasználási területeken túl természetesen sok egyéb egyedi megoldással is találkoztunk már, így alkalmazásának csak a fantázia szabhat határt!
 
Mindemellett webáruházunkban megtalálhatják az alumínium profilokba ragasztható LED szalagokat is, nagy választékban, kültéri-beltéri verzióban, különböző színhőmérsékletben (hideg-, melegfehér, piros, kék, zöld, kék, színváltós RGB LED), többféle teljesítménnyel (2.4 Watt/métertől egészen a 19.2 Watt/méter típusokig). Ezek az öntapadós hátoldalú, DC 12V vagy DC24V betáplálást igénylő LED fénysorok kiválóan beilleszthetőek a átlátszó, félopál vagy opál takaróbúrákkal ellátott matt ezüst színű alumínium csíkokba, így együttes felhasználásukkal általános világítást vagy rejtett fényeket tudunk létrehozni!
 

Top Alu LED profilok (összes) termékeink 2024. június hónapban

Amíg a készlet tart! Nehogy lemaradjon!

 

ALP-001 alumínium profil LED szalaghoz

 
Az ALP-001 ledprofil korpuszba bemarható, ez tehát gipszkartonba, bútorlapba egyszerűen besüllyeszthető. A bemarható profilok rejtett megjelenése kapcsán nagyon dekoratív bútorvilágításokat készíthetünk, így ezek legfőbb alkalmazási területe a konyhai pult, konyhaszekrény lábazat, fiók megvilágítása.
 
ALP-001 korpuszba marható ledprofil

 

 

ALP-002 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-002 U alakú ledprofil a korábban bemutatott profilhoz hasonló bútorvilágítási feladatokra alkalmazható, annyi kivétellel, hogy itt a besüllyesztésre nincs szükség. A profil utólagosan is felszerelhető a felületekre, legyen az polc, bútor, gardróbbelső, felső konyhaszekrény, könyvespolc, stb. A szalag 1 sorban helyezhető el, amely 8 vagy 10 mm szélességű egyaránt lehet.

 

ALP-002 U alakú alumínium sín LED szalagokhoz

 

 

ALP-002-RL lencsés alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-002 RL ledprofil 60°-os sugárzási szöget biztosító lencsével vásárolható meg. A lencsés bura segítségével még koncentráltabb fényt irányíthatunk a megvilágítandó területre, azáltal főként olyan megvilágításoknál alkalmazzák, ahol szükség van a nagy fényre, pl. konyhai pultvilágítás, akvárium világítás. Felületen kívülre, utólagosan is felszerelhető. A szalag 1 sorban helyezhető el, amely 8 vagy 10 mm szélességű egyaránt lehet.

 

ALP-002 RL ledprofil 60°-os sugárzási szöget biztosító lencsével

 

 

ALP-003 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-003 profil szintén bemarható, ugyanakkor a profil megnövelt belső magassága miatt egyszerűbb a homogén fénycsík kialakítása. Rejtett világításokhoz, konyhai pultvilágításhoz, szekrény belső dekorációkhoz. A szalag 1 sorban helyezhető el, amely 8 vagy 10 mm szélességű egyaránt lehet.

 

ALP-003 besüllyeszthető profil LED szalaghoz, deep

 

 

ALP-004-RL lencsés alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-004 RL egy 10° sugárzási szögű burás U ledprofil, mely által még irányítottabb és erősebb fényt tudunk készíteni. Felületen kívülre, akár utólagosan is felszerelhető, 1 sornyi 8 vagy 10 mm szélességű LED szalaghoz.

 

ALP-004 RL 10° sugárzási szögű burás U ledprofil LED fénysorokhoz

 

 

ALP-004 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-004, U alakú ledprofil 15 mm-es belső magassággal bútor- és egyéb dekorációs világítások kialakításához. Felületen kívülre, akár utólagosan is felszerelhető. 1 sornyi 8 vagy 10 mm szélességű LED szalaghoz.

 

ALP-004 U alakú LED profil

 

 

ALP-005 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-005 szögletes sarokprofil dekoratívan illeszkedik a modern enteriőrökbe is. Kívülről szerelhető profil, tehát utólag is bármikor beépíthetjük, legyen feladata akár konyhai pultvilágítás, szekrénybelső vagy gardrób világítása, tükör keretvilágítása. A bele kerülő LED szalag 45°-ban döntve szórja fényét. Legfeljebb 1 sornyi 8 vagy 10 mm szélességű LED rögzíthető bele.

 

ALP-005 szögletes sarokprofil LED csíkokhoz

 

 

ALP-006 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-006 íves sarokprofil lekerekített kialakítása révén a modern és klasszikus környezetben is helyt áll. A bele ragasztott LED szalaggal dekorációs világításra, konyhai munkafelület világításra, szekrények belső világítására, polcok, fiókok megvilágítására is lehetőség nyílik. Az oldalfalra vagy a szekrény alá építhető profillal 45°-ban döntött fényt állíthatunk elő. Legfeljebb 1 sornyi 8 vagy 10 mm szélességű LED rögzíthető bele.

 

ALP-006 íves sarokprofil öntapadós LED fénysorokhoz

 

 

ALP-007 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-007 sarokprofil szintén íves lezárással készül, így a lekerekített előlap segítségével harmonikusan beilleszthető rendeltetési helyére. 45°-ban döntött fényt biztosít, amelyet használhatunk munkapult, lépcső, járófelület, polc megvilágítására is. Legfeljebb 1 sornyi 8 mm vagy 10 mm szélességű LED csík ragasztható bele.

 

ALP-007 sarokprofil 45 fokban döntött LED világítások készítéséhez

 

 

ALP-008 alumínium profil LED szalaghoz

A kör keresztmetszetű ALP-008 ledprofil többféle feladatra is alkalmas, de elsősorban mint függesztett lámpatest, kép- vagy tükörvilágító, falilámpa készíthető segítségével. A profilhoz függesztődrót illetve fali tartóelem egyaránt vásárolható, így dönthetünk szabadon, hogy milyen funkciót valósítsunk meg ezzel a takaróprofillal. A profil belső mérete egy sornyi LED szalag behelyezését támogatja, mely csík szélessége legfeljebb 12 mm lehet.

 

ALP-008 kör keresztmetszetű profil tükörvilágításhoz vagy függesztett lámpatestként való alkalmazásra

 

 

ALP-009 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-009 járható ledprofil annyiban különbözik a normál U alakú profiloktól, hogy a strapabíróbb kialakítás végett lépésálló, azaz nyugodtan beépíthetjük a padlóba. Közlekedőfényként, jelzőfényként szokták a burkolatba szerelni, mindemellett egyéb dekorációs LED világítási feladatokra is praktikus. Kizárólag egy sornyi LED szalagot tudunk beleragasztani, legfeljebb 10 mm szélességű típust!

 

ALP-009 járható ledprofil LED csíkok burkolatba építéséhez

 

 

ALP-010 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-010 LED takaróprofil több elemből áll. A legalsó sín útján tudjuk felszerelni a profilt a mennyezetre vagy az oldalfalra, ezáltal egy íves kupakkal takart dijáznvilágítást készíthetünk. A profil belső szélessége 16 mm, így egy vagy két sornyi SMD3528 vagy egy sornyi SMD5050 LED szalag ragasztható bele.

 

ALP-010 LED takaróprofil íves fedlappal

 

 

ALP-011 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-011 szögletes burás ledprofil szintén "emeletes", azaz az alsó alumínium sín csak a profil rögzítését szolgálja. Az itt kialakuló csatornában lehetőség adódik a vezetékek elvezetésére is! A profil használható belsőépítészeti világításokhoz, hirdetésekhez, reklámcélú világításokhoz, munkahely világításokhoz - természetesen a fényerőt a beleragasztott LED szalag fogja meghatározni. A profil belső szélessége 16 mm, így egy vagy két sornyi SMD3528, illetve egy sornyi SMD5050 vagy SMD5630 LED szalag helyezhető bele.

 

ALP-011 szögletes burás ledprofil

 

 

ALP-012 lencsés alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-012 LED takaróprofil is rendelkezik alsó sínnel, amely a profil falra rögzítését és a led szalag kábelezését segíti, mindemellett speciális fedéllel rendelkezik, amely 45° sugárzási szögűre koncentrálja a LED szalag fényét. Szerelése felületre, falon kívül történik, így akár utólag is felrögzíthető. 2 sornyi SMD3528 vagy 1 sornyi SMD5050 vagy SMD5630 típusú LED-del szerelt szalaghoz alkalmas.

 

ALP-012 lencsés alumínium profil LED szalaghoz

 

 

ALP-013 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-013 bemarható ledprofil belül 10 mm mély, 20 mm széles, így akár két sornyi 8 mm szélességű LED szalagot is belerakhatunk, ezáltal látványos világítást készíthetünk bútorba, gipszkarton álmennyezetbe, stb. A süllyeszthető profil peremmel rendelkezik, amely dekoratívan elfedi a nútvágási sorjákat, vagy az esetlegesen pontatlan marás nyomait. Recessed néven kínálunk hasonló kivitelű LED profilt raktárról!

 

ALP-013 bemarható ledprofil  duplaszéles LED szalaghoz

 

 

ALP-014 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-014 takaróprofil egy utólagosan is felszerelhető U profil. A profil belső méretei dupla sornyi 8 mm-es LED szalag vagy egy sornyi 10 mm-es LED szalag befogadására szolgál. Használhatjuk konyhapult világításként a felső szekrény aljára szerelve, de polc- és gardróbvilágításra is alkalmas. Solis néven kínálunk hasonló LED profilt raktárról.

 

ALP-014 ráépíthető U profil LED csíkokhoz

 

ALP-015 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-015 sarokprofil érdekességét az adja, hogy a profil a szerelési oldalnál van lekerekítve, ezzel is elősegítve, hogy a nem tökéletes 90 fokos sarkokba is beszerelhető legyen a profil. A szögletes, opál színű takaróbúra kellemes homogén fényt biztosít megfelelő sűrűségű LED szalag esetén (pl. 120 led/méter), melyből 2 sornyi 8 mm szélességű vagy 1 sornyi 10 mm szélességű fénysort tudunk beragasztani a különböző dekorációs világításokhoz.

ALP-015 sarokprofil LED-hez

 

ALP-016 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-016 LED takaróprofil különösen mély, hiszen közel 20 mm áll a LED szalag rendelkezésére, hogy kinyíljon a fény és ezáltal még homogénebb fénycsíkot kapjunk eredményül. Mindemellett ez az alusín akár két sornyi LED szalag elrejtésére is ideális, így nagy fényerejű világításokat is készíthetünk felhasználásával, legyen az konyhai pultvilágítás, asztalvilágítás, vagy egyszerűen csak dekorációs fény a könyvespolc alá, vagy funkcionális világítás a ruhásszekrény belső polcain.

 

ALP-016 LED takaróprofil, deep

 

ALP-017 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-017 bemarható alusín elsősorban nagy teljesítményű világítások készítéséhez javasolt, miután a belső szélesség LED szalag típustól függően 1-2 sornyi LED szalag beragasztását is engedi. A LED csatorna szerelhető gipszkarton és bútorlap felületekbe is, a felületben kialakított nút széleinek eltakarására szolgál a profil szélén lévő perem.

 

ALP-017 bemarható alusín LED-hez

 

 

Top termékeink 2024. június hónapban

Amíg a készlet tart! Nehogy lemaradjon!

 

ALP-018 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-018 LED profil egy nagyméretű U sín, amely egy-három sornyi LED szalaghoz is alkalmas. A belső mélység miatt hamarabb kapunk egységes vonalfényt, amellyel nemcsak polcok, konyhai munkafelületek, asztalok megvilágítását biztosíthatjuk, de bármilyen bútoron és helyiségben szolgálhatja a dekorációs világítást!

 

ALP-018 LED profil nagyméretű U sín LED fénysorokhoz

 

 

ALP-019 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-019 takaróprofil szintén egy mély és széles belméretű profil, amelybe több sornyi LED szalagot is ragaszthatunk. Sajátossága, hogy a burára merőlegesen helyezkedik el a sín rögzítőcsatornája, amelybe a LED szalag kábeleket is belehúzhatjuk. Az opál fedő révén nagyszerű dekorációs világítások készítéséhez, illetve olyan alkalmazási területekre, ahol fontos, hogy a LED-ek ne vakítsanak!

 

ALP-019 mély és széles takaróprofil LED szalaghoz

 

 

ALP-020 alumínium profil LED szalaghoz

A két sínes alu profilok nagyított változata az ALP-020 profil, amelyet felületre, plafonra, oldalfalra szerelve egyedi világítótesteket építhetünk ki. Kiegészítő és hangulatvilágítási megoldásokra is alkalmas, de miután több sor LED szalag is belefér, így akár fővilágításhoz is választható.

 

ALP-020 alumínium profil LED szalaghoz

 

ALP-021 alumínium profil LED szalaghoz

A felületre szerelhető ALP-021 íves takaróprofil felhasználásával kapcsolatban többféle nézőpont is szerepel - egyesek burkolatváltó profilként, mások egyszerűen szekrény- és vitrinvilágítási célokkal választják ezt az alumínium LED csatornát. Bármelyik feladatra is alkalmazzuk, a végeredmény biztosan lenyűgöző, hiszen az opál fedlapon keresztül csak a homogén fényt érzékeljük, amely kellemes atmoszférát teremt a helyiségben!

 

Felületre szerelhető ALP-021 íves takaróprofil LED csíkhoz

 

 

ALP-022 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-022 LED lépcsőprofil nevéből adódóan lépcsőfokok éleinek kiemelésére szolgál, ezzel is elősegíti a biztonságos közlekedés feltételeinek megteremtését. Kialakítása miatt nemcsak családi környezetben, hanem üzleti területen utólag is alkalmazhatják, így például nagyon diszkrét fényt biztosít az éttermekben, üzletekben, mozikban, éjszakai szórakozóhelyeken található lépcsők esetében! Legfeljebb egy sornyi LED szalaghoz!

 

ALP-022 LED lépcsőprofil

 

ALP-023 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-023 beépíthető alu csatorna elsősorban falba-gipszkartonba történő besüllyesztéssel szerelhető. Az oldalfalba épített LED profil kellemes visszavert fényt biztosít, miután a LED szalag a kifelé ívelő alumínium lapot világítja meg és erről verődik vissza a fény. Az indirekt fény nem zavaró, nyugtató-kikapcsoló hatása bármelyik családi házban vagy kereskedelmi környezetben jól érvényesül.

 

ALP-023 beépíthető alu csatorna LED indirekt világításhoz

 

 

ALP-024 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-024 LED lépcsőprofil szintén a lépcsőfokok éleinek kiemelésére szolgál, ezzel is elősegíti a biztonságos közlekedés feltételeinek megteremtését. Kialakítása miatt nemcsak családi környezetben, hanem üzleti területen utólag is alkalmazhatják, így például nagyon diszkrét fényt biztosít az éttermekben, üzletekben, mozikban, éjszakai szórakozóhelyeken található lépcsők esetében! Legfeljebb egy sornyi LED szalaghoz!

 

 

 

ALP-025 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-025 vízálló LED takaróprofil kültéri alkalmazásokhoz és vizes környezetben történő használathoz lett kifejlesztve. A szögletes alakú profil kis befogadó mérete miatt csak a 8 mm szélességű LED szalagot lehet belehelyezni, de ily módon fürdőszobában vagy kültérben is alkothatunk dizájnos hangulatvilágításokat!

 

ALP-025 vízálló LED takaróprofil

 

 

ALP-026 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-026 típusú LED csatorna szintén a kültéri világítási megoldások kialakításában játszhat szerepet, IP65 víz- és porálló minősítésével. Az ívesen lekerekített lezárású profilba a minta vizsgálatakor sajnos még nem kaptunk elég keskeny LED csíkot, mert 8 mm-től kisebb szélességűre lenne szükség.

 

ALP-026 típusú, vízálló LED csatorna

 

 

ALP-027 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-027 függeszthető LED csatorna a T8 fénycsöves armatúrák energiatakarékos alternatívája lehet, miután függesztő szettet is lehet hozzá vásárolni. Dizájn, stílus, egyszerűség - ez jellemzi a LED lámpatesteket, amelyek konyhákban, nappalikban, ebédlőkben, éttermekben, szállodákban, üzletekben egyaránt kihelyezhető a fővilágítás biztosítása céljából! Az alumínium profil íves opál búrával kapható, így világítás közben sem kápráztatnak a LED-ek fénye. Az alusínbe legfeljebb 16.5 mm szélességű fényszalagot helyezhetünk, ez lehet 5630, 5050 vagy 3528 típusú ledekkel szerelt egyaránt!

 

ALP-027 függeszthető LED csatorna

 

 

ALP-028 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-028 függeszthető alumínium sín a T8 fénycsöves armatúrák energiatakarékos alternatívájaként született meg. A szögletes burával rendelkező LED csatornában legfeljebb 16.5 mm szélességű fénysort ragaszthatunk, ezzel kialakítva adott helyiségek fővilágítását. A függesztő szett felhasználásával dekoratívan be tudjuk lógatni a LED lámpatestet a térbe, ezáltal hasznos fényt és dizájnos világítótestet kapunk!

 

ALP-028 függeszthető alumínium sín LED szallaghoz

 

ALP-029 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-029 LED alumínium sín is a függeszthető LED profilok közé tartozik. Téglalap alakú keresztmetszetében mélyebbre tudjuk helyezni a LED csíkot, ezáltal összefüggő és káprázásmentes fényt kapunk eredményül. Miután ezek a LED profilok fővilágítás kialakítására vannak tervezve, a bele kerülő LED szalagoknak is nagy teljesítményűnek kell lenni, hogy biztosítsák a szükséges fényt. Az erős fényű, nagy teljesítményű fénysorok esetében azonban gondoskodni kell a működés közben keletkezett hő elvezetéséről is, amely hővezető feladatot jól ellátnak az alumínium sínek.

 

ALP-029 LED alumínium sín, függeszthető LED profil

 

ALP-031 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-031 bemarható LED alusín a beépíthető megoldások közé tartozik. Energiatakarékos LED fénysort beleragasztva kellemes hangulatvilágítást készíthetünk bármilyen környezetben, pl. magánlakásokban, albérletekben, de szórakozóhelyeken, bárokban, üzletekben, bevásárlóközpontokban, magánrendelőkben, szépségszalonokban is. A mély LED profilba egy sornyi LED fénycsíkot ragaszthatunk, hiszen az alumínium sínek hővezetése kiváló, így a LED-ek hűtése is biztosított a profilba szereléssel. A opál takaróbúra és a sín belső mélysége miatt végeredményként egyfajta világító vonalat kapunk, mely rendkívül esztétikus!

 

ALP-031 süllyeszthető alusín LED szalaghoz

 

 

ALP-033 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-033 burkolatba szerelhető LED alusín süllyeszthető különböző padlókba, vagy akár az oldalfalba, gipszkarton felületbe is. A ~3 mm vastagságú opál fedlap járható, megfelelő stabilitást biztosíthat közlekedők, lépcsők, járdák, útvonalak megvilágításához, de bármely egyéb süllyesztett beépítés esetén dekoratív megjelenést ad a LED fényszalagoknak! Csak egy sornyi LED szalagot tudunk beleragasztani!

 

ALP-033 burkolatba szerelhető LED profil LED szalaghoz

 

 

ALP-034 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-034 burkolatba építhető LED profil 3 mm vastagságú, vízálló diffúz fedlappal rendelkezik. A mély kialakítás miatt a ritkább LED sorok is egybefüggő vonalfényt képeznek ebben az alusínben, amelyeket felhasználhatunk útvonalak kijelöléséhez, közlekedést segítő világításként egyaránt. A led alusínben csak egy sor LED fényszalag elhelyezésére van lehetőség, de a dekorációs- és jelzőfényként való alkalmazása esetén ez elegendő is lesz, legyen az egy egyszínű fehér vagy látványos színváltós LED csík!

 

ALP-034 padlóburkolatba építhető LED profil

 

 

ALP-035 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-035 slim LED profil extra keskeny kialakítású, amelynek következtében kizárólag a 8 mm szélességű szalagokat tudjuk beragasztani. Az alumínium LED profilok alkalmazásával kreatívan építhetjük be az energiatakarékos LED világításokat otthonunkba! Látványos dekorfényt készíthetünk a LED profil és a LED csík kombinációjából, amellyel akár üzletekben, kereskedelmi egységekben is felhívhatjuk a látogatók figyelmét egyes termékekre, árucikkekre; vagy egyszerűen csak segítünk vásárlóinknak a kellemesebb környezetet biztosítani a vásárláshoz-nézelődéshez!

ALP-035 keskeny kialakítású, slim LED profil

 

 

ALP-036 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-036 üvegpolcok világítására szolgáló aluprofil segítségével hangulatos élvilágítást alakíthatunk ki üvegpolcok, üveglapok, üveg felületek, plexi táblák oldalán. A profilba behúzott LED szalag az üveget hátulról élében világítja meg, az üveg teljes felületén áthatoló fények pedig kellemes fénydekorációt képeznek. Hasonló élvilágításokkal egyre több konyhabútorban, nappali és hálószoba összeállításban található üvegpolcnál találkozunk, amely éjszakai fényként vagy egyszerű nappali díszvilágításként is tetszetősek! Maximum 8 mm vastagságú edzett üveget lehet beletolni.

 

ALP-036 üvegpolcok világítására szolgáló aluprofil

 

 

ALP-038 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-038 üvegpolc világító profil segítségével dekoratívabban tudjuk kialakítani egy üvegpolc dekorációs fénybe borítását, mintha azt a már megismert U profilokkal tennénk. Legfeljebb 8 mm vastagságú üveglapok illeszthetőek az alusínbe!

 

ALP-038 üvegpolc világító profil LED szalagfényekhez

 

 

ALP-041 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-041 alumínium LED sín besüllyesztett alkalmazásokhoz, mint például gipszkarton álmennyezetbe kialakított rejtett hangulatvilágítások készítéséhez használható fel. Az opál fedlap és a profil belső ~20 mm-es mélysége miatt egybefüggő vonalfényt tudunk létrehozni.

 

ALP-041 alumínium LED sín besüllyesztett alkalmazásokhoz

 

 

ALP-042 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-042 fali LED profil két irányba világító indirekt fények készítésére alkalmas. Az íves alu előlap kitakarja a LED-ek vakító fényét, ezáltal csak a felületről visszavert fényt látjuk, amellyel kedvező környezetet alakíthatunk ki munkára, tanuláshoz, szórakozáshoz egyaránt. A hidegfehér fénysor fénye élénkíti az embert, a melegfehér fénysor nyugtatólag hat, a színes fényű ledek pedig az adott színnek megfelelő hatást ígérnek, így ezek figyelembe vételével kell kiválasztani a sínbe kerülő profil színhőmérsékletét.

 

ALP-042 fali LED profil két irányba világító indirekt fények készítésére

 

 

ALP-043 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-043 hűtőbordás LED alusín 13 mm-es belső szélességével egy sornyi LED szalag befogadására alkalmas, mely lehet egyszínű 3528, 5050, 5630 vagy színváltós 5050 RGB ledekkel szerelt fénycsík. Azt már tudjuk, hogy a LED szalagok is termelnek hőt, típustól-teljesítménytől függően melegednek. Az alu profilok egyébként is jó hővezetők, a speciálisan kialakított hűtőbordák útján azonban még inkább adott a lehetőség a LED-ek megvédése a túlmelegedéstől, amely élettartamára is hatással van. Felületre szerelhető, ráépíthető profil, amelyet igény szerint akár süllyesztve is lehet installálni.

 

ALP-043 hűtőbordás LED alusín

 

 

ALP-044 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-044 hűtőbordás, széles aluprofil kiválóan alkalmas két sornyi LED szalag dekoratív elrejtésére is. A LED fénysort gyakorta ragasztják bútorlap és különböző fa felületekre (gondoljunk csak a munkafelület-, polc- és pultvilágításokra), azonban ezek nem jó hővezetők. Az ALP-043 LED sín hátoldalán elhelyezkedő hűtőbordázat segít a hő elvezetésében, ezáltal védi a LED-et a túlmelegedéstől és ez kedvezően hat a LED csíkon található fénypontok élettartamára is! Süllyesztve vagy felületre szerelve egyaránt telepíthető.

 

ALP-044 hűtőbordás, széles aluprofil LED szalagos dekorvilágításhoz

 

 

ALP-044 PC alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-044 PC hűtőbordás, diffúz burával szerelt LED csatorna kifejezetten a T8 fénycsöves lámpatestek kiváltását célozza meg. A fénycsöves mennyezeti világítások leváltására nagy teljesítményű fényszalagok is beszerelhetőek a sínbe, hiszen a hátoldalon lévő hűtőbordák segítenek a szalag által termelt hő elvezetésében. Mindemellett szép megjelenést és mechanikai védelmet is biztosít a LED szalagnak, továbbá a köríves takaróprofillal elérhető, hogy káprázásmentes fényt kapjunk! 20 mm belső szélességű wide led profil, amelybe két sornyi LED szalagot is beépíthetünk! Fővilágításként, kiegészítő világításként konyhákban, nappalikban, hálószobákban, éttermekben, bárokban, szórakozóhelyeken is mutatós világítást megoldást rejt!

 

ALP-044 PC hűtőbordás, diffúz burával szerelt LED csatorna

 

ALP-045 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-045 beépíthető LED profil besüllyeszthető kialakítása révén a bútorvilágítások, erős fényű megvilágítások kedvelt eszköze lehet. A belső szélesség két sornyi LED fénycsík befogadását is támogatja, a keletkező hő elvezetéséről pedig az alusín hátoldalán lévő hűtőbordák gondoskodnak. A bemarható LED sínek kiválóan felhasználhatóak polc-, pult-, szekrény-, gardrób világítások kialakításához, de bármely egyedi felhasználásra is alkalmasak lehetnek. A profil megnövelt belső mélysége miatt a LED chipek fénypontjait már egybefüggő fényként érzékeljük, mely érzetet az opál takaróbura tovább fokoz. A profil az egyszerűbb beszerelés végett szárnyakkal/peremmel ellátott, amely segít a vágási nyomok, bútorlap marási szélek eltakarásában is.

 

ALP-045 beépíthető LED profil

 

ALP-046 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-046 LED alumínium csatorna olyan univerzálisan felhasználható hűtőbordás alusín, amelyet függesztve, oldalfalra rögzítve és mennyezetre telepítve egyaránt felszerelhetünk. A széles LED profilban két sornyi LED szalagnak biztosítottak helyet, ezáltal fővilágítások és dekorációs világítások elkészítésére egyaránt alkalmas. Maga az alumínium sín jó hőleadó felületként szolgál a ledsorhoz, az opál búra a káprázás ellen véd, együttesen pedig jól megvédik a szalagot a külső, mechanikai behatásoktól is! Irodák, tárgyalótermek, folyosók, étkezőasztalok, dohányzóasztalok, nappalik és konyhák megvilágítására is használható.

 

ALP-046 LED alumínium csatorna oldalfalra, mennyezetre vagy függesztésre

 

ALP-047 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-047 extra széles, bemarható alumínium profil, amely a fenti sínekhez hasonlóan szintén 2000 mm hosszúságban érhető el. Az U profil szárnyas kialakításának köszönhetően besüllyeszthető, így asztalos által mart nútba, gipszkarton szerelő által kialakított hornyokba is kiválóan felhasználható! A nagy méretű aluprofilt azért nevezzük extra szélesnek, mert a belső szélessége közel 60 mm, így akár 4 sornyi LED csíkot is kényelmesen elhelyezhetünk benne, ilyen teljesítmény mellett pedig a keletkező fénymennyiség sem elhanyagolható! Fővilágításra és dekorációs világításhoz egyaránt.

 

ALP-047 extra széles, bemarható alumínium profil LED fényszalagokhoz

 

 

ALP-048 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-048 LED takaróprofil a katalógusban látott profilok között a legszélesebb, így még nagyobb fényt vagy még hangulatosabb enteriőrt alakíthatunk ki segítségével. Eredendően több sornyi LED szalaghoz méretezték, de miután nincs meghatározva, hogy kizárólag fehér fény kerülhet bele, így ebbe a profilba kiegészítésként ragaszthatunk színváltós RGB fénysorokat is, így egy kapcsoló beszerelésével magunk dönthetünk, hogy éppen színes hangulatfény, vagy fehér színű általános megvilágítás legyen a helyiségben. Ráépíthető vagy függeszthető.

 

ALP-048 LED takaróprofil, wide

 

 

ALP-049 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-049 két irányba világító fali LED profil egy speciálisan legyártott alumínium sín, amely tartalmazza a működtetéshez szükséges drivert is. Az opál takarólapok meggátolják a LED vakítását, így dekoratív falmosó fényt készíthetünk a profil oldalfalra történő felszerelésével. Az öntapadós LED szalagok színétől függően fehér fénnyel akár olvasólámpaként is használhatjuk, kék-zöld-piros fénnyel világító doboz pedig jól kiegészítheti a nappali vagy szórakozóhely falát is!

 

ALP-049 két irányba világító fali LED profil

 

 

ALP-050 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-050 LED alumínium csatorna kifejezetten dekorációs megvilágítások készítésére alkalmas. A profil belső szélessége csak egy sornyi LED szalag beragasztását engedi, ugyanakkor ebben a formában is van hely a működtetőegység elhelyezésére - ezáltal nem kell a fejünket törni, hogy a LED tápegységet egy szerelődobozba, a glettelt fal síkjába tegyük-e, hiszen ebben az alumínium profilban már a trafó helyéről is gondoskodtak (a LED trafó nem tartozék)! Oldalfalra szerelve kellemes súrlófényt kapunk, amellyel jól kiemelhetünk egy egyszerű tapétát vagy akár egy különleges falburkolatot is, de visszafogott fénye beszélgetésekhez, sörözésekhez, otthoni discozáshoz is elegendő fényt ad. 1 sornyi LED fénysor elhelyezésére!

 

ALP-050 LED alumínium csatorna fali díszvilágításokhoz

 

ALP-051 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-051 trafónak is helyet biztosító, függeszthető LED profil, amely általános világítások kialakítása során használható fel. A nagy teljesítményű ledsorok, illetve a naponta több óra hosszát üzemelő fénysorok esetében célszerű a LED-ek hűtéséről is gondoskodni, melyet ebben a profilban a LED fénysort és a trafót elválasztó alu bordázott felülete végez. Ebbe a takaróprofilba akár 3 sornyi LED szalag is beragasztható!

 

ALP-051 trafónak is helyet biztosító, függeszthető LED profil

 

 

ALP-052 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-052 alumínium LED profil függeszthető lámpatestek készítésekor használható fel. A széles profilban több sor LED szalagnak biztosítottak helyet, valamint hűtőbordázattal is ellátták az alusínt a nagyobb mennyiségű LED csík által termelt hő leadásához. Ez a profil is opál takaróbúrával rendelkezik, a vakítás elkerülése végett. Az alumínium LED csatorna keresztmetszeti rajzán látható, hogy a sínben a trafót is el tudjuk rejteni.

 

ALP-052 alumínium LED profil függeszthető lámpatestek készítéséhez

 

 

ALP-054 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-054 LED sínt LED szalagos függesztett világítás kialakításakor használhatjuk fel. A profilhoz függesztőszettet is lehet szerelni, így alkalmas mennyezeti lámpa készítéséhez. A mattkróm színűre eloxált alumínium profil, valamint az opál fedlap egyedi és modern megjelenést biztosít. A fehér színű takaróbura olyan távolságra helyezkedik el a profilba ragasztott LED-ektől, hogy azok fényét egybefüggőnek látjuk, mindemellett megakadályozza a ledek káprázását is. Legfeljebb 2 sor led szalaghoz!

 

ALP-054 LED sín függesztett világításokhoz

 

Néhány megvalósult ötlet - alumínium LED profilos világítás

 

Iroda- és tárgyaló dekorvilágítás besüllyesztett LED profilokkal
Iroda- és tárgyaló dekorvilágítás besüllyesztett LED profilokkal

 

Lámpaüzlet dekorációs világítása lépcsőfeljáróba mart LED szalagokkal
Lámpaüzlet dekorációs világítása lépcsőfeljáróba mart LED szalagokkal

 

 

Konyhafelszerelés üzletben polcvilágításhoz felhasznált LED profilok
Konyhafelszerelés üzletben polcvilágításhoz felhasznált LED profilok

 

 

Cipőboltban polcba süllyesztett LED szalagfény áruvilágítás céllal
Cipőboltban polcba süllyesztett LED szalagfény áruvilágítás céllal

 

 

Konyhai felsőszekrény aljába mart alumínium LED profil munkafelület világításhoz
Konyhai felsőszekrény aljába mart alumínium LED profil munkafelület világításhoz

 

 

Konyhacikk áruház gipszkartonba süllyesztett ledes fényekkel
Konyhacikk áruház gipszkartonba süllyesztett ledes fényekkel

 

 

Női ruhabolt oldalfalba süllyesztett LED fénysorokkal, opál burás aluprofillal takarva
Női ruhabolt oldalfalba süllyesztett LED fénysorokkal, opál burás aluprofillal takarva

 

 

Otthoni iroda, tanulósarok, asztal megvilágítása polc aljába épített LED szalagfényekkel
Otthoni iroda, tanulósarok, asztal megvilágítása polc aljába épített LED szalagfényekkel

 

 

Pult- és főzőlap világítás bútorlapba mart LED fényekkel
Pult- és főzőlap világítás bútorlapba mart LED fényekkel

 

 

Nappali megvilágítása függesztett LED profilba szerelt LED csíkokkal
Nappali megvilágítása függesztett LED profilba szerelt LED csíkokkal

 

 

Hidegburkolatba, csempébe süllyesztett LED alumínium sín
Hidegburkolatba, csempébe süllyesztett LED alumínium sín

 

 

Bárpult, italpolc megvilágítás MDF lapba mart ledes profillal
Bárpult, italpolc megvilágítás MDF lapba mart ledes profillal

 

 

Magasfényű bútor dekorációs megvilágítása süllyesztett U ledprofillal
Magasfényű bútor dekorációs megvilágítása süllyesztett U ledprofillal

 

 

Óraüzlet - órák megvilágítása polc tetejébe szerelt alumínium LED sínekbe ragasztott LED csíkkal
Óraüzlet - órák megvilágítása polc tetejébe szerelt alumínium LED sínekbe ragasztott LED csíkkal

 

 

Folyosó fővilágítás oldalfalról a mennyezetre futó, széles LED profilokba ragasztott erős fényű LED szalagokkal
Folyosó fővilágítás oldalfalról a mennyezetre futó, széles LED profilokba ragasztott erős fényű LED szalagokkal

 

 

Számítógépes munkahely kiegészítő világításaként alkalmazott, mennyezetről belógatott LED alumínium sínek
Számítógépes munkahely kiegészítő világításaként alkalmazott, mennyezetről belógatott LED alumínium sínek

 

 

Gyerekruházati üzlet plafonjára szerelt alumínium csatornából és LED szalagból készült függő lámpatestek
Gyerekruházati üzlet plafonjára szerelt alumínium csatornából és LED szalagból készült függő lámpatestek

 

 

Étterem dekoráció 3D falburkolat rejtett LED profilokkal megvilágítva
Étterem dekoráció 3D falburkolat rejtett LED profilokkal megvilágítva

 

 

Előtér megvilágítása plafonra rögzített, opál előlappal takart, mély LED profilokkal
Előtér megvilágítása plafonra rögzített, opál előlappal takart, mély LED profilokkal

 

 

Lépcsőélre szerelt valamint korlát szélébe mart LED profilok közlekedőfényhez
Lépcsőélre szerelt valamint korlát szélébe mart LED profilok közlekedőfényhez

 

 

Lépcsőfeljáró oldalfalába süllyesztett LED fény a lépcsőn történő biztonságos le- és feljáráshoz
Lépcsőfeljáró oldalfalába süllyesztett LED fény a lépcsőn történő biztonságos le- és feljáráshoz

 

 

A lépcsőélek fénnyel történő kiemelése sötét helyeken (mozi, színház) fontos, ezáltal elkerülhető a világítás hiányából eredő botlás, félrelépés
A lépcsőélek fénnyel történő kiemelése sötét helyeken (mozi, színház) fontos, ezáltal elkerülhető a világítás hiányából eredő botlás, félrelépés

 

 

Konyhasziget felé belógatott lámpatest, amely ledes alumínium csatorna és LED fénysor felhasználásával készül
Konyhasziget felé belógatott lámpatest, amely ledes alumínium csatorna és LED fénysor felhasználásával készül

 

 

Nappali ledes hangulatvilágítással, az oldalfalban kialakított nútba ragasztott LED csíkokkal
Nappali ledes hangulatvilágítással, az oldalfalban kialakított nútba ragasztott LED csíkokkal

 

 

Burkolatba süllyesztett, járható alu LED profil, melyen épp egy női láb halad át
Burkolatba süllyesztett, járható alu LED profil, melyen épp egy női láb halad át

 

 

Csempébe ágyazott lépésálló ledes alumínium sínnel megbolondíthatjuk a padlóburkolatot!
Csempébe ágyazott lépésálló ledes alumínium sínnel megbolondíthatjuk a padlóburkolatot!

 

 

A lépcsőházak és lépcsőfeljárók biztonsági világításához oldalfalba épített LED szalagok is felhasználhatók
A lépcsőházak és lépcsőfeljárók biztonsági világításához oldalfalba épített LED szalagok is felhasználhatók

 

 

Ledes élvilágítással hangulatosabbá tehetjük az üvegből készült polcokat és a plexi dekorációkat egyaránt, legyen az a hálóban, konyhában vagy nappaliban
Ledes élvilágítással hangulatosabbá tehetjük az üvegből készült polcokat és a plexi dekorációkat egyaránt, legyen az a hálóban, konyhában vagy nappaliban

 

 

A ledsínbe illesztett 8 mm vastag PMMA lap megvilágítását is kiválóan ellátják a LED szalagok
A ledsínbe illesztett 8 mm vastag PMMA lap megvilágítását is kiválóan ellátják a LED szalagok

 

 

A 3 dimenziós falfelületek LED profilos rejtett világítással történő kiemelése során a fényekkel jól kihangsúlyozhatóak a síkból kiemelkedő minták
A 3 dimenziós falfelületek LED profilos rejtett világítással történő kiemelése során a fényekkel jól kihangsúlyozhatóak a síkból kiemelkedő minták

 

 

Alumínium T profil íves lezárással hangulatvilágítások, indirekt fények készítéséhez
Alumínium T profil íves lezárással hangulatvilágítások, indirekt fények készítéséhez

 

 

Cipő- és táskaüzletben alkalmazott LED szalagos profilvilágítás áru kiemeléséhez és polcok dekorációjához
Cipő- és táskaüzletben alkalmazott LED szalagos profilvilágítás áru kiemeléséhez és polcok dekorációjához

 

 

Ügyféltér, recepció általános megvilágítása spotlámpákkal, oldalfalba és plafonba szerelt LED-es világító profilokkal, valamint pult dekorációs világítása rejtett LED sorokkal
Ügyféltér, recepció általános megvilágítása spotlámpákkal, oldalfalba és plafonba szerelt LED-es világító profilokkal, valamint pult dekorációs világítása rejtett LED sorokkal

 

 

Ebédlő, vendéglő általános világítása mennyezeti lambériába beépített, ledes alumíniumcsatornában helyet foglaló LED fénysorokkal
Ebédlő, vendéglő általános világítása mennyezeti lambériába beépített, ledes alumíniumcsatornában helyet foglaló LED fénysorokkal

 

 

Konferenciaterem és előadóterem megvilágítása mennyezetbe épített, széles alumínium sínekkel, amelybe több sornyi LED szalag is telepíthető a szükséges fénymennyiség érdekében
Konferenciaterem és előadóterem megvilágítása mennyezetbe épített, széles alumínium sínekkel, amelybe több sornyi LED szalag is telepíthető a szükséges fénymennyiség érdekében

 

 

Tárgyalóterem megvilágításához felhasznált függeszthető LED profilok és mennyezeti rejtett világítás
Tárgyalóterem megvilágításához felhasznált függeszthető LED profilok és mennyezeti rejtett világítás

 

 

Felfelé és lefelé is világít a fali LED profilba alulra és felülre beragasztott öntapadós LED fényszalag
Felfelé és lefelé is világít a fali LED profilba alulra és felülre beragasztott öntapadós LED fényszalag

 

 

Két irányba világító fali LED profil belső tér dekorációs világításához
Két irányba világító fali LED profil belső tér dekorációs világításához

 

 

Ügyfélfogadó iroda függeszthető alumínium sínekbe szerelt LED csíkokkal
Ügyfélfogadó iroda függeszthető alumínium sínekbe szerelt LED csíkokkal

 

 

Iroda, munkahely fővilágításhoz felhasznált függesztett alumínium LED sínek, nagy teljesítményű LED fénysorokkal
Iroda, munkahely fővilágításhoz felhasznált függesztett alumínium LED sínek, nagy teljesítményű LED fénysorokkal

 

 

Bejárat megvilágítása ajtó felé szerelt alumínium profilos LED szalagokkal
Bejárat megvilágítása ajtó felé szerelt alumínium profilos LED szalagokkal

 

 

Ahogyan cikkünk elején is említettük, a fenti képeken felhasznált alumínium LED profilok nagy része raktárról elérhető, a többit rendelésre tudjuk hozatni, legalább 10 méteres igény esetén. A 200 cm-es hosszúságban elérhető alu csatornák dekoratív takarást, valamint megfelelő hűtőfelületet biztosítanak a dekorációs fényként és általános fényként beépítésre kerülő LED fénysoroknak:
ALP Alumínium LED sínek LED szalaghoz.

 

Ajánlott termékeink
1.
Garancia: 3 év
200 cm
7 mm
14 mm
Átlátszó bú
Ezüst
-MINI-01-A - Alumínium profil (felületre) LED szalaghoz (Átlátszó PVC búrával)
Raktáron: 64 méter
Ár: 1 590 Ft /méter
2.
Garancia: 3 év
200 cm
7 mm
14 mm
Opál búra
Ezüst
-MINI-01-A - Alumínium profil (felületre) LED szalaghoz (Opál PVC búrával)
Raktáron: 64 méter
Ár: 1 590 Ft /méter
3.
Garancia: 3 év
Ezüst
-MINI-01-A Alumínium U profilhoz rögzítő és tartóelem, fém
Raktáron: 856 darab
Ár: 220 Ft /darab
4.
TOP
Garancia: 3 év
200 cm
7 mm
20 mm
Opál búra
Ezüst
-MINI-01-B - Alumínium profil (süllyeszthető) LED szalaghoz (Opál PVC búrával)
Raktáron: 4894 méter
Ár: 1 690 Ft /méter
5.
TOP
Garancia: 3 év
200 cm
8 mm
23 mm
Opál búra
Ezüst
ALP-001 Ezüst - Alumínium U profil LED szalaghoz, süllyeszthető (Opál búrával)
Raktáron: 976 méter
Akciós ár: 1 690 Ft /méter
-6%
6.
TOP
Garancia: 3 év
200 cm
7 mm
17.2 mm
Opál búra
Ezüst
ALP-002 Ezüst - Alumínium U profil LED szalaghoz (Opál búrával)
Raktáron: 1428 méter
Akciós ár: 1 590 Ft /méter
-11%
7.
Garancia: 3 év
Átlátszó
ALP-002 Tartó-, rögzítő elem LED profilhoz (Átlátszó)
Raktáron: 1197 darab
Ár: 160 Ft /darab
8.
Garancia: 3 év
Ezüst
ALP-005 Tartó-, rögzítő elem alumínium LED profilhoz, fém
Raktáron: 1126 darab
Ár: 160 Ft /darab
9.
TOP
Garancia: 3 év
200 cm
16.2 mm
16.2 mm
Opál búra
Ezüst
ALP-006 Ezüst - Alumínium sarok profil LED szalaghoz, íves (Opál búrával)
Raktáron: 934 méter
Ár: 1 990 Ft /méter
10.
Garancia: 3 év
Szürke
ALP-006 Ezüst - Véglezáró elem, íves alumínium LED profilhoz, szürke színben
Raktáron: 453 darab
Ár: 160 Ft /darab
11.
Garancia: 3 év
Ezüst
ALP-007 Tartó-, rögzítő elem alumínium LED profilhoz (Fém)
Raktáron: 356 darab
Ár: 160 Ft /darab
12.
Garancia: 3 év
200 cm
L profil
10 mm
20 mm
Nyers
Építő - barkács profilok - Alumínium L profil LED szalaghoz (20x10 mm) nyers
Raktáron: 498 méter
Ár: 690 Ft /méter
Vásárlói képek
Fali tükör mozgásérzékelős LED szalag dekorvilágítássalSüllyesztett profil gérbe vágvaFolyosó meleg fehér fényben, L alakban beépített alu profilokFolyosó világítás lekapcsolt állapotbanIgazi mai modern világítás folyosóra természetes fehér fénybenFolyosó hideg fehér fénybenKonyha spot és LED világítás, közelség érzékelős vezérléssel, illetve konyhasziget rejtett elosztóvalNappali - fríz spot+led és spot+led(RGBW) "csillár" világításaModern konyha díszléces led szalagos rejtett világítássalModern konyhabútor energiatakarékos hangulatfényElkészült a konyha, lakásunk csodás pontja!A konyha fő díszítőeleme a led rejtett világítás!Type-H sarok led profil szekrény sarokba szerelveType-H - Pult és lépcsővilágítás, alu sarokprofil opál búrávalFehér led szalag Type-H sarokprofilban, opál búrávalFolyosó led szalag dekorralDizájn világítás folyosón, falba süllyesztett LED szalag és LED profil beépítésévelFolyosó led dekorral, átlósan beépített LED profilokkal

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
826.100+ elégedett vásárló
460.500+ raktáron lévő termék
211.100+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése