Extrém térbeli mintákkal díszít az új PVC falburkolat!

Utoljára frissítve: 2024 június 06, csütörtök Magazin: Bemutatók, tesztek

Teremts lenyűgöző hangulatot bármely környezetben, otthon és üzleti térben egyaránt! Az egész helyiség hangulatát megváltoztathatod a jól kiválasztott falburkolat segítségével, melyhez ismét hoztunk egy új terméket. A Design 3D műanyag falburkolat névre hallgató falpanel a legköltségtakarékosabb lakásfelújítási projekteknél is nagy hasznodra lehet - négyzetméterenkénti ára pillanatnyilag bruttó 5160 Ft-ra jön ki.

Mindemellett PVC-ből készül, aminek köszönhetően látványos 3D minták gyárthatóak le. De nézzük meg a termék előnyeit, ismerkedjünk meg az ANRO Webáruházban megrendelhető mintákkal és néhány inspirációt is adunk ezeknek az új falburkolóknak a felhasználására. Aki türelmetlen, az tekintse meg a videót, aki pedig szeret olvasni, köszönjük a figyelmét :)

 

Extrém látványos 3D műanyag falburkolatok az ANRO Webáruházban!

Mit kell tudni a design 3D falpanelekről?

Műanyagból készül és 3D mintával van ellátva. Maga a 3 dimenziós mintával díszített falpanel nem újdonság, ezt a terméket mégis innovatívnak tekintjük, hiszen rendkívül látványos mintákkal került legyártásra. Több centiméter mélységű kiugrások, tüskés-hegyes textúrák, térbeli háromszögek között válogathatunk, amellyel igazán könnyen feldobhatjuk az unalmas szobafalakat! A másik különleges tulajdonsága a szín, hiszen eddig csak fehér színű falpanelekkel találkoztunk, viszont ezek között már fekete változatot is kínálunk, melyek a high-tech otthonok és gamer szobák tökéletes kiegészítői lehetnek.

Több centiméter magas minták a falpanelen.

A PVC falburkolók előnyei

A panelek több előnnyel is rendelkeznek, melyek a mai falburkolatok többségében is megtalálható. Emeljük ki a legfontosabbakat:

 • látványos: a síkból kiugró minták és a fény-árnyék hatások különös optikai játékot biztosítanak a szemünknek, melyek jól vonzzák a tekintetet akár egy családi nappali szobájában van felrakva ez a dekoráció, akár egy szépségszalon recepciós pultját díszíti. Kreatív világítással még inkább kiemelhető a 3 dimenziós hatás.
 • vízálló: könnyen letisztítható és a szennyeződéseknek ellenálló felületet biztosít, ezért akár nedves-vizes helyiségekben is használhatjuk.
 • praktikus méretű: a szabályos négyzet alakú, 50x50 cm méretű PVC lapokból könnyen kiszámolható a falra szükséges mennyiség. Egy lap 0.25 négyzetméternyi felületet fed le, tehát 1 négyzetméter burkolásához 4 darab panelre lesz szükség.
 • pehelykönnyű: laponként mindössze 300-350 gramm súly, mely gipszkarton válaszfalak díszítéséhez is tökéletes!
 • izgalmas színek: gyárilag fehér színben kapható, mely átfesthető, de ma már fekete anyagból is készül a még dizájnosabb hatás érdekében.
 • egyszerű telepítés: kinyomópisztolyos ragasztóval vagy akár kétoldalú öntapadós ragasztóval is felrakható.
 • széles körben felhasználható: nappali, hálószoba, recepció, kávézó, bár, mozi, üzlethelyiség, stb.

Térbeli 3D falburkolat: kiálló gyémánt, jéghegy, piramis formák.

A térbeli mintás falpanelek hátrányai

A sikból kiugró mintázatok két hátrányt rejthetnek magukban, mely a telepítés vagy a tisztítás során léphet fel.

A panel vágása: Az egyik a felszerelésnél jelenthet problémát, amikor is a kiválasztott területen vágni kell a panelt. A magas mintázat elvágásakor egy hézagot kapunk, amit a ragasztás során tömíteni kell. Ettől sokkal praktikusabb, ha a fal sarkának futtatja az illető a vágott falpanelt, így megússza a rések tömítését. Vagy eleve csak egy bizonyos területet jelöl ki a faldekorációra, melyet az 50x50 cm méretű szabályos lapokkal vágás nélkül könnyedén díszíthet.

A panel tisztítása: Ezeket a 3D-s műanyag paneleket legtöbbször tévéfalak díszeként és nappalik háttér dekorációjaként láthatjuk. A beltéri helyiségekben felszerelt lapok néhány hét alatt beporolódhatnak, ez egyesek számára zavaró lehet. A szennyeződések meleg vizes ruhával is eltávolíthatóak, de a porlepte paneleket legegyszerűbb talán egy portörlővel vagy porszívóval megtisztítani, hiszen a 3D-s minták körbetörlése biztosan nem lesz a háziasszony vagy a takarítónő kedvenc feladata.

Nedvességálló, vízálló műanyag falburkolat. Tisztítható, letörölhető.

Hogyan kell telepíteni a 3D műanyag lapokat?

 1. A fal előkészítése: az alap legyen szilárd, sima, pormentes, tiszta.
 2. Mérések elvégzése: mérd meg a falat, jelöld ki a díszítendő területet. A ragasztás megkezdése előtt a paneleket rendezd el a padlón és alakítsd ki az általad vágyott dizájnt!
 3. Ragasztás: a panel hátoldalára vigyél fel kinyomópisztolyos ragasztót (pl. Pattex Fix Super ragasztó) és illeszd a falhoz. Nyomd meg a panel széleit és a ragasztási pontokat, hogy minél szorosabban tapadjon a felületre.
 4. Vágás: célszerű úgy megtervezni a díszítést, hogy lehetőleg egész lapokból dolgozzunk. Egyes esetekben viszont elkerülhetetlen a vágás, például konnektorok és villanykapcsolók mentén vagy sarkokban. Kisebb magasságú mintázat tapétavágó pengével is átvágható, a mélyebb textúrákat viszont egyszerűbb körfűrésszel méretre szabni.

Ha le szeretnénk festeni a falpanelt, a kiválasztott festékkel végezzünk próbafestést a teljes falburkolat elkészítése előtt!

Ismerd meg a 12-féle látványos 3D mintát!

Éld át az exkluzív dizájn varázsát az otthonodban és a vállalkozásodban! Ezek a 3D műanyag falburkolatok tökéletesek nappali falak és mennyezetek kiemelésére és díszítésére, de irodákban és szórakozóhelyeken is alkalmazható. A különféle minták segítenek neked abban, hogy kialakítsd a saját stílusod és extravagáns környezetet teremts. Ismerkedjünk meg a mintaválasztékkal, mely jelenleg 12-féle típust tartalmaz, azonban a fekete színek kombinációja összesen 15 típust ad választékként.

Ice White Diamond - töredezett háromszög textúra

A monoton falaknak egy szempillantás alatt búcsút inthetünk ezekkel a panelekkel! A töredezett háromszögek és négyszögek térbeli kiemelkedése nagyon modern hatást kelt, melyek mélysége a 2.5 cm-t is elérheti. Tágas terekbe és tévé falakhoz kiváló.

Ice White Diamond - 3D falburkolat, gyémánt minta

Diamond Gyémánt - az egyik legkedveltebb modern minta

Szabálytalan alakú és eltérő méretű gúlák nyúlnak ki a Diamond nevű burkolólapból. 2 cm-es kiemelkedéseivel diszkrét, mégis exkluzív elemévé válik a térnek. Gyárilag fekete színben is kapható.

Gyémánt falpanel - 3D műanyag falburkolat az ANRO videójában

Gyémánt falpanel műanyag falburkolat rejtett világítás fényében.

Diamond 3D műanyag falburkolat ötlet gyémánt minta nappaliban, ülőgarnitúra mögött

Wall Frame Fali kazetta - a klasszikus lábazati burkolat

A klasszikus stukkódíszek között ismert elem a fali kazetta. Barokkos enteriőrökben is használják az egyre kisebbedő négyzeteket tartalmazó kazettás falburkolókat. Nagyon hasonlít az angol panel falburkoló rendszerre, melyet elsősorban parapet magasságig alkalmaznak a lábazat dekorációja során.

Fali kazetta 3D műanyag falburkoló lap, klasszikus stukkó 50x50 cm

Ink Black Diamond - a legszebb fekete bárány

A fekete falpanel különlegessége, hogy hatalmas mintákkal díszít! A hegyvonulatok és kimagasló piramisok akár 6 cm-re is elállhatnak a fal síkjából, így létrehozva a leglátványosabb 3D burkolatot. Mindemellett a karakteres fekete szín is vonzza a tekinteteket, ezért nagyon jó ötlet a csupasz falak felöltöztetéséhez.

Ink Black Diamond 3D falburkoló lap gamer szobába

Fekete falpanel 3D gyémánt mintával

Bricks Tégla - korunk nagy kedvence a dekortégla

A fehér tégla mintás falburkoló nagyon jól mutat a skandináv és a modern enteriőrökben. Festés esetén rusztikus és loft lakásokban is alkalmazható. A panelre nyomtatott téglák mérete egész tégla esetén körülbelül 5 cm x 20 cm, fél tégla esetében 5 cm x 10 cm.

Dekortégla utánzatú falpanel, fehér színben.

Cracks Repedések - elegáns minimalizmus

A három, négy- és ötszögekkel nyomott falpanel kiváló megoldás azok számára, akik minimal stílusú lakásukat szeretnék diszkrét módon díszíteni. A geometrikus formák maximális magassága 1 cm, ezáltal szolid 3d-s effektust adva.

Repedezett, szabályosan felvágott burkolatot utánzó dekorpanel.

Parabolas Virágszirom - geometrikus romantika

Tetszetős mintázat hozható létre a falpanelek egymás mellé illesztésekor, amikor is a negyed körívekből kirajzolódnak az egész kör minták és mindez egy virágmezőt idéz fel előttünk. Nagyszerű választás lányszobákba és nőies lakásokba, próbafülkék, ruházati üzletek dekorációjához is.

Virágszirom, körkörös minta - ki milyen mintát lát ebbe a falpanelbe.

Wicker Kosárfonat - más néven párna minta

Szögletes tollpárna, pehelycukor és kosárfonat is eszünkbe juthat az egymás alá és felé fonódó szálak látványától. Ez a minta klasszikus stílusú lakásokban számtalan mennyezetet díszített már, és most az oldalfal dekorációjához alkalmas kemény műanyag falpanel formában is elérhető. A négyszögek körülbelül 12x12 cm méretűek, és legfeljebb 2 cm kiállásúak.

3 dimeziós kosárfonat mintával nyomott fali panel.

Iceberg Jéghegy - izgalmas háromszög minták

A háromszög alapú gúlák jéghegyet idéznek fel a szemlélőben. 4 nagyobb és 4 kisebb méretű forma tűnik fel a paneleken, melyek legfeljebb 3 cm magasságúak. A kiemelkedő formákat még inkább ki tudjuk hangsúlyozni LED szalagos rejtett világítással, mely jól érzékelteti a panel különleges mintázatát.

Jéghegy falpanel fehér színben, rejtett világítással fölülről megvilágítva.

Fekete falpanel is kapható az ANRO Webáruházban, pl. Iceberg fantázianevű típus.

Falpanel ötlet nappaliba: a teljes falfelület burkolása az Iceberg Jéghegy típussal.

Polaris Háromszögek - háromszögből sohasem elég

A háromszög alapú és háromszög oldalú minta a csiszolt gyémántra emlékeztet. A kiemelkedő geometrikus formák kedvelőinek egyszerű megoldást kínál a lapos falak díszítésére, mivel a 3D műanyag falburkolat maximális magassága 2 cm.

Polaris 3D műanyag falpanel.

Pyramids Piramisok - szabályos gúlák

A négyzet alapú egyenes gúlák egyértelműen az ókori piramisokat juttatják eszünkbe. 3x3-as osztásban csempeként sorakoznak egymás mellett a panelen. Szabályos kialakítása miatt irodákban és üzleti környezetben is elegáns megjelenést biztosít.

Piramisok a falon, fekete színváltozatban.

Piramis falburkolat nappali, hálószoba, gamer szoba dekorációjához.

Slat Lécek - lamella utánzat műanyagból

A lécezett fal nagy divatnak örvend, mi is többféle MDF lamellát forgalmazunk. A műanyagból készült csíkos 3D burkolólap többféleképpen rakható fel és eltérő látvány érhető el vele. Feltehetjük függőleges vagy vízszintes futással, de akár mozaikszerűen is.

Lamella utánzat mozaikként felrakható Slats műanyag burkolólapból.

Vásárlás azonnal, raktárról az ANRO Webshopon!

A falak gyors felújításához a termékre is szükség van. Ezeket a termékeket központi raktárunkban tároljuk, hogy mihamarabb ki tudjuk szolgálni a beérkezett megrendeléseket, így a falpaneleket akár 1 munkanapon belül megkaphatja: Design 3D PVC falburkolat.

Ajánlott termékeink
1.
Garancia: 1 év
PVC
1 db
50 cm
50 cm
20 mm
- Diamond Gyémánt 3D műanyag falburkolat, 50x50 cm - fehér falpanel
Raktáron: 69 darab
Ár: 1 290 Ft /darab
2.
Garancia: 1 év
PVC
1 db
50 cm
50 cm
20 mm
- Diamond Gyémánt 3D műanyag falburkolat, 50x50 cm - fekete falpanel
Raktáron: 34 darab
Ár: 1 290 Ft /darab
3.
TOP
Garancia: 1 év
PVC
1 db
50 cm
50 cm
30 mm
- Iceberg Jéghegy 3D műanyag falburkolat, 50 x 50 cm - fehér falpanel
Raktáron: 74 darab
Ár: 1 290 Ft /darab
4.
Garancia: 1 év
PVC
1 db
50 cm
50 cm
30 mm
- Iceberg Jéghegy 3D műanyag falburkolat, 50 x 50 cm - fekete falpanel
Raktáron: 40 darab
Ár: 1 290 Ft /darab
5.
Garancia: 1 év
PVC
1 db
50 cm
50 cm
35 mm
- Pyramids Piramisok 3D műanyag falburkolat, 50x50 cm - fehér falpanel
Raktáron: 65 darab
Ár: 1 290 Ft /darab
6.
TOP
Garancia: 1 év
PVC
1 db
50 cm
50 cm
35 mm
- Pyramids Piramisok 3D műanyag falburkolat, 50x50 cm - fekete falpanel
Raktáron: 80 darab
Ár: 1 290 Ft /darab
7.
Garancia: 1 év
PVC
1 db
50 cm
50 cm
10 mm
Fehér falpanel, 3D műanyag falburkolat, 50x50 cm - Cracks Repedések
Raktáron: 32 darab
Ár: 1 290 Ft /darab
8.
Garancia: 1 év
PVC
1 db
50 cm
50 cm
25 mm
Fehér falpanel, 3D műanyag falburkolat, 50x50 cm - Ice White Diamond
Raktáron: 48 darab
Ár: 1 290 Ft /darab
9.
TOP
Garancia: 1 év
PVC
1 db
50 cm
50 cm
20 mm
Fehér falpanel, 3D műanyag falburkolat, 50x50 cm - Parabolas Virágszirom
Raktáron: 90 darab
Ár: 1 290 Ft /darab
10.
Garancia: 1 év
PVC
1 db
50 cm
50 cm
20 mm
Fehér falpanel, 3D műanyag falburkolat, 50x50 cm - Polaris Háromszögek
Raktáron: 65 darab
Ár: 1 290 Ft /darab
11.
Garancia: 1 év
PVC
1 db
50 cm
50 cm
20 mm
Fehér falpanel, 3D műanyag falburkolat, 50x50 cm - Slats Lécek
Raktáron: 34 darab
Ár: 1 290 Ft /darab
12.
Garancia: 1 év
PVC
1 db
50 cm
50 cm
20 mm
Fehér falpanel, 3D műanyag falburkolat, 50x50 cm - Wall Frame Fali kazetta
Raktáron: 1 darab
Ár: 1 290 Ft /darab

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
824.900+ elégedett vásárló
468.500+ raktáron lévő termék
211.000+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése