LED szalagos rejtett világítás - ötletek

Utoljára frissítve: 2020 március 09, hétfő Magazin: Galéria
Ismét számtalan lehetőséget láthatunk a LED sorok alkalmazására!
A gipszkarton álmennyezetek rengeteg alternatívát hordoznak a szebbnél szebb világítási megoldások kialakítására! A belsőépítészek és lakberendezők gyakran terveznek kiemelt - süllyesztett mennyezetszigeteket, lépcsőzetes gipszkarton dobozokat, amelyek szinte kívánják a rejtett világítást. A fényekkel felhívhatjuk a figyelmet az enteriőr jellegzetes elemeire, emellett kellemes hangulatot varázsolhatunk a térbe.

Az egyszerűbb megoldások híveinek az oldalfali rejtett világításokat, stukkó díszek mögé rejtett LED sávokat ajánlhatjuk, amelyek szintén látványosak és biztosítják a derengő fények nyugtató hatását. A LED sávok között az egyszínű fehér szalagok a legnépszerűbbek, de a vezérelhető fényű RGB ledsorok is meghitté teszik a hálót, nappalit.

Kapcsolódó termékek:
- LED csíkok párkányvilágításhoz, színváltós fények
- LED fényerőszabályzók, RGB távirányítók
- Rejtett világítás takaró díszlécek

Az álmennyezeti dobozok, keretek, kazetták kialakított rejtett hornyaiba remekül betervezhetők a korszerű lámpatestek, melyek így közvetlenül nem láthatóak a helyiségből, ezzel indirekt lesz a megvilágítás, az‑az a felületek reflexiója közvetíti számunkra az így már csökkentett erejű, szemet nem kápráztató világítást. A hangulatvilágítások beépítésére alkalmas álmennyezeti szerkezetek gipszkartonból könnyedén elkészíthetők.
1 sor Lekerekített sarkú gipszkarton párkány, amelyben színváltós RGB LED szalag világít.  A plafonon kékeslilás fényben tündököl az 5050 SMD LED-del szerelt színváltós LED szalag.  A lekerekített gipszkarton doboz kissé retro hatást kelt, de a benne lévő spotok és ledek modern stílust sugallnak! 
2. sor Sokan választják a színváltós RGB LED-eket, mert ezáltal igény szerint állítható be a fény színe!  A keskeny, mindössze 10 mm széles RGB LED szalagokon lévő LED chipek útján akár piros színt is ki tudunk keverni és így megvilágítani a plafont.  Teljes sötétségben is látható, hogy a szoba kerületén körbevitt LED szalag hangulatos fénybe borítja a nappalit. 
3. sor Úgy tűnik, hogy a lakók kedvenc színe a pink és lila között van, egyúttal megjegyeznénk, hogy ezek nagyon kreatív és inspiráló színek!   Egy RGB LED szalagnak, legyen az méterenként 30 vagy 60 darab leddel szerelt, nem okoz gondot akár világoskék színben világítani sem!  A gipszkarton kiugrásba fektetett LED fénycsíkok kellemesen kontúrozzák a plafont. 
4. sor A LED fényszalag itt rejtett világításos díszlécbe van beszerelve.  A plafon különböző pontjaira építettek gipszkarton kiugrást, melyekben a fővilágítást adó spotlámpák is besüllyesztésre kerültek.  RV-03 típusú rejtett világításos díszléc melegfehér fényű SMD 3528 LED csíkkal.  
5. sor A fa lambériával burkolt falhoz szépen passzol a LED melegfehér sárgás fénye.   Az RV-03 rejtett világításos díszléccel a karnis takarása is megoldható, hiszen a felső rész elegendő a ragasztáshoz.   Az ablak felett futó karnistakaró díszléc gérvágással csatlakozik egymáshoz, így adva lehetőséget a függönykarnis kikerülésére.  
6. sor A fővilágítást a mennyezeten T alakban kialakított gipszkarton szigetben rejtették el.  A páraelszívó és a plafon találkozását félköríves holkerdíszléccel zárták le.  Szögletes és köríves minták, természetes alapanyagok, mesterséges fényforrások egyaránt megtalálhatóak ebben a lakásban.  
7. sor A nappalit bordóra festett, benyúló álmennyezettel tették látványosabbá!   Hangulatos fényt adnak az alacsony energiafogyasztású design led csíkok.   Minimal stílusú hálószoba, ágy köré épített takaróléccel, amely jól rejti a LED szalagokat, így derített fényt hozva a helyiségbe.  
8. sor A hálószoba intim hangulatához némi öntapadós LED csíkot is felhasználtak a lakástulajdonosok.  A melegfehér led fényeket nemcsak az ágy mögötti panelfalon futtatták körbe, hanem a mennyezeti gipszkartonban és az ágy alsó részén is.  A 120 ledes led szalag dekoratív fényt ad, amely jól kihangsúlyozza a szép padlóburkolatot is! 
9. sor Az éjjeli szekrény alá is ragasztottak a 3528 SMD ledes szalagból. A padlót világító fények jó szolgálatot tehetnek az éjszakai jövés-menés folyamán.   A gipszkartonból kialakított polcba Gavi bútorvilágító lámpát süllyesztettek, ez világítja meg az alatta lévő ló szobrot.   Egyedileg épített mennyezet színváltós LED világítással. 
10. sor A fehér fény a fővilágításhoz kell, a színváltós fény pedig a hangulatteremtéshez.   Modern lakásbelső igényes tervezésű gipszkarton elemekkel és hangulatos világításokkal.   Egyedileg épített mennyezet színváltós LED világítással.  
11. sor A helyiség éjszakai hangulatát a fények alapozzák meg - spotlámpák, függesztett lámpák, vonalfények energiatakarékos fényforrással.   Az oldalfalon elhelyezkedő doboz egyikében narancs, a másikban piros színnel világít a LED szalag.   RGB LED szalag gipszkartonban.  
12. sor Lila, rózsaszín, narancs, piros - bármelyik szín tetszik nekünk, az RGB szalagon be tudjuk állítani.   A nappalinál különösen megnő a belmagasság, a lakók azonban a fehér plafon helyett egyedi megvalósításokra törekedtek az RGB szalagok és a fa gerendákhoz hasonló barna oszlopok személyében!   Egy magánlakás nappalija színváltós RGB LED világítással.  
13. sor A plafon és az oldalfal sarki találkozásánál KA-05 holkerlécet választottak, míg a színváltós led szalagokhoz a KA-14/K/RV típust használták fel.   Az RGB szalagoknál a színek vezérléséhez szükségünk van egy távirányítóra is! Egyik leggazdaságosabb megoldást az infrás távirányítók jelentik, azonban miután azokra rálátás szükséges, így a vevőegységnek a díszlécen kívül kell figyelnie, ahogyan ezen a képen is látható.   Sokszor előfordul, hogy egy helyiségben nem tudják körben kialakítani a rejtett világítást (ablak, bútor, stb miatt), ekkor a lakástulajdonos mondja ki a végső szót. A képen a szoba két szomszédos falára kerül rejtett világítás, ez is elegendő lesz hangulatfényként.  
14. sor Milyen színeket állíthatunk be az RGB szalagon? A válasz az, hogy vezérlőtől is függ, de a képen sikerült egy halványpiros-rózsaszín közötti árnyalatot találni.   Az RGB szalag fehér fénye sokkal inkább kékesfehér, ezért van az, hgoy máris felfedezni vélünk benne egy kevés indigókék színt.   KA-14/K/RV dekorléc egy társasház nappalijában.  
15. sor A lakásfestés mutatós eredményét mindenki dícsérheti - tiszta és sima falak kellemes bézs színben, derített fényben a LED szalagos világítástól!   Szeretnénk kék kanapét? Nem is kék kanapé kell, hanem egy világos színű, amit majd az RGB LED szalag fényével a kívánt árnyalatúra festünk.   Újabb gipszkarton álmennyezet készül, amely egyedi tervek alapján fog megépülni!  
16. sor A polisztirol gömböket kreatív emberkék, hobbi kézművesek, játékos kedvű gyerekek szokták alkalmazni és készítenek belőle például karácsonyfa díszt és egyéb dekorációt, itt azonban az oldalfalra kerültek és ott fognak a lakás díszévé válni.   Már láthatóak, hogy ezek a hungarocell gömbök képzik az álmennyezeti szigetek egyik fő látványosságát.   Mindent bevetettek az egyéni lakásbelső érdekében: szokatlan formájú álmennyezet, változtatható színű RGB LED, süllyesztett spotok, fehér-pink-szürke színű festés, klasszikus díszlécek és keretek, hatalmas mdf szekrény.  
17. sor A két négyzet alakú álmennyezeti doboz szélén kialakított horony a LED szalag befogadására alkalmas, a lakók a színváltós típus mellett döntöttek.   Színváltós RGB LED szalag mennyezeti gipszkarton szélén, piros fénnyel.   Színváltós RGB LED szalag mennyezeti gipszkarton szélén, kék fénnyel.  
18. sor Színváltós RGB LED szalag mennyezeti gipszkarton szélén, zöld fénnyel.   A plafon közepén két darab egymás irányába csúszó négyzetet alakítottak ki gipszkartonból, széleire pedig RGB szalag került, amely éppen világos-piros/narancssárga színben világít.   Színváltós RGB szalag lila színre állítva. A lila elegáns, nemes szín, mely segíti a koncentrációt is!  
19. sor A kékeslila fényű háttérvilágításban is láthatóak az oldalfalra és mennyezetre ragasztott polisztirol gömb dekorációk!   Kanlux Akra arany-nikkel spotlámpa keretek, sárga gipszkartonba süllyesztve.   KA-23 karniskerülő díszléc, felette sárga gipszkartonba süllyesztett Kanlux Akra arany-nikkel színű szpotlámpák.  
20. sor Sárga és fehér színeket láthatunk ebben a nappaliban, ahol a hagyományos csilláron túl további világítótesteket is észrevehetünk!   A körívesen lecsapott álmennyezet szigetet hidegfehér fényű LED szalag világítja meg.   Gipszkarton világítás rejtett LED megoldással, SMD LED szalaggal.  
21. sor Egyedi praktikához folyamodtak a lakástulajdonosok és a sarkokban lévő gipszkarton dobozok oldalába is süllyesztettek szpotlámpákat, amelyek így a mennyezetet világítják meg.   A gipszkarton dobozok jó lehetőséget adnak a lefelé világító, hangulatlámpaként szolgáló szpotok besüllyesztésére is!   A helyiségben minden világítást felkapcsoltunk, így 'égnek' a gipszkarton dobozban lévő szpotlámpák és a közvetetten világító LED szalagok is!  
22. sor A gipszkarton külső, de negatív ívén BR-08 ívelhető díszlécet tettek, e fölé került az 5050 SMD LED szalag.   A LED szalagoknak 12 volt szükséges, itt már csak a kisfeszültség betáplálási pontját látjuk. A LED szalag kivételesen nem a mennyezet felé mutat, hanem függőlegesen elfordítva ragasztották fel, így több fényt sugározva a térbe.   A számítógép sarok, a komód és a ruhásszekrény megvilágításához mindössze a mennyezeten futó rejtett LED szalagot alkalmazták, ahol szükséges, ott külön is alkalmaztak helyi világítást, pl. asztali lámpa, bútorra szerelt karos lámpa.  
23. sor A gyerekszobában kellett egy olyan fény, amely nem túl erős, de mégis megnyugtató a lurkó számára. A mennyezet és az oldalfal találkozásába helyezett LED csík jó ötlet volt!   A közlekedő mennyezetére ragasztott exkluzív tapétát is szépen kihangsúlyozza a gipszkarton horonyba fektetett LED szalag fénye!   Bútorlapoknál csak kevés hely van a szpot beépítésére, viszont a Gavi lámpatest 2 cm-től is laposabb, így remek lehetőséget ad az MDF és más bútorlapokba, vékony felületekbe történő süllyesztés alkalmával!  
24. sor Hálószoba felújítás előtt. A fal vizesedik, a festés is megkopott már, jó lenne tehát újjá varázsolni a helyiséget, hogy aztán ismét sokáig jól érezzük magunkat az otthonunkban!   Megkezdődtek a munkálatok, amelyek elvégzése egy szobafestő szakemberre vár! Glettelés, díszléc felrakás, festés, polisztirol rozetta és sarokoszlopok beépítése.   Vajon mennyi ideig tart a szoba felújítása? Mindenki szeretne mihamarabb végezni vele, de türelmesnek kell lennünk, hogy aztán a pazar végeredményt élvezhessük!  
25. sor A festő már elkezdte a 125 centi hosszú dekorlécek felragasztását. Ez a kisméretű díszléc olcsóbb, mint a gipszkarton dobozolás, ugyanakkor a LED szalagot szuperül el fogja takarni!   Végre készen van a festés, már csak néhány simítás és a rendrakás, takarítás, bútorpakolás feladatok vannak hátra. A szoba bordópiros lett, a mennyezet és a stukkók fehérek.   A választott hidegfehér LED szalag a mennyezet alatt ~20 cm-rel lett elhelyezve, így látható, hogy milyen nyílásszögben szórja fényét.  
26. sor A szoba méreteinek megnövelése érdekében a matracot, valamint az álkandallót megemelték, oly módon, hogy egy fiókos szekrényt építettek alá.   A lakók további lámpatestek beszerelésével bővítették a hangulatvilágítási lehetőségeket! Az éjjeli lámpa és a képet világító falikar is hangulatos fénycsóvát biztosít!    
27. sor A mély színnek titulált bordó ellensúlyozására sok fehér és más világos színt használtak, így elkerülvén, hogy a helyiség zártnak és zsúfoltnak tűnjön.  Egy ilyen kényelmes matracon, hangulatos környezetben, könnyen elalszik az ember!  A királyi lakosztályban az ágy mögött copfként összefogott spagetti függöny szálain szépen csillog a felülről érkező hidegfehér LED fény.  
28. sor A drága LED szalag helyett sokan LED modulokat használnak, ezek fénye azonban nem folytonos, hanem pontszerű, de így is lágy és indirekt fényt biztosít.   A hidegfehér LED modulok fénye is a LED szalaghoz hasonló hangulati élményt nyújt, azonban le kell mondanunk a vonalvilágításról.   A piros és sárga falak festése szivacsos technikával történt, ezt a bokás hangulatot fokozták a mennyezeti rejtett LED világítással.  
29. sor A gipszkarton álmennyezet készítésekor egy környi területet szabadon hagytak, ide szerelték az óriási üvegburával rendelkező mennyezetlámpát.   A kör alakú gipszkarton szerkezet oldalait stukkóval fedték, ebbe pedig színváltoztatós RGB LED szalagot ragasztottak, amely éppen piros fénnyel világít.   A szárazépítési kivitelezéseknél fontos eszköz a gipszkarton, amelyből különleges belsőépítészeti megoldásokat készíthetünk. A kör alakzat oldalaiba RGB szalagot találhatunk, kellemes melegfehér fényével egy vacsorát is nagyszerűen kísérhet.  
30. sor A közvetett világítást a gipszkartont lezáró stukkóban elhelyezett színváltós RGB LED szalag biztosítja. A képen kék színben világít.   Gyönyörű fényhatást és kellemes hangulatot biztosítanak a gipszkartonba épített színváltós RGB szalagok!   Végre a led szalag beszerelésének folyamatát is láthatjuk, habár itt már csak be kell igazítani a nútba a keskeny led csíkokat!  
31. sor A fővilágítást egy központi csillár biztosítja, a kartonba süllyesztett spotlámpák pedig az oldalfal mentén segítenek be az általános fény erősítésére!   A lógatott gipszkarton szélein LED szalagos rejtett világítás látható.   A jakuzzi / masszázsmedence önmagában is felüdülést kínál, hangulatvilágítással kiegészítve azonban még inkább el tudunk lazulni!  
32. sor A díszcsíkként kialakított mozaikburkolat kétoldalán egy-egy sor melegfehér LED szalag fut a medencéig, ez biztosítja a fürdőzéshez elégséges fényt.   Stukkóba rejtett LED modul mennyezeti rejtett világításhoz.   Kék fal, fehér díszléc, melegfehér LED világítás.  
33. sor Hangulatvilágítás kialakítására is használják a led modulokat, nemcsak reklámtáblákhoz!   A szoba egyik sarkában gipszkartonból képeztek két félkört. A két alakzat között kialakult horonyba tökéletesen illeszkedik a led modul!   Kreatív és dekoratív lett a gipszkarton sziget! A félköríves kialakítás szinte szomjazza a formát kiemelő led modulos világítást, a házigazdák pedig a fő fényt adó spotlámpákból is süllyesztettek párat!  
34. sor Kicsit távolabbról szemlélve teljesen egybefüggő vonalfényt adnak a LED modulok.   A fürdőszoba helyiség hangulatfényeit energiatakarékos ledek szolgáltatják.   Sokan kérdezik, hogy kell a LED szalagot, LED modult a világítás részére kialakított nútba szerelni? Általában a mennyezet felé néznek a ledek, de gyakran kifelé fordítják őket.  
35. sor A mosdószekrény tetejére is tettek némi led modult, ezzel erősítve a zuhanyzó felett már meglévő hangulatfényt!   Vízszintes felületen, bútorlap és mdf anyagokon jól rögzíthető a LED modul. Az öntapadós hátoldalú LED szalagok ragasztós felülete is tartós tapadást ígér.   Hullám alakú gipszkarton sziget lilára festve, szpotokkal szerelve.  
36. sor Gipszkarton táblákból könnyen elkészíthetjük a hangulatvilágítás rejtéséhez szükséges álmennyezeti szerkezeteket.   Az egyszínű fal és mennyezet párosítását esztétikusan töri meg a virágos tapéta, valamint az exkluzív álmennyezet!   A gipszkartonra melegfehér ledsort ragasztottak, alulra pedig Kanlux spotlámpákat süllyesztettek.  
37. sor A gipszkartonra tett LED szalag a mennyezet felé néz és a gipszkarton egy hornyába van beépítve. Közvetlenül nem látható a LED-ek vakító fénye a helyiség többi részéből, és miután fényét a mennyezet felé veti, indirekt megvilágítást kapunk, mert a plafonról visszavert fényt fogjuk észlelni.   A kedvelt pink színű LED szalag egy családi lakás nappalijának mennyezetén.   A lakástulajdonosok maradtak a hagyományos megvilágítási formánál, azonban a csillár hangulatfényt nem tud produkálni, így döntöttek a fal szélén futó rejtett világítás kiépítése mellett.  
38. sor A rózsaszín fényű flexibilis led csík hangulatos fényt biztosít éjszaka. A képen látható oszlopot egy felfelé és lefelé is világító stílusos falikarral oldották meg.   Tudjuk mi az a digitális RGB szalag? Tekintsünk a képre és csodáljuk meg, hogy egy LED vezérlő és egy speciális LED szalag együttesen mire képes! A kontroller segítségével a DRGB szalagon egy szegmens (3 led) egymástól függetlenül vezérelhető, ily módon hozható létre a képen látható különböző színben világító fénycsík.   
39. sor      
40. sor      
41. sor      
42. sor      
43. sor      
44. sor      
45. sor      
46. sor      
47. sor      
48 sor      
49. sor      
50. sor      
51. sor      
52. sor      
53. sor      
54. sor      
55. sor      
56. sor      
57. sor      
58. sor      
59. sor      
60. sor      
61. sor      
62. sor      
63. sor      
64. sor      
65. sor      
66. sor      
67. sor      
68. sor      
69. sor      
70. sor      
71. sor      
72. sor      
73. sor      
74. sor      
75. sor      
76. sor      
77. sor      
78. sor     A szoba tulajdonosa a spot világításos díszlécet használta oldalfali rejtett világítás kialakításához.  
79. sor A dekorlécek felragasztását követően lehet megkezdeni a LED csíknak szükséges betáplálási pontok kialakítását, pl. vezetékek elhúzását.   A fali kiugrás miatt itt egy kicsit faragni kellett a díszlécből, de a szaki megoldotta ezt a feladatot is!   A díszléc felrakásakor keletkezett toldási pont még látható, de a tömítést, csiszolást, átfestést követően már nem lehet észrevenni! A képen lévő XPS anyag fehér színű, mindig javasolt átfesteni, ezzel elkendőzve a felrakás nyomait!  
80. sor A lakás festése befejeződött, a bútorok visszakerültek a helyükre, az oldalfali díszlécben lévő LED szalag pedig már alig várja, hogy áramot kapjon!   A lakók választása a színváltós RGB LED szalagra esett, egybefüggő vonalfényként világít a spot díszléc tetején.   A változtatható színű 5050 SMD LED chipeket tartalmazó LED szalaghoz csak egy távirányító kell, hogy a szivárvány színeit előcsalogassuk a LED technológiából.  
81. sor A szoba egy oldalán fut végig az RGB LED szalagos dekorfény. A színváltós LED szalagot a referenciakép készítésekor zöld színűre állították.   Hangulatlámpa rizspapír burával. Az oldalfalra ragasztott ledes díszléc mellett jó szolgálatot tesz a papírlámpa!   A kisméretű főzőhelyiség az utolsó centiméterig ki van használva! A konyhaszekrény U alakban került kiépítésre és a rejtett világítással együtt a plafonig ér!  
82. sor A lakás minden része egyedi, kezdve a konyhabútortól a mennyezeten át egészen a felrakott díszléc méretéig!   RV-01 profilú díszlécek led szalagos rejtett világításhoz.   Az egyedi konyhát gipszkarton dobozzal szegélyezték. Oldalába led szalag, aljába pedig spotlámpa került beépítésre.  
83. sor RV-01 díszléc mennyezeti rejtett világításhoz, melyet a fővilágítást adó spotlámpák egészítenek ki.  Mennyezeti rejtett világítás magánlakás konyhájában.   Családi ház nappalija több szintes gipszkarton álmennyezettel, hidegfehér ledsor fényében.  
84. sor   Családi lakás nappalija rejtett világítással, LED csíkkal.   A 12 voltos LED szalagokkal megvilágított helyiségben kellemes derített fény tapasztalható.  
85. sor A helyiség adottságait is kihasználva az összeszűkűlő falak közé is építettek rejtett világítást. A LED szalag energiatakarékos, kis helyen elfér, kiváló fénye van, így jól használható a hangulatvilágításokhoz.   Milyen legyen a LED szalag színhőmérséklete? Otthonokba a meleg, irodákba a hideg fény javasolt, de ettől mindenki igénye szerint tér el!   A négyszögletes szoba kerületén téglalap alakban futtatták az oldalfali rejtett világítást, míg a gipszkarton dobozolás 8-szögletű formát kapott. Látványos és kreatív kivitelezés a már jól megszokott téglalap alakzatok helyett.  
86. sor Világítás nélkül is nagyon dekoratívak a ledes díszlécek, a sok-sok minta gazdag stukkódíszítést ígér.  A gipszkarton nem zárja ki a rejtett világítás díszléc alkalmazását, gyakran használnak polisztirol profilokat a lezáráshoz, melyekbe a későbbiekben LED csíkot tudnak elvezetni.  A mennyezeti rejtett világításos díszlécek a két lépcsős gipszkarton mindkét szintjén alkalmazták. 
87. sor A kreativitás nem ismer határokat! Gyerekszoba díszítés Marbet stukkókból.  A Marbet díszléc gyártótól érkező nap és hold díszítések a plafonon kaptak helyet, azonban hogy még hangulatosabbak legyenek, körben led szalaggal világították meg.  Csillagos égboltot, fluoreszkáló csillagokat is kiválthat ez a nap és hold figurát, LED szalagot tartalmazó 'alkotás', s így nem kell félni a gyereknek a sötétben! 
88. sor A stílusos komód állapotát igyekszenek megőrizni a házigazdák, míg a szoba többi részét teljesen felújították!  Cserépkályha, kovácsolt vas jellegű ágykeret, ledes hangulatfény - a stílusok keveredése élhető környezetet teremt!  Modernizmus és tradíció egy szobában: a cserépkályha felett húzódó dekorlécben SMD LED szalagok adják az energiatakarékos hangulatfényt. 
89. sor A mennyezet alatt 20-30 cm-rel beépített KA-08 rejtett világításos díszlécek a led szalagos világítási megoldásokhoz is kiválóak. A LED diódák a mennyezet felé néznek, így a plafonról is sok fény verődik vissza.  A kovácsoltvas kerettel rendelkező ágy már eleve romantikus hangulatot áraszt, a mennyezeti rejtett világítás azonban tovább tudja fokozni ezt az érzetet.  Zöld színű oldalfal hófehérre festett rejtett világítás stukkóval. A KA-08 minta kedvelt mint holkerléc és mint RV léc egyaránt. 
90. sor A szoba mennyezetén KA-08 karnistakaróból kialakított rejtett világítás látható, az oldalfalra ragasztott dekorlécekbe kiválóan bele lehet fektetni a sárgás fényt adó LED szalagokat.  A klasszikus szegélyléccel díszített ajtókhoz a házigazdák mintában illeszkedő mennyezetstukkót választottak, így tovább erősítve a ház polgári jellegét.    
Ajánlott termékeink
1.
Kifutó!
Garancia: 3 év
195 lumen
81 lumen/Watt
12 Volt DC
30 ledes
RA>80
LED szalag beltéri 3528-30 (12 Volt) - piros
2.4 Watt Piros
Raktáron: 293 méter
Ár: 490 Ft /méter
2.
Garancia: 3 év
528 lumen
110 lumen/Watt
12 Volt DC
60 ledes
RA>90
LED szalag beltéri 3528-60 (12 Volt) - hideg fehér CRI=90
4.8 Watt Hideg fehér
Raktáron: 489 méter
Ár: 1 390 Ft /méter
3.
Garancia: 3 év
520 lumen
108 lumen/Watt
12 Volt DC
60 ledes
RA>90
LED szalag beltéri 3528-60 (12 Volt) - meleg fehér CRI=90
4.8 Watt Meleg fehér
Raktáron: 548 méter
Akciós ár: 1 190 Ft /méter
-14%
4.
TOP
Garancia: 3 év
980 lumen
102 lumen/Watt
12 Volt DC
120 ledes
RA>90
LED szalag beltéri 3528-120 (12 Volt) - hideg fehér CRI=90
9.6 Watt Hideg fehér
Raktáron: 2852 méter
Akciós ár: 1 690 Ft /méter
-15%
5.
TOP
Garancia: 3 év
980 lumen
102 lumen/Watt
12 Volt DC
120 ledes
RA>90
LED szalag beltéri 3528-120 (12 Volt) - meleg fehér CRI=90
9.6 Watt Meleg fehér
Raktáron: 196 méter
Ár: 1 990 Ft /méter
6.
Garancia: 3 év
750 lumen
104 lumen/Watt
12 Volt DC
30 ledes
RA>80
LED szalag beltéri 5050-30 (12 Volt) - RGB - nagy fényerejű típus
7.2 Watt RGB
Raktáron: 143 méter
Akciós ár: 1 550 Ft /méter
-13%
7.
TOP
Garancia: 3 év
1500 lumen
104 lumen/Watt
12 Volt DC
60 ledes
RA>80
LED szalag beltéri 5050-60 (12 Volt) - RGB Legerősebb!
14.4 Watt RGB
Raktáron: 517 méter
Akciós ár: 2 120 Ft /méter
-15%
Vásárlói képek
Modern konyha díszléces led szalagos rejtett világítássalModern konyhabútor energiatakarékos hangulatfényElkészült a konyha, lakásunk csodás pontja!A konyha fő díszítőeleme a led rejtett világítás!Konyhánk őrült átváltozása úgy kezdődött, hogy mindent leromboltunk.Konyhánk a teljes felújítás előtt. Már ráfért a stíluscsere.Ezt a konyhát újítottuk fel: retro csempe, régi bútor, csúnya falakÁllítható fényerejű konyhapult világítás, glamour csempés hátfallalMennyezeti rejtett világítás és dupla szpotlámpák LED kivitelbenRGB led szalag szép kék színRGB led szalag fa lépcsőfok aljára ragasztvaRGB led szalag piros színRGB led szalag narancs színSzínváltós RGB LED szalag lépcsővilágításCsaládi ház lépcsője (fa lépcsőfok, kovácsoltvas korláttal)Utólag kialakított álmennyezet síkba süllyesztett LED szalag világítássalKonyhabútor világítás süllyesztett led profilbanKonyhabútor világítás (fekete front, tölgy munkalap, beépített konyhagépek, energiatakarékos led)
18 év szakmai tapasztalat
747.200+ elégedett vásárló
469.000+ raktáron lévő termék
196.100+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése