Süllyeszthető LED panel

Új típusú, forrasztásmentes LED szalag csatlakozók bemutatása

Utoljára frissítve: 2020 február 11, kedd Magazin: Bemutatók, tesztek

 

(Frissítve! A fenti videón megtekinthető a LED szalag gyorscsatlakozóinak, kiegészítőinek szerelése, használata!)

 

Megérkeztek az új típusú, pattintós műanyag füllel ellátott LED szalag csatlakozóink, melyek az összes típusú 3528-as és 5050-es beltéri LED szalag csatlakoztatását gyerekjátékká teszi. Felejtse el a hagyományos, könnyen szétcsúszó szalagkábel csatlakozókat!

Az új típusú (GTLED) LED szalag csatlakozók teljes választékát kínáljuk, mind az egyszínű 3528-as LED szalaghoz (megfelelő a 30,60 LED-es változathoz), illetve a 10 mm széles 5050-es típusú LED szalaghoz (30 és 60 LED-es és RGB LED-es változathoz is).

Az új rögzítési mód sokkal biztonságosabban tartja meg a LED szalagokat, így a szerelési idő lerövidül, kontakt hibák kialakulásának az esélye pedig minimálisra csökken anélkül, hogy forrasztania kellene.

Kültéri LED szalagokon is használhatóak a forrasztásmentes csatlakozók, azonban a felszerelés előtt a kültéri műgyanta, vagy a vízálló szilikon réteget teljesen le kell bontani a csatlakozási felületről. Ezekben az esetekben a kültéri, vagy vízálló LED szalag elveszíti vízmentességét a csatlakoztatás helyén!

A LED szalagok beépítése, toldása, sarokelemeinek kialakítása nagyon egyszerű, akár szakképzettség nélkül is elvégezhető. Ebben a cikkben bemutatjuk a különböző típusú LED szalagokon hogyan kell beépíteni az új típusú LED szalag csatlakozóinkat.
 

3528-as LED szalag csatlakozók

A 3528-as LED szalag 8 mm széles, melyen két ér (+/-) fut végig, biztosítva a ledek tápellátását. A 3528-as LED szalagból három típus létezik: 30 db, 60 db és 120 db LED-el szerelt változat. A 3528-as forrasztásmentes csatlakozók (toldóelem, betáp, sarokelem) sajnos csak a 30 és 60 ledes változathoz megfelelőek, a 120 ledes kivitelnél olyan sűrűn vannak a ledek, hogy semmilyen csatlakozó nem fér el. (A 120 ledes szalag tesztért köszönet Szilágyi Gábornak!)

LED szalag szerelés: GTLED 3528 toldóelem felszerelése

- (1. kép): A LED szalagot csak a vágójelnél jelzett vágási pontokon lehet forrasztás-mentesen toldani. Minden 0.5 és 1 méternél forrasztási pont van, ezeken a helyekre a forrasztás kiemelkedés miatt nem lehet a csatlakozókat használni.
- (2. kép): Vágjuk el a LED szalagot a vágójelnél jelzett helyen. A vágást ollóval, vagy oldalcsípő-fogóval végezhetjük el a legegyszerűbben.
- (3. kép): A vágási ponton elvágott LED szalag minden LED chipje világít.
- (4. kép): Nyissuk fel a toldóelem fedelét, majd óvatosan egy vékony csavarhúzóval feszítsük egy kicsit felfelé a toldóelem csatlakozóit, hogy könnyebben beférjen alájuk a LED szalag. (Visszazárás előtt egy kombinált-, vagy csőrös fogóval a helyére is nyomhatjuk a csatlakozókat a biztosabb érintkezés érdekében.)
- (5. kép): Toljuk be a LED szalagot a csatlakozóba. A csatlakozó elején és végén külön nút van kialakítva a LED szalag részére, így a LED szalag helyes pozíciója egyszerűen beazonosítható. Az érintkezők hegye mindenképpen érjen bele a LED szalag.
- (6. kép): Zárjuk vissza a fület a csatlakozóra.
- (7. kép): A toldóelem másik végébe szintén helyezzük be a LED szalagot, ügyelve a megfelelő polaritásra, majd zárjuk le ezt a fület is.
- (8. kép): Feszültség alá helyezve a teljes LED szalag világít, hibátlanra vizsgázott a toldólelem.

A LED szalagot csak a vágójelnél jelzett vágási pontokon lehet forrasztás-mentesen toldani. Minden 0.5 és 1 méternél forrasztási pont van, ezeken a helyekre a forrasztás kiemelkedés miatt nem lehet a csatlakozókat használni.   Vágjuk el a LED szalagot a vágójelnél jelzett helyen. A vágást ollóval, vagy oldalcsípő-fogóval végezhetjük el a legegyszerűbben.   A vágási ponton elvágott LED szalag minden LED chipje világít.  
Nyissuk fel a toldóelem fedelét, majd óvatosan egy vékony csavarhúzóval feszítsük egy kicsit felfelé a toldóelem csatlakozóit, hogy könnyebben beférjen alájuk a LED szalag. (Visszazárás előtt egy kombinált-, vagy csőrös fogóval a helyére is nyomhatjuk a csatlakozókat a biztosabb érintkezés érdekében.)   Toljuk be a LED szalagos a csatlakozóba. A csatlakozó elején és végén külön nút van kialakítva a LED szalag részére, így a LED szalag helyes pozíciója egyszerűen beazonosítható. Az érintkezők hegye mindenképpen érjen bele a LED szalag.  Zárjuk vissza a fület a csatlakozóra. 
A toldóelem másik végébe szintén helyezzük be a LED szalagot, ügyelve a megfelelő polaritásra, majd zárjuk le ezt a fület is.  Feszültség alá helyezve a teljes LED szalag világít, hibátlanra vizsgázott a toldólelem.     

LED szalag szerelés: GTLED 3528 betáp felszerelése

- (1. kép): A LED szalagot csak a vágójelnél jelzett vágási pontokon lehet forrasztás-mentesen csatlakoztatni. Minden 0.5 és 1 méternél forrasztási pont van, ezeken a helyekre a forrasztás kiemelkedés miatt nem lehet a csatlakozókat használni.
- (2. kép): Nyissuk fel a toldóelem fedelét, majd óvatosan egy vékony csavarhúzóval feszítsük egy kicsit felfelé a toldóelem csatlakozóit, hogy könnyebben beférjen alájuk a LED szalag. (Visszazárás előtt egy kombinált-, vagy csőrös fogóval a helyére is nyomhatjuk a csatlakozókat a biztosabb érintkezés érdekében.)
- (3. kép): Toljuk be a LED szalagos a csatlakozóba. A csatlakozó elején és végén külön nút van kialakítva a LED szalag részére, így a LED szalag helyes pozíciója egyszerűen beazonosítható. Az érintkezők hegye mindenképpen érjen bele a LED szalag.
- (4. kép): Zárjuk vissza a fület a csatlakozóra.
- (5. kép): Helyezzük feszültség alá a LED szalagot.

A LED szalagot csak a vágójelnél jelzett vágási pontokon lehet forrasztás-mentesen csatlakoztatni. Minden 0.5 és 1 méternél forrasztási pont van, ezeken a helyekre a forrasztás kiemelkedés miatt nem lehet a csatlakozókat használni.   Nyissuk fel a toldóelem fedelét, majd óvatosan egy vékony csavarhúzóval feszítsük egy kicsit felfelé a toldóelem csatlakozóit, hogy könnyebben beférjen alájuk a LED szalag. (Visszazárás előtt egy kombinált-, vagy csőrös fogóval a helyére is nyomhatjuk a csatlakozókat a biztosabb érintkezés érdekében.)   Toljuk be a LED szalagos a csatlakozóba. A csatlakozó elején és végén külön nút van kialakítva a LED szalag részére, így a LED szalag helyes pozíciója egyszerűen beazonosítható. Az érintkezők hegye mindenképpen érjen bele a LED szalag.  
Zárjuk vissza a fület a csatlakozóra.  Helyezzük feszültség alá a LED szalagot.   
 

Akciós LED szalag csatlakozó termékeink 2021. október hónapban

2 év 12-24
Gyorscsatlakozó
Gyorscsatlakozó
12% akció GTLED forrasztásmentes toldóelem 3528-as LED szalag toldásához (8 mm - 2 eres)
GTLED forrasztásmentes toldóelem 3528-as LED szalag toldásához (8 mm - 2 eres) 70 Ft
80 Ft (-12%)
2 év 12-24
Vezeték
Gyorscsatlakozó
10% akció Forrasztható RGB csatlakozó ECO
Forrasztható RGB csatlakozó ECO 190 Ft
210 Ft (-10%)
2 év 12-24
Vezeték
Vezeték
10% akció Színes vezeték RGB LED szalaghoz, 4 eres (fekete/kék/piros/zöld)
Színes vezeték RGB LED szalaghoz, 4 eres (fekete/kék/piros/zöld) 270 Ft
300 Ft (-10%)
2 év 12-24
Vezeték
Gyorscsatlakozó
10% akció GTLED forrasztásmentes betáp csatlakozó RGB LED szalag bekötéséhez (10 mm - 4 eres)
GTLED forrasztásmentes betáp csatlakozó RGB LED szalag bekötéséhez (10 mm - 4 eres) 96 Ft
107 Ft (-10%)
2 év 12-24
Vezeték
Vezeték
10% akció Színes vezeték RGBW LED szalaghoz, 5 eres (100 méter)
Színes vezeték RGBW LED szalaghoz, 5 eres (100 méter) 37 430 Ft
41 590 Ft (-10%)

Amíg a készlet tart! Nehogy lemaradjon!

 

LED szalag szerelés: GTLED 3528 sarokelem felszerelése

- (1. kép): A LED szalagot csak a vágójelnél jelzett vágási pontokon lehet forrasztás-mentesen csatlakoztatni. Minden 0.5 és 1 méternél forrasztási pont van, ezeken a helyekre a forrasztás kiemelkedés miatt nem lehet a csatlakozókat használni.
- (2. kép): Nyissuk fel a toldóelem fedelét, majd óvatosan egy vékony csavarhúzóval feszítsük egy kicsit felfelé a toldóelem csatlakozóit, hogy könnyebben beférjen alájuk a LED szalag.
- (3. kép): Toljuk be a LED szalagos a csatlakozóba. A csatlakozó elején és végén külön nút van kialakítva a LED szalag részére, így a LED szalag helyes pozíciója egyszerűen beazonosítható. Az érintkezők hegye mindenképpen érjen bele a LED szalag.
- (4. kép): Visszazárás előtt egy kombinált-, vagy csőrös fogóval a helyére is nyomhatjuk a csatlakozókat a biztosabb érintkezés érdekében.
- (5. kép): Ismételjük meg a fenti műveleteket a másik LED szalag darabon is, majd helyezzük feszültség alá.
- (6. kép): A vezetéket egészen közelre lehet húzni, vagy összesodorni, így nem lesz távolság a két LED szalag között, így a fényük is folyamatos lesz.

A LED szalagot csak a vágójelnél jelzett vágási pontokon lehet forrasztás-mentesen csatlakoztatni. Minden 0.5 és 1 méternél forrasztási pont van, ezeken a helyekre a forrasztás kiemelkedés miatt nem lehet a csatlakozókat használni.    Nyissuk fel a toldóelem fedelét, majd óvatosan egy vékony csavarhúzóval feszítsük egy kicsit felfelé a toldóelem csatlakozóit, hogy könnyebben beférjen alájuk a LED szalag.  oljuk be a LED szalagos a csatlakozóba. A csatlakozó elején és végén külön nút van kialakítva a LED szalag részére, így a LED szalag helyes pozíciója egyszerűen beazonosítható. Az érintkezők hegye mindenképpen érjen bele a LED szalag.  
Visszazárás előtt egy kombinált-, vagy csőrös fogóval a helyére is nyomhatjuk a csatlakozókat a biztosabb érintkezés érdekében.  Ismételjük meg a fenti műveleteket a másik LED szalag darabon is, majd helyezzük feszültség alá.  A vezetéket egészen közelre lehet húzni, vagy összesodorni, így nem lesz távolság a két LED szalag között, így a fényük is folyamatos lesz. 

5050-es LED szalag csatlakozók

Az 5050-es LED szalag 10 mm széles, melyen két ér (+/-) fut végig, biztosítva a ledek tápellátását. Az 5050-es LED szalagból két típus létezik: 30 db és 60 db LED-el szerelt változat. Az 5050-es forrasztásmentes csatlakozók (toldóelem, betáp, sarokelem) mind a két változathoz megfelelő, a LED számtól függetlenül.
 

LED szalag szerelés: GTLED 5050 toldóelem felszerelése

- (1. kép): A LED szalagok toldására, csatlakoztatására a rézszínű felületeken jelzett vágási pontokon van lehetőség. A vágáshoz ollót vagy oldalcsípő-fogót használjunk.
- (2. kép): A toldóelem érintkezőit lapos csavarhúzóval finoman feszítsük fel, hogy könnyebben a helyére tudjon csúszni a LED szalag.
- (3. kép): Toljuk be a LED szalagot a csatlakozó nútjába addig, amíg a csatlakozó fülek hozzá nem érnek a vezető felülethez.
- (4. kép): Zárjuk le a pattintós fület, majd ismételjük meg a műveletet a LED szalag másik darabjával is, a polaritásra ügyeljünk!
- (5. kép): Zárjuk le a második LED szalagot rögzítő fület is.
- (6. kép): Helyezzük feszültség alá a LED szalagot.

A LED szalagok toldására, csatlakoztatására a rézszínű felületeken jelzett vágási pontokon van lehetőség. A vágáshoz ollót vagy oldalcsípő-fogót használjunk.  A toldóelem érintkezőit lapos csavarhúzóval finoman feszítsük fel, hogy könnyebben a helyére tudjon csúszni a LED szalag.  Toljuk be a LED szalagot a csatlakozó nútjába addig, amíg a csatlakozó fülek hozzá nem érnek a vezető felülethez. 
Zárjuk le a pattintós fület, majd ismételjük meg a műveletet a LED szalag másik darabjával is, a polaritásra ügyeljünk!  Zárjuk le a második LED szalagot rögzítő fület is.  Helyezzük feszültség alá a LED szalagot. 

LED szalag szerelés: GTLED 5050 betáp felszerelése

- (1. kép): A LED szalagok toldására, csatlakoztatására a rézszínű felületeken jelzett vágási pontokon van lehetőség. A csatlakozó tüskéket egy lapos csavarhúzóval finoman felfeszíthetjük, hogy a LED szalagot könnyebben lehessen a helyére tolni.
- (2. kép): A betáp fémes csatlakozóinak hozzá kell érniük a LED szalag réz színű, vezető felületéhez.
- (3. kép): A polaritásra ellenőrzése után helyezzük feszültség alá a LED szalagokat.

A LED szalagok toldására, csatlakoztatására a rézszínű felületeken jelzett vágási pontokon van lehetőség. A csatlakozó tüskéket egy lapos csavarhúzóval finoman felfeszíthetjük, hogy a LED szalagot könnyebben lehessen a helyére tolni.  A betáp fémes csatlakozóinak hozzá kell érniük a LED szalag réz színű, vezető felületéhez.  A polaritásra ellenőrzése után helyezzük feszültség alá a LED szalagokat. 

 

LED szalag szerelés: GTLED 5050 sarokelem felszerelése

- (1. kép): A LED szalagok toldására, csatlakoztatására a rézszínű felületeken jelzett vágási pontokon van lehetőség.
- (2. kép): A csatlakozó tüskéket egy lapos csavarhúzóval finoman felfeszíthetjük, hogy a LED szalagot könnyebben lehessen a helyére tolni. A sarokelem fémes csatlakozóinak hozzá kell érniük a LED szalag réz színű, vezető felületéhez.
- (3. kép): A polaritásra ellenőrzése után helyezzük feszültség alá a LED szalagokat.

A LED szalagok toldására, csatlakoztatására a rézszínű felületeken jelzett vágási pontokon van lehetőség.  A csatlakozó tüskéket egy lapos csavarhúzóval finoman felfeszíthetjük, hogy a LED szalagot könnyebben lehessen a helyére tolni. A sarokelem fémes csatlakozóinak hozzá kell érniük a LED szalag réz színű, vezető felületéhez.  A polaritásra ellenőrzése után helyezzük feszültség alá a LED szalagokat. 
 

Akciós LED szalag termékeink 2021. október hónapban

2 év 2100 lumen
105 lumen/Watt
12 Volt DC
120 ledes
RA>80
20% akció LED szalag kültéri 2835-120 (12 Volt) - hideg fehér PureSilicone (CRI=89)
LED szalag kültéri 2835-120 (12 Volt) - hideg fehér PureSilicone (CRI=89) 2 290 Ft
2 860 Ft (-20%)
3 év 1480 lumen
102 lumen/Watt
12 Volt DC
60 ledes
RA>90
20% akció LED szalag beltéri 2835-60 (12 Volt) - hideg fehér (102lm/W CRI=90)
LED szalag beltéri 2835-60 (12 Volt) - hideg fehér (102lm/W CRI=90) 1 590 Ft
1 990 Ft (-20%)
3 év 195 lumen
81 lumen/Watt
12 Volt DC
30 ledes
RA>85
35% akció LED szalag beltéri 3528-30 (12 Volt) - hideg fehér CRI=86
LED szalag beltéri 3528-30 (12 Volt) - hideg fehér CRI=86 490 Ft
750 Ft (-35%)
3 év 2100 lumen
106 lumen/Watt
12 Volt DC
120 ledes
RA>90
20% akció LED szalag beltéri 2835-120 (12 Volt) - természetes fehér (106lm/W CRI=90)
LED szalag beltéri 2835-120 (12 Volt) - természetes fehér (106lm/W CRI=90) 1 790 Ft
2 240 Ft (-20%)
2 év 600 lumen
83 lumen/Watt
12 Volt DC
120 ledes
RA>80
20% akció LED szalag beltéri 3528-120 (12 Volt) - hideg fehér DEKOR!
LED szalag beltéri 3528-120 (12 Volt) - hideg fehér DEKOR! 690 Ft
860 Ft (-20%)
2 év 910 lumen
47 lumen/Watt
12 Volt DC
60 ledes
RA>80
30% akció LED szalag kültéri 5050-60 (12 Volt) - RGBNW Legerősebb!
LED szalag kültéri 5050-60 (12 Volt) - RGBNW Legerősebb! 4 490 Ft
6 410 Ft (-30%)

Amíg a készlet tart! Nehogy lemaradjon!

 

RGB LED szalag csatlakozók

Az RGB LED szalagok speciális 5050-es LED szalagok, melyek 10 mm szélesek és négy ér (+/-/-/-) fut végig, biztosítva a LED cipen belüli különböző színű ledek tápellátását. Az RGB LED szalagból két típus létezik: 30 db és 60 db LED-el szerelt változat. Az RGB forrasztásmentes csatlakozók (toldóelem, betáp, sarokelem) mind a két változathoz megfelelő, a LED számtól függetlenül. A digitális 5 vagy 6 eres RGB futófényes LED szalagokhoz azonban nem megfelelő!
 

LED szalag szerelés: GTLED RGB toldóelem felszerelése

- (1. kép): A LED szalagok toldására, csatlakoztatására a rézszínű felületeken jelzett vágási pontokon van lehetőség.
- (2. kép): A csatlakozó tüskéket egy lapos csavarhúzóval finoman felfeszíthetjük, hogy a LED szalagot könnyebben lehessen a helyére tolni.
- (3. kép): A sarokelem fémes csatlakozóinak hozzá kell érniük a LED szalag réz színű, vezető felületéhez.
- (4. kép): Az RGB LED szalag másik oldalára is toljuk rá a csatlakozót, ügyelve a megfelelő polaritásra.
- (5. kép): Zárjuk le a rögzítő fület.
- (6. kép): Próbáljuk ki a LED szalagot, mindhárom színnel (piros/kék/zöld)

A LED szalagok toldására, csatlakoztatására a rézszínű felületeken jelzett vágási pontokon van lehetőség.   A csatlakozó tüskéket egy lapos csavarhúzóval finoman felfeszíthetjük, hogy a LED szalagot könnyebben lehessen a helyére tolni.    A sarokelem fémes csatlakozóinak hozzá kell érniük a LED szalag réz színű, vezető felületéhez.  
Az RGB LED szalag másik oldalára is toljuk rá a csatlakozót, ügyelve a megfelelő polaritásra.   Zárjuk le a rögzítő fület.   Próbáljuk ki a LED szalagot, mindhárom színnel (piros/kék/zöld)  

LED szalag szerelés: GTLED RGB betáp felszerelése

- (1. kép): A LED szalagok toldására, csatlakoztatására a rézszínű felületeken jelzett vágási pontokon van lehetőség.
- (2. kép): A csatlakozó tüskéket egy lapos csavarhúzóval finoman felfeszíthetjük, hogy a LED szalagot könnyebben lehessen a helyére tolni.
- (3. kép): A sarokelem fémes csatlakozóinak hozzá kell érniük a LED szalag réz színű, vezető felületéhez.
- (4. kép): Zárjuk le a rögzítő fület.
- (5-6. kép): Próbáljuk ki a LED szalagot, mindhárom színnel (piros/kék/zöld)

A LED szalagok toldására, csatlakoztatására a rézszínű felületeken jelzett vágási pontokon van lehetőség.   A csatlakozó tüskéket egy lapos csavarhúzóval finoman felfeszíthetjük, hogy a LED szalagot könnyebben lehessen a helyére tolni.   A sarokelem fémes csatlakozóinak hozzá kell érniük a LED szalag réz színű, vezető felületéhez.  
Zárjuk le a rögzítő fület.   Próbáljuk ki a LED szalagot, mindhárom színnel (piros/kék/zöld)   Próbáljuk ki a LED szalagot, mindhárom színnel (piros/kék/zöld)  

LED szalag szerelés: GTLED RGB sarokelem felszerelése

- (1. kép): A LED szalagok toldására, csatlakoztatására a rézszínű felületeken jelzett vágási pontokon van lehetőség.
- (2. kép): A csatlakozó tüskéket egy lapos csavarhúzóval finoman felfeszíthetjük, hogy a LED szalagot könnyebben lehessen a helyére tolni.
- (3. kép): A sarokelem fémes csatlakozóinak hozzá kell érniük a LED szalag réz színű, vezető felületéhez.
- (4. kép): Ismételjük meg a műveletet az RGB LED szalag másik végével is, ügyelve a helyes polaritásra.
- (5-6. kép): Próbáljuk ki a LED szalagot, mindhárom színnel (piros/kék/zöld)

A LED szalagok toldására, csatlakoztatására a rézszínű felületeken jelzett vágási pontokon van lehetőség.   A csatlakozó tüskéket egy lapos csavarhúzóval finoman felfeszíthetjük, hogy a LED szalagot könnyebben lehessen a helyére tolni.   A sarokelem fémes csatlakozóinak hozzá kell érniük a LED szalag réz színű, vezető felületéhez.  
Ismételjük meg a műveletet az RGB LED szalag másik végével is, ügyelve a helyes polaritásra.  Próbáljuk ki a LED szalagot, mindhárom színnel (piros/kék/zöld)   Próbáljuk ki a LED szalagot, mindhárom színnel (piros/kék/zöld)  
A fenti termékeket azonnal meg is vásárolhatja!

1.

2 év 12-24V DC
Vezeték
Gyorscsatlakozó
ANRO LED

GTLED forrasztásmentes betáp csatlakozó 3528-as LED szalag bekötéséhez (8 mm - 2 eres)

Raktáron: 1572 darab

Ár: 96 Ft /darab

2.

2 év 12-24V DC
Vezeték
Gyorscsatlakozó
ANRO LED

GTLED forrasztásmentes betáp csatlakozó 5050-es LED szalag bekötéséhez (10 mm - 2 eres)

Raktáron: 524 darab

Ár: 96 Ft /darab

3.

2 év 12-24V DC
Vezeték
Gyorscsatlakozó
10% akció
ANRO LED

GTLED forrasztásmentes betáp csatlakozó RGB LED szalag bekötéséhez (10 mm - 4 eres)

Raktáron: 1149 darab

Akciós ár: 96 Ft /darab
107 Ft (-10%)

4.

2 év 12-24V DC
Gyorscsatlakozó
Gyorscsatlakozó
ANRO LED

GTLED forrasztásmentes sarokelem 3528-as LED szalag toldásához (8 mm - 2 eres)

Raktáron: 786 darab

Ár: 190 Ft /darab

5.

2 év 12-24V DC
Gyorscsatlakozó
Gyorscsatlakozó
ANRO LED

GTLED forrasztásmentes sarokelem 5050-es LED szalag toldásához (10 mm - 2 eres)

Raktáron: 262 darab

Ár: 200 Ft /darab

6.

2 év 12-24V DC
Gyorscsatlakozó
Gyorscsatlakozó
ANRO LED

GTLED forrasztásmentes sarokelem RGB LED szalag toldásához (10 mm - 4 eres)

Raktáron: 574.5 darab

Ár: 230 Ft /darab

7.

2 év 12-24V DC
Gyorscsatlakozó
Gyorscsatlakozó
12% akció
ANRO LED

GTLED forrasztásmentes toldóelem 3528-as LED szalag toldásához (8 mm - 2 eres)

Raktáron: 268 darab

Akciós ár: 70 Ft /darab
80 Ft (-12%)

8.

2 év 12-24V DC
Gyorscsatlakozó
Gyorscsatlakozó
ANRO LED

GTLED forrasztásmentes toldóelem 5050-es LED szalag toldásához (10 mm - 2 eres)

Raktáron: 1058 darab

Ár: 80 Ft /darab

9.

2 év 12-24V DC
Gyorscsatlakozó
Gyorscsatlakozó
ANRO LED

GTLED forrasztásmentes toldóelem RGB LED szalag toldásához (10 mm - 4 eres)

Raktáron: 493 darab

Ár: 90 Ft /darab

Vásárlói képek
Garázskapu halloween dekorációval, melyet éjszaka led szalag világít meg hátulrólÖtletes dekoráció halottak napjára, led világítás háttérfénnyelHalottak napi dekoráció a kertben, a bejáratnál és a garázskapunHalloween dekoráció led háttérvilágítássalElőszobaRejtett világítás LED szalag szettből, és fehér led panelekBejárat fővilágításának dekoratív megoldása Előtérben süllyesztett alumínuim LED profilok fővilágításnak A Birodalom leghalálosabb fegyvere: Halálcsillag üveglapon led élvilágítássalA Star Wars-ban Ackbar admirális szerint ez egy csapda: led világító dekorációLedes dekoráció üveglapos lámpa darabjaiA ledes üveglapos lámpa lelke Konyhapult világítás hosszú L alakú pulton. A rokonoknak is ilyen kellet. Megoldottuk és még jól is éreztük magunk közben ;)ANRO RV-03-A Rejtett világítás díszléc sarok összevágva, ragasztva, száradásra várvaANRO RV-03-A Rejtett világítás xps díszléc, 30 méter Led szalaggal és a kötőelemekkel, tápegységgel működés közbenANRO RV-03-A Rejtett világítás díszléc, 30 méter Led szalaggal és a kötőelemekkel, tápegységgel működés közbenGipszkarton polc világítása led szalaggal és spotlámpával Hidegfehér led fényszalag, rejtett világítás díszlécben, oldalfalra

4 vélemény, értékelés

#1 - Szilágyi Gábor
2011/07/18, 16:24
Tisztelt ANRO,

nem régiben vettem 3528 as 120 LED/m hidegfehér kültéri LED szalagot, hozzá GTLED 3528 betápot! Gondolván egyszerűsödik a bekötés. Sajnos nem jött be, ugyanis a cikkben valóban le van írva, hogy teljesen le kell bontani a szilikon réteget a csatlakozásnál az azonban hiányzik, hogy a 120LED/méteres szalagnál olyan sűrűn vannak a LED-ek, hogy fizikai képtelenség a gyorscsatlakozót bekötni! Nem panaszkodom, mert sikerült megoldani a bekötést egy hibrid módon:
A szilikon réteg az első ledig eltávolítva, így rádugni a gyorscsatlakozóra, majd odaforrasztani végül zsugor-csővel biztosítani, a fedelet meg le kell vágni!
A leendő vásárlóknak, pedig ki lehetne egészíteni a fenti cikket!

Köszönöm a gyors rendelés kézbesítést, ma rakom fel a konyhaszekrényre, hogy megvilágítsa a munkalapot!

Tisztelettel Szilágyi Gábor
#2 - Tályai Gábor
2011/07/19, 08:11
Tisztelt Szilágyi Gábor!

Kipróbáltuk a betápokat és a toldókat a 120 ledes szalagokon, egyik sem (sem a régi, sem az új típusú) nem fér el a ledektől :(

A cikket kiegészítettem, köszönjük észrevételét!

Küldjön vissza néhány képet az elkészült világításról, kíváncsiak vagyunk :)

Köszönettel:
Tályai Gábor
#3 - Szilágyi Gábor
2011/07/19, 20:27
Tisztelt Gábor

Az alábbi linken letöltheti a LED világítás megvalósítását, még látszik, hogy a felújjítás közepén vagyok, de remélem használhatóak a képek!

https://www.yousendit.com/download/cnJoM25QcGs5NVUwTVE9PQ

Üdvözlettel Szilágyi Gábor
#4 - Tályai Gábor
2011/07/20, 07:58
Tisztelt Szilágyi Gábor!

Köszönjük a képeket, igen használhatóak.

(Mondjuk számomra minden esetben informatívabbak, az ilyen szerelés közbeni képek, mint a kész műről 1 fénykép. Rengeteg ötletet kaptunk és remélem adtunk is már ebben a formában.)

Amint lesz egy kis időm, kiteszem a képeket a galériába.

Köszönjük még egyszer!
Tályai Gábor

Új vélemény, értékelés írása

Asztali nézet megjelenítése