LED szalag vezérlő

LED panel szerelés közvetlenül a gipszkartonra Z alu profillal

Utoljára frissítve: 2019 március 14, csütörtök Magazin: Bemutatók, tesztek
Csináld magad! LED panel szerelés közvetlenül a gipszkartonra Z alu profillal
 
Sziasztok! Az ANRO Workshop újra jelentkezik! Most egy Z alakú alumínium profilból fogunk LED panel tartót készíteni, amellyel közvetlenül a gipszkartonra lehet rögzíteni a LED panelt. Ezzel a megoldással sokkal kisebb kiemelkedéssel szerelhető fel a LED panel, ráadásul az alu profilok könnyen festhetőek, személyre szabott egyedi megoldásokat készíthetünk belőlük.
 

Csináld magad: Z alakú alu profilból LED panel tartó VIDEÓ!

 
Állítólag ma már senki sem olvas (ez nem igaz, tavaly is láttam egy embert a könyvtárban) és mindenki videót akar azonnal nézni. Rajtam ne múljon senki boldogsága, kezdjük el most a teljes videós bemutatóval, majd pedig jöhet az én kedvencem: a betűhalom.
 
 
 
 

LED panel szerelése a gipszkarton síkjába

 
Egy ideje már boncolgatjuk a LED panel felszerelésének témáját, hiszen először az Egyedi LED panel tartók készítése, majd a tömegek problémáját megoldó Motorral mozgatható LED panel című cikkünkben is ezekhez a lapos LED világításokhoz készítettünk tartószerkezetet, illetve további ötleteket adtunk egyedi tartókonzolok készítéséhez.
 
A bemutatott megoldások esetén azonban a tápegységet mindig a LED panel tetején hagytuk, így legkevesebb 4 cm távolságra voltak a mennyezettől. Ha a design megkívánja, és gipszkarton az álmennyezet, akkor erre a problémára is van kész megoldásunk, hiszen a LED panel keretek között van süllyeszthető típus is. Ezen keretek segítségével a LED panelt be lehet süllyeszteni a gipszkarton síkjába.
 
Gipszkarton síkjába süllyeszthető nagy méretű LED panel tartó - keret
LED panel keret, mellyel a gipszkarton síkjába építhetjük LED fényforrásunkat
 
Szóval a fenti képen is látható, süllyeszthető típusokat bele kell vágni a gipszkartonba, ami mindaddig nem probléma, amíg nem találkozunk felül egy párnafával vagy alumínium függesztő profillal. Mert ebben az esetben elkezdődik a pingvinezés: egy helyben toporgunk, felfelé nézünk és a vállunkat vonogatjuk. Ráadásul igen nagy esélyünk van ebbe belefutni, hiszen jellemzően 60 cm-ként szokták a gipszkartont felfüggeszteni, a nagy méretű LED panelek pedig 30x120 cm és 60x60 cm méretűek...
 
Ez nem jelenti azt, hogy a fenti LED panel keretek nem használhatóak, hanem azt, hogy
 
 • vagy nem számít pontos mennyezeti pozíció és betesszük két párnafa közé,
 • vagy vágnunk kell a függesztőket is, ami vagy megoldható statikailag, vagy nem. Ezt majd a mester megmondja, ez nem házi feladat.
 

Akciós 60x60 cm-es LED panel termékeink 2021. szeptember hónapban

2 év 3200 lumen
IP20
Fehér
30% akció LED panel (595 x 595mm) 40W - hideg fehér, süllyeszthető / falon kívüli
LED panel (595 x 595mm) 40W - hideg fehér, süllyeszthető / falon kívüli 7 690 Ft
10 990 Ft (-30%)
2 év 4000 lumen
IP20
Fehér
30% akció LED panel (600 x 600mm) 40W - hideg fehér, süllyeszthető / falon kívüli (100+lm/W) A+
LED panel (600 x 600mm) 40W - hideg fehér, süllyeszthető / falon kívüli (100+lm/W) A+ 8 490 Ft
12 130 Ft (-30%)
1 év 4960 lumen
IP65
Fehér
31% akció LED panel (600 x 600 mm) 40W - hideg fehér IP65 UTOLSÓ DARABOK!
LED panel (600 x 600 mm) 40W - hideg fehér IP65 UTOLSÓ DARABOK! 13 990 Ft
20 304 Ft (-31%)
2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
30% akció LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fehér
LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fehér 8 990 Ft
12 850 Ft (-30%)
2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
20% akció LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes + függesztő drót!
LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes + függesztő drót! 10 790 Ft
13 490 Ft (-20%)
2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
30% akció LED panel (600 x 600mm) 45W - hideg fehér
LED panel (600 x 600mm) 45W - hideg fehér 8 990 Ft
12 850 Ft (-30%)

Amíg a készlet tart! Nehogy lemaradjon!

 

Hogyan szereljük fel a LED panelt közvetlenül a gipszkartonra?

 
Ha nem érzünk kíméletlen késztetést a gipszkarton és esetleg szerkezetének darabolására, akkor még mindig szerelhetjük a LED panelt közvetlenül a gipszkartonra, azaz rá a felületére. Hogyan?
 
LED panel szetszedve: a fényelosztó és fényvisszaverő rétegek
 
LED panel szétszedve: a kerettől 1 cm-ig semmilyen elektronika nincs
 
Ehhez ismernünk kell a LED panelek felépítését. A "Egyedi LED panel tartók készítése" című cikkben már felszecskáztam egy V-TAC-os panelt, készült róla videó is: "Mi van egy LED panelben" címmel. Most is megbontottam ezt a LED panelt, mondhatnók: ugyanaz. A keret szélén 1 cm szélességben nincs semmi elektronika.
 
Hogyan hát? Mint régen: a kismókusok akár fel is üthetik egy szeggel, a nagy mókusok meg csinálnak egy bitang jó kis LED panel tartót. Mondjuk Z alakú alumínium profilból. Mielőtt belevágunk, tisztázzunk még egy viszonylag érdekes kérdést:
 

Hová tegyük a LED panel tápegységét?

 
"Hát a gipszkarton fölé!", jön az azonnali válasz, de szerintem inkább oda, ahol lesz majd egy kis áramunk is a gipszkarton felett. Nekem most elég nagy szerencsém volt (mondjuk, mint mindig, meg kellett érte dolgozni...), hiszen már meglévő világítást egészítettem ki, így a vezetékek adottak voltak. Ha nincs vezeték, akkor először azt kell megoldani, hogy legyen áram a kiszemelt helyen, de ezt majd egy másik cikkben.
 
A tápegységet egyébként egy szpot lámpa furatán keresztül is betolhatjuk a gipszkarton fölé, ha befér. És ha nem fér be?
 
 • vághatunk egy tetszőleges méretű nyílást a LED panel fölé, hiszen az majd úgyis eltakarja, vagy
 • eltávolítjuk a sallangot a tápegység végéről.
 
Ezek a műanyag házas tápegységek jellemzően zárt burkolatot adnak a bemenő és kimenő feszültséget biztosító vezetékek csatlakozásához. Teszik ezt azért, mert 90%-ban a LED panel tetejére kerülnek a tápegységek, és érintésvédelmileg ez így van rendben. Mi, ezzel ellentétben, beépítjük a gipszkarton fölé, tehát ezekre a védőburkolatokra nincs szükségünk.
 
A LED panel tápegységét a szpot lámpa furatán keresztül is beépíthetjük, ha befér. Ha nem fér be, akkor vágjuk rövidebbre a tápegység műanyag burkolatát.
 
Szalagfűrésszel kiválóan vághatjuk a LED tápegység műanyag burkolatát A felesleges sallangtól megfosztott, rövid LED tápegység.
 
Nekizuhantam a szalagfűrésszel: jelentem kiválóan vágja a tápegység műanyag burkolatát. Persze, úgy jelöljük be a vágás helyét, hogy a művelet után még vissza tudjuk tenni a hátlapot, de nyerjünk is némi helyet. Nekem kb. négy centi. Mármint annyit sikerült összesen levágni a tápból. Teszem hozzá, befért vágás nélkül is, de vagy két hete nem szalagfűrészeltem, már szükségszerű volt valamit felvágni, az elvonási tüneteket csökkentése érdekében.
 
Nem feltétlenül ebben a pillanatban kell megcsinálni, de ha már éppen fel vagyunk mászódva a létrára, érdemes megejteni a LED tápegység elektromos csatlakoztatását is. Természetesen az áramot a kismegszakítónál minden esetben kapcsoljuk le. Feszültség alatt ne szereljünk! Vagy legalább a vezetékben ne legyen áram!
 
A kábelek csatlakoztatását WAGO vezeték összekötővel oldottam meg, abból is ez már az új, kompakt kivitel. Nagyon mély vonzalom alakult ki közöttünk, ha csak tehetem, használom, mert nagyon meggyorsítja a munkát. Én minden esetben a karos változatot részesítem előnyben, nekem a másik, bedugós nem esik kézre.
 
Sodrott vezetékre mindig tegyünk érvéghüvelyt, csak úgy szereljük!
 
Ami viszont említésre méltó: a WAGO-k könnyedén megeszik a sodrott vezetéket, azonban a sorkapocs jellegű, csavaros kötésnél mindig használjunk érvéghüvelyt! Ez összefogja a sodrott vezetékek szálait, majd így biztonságosan lehet csavaros módon is rögzíteni.
 
Most ezt nem azért mondom, mert igen frankó automata érvéghüvely nyomónk is van, hanem azért, mert szálalódott vezeték miatt oldottam már ki saját bőrömmel fi-relét. Ez csak azért lehet érdekes, mert a LED tápegységek 99%-a ilyen csavaros kábelrögzítővel rendelkezik.
 
A gyors kábelcsatlakoztatások titka a Wago vezeték összekötő! A Wago-ba mehet szinte minden: sodrott vagy tömör vezeték is!
 
Lényegében a két darab 3-as Wago-t kicserélem két darab 5 vezetéknyílásosra és csatlakoztatom bennük a a fázisokat, a nullákat, illetve a GU10-es kerámia foglalat és LED panel fázis/nulla vezetékeit. Földelés: rendelkezésre áll, de sem a GU10-es lámpatest nem igényli (műanyag házas lámpák), sem a LED panel tápegysége, hiszen az meg duplán szigetelt.
 
Lassan kezd indokolatlanul hosszúra nyúlni a LED panelek elektromos csatlakoztatása, Pósalaky bácsi már rég mondta volna: "Ugorgyunk!"
 

Gipszkartonra LED panel tartó készítése

 
Lassan eljutunk az izgalomhoz és az élvezethez is, de az meg nem lesz túl hosszú. Kellene valami olyan dolog, akármi, vagy bármi, ami a mennyezetre is felfekszik, kb. annyi vastag mint a LED panel, ráadásul, valahogy a LED panelbe is bele tud kapaszkodni. Biztos sok ilyen dolog van, mert még én is pillanatok alatt találtam egyet: a Z alakú alumínium profilt, vagy, ahogyan mi nevezzük: alumínium lépcsős idomot.
 
 

Illetve idomokat, mert most már van belőle két típus is: egyenlő szárú / talpú és egyenlőtlen. Nekem egyenlő szárú volt itt a műhelyben, abból csináltam a cikket. Majd amikor elkészültem, szóltak, hogy nem jó alu profilról írtam, videóztam... No, akkor megcsinálom a másik típusból is. Erre most már olyan is van.... Legalább így a választás mindenkinek szabad, az árkülönbség pedig nem jelentős.
 
Egyenlő szárú alumínium lépcsős idom, Z profil LED panel tartó Egyenlőtlen szárú alumínium lépcsős idom, Z profil LED panel tartó
 
A két típusú Z profil. Kollégát kérdezem: "Neked melyik tetszik?", azt mondja: "A kék!" ....
 
Éppen ezért senkit ne zavarjon, de a cikk az egyenlő szárú alu profilból készült, arról vannak a képek, a cikk végén megmutatjuk a másik LED panel tartót is. Na mondjuk, ha ezt a blamát nem írom le, senki észre nem veszi, lévén 5 mm a különbség a két profil között, az is csak az egyik szárban. A fenti képeken megtekinthető a differencia, kollégám is csak azt vette észre, hogy nem egyszínűek. Szóval, ha kék, akkor az az egyenlőtlen szárú alu profil.
 
Maga a LED panel tartó elkészítése máskülönben egyszerű:
 
 • Végy egy szál Z alakú alu profilt. (Lehetőleg az ANRO webáruházból-tól, és ha lehet, akkor több szálat...)
 • Vágd fel azt, számodra tetsző részekre.
 • A vágott részekről gondoskodj, mint felebarátod asszonyáról.
 • Készítsd el a furatokat a mennyezeti rögzítéshez.
 • Ízlés szerint festheted. Vagy nem.
 • Csavarozd fel a plafonra, és csúsztasd bele a LED panelt. Vagy szereld úgy, ahogy én a videóban.
 • Csatlakoztasd a hálózati áramra.
 • Kapcsold fel, és élvezd az elkészült LED világítást!
 

Akciós Alumínium LED profil termékeink 2021. szeptember hónapban

3 év 200 cm
18.5 mm
18.5 mm
Alumínium
Ezüst
20% akció ALP-007 Aluminium sarok profil ezüst, LED szalaghoz, opál burával
ALP-007 Aluminium sarok profil ezüst, LED szalaghoz, opál burával 1 490 Ft
1 860 Ft (-20%)
3 év 200 cm
58 mm
58 mm
Alumínium
Ezüst
20% akció ALP-6060 Aluminium függeszthető profil ezüst, LED szalaghoz, opál bura
ALP-6060 Aluminium függeszthető profil ezüst, LED szalaghoz, opál bura 8 890 Ft
11 110 Ft (-20%)
3 év 200 cm
8.2 mm
19.2 mm
Alumínium
Ezüst
20% akció ALP-009 Aluminium profil csempébe, burkolatba, ezüst, opál burával
ALP-009 Aluminium profil csempébe, burkolatba, ezüst, opál burával 1 790 Ft
2 240 Ft (-20%)
3 év 200 cm
7 mm
17.2 mm
Alumínium
Fekete
19% akció ALP-002 - Aluminium U profil fekete, LED szalaghoz, fekete burával
ALP-002 - Aluminium U profil fekete, LED szalaghoz, fekete burával 1 990 Ft
2 460 Ft (-19%)
3 év 200 cm
10 mm
16 mm
Alumínium
Ezüst
10% akció Type-F Aluminium L profil ezüst, LED szalaghoz, 16x10 mm üvegpolc világítás
Type-F Aluminium L profil ezüst, LED szalaghoz, 16x10 mm üvegpolc világítás 1 140 Ft
1 270 Ft (-10%)
3 év 200 cm
7 mm
16 mm
Alumínium
Fehér
20% akció Type-Z - Süllyeszthető LED szalagos alu profil - fehér - átlátszó burával
Type-Z - Süllyeszthető LED szalagos alu profil - fehér - átlátszó burával 1 390 Ft
1 740 Ft (-20%)

Amíg a készlet tart! Nehogy lemaradjon!

 
(Az executive szólt, hogy ezt még egy kicsit cizelláljam, mert ebből így nem lesz hó végén fizu...)
Ebből az következik, hogy máris égek a vágytól, hogy bővebben is megosszam szerelés folyamatát:
Első körben a 2 méteres szálat kettévágtam, így lett két darab 1-1 méteres Z alakú alu profilom. Ugye a LED panel 120 cm hosszú, így mindkét oldalánál rövidebb lesz 10-10 centivel az alumínium tartóelem. Még nem tudom, hogy ez hogyan fog a mennyezeten mutatni, de egy változatnak jó. Azonban számos más lehetőségünk van a darabok kialakítására:
 
 • Vághatunk rövid 4-5 cm-es kis darabokat is, és oldalanként 3-3 darabbal rögzítjük a LED panelt.
 • Vághatunk két hosszabb, 20-30 cm-es darabot, melyet a LED panel 1/3-ad és 2/3-ad hosszúságára középpontozunk.
 • Vághatunk éppen 120 cm-es szakaszt, hogy teljesen végigérjen a LED panel két oldalán, sőt
 • akár mind a négy oldalra tehetünk alumínium Z profilt, mintegy bekeretezve a LED panelt.
 • Vagy szakíthatunk a kommersz megoldásokkal és aszimetrikusra csináljuk, hogy erre-arra, vagy csak erre, vagy csak arra, de túllógjon a tartó a LED panelen.
 
Az aluminium idomok mérése, jelölése Az alumínium faipari gépekkel is könnyen vágható
 
Miután a dizájnkommandó végzett, és kialakultak a megfelelő méretek, fúrjuk ki a profilokat, majd zenkoljuk meg a furatokat. Egyrészt így néznek is ki valahogy, másrészről a süllyesztés jobb esetben elnyeli a gipszkarton csavar fejét, így az nem fog kilógni az alu profilból.
 
Alumínium profil fúrása oszlopos fúróval Az elkészült furatokat zenkoljuk, a süllyesztésben elfér a gipszkarton csavar feje
 
Fétisem, hogy egyszerre akarok felrakni mindent: a tartót is, és a LED panelt is. A "Motoros LED paneles" cikkben is próbálkoztam, most is, nem unom meg. Most maszkolószalaggal felragasztottam az alumínium profilt a LED panelre, így egyszerre fel tudom jelölni az egészet. Ezzel a módszerrel alig nehezebb, mint rendesen megcsinálni, de talán egy létrázással kevesebb.
 
Tesa maszkolószalag tartja helyén a LED panel tartó profilokat a felszerelés idejére. LED panel mennyezeti szerelése
 
Természetesen ízlés szerint le is festhetjük az alu profilt. Nekem ízlésem túl sok mondjuk nincs, de a kék szín tetszik, így én inkább tetszőleges színűre festettem. Először azonban mindenképpen érdemes lealapozni. Az alapozó szürke, így nem sok minden látszódik a képen (de csinálom, csinálom). A kék metál festék viszont gyönyörűen adja magát, csak arról meg elfelejtettem fényképet készíteni, annyit tekertem egész délután.
 
LED panel tartó alumínium profilok alapozó festése. Festék spray alumínium profil metál fényezése
 
Amint megszáradt a festék, már szerelhetjük is fel a LED panel tartó profilokat. Nekem itt most nem is felszerelés, hanem inkább a kicserélés volt a feladatom. Szerencsére a szerelés végén befutott az asszony is, megmentett vagy tíz létrára mászástól. Kicseréltem gyorsan a profilokat és most már tényleg elkészült a Z LED panel tartónk!
 
Családi LED panel szerelés: LED műhely világítás készítése Asszonyi segítség a LED világítás szerelésében
 

Íme, a végeredmény: LED panel tartók alu profilból, házilag

 
Lássuk felszerelt LED panel tartót néhány fényképen, először az egyenlő szárú, festetlen típust:
 
Alumínium színű LED panel tartóelem készítése házilag Alumínium profillal felszerelt LED panel
 
LED panel közvetlenül a gipszkartonra szerelve LED panel és vászonkép rögzítése
 
Majd jöhetnek, a kék színűre festett, egyenlőtlen szárú Z profillal felszerelt LED panel képei.
 
Kék színű LED panel tartó keret készítése LED panel mennyezeti rögzítéséhez. Z alakú alumínium idom segítségével is felszerelhető a LED világítás.
 
Házilag készült led világítás szerelés - csináld magad LED panel tartó. Asszimetrikus tartó keret LED panelhez könnyűfémből.
 
LED panel tartóelem U alakú alumínium profilból. Szereld magad házilag! A led panel tartó tesztje. LED panel tartóelem U alakú alumínium profilból. Szereld magad házilag! A led panel tartó tesztje.
 
LED panel tartóelem U alakú alumínium profilból. Szereld magad házilag! A led panel tartó tesztje. LED panel tartóelem U alakú alumínium profilból. Szereld magad házilag! A led panel tartó tesztje.
 
 
Véleményem a végeredményről:
 
 • Az első változat, ahol nem ér végig az alu profil a LED panelen, az nem tetszik. jobb lenne ha a LED panel középső 10-20-30 cm-re nem lenne alátámasztva, ott hiányozna a profil.
 • Maga az alumínium szín nem rossz, de mindenképpen érdemes rámenni egy kis dörzsivel, hogy szálcsiszolt felületet kapjunk. Ez a natúr alu nem elegáns.
 • Az aszimetrikus elrendezés nekem tetszik. Sajnos a mennyezet nem egyenes (régi vályogház), így az egyik tartó vége eláll, oda kellene csavarozni ott is. Ezen kívül azonban szerintem hozzáad a képhez.
 • A festés is tetszik. Nyilván a színen lehet vitatkozni (mondjuk velem nem érdemes, szinte színvak vagyok), de nagyon klassz, ahogy megtöri a kék keret a nagy fehérséget. Már az is sokat segítene, ha csak a LED panel fehér alu keretét átfestenénk. Csináljunk ebből cikket?
 • A LED panel pozíciója, azaz, hogy szinte a mennyezethez van szorítva, na az viszont nagyon bejön. Ezzel a szerelési móddal megmarad a LED világításunk légiessége.
 
Látható, hogy viszonylag kis fájdalommal egészen pofás kiegészítőket készíthetünk az internetes áruházunkban megvásárolható alumínium profiokból. Persze egy kis idő kell hozzá, de két "Barátok közt"-nyi idő alatt rengetegre lehet jutni, csak hozzá kell fogni. Az angol azt mondja, hogy "Well begun is half done", ami nálunk "Egy jó kezdet aranyat ér"-re fordítandó, csak éppen a lényeg vesződik el benne. Inkább így mondanám: Ha hozzákezdesz, akkor már félig kész is vagy!
 
Búcsúzik az ANRO Workshop, köszönjük a ránk szánt idődet! Hamarosan újra jelentkezünk!
 
Ha tetszik a cikk, vagy kérdésed van: írj az alábbi fórumba! Ha tetszik a videó, légyszi dobj egy lájkot a Youtube-on, vagy iratkozz fel csatornánkra, hogy ne maradj le az újabb Csináld Magad! cikkünkről.
A fenti termékeket azonnal meg is vásárolhatja!

1.

2 év Ezüst
V-TAC

- LED panel függesztő drót-sodrony: rugós állítás

Raktáron: 37 csomag

Ár: 1 850 Ft /csomag

2.

2 év Acél
V-TAC

- LED panel rugós rögzítő szett: gipszkarton síkjára történő beépítéshez

Raktáron: 67 csomag

Ár: 1 060 Ft /csomag

3.

2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
20% akció
LED panel (600 x 600mm) 29W - természetes fehér (120+lm/W) A++ 29 Watt Természetes
V-TAC

LED panel (600 x 600mm) 29W - természetes fehér (120+lm/W) A++

Raktáron: 120 darab

Akciós ár: 11 050 Ft /darab
13 810 Ft (-20%)

4.

2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
30% akció
LED panel (600 x 600mm) 45W - hideg fehér 45 Watt Hideg fehér
V-TAC

LED panel (600 x 600mm) 45W - hideg fehér

Raktáron: 319 darab

Akciós ár: 8 990 Ft /darab
12 850 Ft (-30%)

5.

2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
30% akció
LED panel (600 x 600mm) 45W - meleg fehér 45 Watt Meleg fehér
V-TAC

LED panel (600 x 600mm) 45W - meleg fehér

Raktáron: 91 darab

Akciós ár: 8 990 Ft /darab
12 850 Ft (-30%)

6.

2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
30% akció
LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fehér 45 Watt Természetes
V-TAC

LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fehér

Raktáron: 848 darab

Akciós ár: 8 990 Ft /darab
12 850 Ft (-30%)

7.

2 év 5400 lumen
IP20
Fehér
LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fehér (120+lm/W) A++ 45 Watt Természetes
V-TAC

LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fehér (120+lm/W) A++

Raktáron: 11 darab

Ár: 13 330 Ft /darab

8.

2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
LED panel (1200 x 300mm) 29W - természetes fehér (120+lm/W) A++ 29 Watt Természetes
V-TAC

LED panel (1200 x 300mm) 29W - természetes fehér (120+lm/W) A++

Raktáron: 59 darab

Ár: 13 330 Ft /darab

9.

2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
10% akció
LED panel (1200 x 300mm) 45W - természetes fehér 45 Watt Természetes
V-TAC

LED panel (1200 x 300mm) 45W - természetes fehér

Raktáron: 11 darab

Akciós ár: 12 570 Ft /darab
13 970 Ft (-10%)

10.

2 év Fehér
V-TAC

LED panel kiemelő, falonkívüli beépítőkeret (60x60x6cm) rugós front, összeszerelt

Raktáron: 96 darab

Ár: 13 150 Ft /darab

11.

2 év Fehér
V-TAC

LED panel kiemelő, falonkívüli beépítőkeret (120x30x6cm) rugós front, összeszerelt

Raktáron: 26 darab

Ár: 14 250 Ft /darab

12.

3 év Fehér

LED panel süllyesztő keret: gipszkarton síkjába szereléshez (60x60cm)

5-20 munkanapon belül

Ár: 8 990 Ft /darab

Vásárlói képek
Terasz fény, esti hangulatvilágításBolti fényfüzér helyett házilag készített színes világítás befőttes üvegekkelEsti teraszfények színes izzókkalBefőttes üvegből hangulatfény, zöld led izzóvalBefőttes üvegből lámpabúraTerasz fény - befőttes üveg színes izzókkalNappali álmennyezet süllyesztethető LED panellel és RGB LED szalaggalNappali álmennyezet RGB LED szalaggal a megfelelő hangulatértNappali álmennyezet Avar LED panellel és RGB LED szalaggalNappali álmennyezet Avar LED panellelNappali álmennyezetKisszoba LED világításaSzoba LED panelekkel megvilágítva Modern szálláshely a város szívében - Centrum Apartman SiófokIgényesen kialakított apartman nappalija és ebédlője egy térben led világításokkalModern és stílusos ebédlő sárga-fekete-fehér színvilággalKocsigarázs megvilágíása kazettás álmennyezeti ledpanellelGarázs és melléképület világítás álmennyezeti led panelekkel

7 vélemény, értékelés

#1 - satulajdonos
2019/02/12, 14:58
Jééé, mennyi cikk a LED panelről, nem is győzöm olvasni!

A két lépcsős alumínium idom jól van beárazva? A kisebbik a drágább, de ki tudja? Lehet nehezebb a kicsit gyártani :)))

Az első LED panel tartóhoz:
Kedves Gábor: jó viszonyban vagyunk, de natúr alumíniumot mégeccer megnelássak :) a múltkori szálcsiszolt felületű LED panel tartó tetszett, ez meg nem tetszik. Meg milyen már, hogy nem ér végig?

Második LED panel tartó:
Kedves Gábor: visszaszívom az előző soraimat. Ez kell, ilyenre gondoltam. Szép, dizányos, látványos, nem megszokott.

Ezért járok ide.

Üdv:
satu
#2 - satulajdonos
2019/02/12, 15:00
bocsi, elírás:
Ugye a LED panel 1200 cm hosszú,

helyesen: a LED panel 120 cm hosszú, vagy
a LED panel 1200 mm hosszú

Üdv:
satu
#3 - Tályai Gábor
2019/02/12, 15:52
Szia satu!

1. Alu profilok ára: nemtom, de továbbítottam kérésedet az illetékes szerv felé. Vegyed amíg olcsó :)
2. Jaja, a natúr alu nem szép, nem is tudom miért nem csiszoltam ezt is le. (sima lustaság)
3. Ugye, hogy milyen szépen el lehet magyarázni az asszimetriával, ha elméred a profilt? :)))
4. Javítás: köszcsi, javítva.

Üdv!
#4 - Orbán Anett
2019/02/12, 20:09
Érthetőnek, praktikusnak és elsősorban szórakoztatónak találtam az írást!
#5 - Pedro
2019/02/13, 20:32
Satu!

Ha jól látom az alumínium profil, alu idom feltöltött fotóin a "kisebbik" falvastagsága nem egyenletes, valószínűleg több benne az anyag. Ez esetleg indokolhatja a magasabb árat.

Gábor!

A legutóbbi irodaház projektből kimaradt két szál ALP-052 alu profil, led szalaghoz. A sarkuk kicsit "megnyekkent". Ezt szívesen felajánlom az Anro Workshop-nak további kreatív ötletek megvalósítására!
Egyébként az eredeti felhasználásának megfelelően sem néz ki rosszul. Két sor led szalag is elfér benne. Majd küldök róla vásárlói fotót.
A múltkor meghirdetett versenybe is hamarosan benevezek a led panelért, ha lesz időm végre lefotózni.

Üdv
Pedro
#6 - Tályai Piroska / ANRO
2019/02/18, 15:19
Kedves satu!

A 20x20mm-es alu profilnak vastagabb az anyaga és hiába a kisebb külméret, ennek magasabb az ára, mint a 20x25mm-es változatnak.

Kedves Pedro!

Köszönjük a felajánlást :) Várjuk a fotókat a LED panelről, és akár a függeszthető alusínről is!
#7 - Rosso
2019/02/23, 18:19
Igazi felüdülés az ilyen stílusban írt betűhalmot olvasni. A témához kevéssé értek ugyan (még) , de kedvet kaptam hozzá; és a videókat is végig néztem. Szóval szuper a cikk, a videók. A plakát is nagyon menő, akár a Brad Pitté.
Üdv, Rosso

Új vélemény, értékelés írása

Asztali nézet megjelenítése