ANRO ajándékutalvány - kiváló ajándékötlet szerettei vagy üzleti partnerei számára

Nortene kertészeti termékek érkeztek a kínálatunkba!

Frissítve: 2019 március 22, péntek Magazin: Bemutatók, tesztek
Nortene kertészeti termékek érkeztek az ANRO Épületdíszítés webáruházába
 
Ahogy közeledik a jó idő és a természet is lassan ébredezik, mindenki alig várja, hogy a friss levegőn tölthesse a szabadidejét: egy kis kerti sütögetés a haverokkal, kinti játék a gyerekekkel, vagy akár csak egy jó kis lazulás a szabad ég alatt is feltölti az embert a fagyos, téli hónapok után.
 
Egy-egy összejövetel során persze jól esnek az embernek az elismerő pillantások és dicsérő szavak, amelyeket bezsebelhetünk a kertünk szépsége miatt, de a legfontosabb, hogy mi hogyan érezzük magunkat otthonunkban, hiszen mégiscsak mi töltjük itt időnk java részét. Ezért ugyanúgy, mint az enteriőrt, a kertünket is otthonosabbá és komfortosabbá varázsolhatjuk egy kis kreativitással és a megfelelő eszközökkel
 
A Nortene termékei pont ebben lesznek segítségünkre. A gyártó lefedi az egész kertészet, hobbikert témáját a műfűtől a szolárlámpáig, és minden olyan kültéri kiegészítő terméket is megtalálunk palettájukon, amelyek felmerülhetnek, ha ilyen jellegű munkálatról van szó.
 
Ezek a kertészeti termékek mostantól az ANRO Raktáráruházban és webáruházunkban egyaránt elérhetőek, szóval ne is húzzuk az időt, nézzük meg őket közelebbről!
 

Műfüvek

 
Azok számára, akik a legkevesebb idő és energiabefektetés mellett szeretnék élvezni a kertük rendezettségét, ezek a termékek több, mint hasznosak lehetnek. Hiszen még ha a legkedvesebb időtöltés számunkra a kerthez köthető is, a fűnyírás általában nem a kedvenc tevékenységünk. A műfüvek ezt a munkát hivatottak levenni a vállunkról, mivel a lerakás után már nincs sok teendőnk velük. Küllemre pedig az élettel teli, frissen nyírt pázsit érzését keltik és megtévesztően hasonlítanak az igazi fűhöz.
 
Műfűből 3 féle termék található meg kínálatunkban: a Lubeck, a Salzburg és a Zürich Pro fantázianevű.
 
 

Nortene Lubeck műfű

 
A Nortene Lubeck (7mm) műfű a legkisebb szálhosszúságú 7 mm-es műfű. Ezt a típust a gyártó leginkább erkélyekre, teraszokra ajánlja, UV védelme miatt a nap nem fogja egyhamar kifakítani a műfüvünket. Emellett megfelelő lehet beltérben is, pl. vendéglátóhelyek burkolatának, vagy egyszerűen padlószőnyeg helyett. Lerakása és méretre vágása könnyen elvégezhető. Rövid szélhosszúsága miatt takarítása könnyű, seprűvel is egyszerűen tisztítható. Tulajdonképpen tényleg a hagyományos padlószőnyegre hasonlít, 7mm szálhosszal.
 
Ez a típus számít a belépőszintnek a műfüvek világában.
 
 
Nortene Lubeck műfű - 7 mm szálhosszúságú mesterséges gyep - karbantartás nélküli gyönyörű kert     Nortene Lubeck műfű - 7 mm szálhosszúságú mesterséges gyep - karbantartás nélküli gyönyörű kert
 
Nortene Lubeck műfű - 7 mm szálhosszúságú mesterséges gyep - karbantartás nélküli gyönyörű kert     Nortene Lubeck műfű - 7 mm szálhosszúságú mesterséges gyep - karbantartás nélküli gyönyörű kert
 
Nortene Lubeck műfű - 7 mm szálhosszúságú mesterséges gyep - karbantartás nélküli gyönyörű kert     Nortene Lubeck műfű - 7 mm szálhosszúságú mesterséges gyep - karbantartás nélküli gyönyörű kert
 
Nortene Lubeck műfű - 7 mm szálhosszúságú mesterséges gyep - karbantartás nélküli gyönyörű kert     Nortene Lubeck műfű - 7 mm szálhosszúságú mesterséges gyep - karbantartás nélküli gyönyörű kert
 
 
 

Nortene Salzburg műfű

 
A Nortene (20mm) Salzburg műfű az arany középutat képviseli jelen esetben, 20 mm-es szálhosszával. Ezt a típust már elsősorban kertépítéshez használják a perforált alap jó vízelvezetésének köszönhetően, de ez a típus is kiváló erkélyekre is teraszokra is egyaránt.
 
Kifejezetten nagy felületek füvesítése is költséghatékonyan oldható meg ezzel a típussal, lévén a szálhosszúság már vállalható, azonban a jelenlegi ~5000 Ft/m2-es ára még tud versenyezni az élő füvesítés árával. és annak gépészete alatt, vagy akörül mozog.
 
Természetesen a Salzburg is UV kezelt ezáltal ellenáll a nap erős sugárzásának és meglehetősen színtartó, strapabíró. Külön fontos tulajdonság, hogy a műfű felülete csúszásmentes talajt fog biztosítani számunkra.
 
A gyártó gondoskodott arról, hogy az egészséges, élethű fű hatását hozza, ezért szálakat 4 különböző árnyalattal készítette: 3 zöld és 1 barna.
 
Nortene Salzburg 20mm szálhosszú műfű - az élő füvesítés versenytársa - gyönyörű zöld felület karbantartás nélkül Nortene Salzburg 20mm szálhosszú műfű - az élő füvesítés versenytársa - gyönyörű zöld felület karbantartás nélkül
 
 

Nortene Zürich Pro műfű

 
A Nortene Zürich Pro műfű a legnagyobb szálhosszú műfű a kínálatunkban, amely 30mm-es szálhosszal és 40mm-es szálhosszal is kapható. Mivel ez az a típus, amely az igazi fű legjobb replikája a 3 termék közül, és a vízelvezetése is kiváló, a felhasználását tekintve igazán széleskörű: kertépítéshez, teraszra, erkélyre, játszótérre, bármilyen dekorációhoz ajánlott.
 

Már említenünk sem kell, hogy a Zürich Pro műfű is természetesen UV kezelt, így sokáig élvezhetjük a gyönyörű zöld gyep megtévesztő másolatának látványát. Rendkívül strapabíró, és csúszásmentes felületű.

 
A Salzburg-hoz hasonlóan a szálak itt is 4 árnyalattal készültek, amelyben ugyanúgy 3 zöld és 1 barna keveredik.
 
Nortene Zürich Pro 30mm szálhosszúságű műfű - a tökéletes gyepszőnyeg helyettesítő - de nem kell nyírni! Nortene Zürich Pro 30mm szálhosszúságű műfű - a tökéletes gyepszőnyeg helyettesítő - de nem kell nyírni!
 
 

Műfű rögzítéséhez szükséges termékek

 
A fentebb említett termékek mellett olyan termékek is bekerültek kínálatunkba, melyek hasznosak lehetnek kerti munkálatok során és segítik a termékek beépítését.
 
A Glue műfű ragasztóanyag, Band műfű illesztő szalag, Tapefix öntapadó ragasztószalag, a Molenet vakondháló és a Fixsol fém rögzítő mind-mind a műfüvek gördülékeny és gyors lerakásához nyújtanak nekünk segítséget. Mivel a Nortene ezeket a kiegészítő termékeket kifejezetten ehhez a kerti munkálathoz fejlesztette ki, biztosan segítségünkre lesznek a műfüvünk telepítésénél.
 
Az alábbi videó nagyon jól szemlélteti a lerakás menetét, illetve a termékek használatát:
 
 
 

Szolárlámpák

 
Hiába dolgoztunk a műfű lerakásával, kertünk díszítésével és rendezésével, ha lemegy a nap, és nincs ami megvilágítsa a munkánk gyümölcsét. A szolárlámpák olyan dekorációk, amelyek díszítik a kertünket, hasznosak és innovatívak is egyben. A napelemes szolár panelek segítségével nappal feltöltődnek, tehát nem kell törődnünk az elemek cserélgetésével és így hálózati kábelezés sem szükséges. A beépített fényérzékelő szenzornak köszönhetően pedig, ha kevés fényt észlel a lámpa, akkor kapcsol be automatikusan, és magától ki is kapcsol, ha elég fényt érzékel, mondjuk ha felkel a nap, ezáltal a termék rendkívül energiatakarékos és praktikus.
 

Nortene Areis kerti szolár LED lámpa

 
A Nortene Areis Trio szolárlámpa egy olyan leszúrható napelemes kerti lámpa, amely tölcsér formájának kialakítása miatt lágy fénnyel mutatja az utat a kertben, bejáratnál, vagy a virágágyások mentén. Esztétikus külsejének köszönhetően kellemes hangulatot teremt a kertben.
 
Areis leszúrható kerti napelemes LED lámpa Areis leszúrható kerti napelemes LED lámpa
 
Egy 300 mAh-es Ni-MH újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely teljes töltés után 6-8 órán át világít, ezáltal bőven lefedi azt az időszakot, amikor aktívan hasznosítjuk a lámpa fényét, amiért 1 darab LED chip felel. Az elhelyezés és bekapcsolás után gyakorlatilag nincs is további teendőnk a lámpával, hiszen, magától tölt, bekapcsol és kikapcsol a tetején lévő fényérzékelő szenzor segítségével.
 

Nortene Scoop kerti szolár LED lámpa

 
Hasonlóan az Areis típushoz a Nortene Scoop szolárlámpa is egy leszúrható lámpa, viszont itt a tölcsérforma helyett egy állítható, irányítható fényű napelemes spot lámpát kapunk. A fókuszált megvilágítás miatt hatékonyan kiemelhetünk olyan szeleteket a kertünkből, amelyek jól mutatnak: egy szép virágágyást, esetleg egy kerti szobrot, vagy szökőkutat, illetve bármilyen dekorációt, amely a kertünket ékesíti.
 
Scoop állítható fejű napelemes szolár lámpa - talajba szúrható Scoop állítható fejű napelemes szolár lámpa - talajba szúrható
 
Ebben az esetben egy 200 mAh-es Ni-MH akkumulátorról beszélhetünk, 6-8 órás működési idővel. A Scoop lámpa fényét 2 darab LED chip biztosítja. A kezelése az Areis-hez hasonlóan egyszerű és praktikus.
 

Nortene Samba kerti szolár LED lámpa - lampionfüzér

 
Ha az eddig bemutatott szolárlámpák fő funkcióját nézzük, az Areis és a Scoop inkább praktikusságával tűnik ki, míg a Nortene Samba lampionfüzér fő funkciója a dekorálás. Igazán hangulatos, vidám lampionfüzér, amely kedves színeivel feldobja a kertünket. Felaggathatjuk például napernyőre, felakaszthatjuk két fa közé, de tetőszegélyre téve is pazarul mutat.
 
Samba kerti lampionfüzér - felfűzhető világító lámpák a kertben Samba kerti lampionfüzér - felfűzhető világító lámpák a kertben
 
A lampionok átmérője 7 cm és a füzér teljes hossza 3,5 méter hosszú, amelyen 10 darab lampion gömb található.
 

A füzér végén található egy leszúrható cölöp, amelyben található a szolár panel és a 200 mAh-es akkumulátor, mely ebben az esetben is 6-8 óra üzemidőt tesz lehetővé teljes töltöttség esetén. Mindegyik lampionban 1 db LED chip világít. Mivel a leszúrható cölöpön megtalálható a napelemes panel, és fényérzékelő, így ennél a terméknél sincs több teendőnk az elhelyezését követően, mint a másik két termék esetében.

 
Kínálatunkban több szolárlámpa is szerepel, melyeket ide kattintva tekinthet meg: Nortene napelemes lámpák
 

Akciós Napelemes kerti LED lámpák termékeink 2020. január hónapban

1 év Szürke
10% akció Kő alakú, kerti szolár LED lámpa

Kő alakú, kerti szolár LED lámpa

512 Ft
569 Ft (-10%)
1 év Barna
10% akció Süni állatfigura, kerti szolár LED lámpa

Süni állatfigura, kerti szolár LED lámpa

1 500 Ft
1 671 Ft (-10%)

Amíg a készlet tart! Nehogy lemaradjon!

 

Dekorációs elemek

 
Olyan termékek is megtalálhatóak a Nortene termékpalettáján, melyekben praktikus funkciókra lelhetünk és nem utolsó sorban díszítik is kertünket.
 

Nortene fém térelválasztó rácsok

 
Fém dekor panelek, melyek hasznosak lehetnek, ha olyan ízléses és különleges eszközt keresünk, amely alkalmas lehet növényfuttatásra vagy egy kisebb terület elválasztására. Falra is felszerelhető, de alkatrészei segítségével földbe is szúrható.
 
 
Szélessége 0,6 méter, magassága 1,5 méter, tehát lesz hova a növényeknek felfutni. Ha a panelt befuttatjuk olyan szép virágokkal, mint például a kerti hajnalka, amely jellemzően erre a célra alkalmazható kúszó növény, eltakarhatunk vele a kertünkből olyan részeket, amelyek nem épp előnyösek, mondjuk egy csúnya falfelületet, de nyáron árnyékolónak is kiváló.
 
Nem hiába a mondás: "Tiszta udvar, rendes ház"!
 
És mivel már tényleg nyakunkon a tavasz, kertünk felújításán, díszítésén érdemes hamarabb elgondolkodni, hogy legyen idő a beszerzett termékeket beépíteni és mire itt a szezon már csak élveznünk kelljen a szépségét. Ehhez reméljük, hogy hozzá tudunk járulni az újonnan megjelenő kertészeti kínálatunkkal: Nortene műfüvek, szolárlámpák, kerti dekorációk

 

 
Jó kertészkedést kívánunk minden kedves vásárlónknak!
 

A fenti termékeket azonnal meg is vásárolhatja!

1.

8 év 7 mm
25 méter
1 méter
15% akció
Nortene
7 mm-es műfű - Teraszra, erkélyre, 8 év garancia - 1 méter széles tekercsből
Raktáron: 2 m2

Akciós ár: 1 690 Ft /m2
1 990 Ft (-15%)

2.

8 év 7 mm
25 méter
2 méter
15% akció
Nortene
7 mm-es műfű - Teraszra, erkélyre, 8 év garancia - 2 méter széles tekercsből
Raktáron: 53 m2

Akciós ár: 1 690 Ft /m2
1 990 Ft (-15%)

3.

8 év 20 mm
20 méter
2 méter
10% akció
Nortene
20 mm-es műfű - Standard, 8 év garancia - 2 méter széles tekercsből
Raktáron: 22 m2

Akciós ár: 3 990 Ft /m2
4 450 Ft (-10%)

4.

8 év 30 mm
20 méter
2 méter
5% akció
Nortene
30 mm-es műfű - Pro kivitel, 8 év garancia - 2 méter széles tekercsből
Raktáron: 100 m2

Akciós ár: 4 490 Ft /m2
4 750 Ft (-5%)

5.

1 év Króm
Nortene
Areis Trio kerti, leszúrható, napelemes szolár LED lámpa (3 db) króm
Raktáron: 10 csomag

Ár: 3 366 Ft /csomag

6.

1 év
Nortene
Dekorációs fém panel, leszúrható vagy falra szerelhető (150x60 cm) fa minta
5-7 munkanapon belül

Ár: 17 039 Ft /darab

7.

1 év
Nortene
Dekorációs fém panel, leszúrható vagy falra szerelhető (150x60 cm) kör minta
5-7 munkanapon belül

Ár: 17 039 Ft /darab

8.

1 év
Nortene
Műfű illesztő szalaghoz ragasztóanyag (600 gramm)
Raktáron: 6 darab

Ár: 3 590 Ft /darab

9.

1 év 10 méter
Nortene
Műfű illesztő szalag műfüvek telepítéséhez (10 méter)
Raktáron: 8 tekercs

Ár: 1 590 Ft /tekercs

10.

1 év
Nortene
Műfű rögzítéséhez leszúrható fémkapocs (10 darab)
Raktáron: 47 csomag

Ár: 450 Ft /csomag

11.

1 év 5 méter
Nortene
Műfű tekercsek egymáshoz ragasztásához öntapadós ragasztó (5 méter)
Raktáron: 1 tekercs

Ár: 3 990 Ft /tekercs

12.

10 év 25 méter
1 méter
Nortene
Rácsos vakondháló - rács osztás: 15x15mm (1x25m = 25m2) tekercs
Raktáron: 2 tekercs

Ár: 3 790 Ft /tekercs

13.

1 év
Nortene
Samba kerti szolár LED lámpa - lampionfényfüzér
Raktáron: 2 darab

Ár: 4 806 Ft /darab

14.

1 év Króm
Nortene
Scoop kerti leszúrható, napelemes szolár LED lámpa - inox színű
Raktáron: 3 darab

Ár: 3 381 Ft /darab

Vásárlói képek

Utcai kert műfűvel borítvaUtcai kert műfüves borítássalMediterrán utca mesterséges fűvel Forró évszakban is mindig zölden virít a műfűDíszkút alatt műfű borítás igazi gyep helyettMűfű mediterrán utcai kertbenNincs leírás

4 vélemény, értékelés

#1 - Endre
2019/02/15, 10:42
Szuperek ezek a napelemes kerti LED lámpák és a műfű is nagyon jól mutat!
A tavaszi kertalakító projekt el lett látva új ötletekkel. :))
#2 - Horváth Dezső
2019/02/18, 13:43
Sziasztok!

Örülök, hogy tovább nyitottatok kerti világítástechnikai megoldások irányába is! Sikerült választanom napelemes lámpát, ami elegendő fényt ad a kerti út megvilágításához.

Üdvözlettel:
Dezső
#3 - Dabacska Zsolt
2019/03/12, 22:35
Tisztelt Üzlet!

Nem akarok beleszólni a műfüvek árába, illetve a műfű ár megjelenítésébe, de lehet hogy nem tekercsbe kellene kitenni az árát, mert nagyon kényelmetlen számolgatni. Gondolom nem okozna túl nagy gondot négyzetméter árat kiírni, és ha csak tekercsre kapható a műfű, akkor majd a kosárba kiírni, hogy legkisebb vásárolható mennyiség ennyi-annyi. A díszléceket így veszem Önöktől és ott is működik ez a módszer.

Köszönöm, és tényleg elnézésüket kérem, de szerintem ez zavaró.
Üdv:
Zsolt
#4 - ANRO Épületdíszítés Kft
2019/03/13, 07:57
Kedves Zsolt!

Köszönöm szépen az építő jellegű javaslatot, és el kell ismernem: a felvetése teljesen jogos! Hamarosan kiköszörüljük a csorbát!
Örülök, hogy új termékeink - gondolok itt az alábbiakra: műfű, szolár lámpa, napelemes lámpa, valamint fa díszléc - is eljutottak Önhöz!
Bízom benne, hogy a továbbiakban is elégedett vásárlónk lesz!

Üdvözlettel:
Papp László

Új vélemény, értékelés írása

×

    Asztali nézet megjelenítése