Holker díszléc, polisztirol holkerléc

Prémium műfű és modern kerti dekorációk, szolárlámpák

Utoljára frissítve: 2020 április 22, szerda Magazin: Bemutatók, tesztek

Nortene kertészeti termékek érkeztek az ANRO Épületdíszítés webáruházába

 

Ahogy közeledik a jó idő és a természet is lassan ébredezik, mindenki alig várja, hogy a friss levegőn tölthesse a szabadidejét: egy kis kerti sütögetés a haverokkal, kinti játék a gyerekekkel, vagy akár csak egy jó kis lazulás a szabad ég alatt is feltölti az embert a fagyos, téli hónapok után.

Egy-egy összejövetel során persze jól esnek az embernek az elismerő pillantások és dicsérő szavak, amelyeket bezsebelhetünk a kertünk szépsége miatt, de a legfontosabb, hogy mi hogyan érezzük magunkat otthonunkban, hiszen mégiscsak mi töltjük itt időnk java részét. Ezért ugyanúgy, mint az enteriőrt, a kertünket is otthonosabbá és komfortosabbá varázsolhatjuk egy kis kreativitással és a megfelelő eszközökkel

A Nortene termékei pont ebben lesznek segítségünkre. A gyártó lefedi az egész kertészet, hobbikert témáját a műfűtől a szolárlámpáig, és minden olyan kültéri kiegészítő terméket is megtalálunk palettájukon, amelyek felmerülhetnek, ha ilyen jellegű munkálatról van szó.

Ezek a kertészeti termékek mostantól az ANRO Raktáráruházban és webáruházunkban egyaránt elérhetőek, szóval ne is húzzuk az időt, nézzük meg őket közelebbről!

 

Műfű

Azok számára, akik a legkevesebb idő és energiabefektetés mellett szeretnék élvezni a kertük rendezettségét, ezek a termékek több, mint hasznosak lehetnek. Hiszen még ha a legkedvesebb időtöltés számunkra a kerthez köthető is, a fűnyírás általában nem a kedvenc tevékenységünk. A műfüvek ezt a munkát hivatottak levenni a vállunkról, mivel a lerakás után már nincs sok teendőnk velük. Küllemre pedig az élettel teli, frissen nyírt pázsit érzését keltik és megtévesztően hasonlítanak az igazi fűhöz.

Műfűből 3 féle termék található meg kínálatunkban: a Lubeck, a Salzburg és a Zürich Pro fantázianevű.

 

Műfű 7mm szálhossz: Lubeck  műfű

A Nortene Lubeck (7mm) műfű a legkisebb szálhosszúságú 7 mm-es műfű. Ezt a típust a gyártó leginkább erkélyekre, teraszokra ajánlja, UV védelme miatt a nap nem fogja egyhamar kifakítani a műfüvünket. Emellett megfelelő lehet beltérben is, pl. vendéglátóhelyek burkolatának, vagy egyszerűen padlószőnyeg helyett. Lerakása és méretre vágása könnyen elvégezhető. Rövid szélhosszúsága miatt takarítása könnyű, seprűvel is egyszerűen tisztítható. Tulajdonképpen tényleg a hagyományos padlószőnyegre hasonlít, 7mm szálhosszal.

Ez a típus számít a belépőszintnek a műfüvek világában.

 

Nortene Lubeck műfű - 7 mm szálhosszúságú mesterséges gyep - karbantartás nélküli gyönyörű kert     Nortene Lubeck műfű - 7 mm szálhosszúságú mesterséges gyep - karbantartás nélküli gyönyörű kert

 

Nortene Lubeck műfű - 7 mm szálhosszúságú mesterséges gyep - karbantartás nélküli gyönyörű kert     Nortene Lubeck műfű - 7 mm szálhosszúságú mesterséges gyep - karbantartás nélküli gyönyörű kert

 

Nortene Lubeck műfű - 7 mm szálhosszúságú mesterséges gyep - karbantartás nélküli gyönyörű kert     Nortene Lubeck műfű - 7 mm szálhosszúságú mesterséges gyep - karbantartás nélküli gyönyörű kert

 

Nortene Lubeck műfű - 7 mm szálhosszúságú mesterséges gyep - karbantartás nélküli gyönyörű kert     Nortene Lubeck műfű - 7 mm szálhosszúságú mesterséges gyep - karbantartás nélküli gyönyörű kert

 

 

Műfű 20 mm szálhossz: Salzburg műfű

A Nortene (20mm) Salzburg műfű az arany középutat képviseli jelen esetben, 20 mm-es szálhosszával. Ezt a típust már elsősorban kertépítéshez használják a perforált alap jó vízelvezetésének köszönhetően, de ez a típus is kiváló erkélyekre is teraszokra is egyaránt.

Kifejezetten nagy felületek füvesítése is költséghatékonyan oldható meg ezzel a típussal, lévén a szálhosszúság már vállalható, azonban a jelenlegi ~5000 Ft/m2-es ára még tud versenyezni az élő füvesítés árával. és annak gépészete alatt, vagy akörül mozog.

Természetesen a Salzburg is UV kezelt ezáltal ellenáll a nap erős sugárzásának és meglehetősen színtartó, strapabíró. Külön fontos tulajdonság, hogy a műfű felülete csúszásmentes talajt fog biztosítani számunkra.

A gyártó gondoskodott arról, hogy az egészséges, élethű fű hatását hozza, ezért szálakat 4 különböző árnyalattal készítette: 3 zöld és 1 barna.

 

Nortene Salzburg 20mm szálhosszú műfű - az élő füvesítés versenytársa - gyönyörű zöld felület karbantartás nélkül Nortene Salzburg 20mm szálhosszú műfű - az élő füvesítés versenytársa - gyönyörű zöld felület karbantartás nélkül

 

 

Műfű 3 és 4 cm szálhossz: Zürich Pro műfű

A Nortene Zürich Pro műfű a legnagyobb szálhosszú műfű a kínálatunkban, amely 30mm-es szálhosszal és 40mm-es szálhosszal is kapható. Mivel ez az a típus, amely az igazi fű legjobb replikája a 3 termék közül, és a vízelvezetése is kiváló, a felhasználását tekintve igazán széleskörű: kertépítéshez, teraszra, erkélyre, játszótérre, bármilyen dekorációhoz ajánlott.

Már említenünk sem kell, hogy a Zürich Pro műfű is természetesen UV kezelt, így sokáig élvezhetjük a gyönyörű zöld gyep megtévesztő másolatának látványát. Rendkívül strapabíró, és csúszásmentes felületű.

A Salzburg-hoz hasonlóan a szálak itt is 4 árnyalattal készültek, amelyben ugyanúgy 3 zöld és 1 barna keveredik.

 

Nortene Zürich Pro 30mm szálhosszúságű műfű - a tökéletes gyepszőnyeg helyettesítő - de nem kell nyírni! Nortene Zürich Pro 30mm szálhosszúságű műfű - a tökéletes gyepszőnyeg helyettesítő - de nem kell nyírni!

 

 

Műfű rögzítése, beépítése

A fentebb említett termékek mellett olyan termékek is bekerültek kínálatunkba, melyek hasznosak lehetnek kerti munkálatok során és segítik a termékek beépítését.

A Glue műfű ragasztóanyag, Band műfű illesztő szalag, Tapefix öntapadó ragasztószalag, a Molenet vakondháló és a Fixsol fém rögzítő mind-mind a műfüvek gördülékeny és gyors lerakásához nyújtanak nekünk segítséget. Mivel a Nortene ezeket a kiegészítő termékeket kifejezetten ehhez a kerti munkálathoz fejlesztette ki, biztosan segítségünkre lesznek a műfüvünk telepítésénél.

Az alábbi videó nagyon jól szemlélteti a lerakás menetét, illetve a termékek használatát:

 

 

LED szolárlámpák

Hiába dolgoztunk a műfű lerakásával, kertünk díszítésével és rendezésével, ha lemegy a nap, és nincs ami megvilágítsa a munkánk gyümölcsét. A szolárlámpák olyan dekorációk, amelyek díszítik a kertünket, hasznosak és innovatívak is egyben. A napelemes szolár panelek segítségével nappal feltöltődnek, tehát nem kell törődnünk az elemek cserélgetésével és így hálózati kábelezés sem szükséges. A beépített fényérzékelő szenzornak köszönhetően pedig, ha kevés fényt észlel a lámpa, akkor kapcsol be automatikusan, és magától ki is kapcsol, ha elég fényt érzékel, mondjuk ha felkel a nap, ezáltal a termék rendkívül energiatakarékos és praktikus.

 

 

Kerti szolár LED lámpa: Aeris

A Nortene Areis Trio szolárlámpa egy olyan leszúrható napelemes kerti lámpa, amely tölcsér formájának kialakítása miatt lágy fénnyel mutatja az utat a kertben, bejáratnál, vagy a virágágyások mentén. Esztétikus külsejének köszönhetően kellemes hangulatot teremt a kertben.

 

Areis leszúrható kerti napelemes LED lámpa Areis leszúrható kerti napelemes LED lámpa

 

Egy 300 mAh-es Ni-MH újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely teljes töltés után 6-8 órán át világít, ezáltal bőven lefedi azt az időszakot, amikor aktívan hasznosítjuk a lámpa fényét, amiért 1 darab LED chip felel. Az elhelyezés és bekapcsolás után gyakorlatilag nincs is további teendőnk a lámpával, hiszen, magától tölt, bekapcsol és kikapcsol a tetején lévő fényérzékelő szenzor segítségével.

 

Kerti szolár LED lámpa: Scoop

Hasonlóan az Areis típushoz a Nortene Scoop szolárlámpa is egy leszúrható lámpa, viszont itt a tölcsérforma helyett egy állítható, irányítható fényű napelemes spot lámpát kapunk. A fókuszált megvilágítás miatt hatékonyan kiemelhetünk olyan szeleteket a kertünkből, amelyek jól mutatnak: egy szép virágágyást, esetleg egy kerti szobrot, vagy szökőkutat, illetve bármilyen dekorációt, amely a kertünket ékesíti.

 

Scoop állítható fejű napelemes szolár lámpa - talajba szúrható Scoop állítható fejű napelemes szolár lámpa - talajba szúrható

 

Ebben az esetben egy 200 mAh-es Ni-MH akkumulátorról beszélhetünk, 6-8 órás működési idővel. A Scoop lámpa fényét 2 darab LED chip biztosítja. A kezelése az Areis-hez hasonlóan egyszerű és praktikus.

 

Kerti szolár LED lámpa - lampionfüzér: Samba

Ha az eddig bemutatott szolárlámpák fő funkcióját nézzük, az Areis és a Scoop inkább praktikusságával tűnik ki, míg a Nortene Samba lampionfüzér fő funkciója a dekorálás. Igazán hangulatos, vidám lampionfüzér, amely kedves színeivel feldobja a kertünket. Felaggathatjuk például napernyőre, felakaszthatjuk két fa közé, de tetőszegélyre téve is pazarul mutat.

 

Samba kerti lampionfüzér - felfűzhető világító lámpák a kertben Samba kerti lampionfüzér - felfűzhető világító lámpák a kertben

 

A lampionok átmérője 7 cm és a füzér teljes hossza 3,5 méter hosszú, amelyen 10 darab lampion gömb található.

A füzér végén található egy leszúrható cölöp, amelyben található a szolár panel és a 200 mAh-es akkumulátor, mely ebben az esetben is 6-8 óra üzemidőt tesz lehetővé teljes töltöttség esetén. Mindegyik lampionban 1 db LED chip világít. Mivel a leszúrható cölöpön megtalálható a napelemes panel, és fényérzékelő, így ennél a terméknél sincs több teendőnk az elhelyezését követően, mint a másik két termék esetében.

Kínálatunkban több szolárlámpa is szerepel, melyeket ide kattintva tekinthet meg: Nortene napelemes lámpák

 

Dekorációs elemek

Olyan termékek is megtalálhatóak a Nortene termékpalettáján, melyekben praktikus funkciókra lelhetünk és nem utolsó sorban díszítik is kertünket.

 

Térelválasztó rácsok, növényfuttatók

Fém dekor panelek, melyek hasznosak lehetnek, ha olyan ízléses és különleges eszközt keresünk, amely alkalmas lehet növényfuttatásra vagy egy kisebb terület elválasztására. Falra is felszerelhető, de alkatrészei segítségével földbe is szúrható.

 

 

Szélessége 0,6 méter, magassága 1,5 méter, tehát lesz hova a növényeknek felfutni. Ha a panelt befuttatjuk olyan szép virágokkal, mint például a kerti hajnalka, amely jellemzően erre a célra alkalmazható kúszó növény, eltakarhatunk vele a kertünkből olyan részeket, amelyek nem épp előnyösek, mondjuk egy csúnya falfelületet, de nyáron árnyékolónak is kiváló.

 

 

Nem hiába a mondás: "Tiszta udvar, rendes ház"!

És mivel már tényleg nyakunkon a tavasz, kertünk felújításán, díszítésén érdemes hamarabb elgondolkodni, hogy legyen idő a beszerzett termékeket beépíteni és mire itt a szezon már csak élveznünk kelljen a szépségét. Ehhez reméljük, hogy hozzá tudunk járulni az újonnan megjelenő kertészeti kínálatunkkal: Nortene műfüvek, szolárlámpák, kerti dekorációk

Jó kertészkedést kívánunk minden kedves vásárlónknak!

A fenti termékeket azonnal meg is vásárolhatja!

1.

TOP TERMÉK
2 év 1 méter
4.5 cm
Fekete
Nortene

- Border 45mm ágyásszegély szett: polipropilén gyepszegély (8x1 méter) + leszúrótüske (16 db)

Raktáron: 30 csomag

Ár: 7 790 Ft /csomag

2.

2 év 7 mm
25 méter
2 méter
15% akció
Nortene

7 mm-es műfű - Teraszra, erkélyre - 2 méter széles tekercsből

Raktáron: 1240 m2

Akciós ár: 2 500 Ft /m2
2 950 Ft (-15%)

3.

8 év 20 mm
20 méter
2 méter
Nortene

20 mm-es műfű - Standard, 8 év garancia - 2 méter széles tekercsből

Raktáron: 574 m2

Ár: 4 590 Ft /m2

4.

8 év 30 mm
20 méter
2 méter
Nortene

30 mm-es műfű - Evolution kivitel, 8 év garancia - 2 méter széles tekercsből

Raktáron: 616 m2

Ár: 5 990 Ft /m2

5.

8 év 40 mm
20 méter
2 méter
Nortene

40 mm-es műfű - Evolution kivitel, 8 év garancia - 2 méter széles tekercsből

Raktáron: 1856 m2

Ár: 6 590 Ft /m2

6.

1 év 1 méter
7.8 cm
Fekete

78mm ágyásszegély, műanyag gyepszegély, fekete (8x1 méter) hajlítható

Raktáron: 1 csomag

Ár: 8 500 Ft /csomag

7.

2 év 1 méter
4.5 cm
Fekete
Nortene

Border 45mm - ágyásszegély, polipropilén gyepszegély, fekete (12x1 méter) hajlítható

Raktáron: 30 csomag

Ár: 9 990 Ft /csomag

8.

2 év 25 cm
Fekete
Nortene

Border leszúrótüske Border 45 és Border 78 ágyásszegélyhez (12 db/csomag)

Raktáron: 16 csomag

Ár: 600 Ft /csomag

9.

1 év
Nortene

Műfű illesztő szalaghoz ragasztóanyag (600 gramm)

Raktáron: 51 darab

Ár: 5 150 Ft /darab

10.

1 év 10 méter
Nortene

Műfű illesztő szalag műfüvek telepítéséhez (10 méter)

Raktáron: 39 tekercs

Ár: 2 220 Ft /tekercs

11.

1 év
Nortene

Műfű rögzítéséhez leszúrható fémkapocs (10 darab) - zöld színű

Raktáron: 31 csomag

Ár: 650 Ft /csomag

12.

1 év 5 méter
Nortene

Műfű tekercsek egymáshoz ragasztásához öntapadós ragasztó (5 méter)

Raktáron: 30 tekercs

Ár: 5 900 Ft /tekercs

Vásárlói képek
Műfű kültéri lépcső díszítéséreMűfű utcai lécsőn lerakva dísznekSzélkakas alkatrészekSzélkakas forgó részekMűfű: egész évben zöld pázsit lesz a medence körülCsodás kerti környezet: terasz, jakuzzi, gabion, bambusz, műfű és élő növények kombinációjaBeton alapra került leterítésre a műfűA ház mellett a féltető alá került az új kerti bútor szett! 7 mm-es műfű erkély csempére rakvaMűfű borítás egy üdülőközpontban a Tisza partjánMűfű borítás egy üdülőközpontban a Tisza partjánBiciklitároló - 3D falpanelel és 20 mm-es műfűvel dekorálvaElőszoba és biciklitároló dekorálása falpanellel és műfűvelMindenhol jól mutat a műfűHatalmas erkély 40 mm-es műfűvel burkolvaMűfű az erkéklyen40 mm-es műfű az erkélyen is jól mutat40 mm-es műfű a komforosabb erkélyért

4 vélemény, értékelés

#1 - Endre
2019/02/15, 10:42
Szuperek ezek a napelemes kerti LED lámpák és a műfű is nagyon jól mutat!
A tavaszi kertalakító projekt el lett látva új ötletekkel. :))
#2 - Horváth Dezső
2019/02/18, 13:43
Sziasztok!

Örülök, hogy tovább nyitottatok kerti világítástechnikai megoldások irányába is! Sikerült választanom napelemes lámpát, ami elegendő fényt ad a kerti út megvilágításához.

Üdvözlettel:
Dezső
#3 - Dabacska Zsolt
2019/03/12, 22:35
Tisztelt Üzlet!

Nem akarok beleszólni a műfüvek árába, illetve a műfű ár megjelenítésébe, de lehet hogy nem tekercsbe kellene kitenni az árát, mert nagyon kényelmetlen számolgatni. Gondolom nem okozna túl nagy gondot négyzetméter árat kiírni, és ha csak tekercsre kapható a műfű, akkor majd a kosárba kiírni, hogy legkisebb vásárolható mennyiség ennyi-annyi. A díszléceket így veszem Önöktől és ott is működik ez a módszer.

Köszönöm, és tényleg elnézésüket kérem, de szerintem ez zavaró.
Üdv:
Zsolt
#4 - ANRO Épületdíszítés Kft
2019/03/13, 07:57
Kedves Zsolt!

Köszönöm szépen az építő jellegű javaslatot, és el kell ismernem: a felvetése teljesen jogos! Hamarosan kiköszörüljük a csorbát!
Örülök, hogy új termékeink - gondolok itt az alábbiakra: műfű, szolár lámpa, napelemes lámpa, valamint fa díszléc - is eljutottak Önhöz!
Bízom benne, hogy a továbbiakban is elégedett vásárlónk lesz!

Üdvözlettel:
Papp László

Új vélemény, értékelés írása

Asztali nézet megjelenítése